” …. i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu. (Fac.2:7)

„De aceea este scris: „Omul dintai, Adam, a fost facut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost facut un duh datator de viata.” (1Cor.15:45)

. Isus le-a zis din nou: „Pace voua! Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit si Eu pe voi  ” Dupa aceste vorbe, a suflat peste ei si le-a zis: „Luati Duh Sfant! Celor ce le veti ierta pacatele, vor fi iertate; si celor ce le veti tine, vor fi tinute.”(Ioan.20:22)

 • Ajuta-ne, Dumnezeul mantuirii noastre, pentru slava Numelui Tau! Izbaveste-ne si iarta-ne pacatele, pentru Numele Tau! (Ps.79:9)

: Tatal nostru care esti in ceruri! Sfinteasca-se Numele Tau; vie Imparatia Ta; faca-se voia Ta, precum in cer, asa si pe pamant……si ne iarta noua pacatele noastre, fiindca si noi iertam oricui ne este dator; (Luca 11.2+4)

„Cei ce sedeau cu El la masa au inceput sa zica intre ei: „Cine este Acesta de iarta chiar si pacatele?” (Luc.7:49)

V-am  scris  versetele  de mai sus  spre  meditare, poate  veti  intelege  ca  Duhul  Domnului, oriunde  si in oricine  locuieste, lucreaza  in acelasi fel si cu aceeasi  putere , dar mai ales  pentru ca sa intelegeti  ca  Acela  care  a suflat  duh de  viata  in  trupul  din tarana  al lui Adam  nu este  diferit  de Acela  care  a  suflat  si  inca  mai  sufla  Duh  Sfant  peste  toti  aceia  nascuti  din nou  prin legatura de dragoste  intre  om si   Cuvantul Sau

Dintre  toate  invataturile  crestine  numai  Mesajul orei  trimis prin fratele Branham a  dat explicatii amanuntite , aratand cum si de ce  Dumnezeu  a  hotarat sa fie  asa . Pe oricine  cine este de alta  parere il invit  sa  ne  invete el despre  acest  subiect , comentand  la  acest articol , nu inainte  insa de  a citi si articolul anterior  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/06/05/stefan-martirul-l-a-recunoscut-pe-iahweh-in-isus/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la ” …. i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu. (Fac.2:7)

 1. cherie zice:

  Cred ca este gresit sa amestecam doctrinele religioase. pentruca o doctrina are continuitate si un fir calauzitor. Ortodoxismul spune acelasi lucru cu „fratele Branham” dar cu alte cuvinte asa ca nu se pot adauga fragmente de explicatii de la o confesiune la alta caci asa nu exista continuitate in logica si detalii.
  Toate „confesiunile crestine” spun acelasi lucru dar prin cuvinte diferite. Este o dovada cu nu intelegi decat confesiunea ta daca negi ca ceea ce spun alte confesiuni .
  Asa cred eu !

 2. Mira-m-as sa fie cum zici ! Cu ce argumente sustii ce ai afirmat, Cherie ? Prin care alte cuvinte decat acelea din Scripturi se pate arata identitatea Domnului Isus Hristos? Oare degeaba a avertizat apostolul Pavel faptul ca va fi promovat , dupa plecarea lui, un alt Isus ? (2Cor.11:1-4)

 3. Moshule, ce-mi place fraza ta: „Dintre toate invataturile crestine numai Mesajul orei trimis prin fratele Branham a dat explicatii amanuntite , aratand cum si de ce Dumnezeu a hotarat sa fie asa „

  Parca ai fi un crainic de la Telejurnalele dinainte de ’89 care elogiaza cu mult patos:

  „Epoca Nicolae Ceauşescu – epocă de glorioasă istorie, de măreţe înfăptuiri socialiste şi luminoase perspective!”

  Mai ai si alte lozinci branhamist-socialiste?

  In rest, o zi buna, ca argumente, ce sa-i dai ignorantului si arogantului (care nu stie nimic, dar crede ca le stie pe toate)?

 4. Purtatorul de Cuvant al Domnului, profetul Isaia a scris , printre alte lucruri importante pentru intelegerea noastra ( a crestiniilor ) : „ Eu sunt Domnul,= Iahweh, acesta este Numele Meu; si slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea Mea, idolilor. ” (Isa.42:8)
  Purtatorul de Cuvant al lui Isus = Iahshua , apostolul Pavel, a scris si el de asemenea pentru intelegerea noastra, interpretand . (Ps.8:5) ” Dar pe Acela care a fost facut „pentru putina vreme mai prejos decat ingerii”, adica pe Isus, Il vedem „incununat cu slava si cu cinste” din pricina mortii pe care a suferit-o; pentru ca, prin harul lui Dumnezeu, El sa guste moartea pentru toti. (Evr.2:9)
  ” Firul calauzitor ” – vorba lui Cherie – dupa care merge Mesajul duce la cunostinta faptului ca ” nimeni nu poate zice: „Isus este Domnul” decat prin Duhul Sfant.” (1Cor.12:3) In Mesaj invatatura zice ca Domnul Insusi S-a dezbracat de slava, ca sa poata locui in Fiul omului, , pe care L-a luat cu El atunci cand S-a intors sa se imbrace , peste acesta, iarasi cu slava Lui . El deci, nu a dat nimanui altuia slava sa, ramanand adevarat ce a zis prin profet
  De asemenea , apostolul a zis : „Chiar in cortul acesta deci gemem apasati; nu ca dorim sa fim dezbracati de trupul acesta, ci sa fim imbracati cu trupul celalalt peste acesta, pentru ca ce este muritor in noi sa fie inghitit de viata. (2Cor.5:4) Tinand cont de aceasta speranta care ne-a fost data, citim si intelegem mai bine ce este scris in Psalmul 8 : „. imi zic: Ce este omul, ca sa Te gandesti la el? Si fiul omului, ca sa-l bagi in seama?
  5. L-ai facut cu putin mai prejos decat Dumnezeu si l-ai incununat cu slava si cu cinste.. ”
  Cinste si slava de a sta cu Isus pe scaunul Lui Dumnezeu, (Apoc.3:21) este o fagaduinta ferma si demna de luat in seama de toti aceia care-L iubim pe Isus Hristos, Domnul nostru, al tuturor

  P.s. : Sa-mi fie cu iertare aceast gand de precizare : ignoranta se dovedeste clar in raspunsurile ” in doi peri ” dse mai sus, fara nici un cuvant din Biblie referitor la subiectul abordat .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.