Cine stie ce va fi ?Profetia s-a Împlini !

Se  destrama  Europa ?  Azi  s-a  anuntat  Brexitu , NATO-i  in razboi cu rusii,  noi  suntem  in pragul usii ! Vine  Domnul, frate, sora, esti  tu gata   ? Vei pleca  sau  vei  ramane  ?  întrebarea -i pentru azi,  poate  mâine-i  fi-n necaz . 

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Cine stie ce va fi ?Profetia s-a Împlini !

 1. „Cine ştie ce va fi…?” Hai spune-ne cât mai repede, nu ne mai ţine cu sufletul la gură… Va veni Isus în 2016? Se va scufunda Hollywoodul pe fundul oceanului? Se destramă Uniunea Europeană? Va fi aleasă o femeie preşedinte în SUA? Când va veni ultimul Papă? Se va reconstrui Templul la Ierusalim? Ne va cuceri Statul Islamic? Sau poate Rusia? Va dovedi ştiinţa că Pământul este totuşi plat? Vor veni în final Extratereştrii de pe Nibiru?….”

  Ce multe întrebări, Behă Hani, şi ce bine că ne-ai adus din nou mult aşteptatele ştiri Armaghedonice din Andărgraund, gen „World News”, „Prophetic Channel”, „Israel Live” sau chiar si „Radio Erevan”, care zi de zi ne radiază tot mai multă lumină în epoca de seară, ca să nu mai orbecăim încoace şi încolo ca nişte bezmetici…

  Chiar că mi-a fost dor şi am simţit lipsa unui alt „Telejurnal Profetic”, care să ne arate din nou semnele timpului şi calea pe care trebuie să călcăm…

  Te rog continuă, nu te opri, mai vrem ştiri noi din ghettou, să ne lase gură-cască (ca pe acel bou din faţa… ecranului…;))

 2. Acum, că tot se poartă să postăm filme, aş vrea să recomand şi eu unul, care trebuie neapărat vizionat de autorul acestui Blog cu profil zootehnic, cât şi de cititorii săi (oile behăitoare). Acest film este o analiză şi o explicaţie excelentă a motivelor şi al izvorului psihologic care stă în spatele producătorilor şi răspândacilor de „Telejurnale Spirituale” (evident nu în culori vii, ci în alb-negru, cum se cuvine, ca pe vremea răposatului…)

  Încă de la început se prezintă filmul artistic „Iacob Mincinosul”, care îl are ca personaj principal pe actorul Robin Williams, în rolul unui evreu din ghettoul de la Varsovia în timpul celui de-al doilea Război Mondial, pe nume Iacob. Întamplarea face ca Iacob să audă la radio nişte ştiri despre mersul războiului şi dorind să îşi ajute prietenii săi din ghetto, înepe să inveteze şi să le prezinte un scenariu „mesianic” despre iminenta lor eliberare din ghetto…

  Cei interesaţi pot găsi şi viziona acest film online pe Internet, sau citi mai multe informaţii…
  https://sorinsokefilme.blogspot.de/2016/02/jakob-liar-iacob-mincinosul-1999.html

  Deoarece consider că din această prezentare a lui Edi Constantinescu putem învăţa o lecţie foarte importantă de viaţă prin care putem creşte şi evolua, mi-am permis să transcriu concluziile, adaptând şi adăugând în mică parte unele lucruri care se potrivesc conetxtului în care ne aflăm (Mesajul Branhamist).

  –- Citate / Concluzii (de la min. 16:00 în video) –-

  Când stai într-un ghetto, stai într-o zonă de confort, dar nu creşti, nu îţi lărgeşti orizontul. Orice ghetto ajunge cândva într-o criză, în care apare „Iacob Mincinosul”, care fabrică ştiri ca să întreţină naraţiunea ghettoului şi speranţele bazate pe această naraţiune a ghettoului. În ce constă această naraţiune? „Noi suntem poporul lui Dumnezeu, ei sunt păgânii. Noi suntem Mireasa, ei sunt curvele… Noi suntem vulturii, ei sunt găinile denominaţionale… Noi ne-am izolat, am ‘ieşit afară din Babilon’ (am venit în ghetto) ca să ne trăim religia noastră pură şi nealterată… Şi s-au întâmplat nişte necazuri, ce se întâmplă? Nu ne interesează ce-i afară, noi stăm (în ghetto) cu Mesajul… Pe noi ne interesează să ne trăim viaţa noastră aşa cum ştim şi să întreţinem naraţiunea noastră. Noi suntem poporul lui Dumnezeu, când va veni Mesia, pe noi ne va răpi, şi pentru că suntem poporul lui Dumnezeu, nu se poate ca Dumnezeu să ne lase „behind”… Ceva trebuie să se întâmple.”

  Şi atunci îl avem pe „Iacob (Branham) Mincinosul”, care primeşte ceva descoperiri la radio sau din reviste şi ne spune ce se întâmplă. Dar toate acelea sunt plăsmuite de el, şi plăsmuite cu intenţie bună, să întreţină speranţa tribului. Acelaşi lucru îl fac aceşti predicatori care vă spun că vine Isus în 2016-2017 sau cu alte scenarii profetice…. (Naraţiunea aceasta a fost însămânţată chiar de Branham care credea în venirea lui Isus şi începutul Mileniului în 1977). Orice cultură de ghetto are astfel de scenarii (Papa, Criza economică, Uniunea Europeană şi mai nou destrămarea ei, Ecumenismul, Cutremurul din Los Angeles, Reconstrucţia Templului, Statul Islamic, Criza, etc…)

  Într-un astfel de ghetto fundamentalist religios apare o astfel de idee, şi motivul pentru care este atât de puternică este cultura de ghetto: O lume foarte simplă, o lume foarte simplificată, care te protejează de dileme, de provocările unei culturi pe care nu o înţelegi, de nevoia de a te adapta la o anume schimbare, de a evolua, de a te maturiza. Şi are o naraţiune foarte simplă care încearcă să îţi explice această lume din afară. Şi această lume din afară se explică foarte simplu printr-un scenariu profetic. Or, atâta vreme cât există această nevoie vor exista întotdeauna „Iacobi (Profeţi) Mincinoşi”, vor fi oameni care vor veni şi ne vor da astfel de „ştiri profetice” pentru că există o presiune ca acestea să fie fabricate. Şi dacă un predicator nu oferă astfel de „ştiri profetice” cei din ghetto se îndreaptă la alt predicator, se plâng: „O, la noi la biserică nu am mai auzit de mult o predică despre Venirea Domnului Isus… N-am mai auzit nimic despre Papa, e clar că pastorul e Iezuit, dacă nu mai vorbeşte nimic despre Papă… Nu se mai vorbeşte despre marele cutremur din Los Angeles, etc…” Aşa că vor fi totdeauna oameni care vor veni să ofere răspunsuri.

  Nu vă miraţi că în anul acesta veţi auzi astfel de scenarii. Şi aş vrea să spun că am prieteni care au devenit victime dpdv social-economic al unor astfel de scenarii, care ar fi putut mai mult dar şi-au distrus viaţa pentru că au cumpărat astfel de scenarii. Orice minciună este o crimă.

  Vreau să vă îndemn să nu căutaţi răspuns la întrebarea „Vine Domnul Isus în 2016?” într-un alt scenariu apocaliptic care să arate că Domnul Isus nu vine în 2016, ci poate că vine în 2020. Nu asta este problema. Vreau să vă încurajez să deschideţi ochii şi să cunoaşteţi lumea aşa cum este. Şi încă ceva foarte important: Ghettoul oferă o falsă protecţie. Asta a dovedit-o foarte bine al doilea război mondial. Mulţi evrei au înţeles lecţia că trebuie să fie integraţi, nu să fie ghettoizaţi. Conducătorii lor religioşi vor să-i ghetoizeze în continuare…

  Este timpul, prieteni, să vă întoarceţi la familia umană, familia care are dileme, care plânge, care sângerează, care suferă şi care creşte. În ghetto este moarte şi minciună. Nu are rost să discutăm despre Apocalipsa şi scenarii apocaliptice până nu ieşim din ghetto, şi până nu abordăm acea naraţiune simplistă, în alb şi negru a lumii, care crede că ne explică toate lucrurile, de la Adam la Mileniu, totul este explicat, este simplu, este Marea Luptă, Papa, mai ştiu eu ce…

  Nu, lucrurile sunt mult mai complexe, şi există Bine şi Rău, şi datoria noastră este să fim de partea Binelui, să ne luptăm cu Răul, nu să stăm pasivi şi să consumăm scenarii apocaliptice. Pentru că oricât de inteligent ar fi cineva, oricât de logic ar gândi, nu se poate să nu cadă victimă unor scenarii apocaliptice, dacă trăieşte în ghetto şi se complace într-o viaţă de ghetto!

 3. Pardon, s-a strecurat o greseala la transcriere. In penultimul aliniat nu trebuia sa apară „abordăm” ci „abandonăm”:

  …până nu abandonăm acea naraţiune simplistă…

 4. Am facut un comentariu la ce spune Abel, dar nu stiu cum, s-a sters, o sa refac ceva..Spui
  „Cine ştie ce va fi…?…….” Dar uita=te in jurul tau, chiar se intampla, dar tu nu vrei sa vezi, si nici nu poti, te-a afectat ura impotriva branhamistilor si nu poti vedea realitatea cruda din jurul tau. Chiar daca crezi sau nu, ce trebuie sa se intample se va intampla, nu ca o spune cineva ci ca este hotarat de Dumnezeu ce, cum, cand. Apoi mai spui:
  „Este timpul, prieteni, să vă întoarceţi la familia umană, familia care are dileme, care plânge, care sângerează, care suferă şi care creşte. În ghetto este moarte şi minciună. ”
  Pai sa stii ca atat timp cat mai suntem pe acest pamant in aceste trupuri, suntem umani, si chiar am dileme si plang, si-mi sangereaza inima si sufar chiar si pentru tine cand vad ce a facut URA din tine din voi toti.
  Eu ma simt libera in Cristos, si in EL am VIATA ETERNA!
  Nu stiu cine sunt cei care zici tu in ghetou, si nici nu ma intereseaza, de ce as crede niste fictiuni sau persoanele la care faci triimitere?
  E suficient sa cred Cuvantul Domnului, El ma creste, ma educa, ma invata, ma elibereeaza de ura, de frica ,de minciuna etc……
  Fiecare suntem liberi sa alegem, dar totodata sa tinem cont sa nu-i afectam pe ceilalti din jur, oricare ar fi ei.
  SALOM!

 5. Da, chiar ma uit in jurul meu… Care realitate „cruda”? De 30 ani ma tot uit si nimic din scenariile apocaliptice ale Iacobilor mincinosi nu s-au implinit…

  Când s-a înființat UE, alarmiștii creștini au spus ca s-a implinit Daniel 2… Problema a apărut când numărul țărilor afiliate a depășit 10…Când a căzut comunismul, alarmiștii creștini au spus la fel…Problema e că au trecut mai bine de 25 de ani și piatra lui pește prăjit nu mai pică din cer. Acum iese Anglia din UE, gata, alarme noi!

  Pe mine nu m-a afectat „ura impotriva branhamistilor” ci mai degraba orbirea, primitivismul si ignoranta lor abisala… Sunt suflete pretioase care zac (precum eu odinioara) in inchisorile (=ghettourile) mintii lor si se complac in mocirla ignorantei si a dezinformarii, si mai gasesc lucrul acesta ca o „virtute crestineasca”, in loc sa urce pe scara evolutiei umane, sa se destepte, sa se dezvolte, sa se maturizeze, sa cunoasca si sa inteleaga cu adevarat…

  Tu te simti „libera in Cristos”? Esti absolut sigura? Ia tunde-te, machiazta-te si du-te la biserica in pantaloni… Sau ia-ti un costum de baie si pune-te la plaja… O sa vezi atunci cat de ingusta este „libertatea” ta in zona de confort permisa de regulile ghettoului tau.

  Iti dau un sfat prietenesc: Nu mai plange pentru altii, compatimirea si starea de „salvator” nu isi au rostul si nu sunt benefice in dezvoltarea personala. Nimeni nu te uraste sau va uraste pe voi, Branhamistii. Nimeni nu va ia din case cu mitralierele, nu va cere sa va lepadati de credinta voastra la marginea unei gropi comune, asa cum e obiceiul in alte parti ale lumii… Nimeni nu va prigoneste sau va interzice sa mergeti la biserica, sa ascultati benzile „Profetului” vostru si sa cotizati la Baronii americani de la Jeffersonville sau cei germani de la Krefeld sau in alte parti. Si nimeni nu va impune sa acceptati alte idei cu care nu va identificati. Nici macar nimeni nu va obliga sa intrati pe siturile ex-mesagistilor sau sa cititi sau sa raspundeti la comentariile si articolele acestora. Daca o faceti, este pur si simplu alegerea voastra (de a scoate capul printre zabrelele ghettoului), actiune pentru care trebuie sa va asumati raspunderea. Trebuie sa acceptati ca afara nu e ca inauntru, fiindca „iarna nu-i ca vara”… Ati „indranit” sa pasiti in afara zonei de confort, unde exista si alti oameni, cu alte idei si opinii, si trebuie sa acceptati si sa respectati si discursul lor… Dar voi vreti sa va simtiti bine si cand scoateti capul afara, dar vedeti ca acolo „bate vantul”, sunteti dezamagiti si apoi incepeti sa-i atacati pe cei din jur, care nu sunt ca voi, si au tot dreptul sa vorbeasca despre orice, chiar si despre trecutul lor mizerabil pe care l-au petrecut in acelasi Ghetto….

  Arunca ochelarii alb-negru prin care privesti lumea din jurul tau si invata-te sa privesti in ansamblu, sa vezi mai in profunzime decat vezi pana acum. Daca nu vrei, atunci stai pitita in ghettoul tau, nu iti mai scoate capul pe fereastra, baricadeaza-te, nu mai privi si nu mai asculta la nimic de „afara din tabara”, ca s-ar putea sa nu iti placa ce vei descoperi…

 6. Tot ce se intampla pe Planeta este monitorizat si stirile sunt transmise de multe ori instantaneu, in imagini filmate , insa poporul a ramas o casa de indaratnici, ( ca pe timpul lui Ezechiel caruia Domnul i-a zis •”Fiul omului, tu locuiesti in mijlocul unei case de indaratnici, care au ochi sa vada, si nu vad, urechi de auzit, si n-aud; caci sunt o casa de razvratiti. (Ezec.12:2)
  Din nefericire ( pentru multi trufasi ca Abel ben Adam ,de batjocurile caruia ne este satul sufletul (Ps.123:4) si spre fericirea celor care cred fagadunta Domnului Isus Hristos ca se va intoarce sa -i duca in locul pe care l-a pregatit , inainte ca sa inceapa urgiile necazului cel mare, sunt semne clare care ne-au fost date prin profetie ca UE ar putea sa fie redusa la doar 10 state , California ar putea sa se scufunde ca maine, rusii au deja suficiente motive care sa-i determine sa trimita bomba atomica in America si in Vatican, Marea Neagra si Marea Mediterana au suficient petrol si gaze care le pot evapora prin explozie ( naturala ori dirijata ), Pamantul si atmosfera sunt intr-o stare de stress fara precedent ( vezi video https://youtu.be/RsBDsxUKTWY ) , Evanghelia Imparatiei a fost vestita , iar cei ce trebuie sa plece ca Biserica Mireasa au iesit deja in pragul usii , la chemarea Duhului lui Dumnezeu „Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi. (2Cor.6:17)
  Aberatiile vorbite de Emil cel cu getto-ul in creierii lui si preluate si de AbelbenEmil in creierii sai sunt atat de multe incat nu incap defel in creierul nostru ( foarte limitat, in aprecierea dansilor ), care este deja plin de Cuvântul vietii pe care Isus Hristos Domnul ni l-a dat prin Mesajul orei

 7. Anonim zice:

  „De 30 ani ma tot uit….” Pai de ce au oamenii gura sa vorbeasca sunt lucruri care sau intamplat altele se vor intampla cand va hotara Dumnezeu, ce gasesti tu gresit ca oamenii vorbesc?Fiecare-si spune parerea sau constatarea!
  Daca consideri ca branhamistii sunt orbi, lasa-i in durerea lor, se spune. daca nu ai motive sa vorbesti de bine, nu vorbi de rau ca stie Dumnnezzeu mai bine pe fiecaare.
  „Nimeni nu va ia din case cu mitralierele, nu va cere sa va lepadati de credinta voastra…” de unde pana unde afirmatiile acestea eu nu am auzit sa spuna cineva asa ceva, doar voii facetii astfel de afirmatii, de care va-ți bucura sa fie asa, imi este groaza numai la faptul ca poti gandi asa, la urma urmei de semenii tai! Si astea nu sunt lucruri care sa ma doara si sa plang in felul meu?
  Sunt foarte sigura, DA SUNT LIBERA IN CRISTOS, sunt lucruri care insu-și firea te invata cum sa te imbraci, sa te porti, nu trebuie musai sa te invete cineva, eu nu traiesc dupa regulile oameilor, fiecare raspunde doar in dreptul sau.
  Nu pot sta pitita, pentru ca o spu tu, vreau sa cred ca traiesc intre oameni si daca am posibilitatea de a intra pe pagini sa comentez imi pui tu stop? Doar daca consider ca e nevoie, si am ce comenta (depinde de la caz la caz).
  „Profunzimea” mea este doar a mea, sunt lucruri care imi plac si lucruri care nu imi plac dar e „profunzimea” mea pe care nu o discut.
  În alta ordine de idei, nu stiu sa fi jignit pe careva din voi, si daca am facut-o imi cer scuze, si cred ca am putea dialoga frumos, chiar daca avem opinii diferite, cand vezi profunzimea lucrurilor chiar se poate, daca vrei!
  SALOM!

 8. NU STIU DE CE APAR CA ANONIM

 9. Anonim zice:

  Voi ați anunțat zeci de ani ca unirea Europei este semnul răpirii. O dați la întors după cum bate vântul politic. Mincinoși ordinari ce sunteți.

 10. Interpretezi incorect anonimule ! Este scris : cei 1o imparati = dictatori ( inca nu se vede cati dintre presedintii de azi vor deveni dictatori ) vor da puterea lor Fiarei . Ar trebui sa fii putin mai deschis pentru informare , sa stii ” cate tari sunt pe glob ” si apoi sa-ti dai cu parerea de toti peretii cusculiei craniene in care te lafai ca un boier astazi

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s