. Si cu faptul acesta se potrivesc cuvintele prorocilor, dupa cum este scris ….( Fapte 15.15 )

In Cartea  Cuvantului lui Dumnezeu  nu exista  contradictii ! Motivul pentru care  oamenii  pretind ca le gasesc  a  fost  spus  : „Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.” (Rom.1:28) si facand  acestea, ei incearca sa se justifice  unii  altora ” vorbind discutii ” impotriva  invataturilor   Domnului .

Cuvintele proorocului Isaia  citate in titlul articolului anterior  se potrivesc  si cu aceasta profetie  actualizata de apostoli  si  gata  sa se implineasca  in vremea  noastra , cand o vedem  in evenimente  actuale  : „Dupa aceea Ma voi intoarce si voi ridica din nou cortul lui David din prabusirea lui, ii voi zidi daramaturile si-l voi inalta din nou:pentru ca ramasita de oameni sa caute pe Domnul, ca si toate Neamurile peste care este chemat Numele Meu,  zice Domnul, care face aceste lucruri si caruia Ii sunt cunoscute din vesnicie.”

Ce inseamna  ” Cortul  lui David ” altceva  decat  toate  cele 12  semintii ( actual,  popoare) ale  lui Israel  reunite  intr-o  Imparatie  a  carui  Rege  este  Isus Hristos  revenit pe  Pamant ?

Imparatiile  pagane  au  atins  culmea  ingamfarii  impotriva  Dumnezeului lui Israel , refuzand  in totalitate umblarea  sub calauzirea Cuvantului  divin al Cartii  Sfinte , de aceea  prabusirea lor este iminenta . Piatra  desprinsa din  munte  (Dan.2:45) este  deja  pornita in drumul ei

La  fel  ca si pentru  Isaac, pentru  iacov = Israel,  pentru Isus  , de asemenea, Mireasa  aleasa de Dumnezeu  nu putea  sa fie  din afara  ” neamului  lui Abraham ” ci  numai si numai  dintre  acei ” din Casa Lui ” Cum  este  acest lucru ?  Este explicat  in amanuntime  in  Biblie , de aceea  ” cine  citeste, sa inteleaga „!(Mat.24:15)  ( O biserica  apostata  dintre popoarele pagane, inchinandu-se la  vechii idoli  trinitari   se  pretinde astazi  a fi mireasa  crestina ,” sezand  ca imparateasa „)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la . Si cu faptul acesta se potrivesc cuvintele prorocilor, dupa cum este scris ….( Fapte 15.15 )

  1. pedro zice:

    *vechii idoli trinitari*…*fratele* Branham a inteles Biblia cam cat o intelege un ciorditor de telefoane de la Marea Neagra…mai frate exista UN SINGUR Dzeu in 3 persoane de aceeasi NATURA sta scris negru pe alb in NT (chiar vorbele lui Isus) si in VT(daca ai minime cunostinte ca sa pricepi *limbajul * biblic). iar *cortul lui David* sunt crestinii (inclusiv evreii care il recunosc pe Isus ca Domn NU semintiile israelite de acum
    ..stiti la fel cred si scientologii ca Ron Hubbart este un *iluminat* adventistii despre Ellen White, mormonii despre Joseph Smith etc etc etc..

  2. Semintiile israelite nu sunt ” de acum ” ci spita de Neam lui Isus Hristos ” se suie pana in zilele vesniciei ” (Mica.5:2) Si este scris de asemenea ca El va domni peste Israel si ca este Imparatul Iodeilor . Dar daca tu nu crezi asa cum este scris, nu este posibil sa fii ajutat sa intelegi de ce nu se poate sa fie dupa gandirea ta . Cortul lui David nu poate fi ridicat decat dupa ce ” tot Israelul va fi mantuit „(Rom.11:26) si evenimentul va fi celebrat atunci cand ultimul ales dintre israelitii identificati de Duhul Sfant intre Natiuni va accepta botezul in apa in Numele Domnului Isus Hristos, devenind crestin . adica madular in trupul lui Hristos
    Nu ai tu treaba cu sciedntologii si cu ceilalti de care se vede ca esti interesat, crede numai ce au zis proorocii si vei primi descoperirea lui Isus Hristos (Luc.24:25)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s