Le va carmui cu un toiag de fier si le va zdrobi ca pe niste vase de lut, cum am primit si Eu putere de la Tatal Meu. (Apoc.2:27)

Este  un Cuvant profetic  si acesta intareste  descoperirea   despre  care  va  scriu  in mai multe   articole  , precedente  si  viitoare , caci mai  am multe legaturi  biblice  sa va  arat .  Va  atentionez   ca   nu este descoperirea mea,   asa  cum  cauta  sa va  minta  ex-mesagistii  si  impotrivitorii, prin  comentariile lor ,  ci  este  descoperirea  pe care  a  publicat-o  apostolul Pavel , cand a zis :

„Prin descoperire dumnezeiasca am luat cunostinta de taina aceasta despre care v-am scris in putine cuvinte. (Efes.3:3)Citindu-le, va puteti inchipui priceperea pe care o am eu despre taina lui Hristos, care n-a fost facuta cunoscut fiilor oamenilor in celelalte veacuri, in felul cum a fost descoperita acum sfintilor apostoli si proroci ai lui Hristos, prin Duhul.Ca, adica, Neamurile sunt impreuna mostenitoare cu noi, alcatuiesc un singur trup cu noi si iau parte cu noi la aceeasi fagaduinta in Hristos Isus, prin Evanghelia aceea, al carei slujitor am fost facut eu, dupa darul harului lui Dumnezeu dat mie prin lucrarea puterii Lui.”

Cu  siguranta  ,   este asa  cum a afirmat  apostolul Petru „… preaiubitilor, fiindca asteptati aceste lucruri, siliti-va sa fiti gasiti inaintea Lui fara prihana, fara vina si in pace. Sa credeti ca indelunga rabdare a Domnului nostru este mantuire, cum v-a scris si preaiubitul nostru frate Pavel, dupa intelepciunea data lui,ca si in toate epistolele lui, cand vorbeste despre lucrurile acestea. In ele sunt unele lucruri grele de inteles pe care cei nestiutori si nestatornici le rastalmacesc ca si pe celelalte Scripturi, spre pierzarea lor.” (2Pet.3:16)

Scriptura  trebuie inteleasa  ( se talmaceste) doar prin cuvintele  scrise  intre copertile  ei . Astfel, cand este  vorba  de mantuirea Neamurilor  nu se refera  la  altcineva  decat  la  aceia  dintre  natiuni  care  provin  din samanta  lui Abraham , adica  la  ” oile  pierdute  ale  Casei lui Israel ”  Daca  nu ar fi asa,  versetul  citat in titlul  articolului, ca si  alte cateva   versete  identice ar  fi  fost  fara  sens  : 

” Cere-Mi, si-Ti voi da neamurile de mostenire, si marginile pamantului in stapanire!  Tu le vei zdrobi cu un toiag de fier si le vei sfarama ca pe vasul unui olar.” Acum, dar, imparati, purtati-va cu intelepciune! Luati invatatura, judecatorii pamantului ! Slujiti Domnului cu frica si bucurati-va, tremurand.”  (Ps.2:9)                  „Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu„. (Apoc.19:15)

Cat priveste  pe  Poporul Lui,  cuvintele  Scripturii  sunt  altele :

„Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie. „(Ps.23:4)

„Totusi asa vorbeste Domnul Dumnezeul ostirilor: „Poporul Meu, care locuiesti in Sion, nu te teme de asirian; da, el te loveste cu  nuiaua si isi ridica toiagul asupra ta cum faceau egiptenii. (Isa.10:24) Dar, peste putina vreme, pedeapsa va inceta, si mania Mea se va intoarce impotriva lui, ca sa-l nimiceasca. Domnul ostirilor va invarti biciul impotriva lui, cum a lovit pe Madian la stanca Oreb; si Isi va mai ridica toiagul o data asupra marii, ca odinioara in Egipt. In ziua aceea se va lua povara lui de pe umarul tau, si jugul lui, de pe gatul tau, ba inca jugul va crapa de grasime.”

Vedeti  deci  ca  sunt”  neamuri ”  si Neamuri  si ar trebui sa intelegeti  pentru  cine  a fost  destinata  Evanghelia . Daca  tu, cititorule, esti  unul  dintre ei,  o vei  auzi, o vei intelege si o vei  primi= accepta, cu siguranta , caci  este scris :  „Si voia Celui ce M-a trimis este sa nu pierd nimic din tot ce Mi-a dat El, ci sa-l inviez in ziua de apoi. (Ioan.6:39)

Pentru   carmuirea celor care intra in imparatie   ” toiagul de domnie al Imparatiei Tale este un toiag de dreptate.” (Ps.45:6), dar pentru cei  de afara,  unde sunt „cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna! (Apoc.22:15) toiagul  este  din  material care  zdrobeste , pedepsind , fiindca  aceia  niciodata  nu  se supun de buna voie ,  constiinta  lor fiind  necurata .

pixel

 

 

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Le va carmui cu un toiag de fier si le va zdrobi ca pe niste vase de lut, cum am primit si Eu putere de la Tatal Meu. (Apoc.2:27)

 1. John zice:

  Cine nu crede asa cum spune Scriptura, cu acel om Dumnezeu nu mai poate face nimic.
  Oamenii trebuie sa inteleaga ca acum in timpul harului nu mai exista nici iudeu, nici grec adica neam asa cum spune apostolul Pavel, ci mantuirea apartine tuturor oricarui crede in Domnul Isus.
  Pentru ISRAEL spre sfarsit , Dumnezeu are un plan special pt ei dupa ce se implineste timpul neamurilor,dar acum cum am spus, nu mai exista diferenta. Dar sa fii sigur ca nici un evreu nu va crede niciodata intr-o „sfanta treime”..

 2. Anonim zice:

  „…oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna…” Sa dovedit ca mesajul lui Wiliam Branham este minciuna si este fals.

 3. S-a dovedit doar in presupunerile mintii voastre blestemate , oameni fara nume si fara caracter ! S-a dovedit mai degraba , prin cuvintele voastre , cat de aproape sunteti de Cuvantul lui Dumnezeu : In paralelism perfect, la numai cativa ani lumina distanta de Calea Lui

 4. John, nici tu nu ai inteles Mesajul ? Citeste cu mai multa atentie Scripturile !
  „. Acum, fagaduintele au fost facute „lui Avraam si semintei lui.”. Nimanui altuia din alte popoare , nimic pentru alte neamuri de pe pamant din timpul acela sau din cele urmatoare , ci doar unei singure seminte , trecuta prin istorie cum ne-a spus Pavel : ” Ei sunt israeliti, au infierea, slava, legamintele, darea Legii, slujba dumnezeiasca, fagaduintele,patriarhii, si din ei a iesit, dupa trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvantat in veci. Amin! (Rom.9:4-5
  In continuare el ne explica in amanuntime cum este cu samanta si, in orice caz, Dumnezeu isi alege copii dintre cei proveniti din Israel, dar alegerea nu este a tuturor . Care este baza pe care stau toti predicatorii denominationali care vestesc ca mantuirea este a tuturor , indiferent din care samanta = neam provin ? . Isus a spus odata ca” Dumnezeu din pietrele acestea poate sa ridice fii lui Avraam.” (Luc.3:8) Pe fiii lui Avraam, nu pe ai altuia din vremea lui sau din vremurile viitoare , fiindca lui Avraam i-a vorbit Dumnezeu „Iata legamantul Meu, pe care-l fac cu tine: vei fi tatal multor neamuri. Nu te vei mai numi Avram; ci numele tau va fi Avraam; caci te fac tatal multor neamuri. (Fac.174-:5) „te voi binecuvanta foarte mult si-ti voi inmulti foarte mult samanta, si anume: ca stelele cerului si ca nisipul de pe tarmul marii; si samanta ta va stapani cetatile vrajmasilor ei. (Fac.22:17)
  Conform tuturor textelor biblice, copiii lui Dumnezeu adeveriti prin botezul Duhului Sfant nu pot fi altii decat samanta lui Abraham, prin baietii lui Israel . Ei si-au pierdut identitatea,cand erau inca captivi , unii in Asiria, , ceilalti in Babilon,fiind izgoniti din Palestina in mai multe tari si puncte cardinale,- dupa cum marturiseste Daniel ” Tu, Doamne, esti drept, iar noua ni se cuvine astazi sa ni se umple fata de rusine, noua, tuturor oamenilor lui Iuda, locuitorilor Ierusalimului si intregului Israel, fie ei aproape, fie departe, in toate tarile in care i-ai izgonit, din pricina faradelegilor de care s-au facut vinovati fata de Tine!” ( Daniel 9.7) – insa pecetea pe care o poarta inca dinainte de a constientiza faptul, este , conform declaratiei apostolului : „Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta: „Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui”; si: „Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege!” (2Tim.2:19)

 5. John zice:

  Nu stiu daca ai inteles la ce ma refeream,dar ma gandeam la acest verset din Galateni 3:28 in special.

  „28. Nu mai este nici iudeu, nici grec; nu mai este nici rob, nici slobod; nu mai este nici parte barbateasca, nici parte femeiasca, fiindca toti sunteti una in Hristos Isus.

  29. Si, daca sunteti ai lui Hristos, sunteti „samanta” lui Avraam, mostenitori prin fagaduinta. ”

  Dar se poate citit tot capitolul unde vorbeste despre acelasi subiect.

 6. Confirmarea faptului ca suntem ai lui Hristos ,- cand primim botezul Duhului Sfant – este si confirmarea ca suntem adevarata samanta a lui Abraham . In aceasta ultima epoca a Bisericii taina aceasta a fost dezvaluita complet, aratand cum si de ce este posibil ca oameni nascuti in toate tarile de pe glob, avand ca parinti si stramosi de nationalitate germana, engleza, rusa,franceza, poloneza,bulgara, greaca, romana, africana sau nativ americana , etc. sa fie totusi urmasi ai lui Abraham , adica avand in vine sange de israelit ….al carui stramos a avut soarta marturisita de Daniel in rugaciunea lui, pe care am citat-o in comentariul precedent .
  Invatatura data in trecut si pana acum in adunarile religioase denominationale, vorbind cum ca ar fi doar ” o samanta spirituala,” este la fel de gresita ca si interpretarea afirmatiei lui Isus ” astazi vei fi cu mine in Paradis ” , ei zicand ca in Biblie virgula si intonarea este folosita gresit . Adevarul este asa cum este scris, intotdeauna , fara adaosuri si fara scazaminte din cuvinte !
  In cartea Apocalipsa citim despre numarul celor pecetluiti in Ierusalim, cate 12000 din fiecare semintie . Stim ca astazi oameni din toate natiunile socotiti a fi israeliti din cele 12 semintii tabarasc in Palestina, fiind cumva obligati moral sa emigreze acolo printr-un program al organizatiei Kol-Ha- Tor ( Vocea Porumbitei) sa se stabileascasi sa-si faca case pe dealurile din Samaria, tara Israelului din vechime . Despre cei 144ooo este scris ca sunt israeliti ” curati ” avand ca simbol smochinul original in invatatura lui Pavel, pe cand despre Neamuri el spune ca sunt ramura altoita , care urmeaza sa fie taiata in timpul de pe urma, fiindca nu mai produce rod. Profetul Zaharia a spus ca dintre toti cei tabarati in Ierusalim, numai ” ramasita” adica aceia curati vor fi salvati, toti ceilalti vor fi omorati ( ei neavand semnul= Duhul Sfant ) De aceea crestinii nu au nevoie si nu trebuie sa mearga in Palestina, despre noi este scris ca avem rolul Miresei, avand parte de rapire inainte ca sa vina acel razboi atomic nimicitor ( probabil al treilea mondial : „Dar iata urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele care vor lupta impotriva Ierusalimului: Le va putrezi carnea stand inca in picioare, le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura.” (Zah.14:12) )

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.