Atentie , crestini ! Isus al Trinitatii nu este Isus al Bibliei !

Apopstolul  Pavel   :  „In adevar, daca vine cineva sa va propovaduiasca un alt Isus pe care noi nu l-am propovaduit…….” (2Cor.11:4)

Poate ca  nici un predicator  nu  v-a  spus  pana  acuma  ca toti  aceia  care   propovaduiesc invatatura  sfintei  treimi  se  refera  la  un alt  Isus   decat  Acela  care este  Domnul apostolului Pavel . Doar  cititi  cu atentie  Biblia  asa cum  este  scrisa  si  veti  observa  mari  diferente  intre  ce  este  scris  si  explicatiile  date  in  favoarea  invataturii  false , care  nu  se  potriveste  cu  multe  afirmatii  ale  parintilor  nostri  in credinta,  care sunt  proorocii vechiului legamant  si  apostolii Domnului nostru  Isus  Hristos .

Felul  in care Sfanta  Scriptura   Il  prezinta  pe  Fiul lui Dumnezeu  este  cu  totul  diferit de felul in care-L  prezinta  lumea  asa  zis  crestina  din  zilele  noastre . Va  rog  pe  voi, cititorilor, care  vreti  cu  adevarat  sa-L  cunoasteti  pe  Domnul, sa-I  urmati  sfatul , care  contine  si  o  mustrare  puternica  pentru  unii  dintre voi : „Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine. (Ioan.5:39) Daca  cineva   va  manifesta  interes  pentru  acest  subiect,  voi continua  prezentarea  cu  citatele  cheie  de referinta , din  Scripturi,  fara  sa  urmaresc  vre-o ” cearta  de vorbe ” (Marc.8:11) (Fapt.6:9) fiindca  nu  iubesc  astfel  de situatii, (1Cor.11:16) ci  vreau  sa cunoasteti  adevarul ,potrivit  cu  ceea ce este  scris (2Cor.4:13)  constient  fiind  ca  se poate  sa am  aceeasi  soarta  ca si   Stefan

Pentru  un  inceput  , va  rog  sa meditati  la  acest  Cuvant  scris  de apostolul  Iacov  : ” Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred… si se infioara! ” (Iac.2:19)  Care ar  fi  diferenta  intre   credinta  voastra  si  aceea  a dracilor ?  Va  voi  spune opinia  mea  ,(  si  va  rog  sa nu va  fie  cu  suparare  ca  sa ajungeti  pana  acolo incat  sa va aplecati  in  cautarea  de pietre ) ,   in

Continuare ….

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

59 de răspunsuri la Atentie , crestini ! Isus al Trinitatii nu este Isus al Bibliei !

 1. cherie zice:

  Eu crede ca Trinitatea este doar un simbol religios pentru a unifica divinitatea mai lesne de inteles pentru cei care abordeaza biblia simplist, cuvant cu cuvant,
  Este o notiune introdusa de filozofia greaca, ortodoxa as putea spune si insusita de mai multi..
  Asa cum prezenta icoanelor este explicata ca o simpla reprezentare la care nu te inchini dar la care unii se inchina asa si trinitatea este prezentata ca idee a unicitatii dumnezeirii desi in realitate termenul desparte pe Dumnezeu in trei prezente, Tatal, Fiul si sf,Duh…
  Eu cred insa ca Isus este acelasi si in trinitate si in biblie caci a fost un om care a trait pe pamant si la el se refera si biblia si religia crestina…

 2. John zice:

  Apostolul Pavel avertiza in trecut „Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filosofia”

  Ce sa caute filosofia in cadrul temei despre dumnezeire? IL poti imparti pe Dumnezeu dupa conceptia ta? Oamenii nu pot cuprinde ca El poate fi peste tot , sa fie in Fiul lui Dumnezeu si in acelasi timp sa vorbeasca din ceruri.

 3. NU doar ca Crestinismul a preluat idei filosofice de la greci, ci insusi invatatura lui Pavel despre Isus insasi este o „filosofie” total diferita de cea a evanghelistilor, la fel cum si tabloul pictat de evanghelisti despre Isus, e si el diferit de persoana istorica Ieshua…

  Dar fundamentalistul crestin, care ia litera cu litera din ce scrie prin Biblie, nu e satisfacut de nimeni si nimic ce nu e dupa chipul si inchipuirea lui…

 4. Anonim zice:

  Isus al unitatii martorilor lui Iehova eset deci corect?

 5. John zice:

  Nici Isus al asa zisilor martori nu e cel biblic. Daca stai si citesti doctrina lor, vezi ca isus al lor e o persoana creata si a fost sau este arhanghelul Mihail.
  Dar ce sa faca o persoana creata pentru mine?Nu poate sa ma mantuiasca.

  Adevarul este ca YAHVE al vechiului testament este ISUS al noului testament, diferenta ca in trecut era in trup duhovnicesc,iar in NT e in trup de carne.

  btw: un martor trebuie sa vada ceva, apoi sa relateze ce a vazut.Dar asa zisii matori de azi au vazut pe Isus Domnul nostru? Au vazut ei ce s-a petrecut in trecut? Absolut nimic.Ei spun doar ce au spus altii sau altul adica pedagogii lor Rutherford si apoi Russel.

 6. John zice:

  Apropo, va recomand aceasta brosura: Biblia, cea mai citita carte din lume.

  https://drive.google.com/file/d/0B_mlG8FKfaaJUzlyMl84QUpHdnc/view?pref=2&pli=1

 7. cherie zice:

  Vechiul Testament a fost tradus in l. greaca din ebraica inainte de Cristos nu dupa Cristos la cererea faraonuli Ptolemeu II … si traducerea se numeste Septuaginta.

 8. „Adevarul este ca YAHVE al vechiului testament este ISUS al noului testament”
  =
  nazbâtia „teologică” sau Bula Papei Ewald Frank, repetată (mantric) de Brother John Cetnarovici, Cardinalul său fidel, şi probabil aspirant (în taină) la postul ce peste câţiva ani inevitabil va deveni vacant, de „Rob Credincios”, Vicariul lui Branham, unicul îndreptăţit şi autorizat să îi modifice, cenzureze şi apoi să îi „împartă hrana” (ma rog, cum o fi ea, veche de 50 ani, mucegăită, împuţită, ce să mai zic…?)

 9. Abel, iar te bagi – ca musca – bâzâind , aducând putoarea colectata de pe unde-i fi umblând ?Dupa cat se vede, nu poti sa realizezi ca acest articol se refera tocmai la lucruri pe care nici tu nu poti sa le crezi .De aceea , despre ele n-ai nimic de zis , iar eu te invit sa -ti faci prezenta cat poti mai departe , si sa stergi ce-ai scris ( s-o stergi de pe-aici )

 10. Dragi cititori, este chiar asa de greu sa pricepeti ca pentru a dezbate un subiect Biblic este nevoie sa studiem Biblia, in primul rand si abia apoi sa ne referim la alte publicatii in legatura cu aceasta si traducerile ei ? Ce Dumnezeu pretindeti ca aveti voi, , daca nu va pasa de Cuvântul Lui? Daca nu aveti nici un Dumnezeu, faceti ce vreti voi! Dar sa stitii ca daca vreti sa aveti Unul – nu trei – atunci trebuie sa faceti ce vrea El – nu ce vor ei – ! Fiindca este scris •Nimeni nu poate sluji la doi stapani. Caci sau va uri pe unul si va iubi pe celalalt; sau va tine la unul si va nesocoti pe celalalt; nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona. (Mat.6:24)
  Incercati macar sa cititi cartea recomandata de John in link-ul dintr-un comentariu de mai sus , si veti avea ce sa filozofati , dar nu veti beneficia niciodata de mantuire daca nu cititi Biblia, singura carte de la care se capata Descoperirea lui Isus Hristos = Apocalipsa lui Ioan . Acest apostol al Domnului a scris intr-o epistola •Stim ca Fiul lui Dumnezeu a venit si ne-a dat pricepere sa cunoastem pe Cel ce este adevarat. Si noi suntem in Cel ce este adevarat, adica in Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica. (1Ioan.5:20). Copilasilor, paziti-va de idoli. Amin.

 11. pedro zice:

  hombre..
  pai exista un singur Dumnezeu in 3 persoane de aceeasi fiinta tatal fiul si duhul sfant sta scris negru pe alb in Biblie vezi +Fiul lui Dumnezeu+..etc deci ori ISUS paranoic cand se referea la tatal sau ceresc el fiind si tatal si fiul si sfantul duh in acelas timp nu?..ori branham( *leader* al unei secte asa zis crestine din miile de secte exxistente) a batut campii despre *unitarianism* religia adeptilor sai fiind apropiata de islam si mozaism nicidecum crestina

 12. John zice:

  Unde scrie in Biblie ca Dumnezeu exista in 3 persoane la fel de atotputernice, egale in putere si coexista din vesnicie? Absolut nicaieri. Dumnezeu este Unul singur,.Daca mai exista alte persoane pe langa El, atunci ar fi trebuit sa spuna „Pe ele insele jur” ,dar nu o sa gasesti in toata Biblia asa ceva.
  Nici un apostol sau prooroc nu a vazut niciodata in viziunile lor 3 persoane pe tron, ci numai Unul. Ia vechiul si noul testament , ai sa vezi adevarul.

 13. pedro zice:

  ..pai Isus face referire la „TATAL SAU”in toate evangheliile NT Mc 16,19,Mt 27, 46, Mt 27, 43 (Caci a zis ; SUNT FIUL LUI DUMNEZEU) Luca 24, 49(si iata Eu va trimit peste voi fagaduinta Tatalui Meu..) Fapte 7, 55 (…si pe Isus STAND DE-A DREAPTA LUI DUMNEZEU) etc etc etc…voi care va lasati inselati de un tip obscur pre nume Branham sunteti niste naivi-in cel mai bun caz- (si dracii rad de voi si nu se decid.. )

 14. pedro zice:

  Ps
  Exista si in VT referiri la Dumnezeul Treimic (viziunea de la stejarul lui Mamvri, Elohimi, etc..dar voi adeptii lu’Bram practicati selectia observationala (adica alegeti din Biblie exact citatele ce va.convin ignorand restul…ai Biblia NU se citeste ad literam pentru ca „litera ucide iar Duhul face viu”1
  2..pai daca v-ati lasat sedusi de un individ care chipurile a primit „mesaje”-probably prin channeling- si care a dat coltu intru`n banal accident de masina prin Texas .nimic de zis..va incadrati in tiparul neo protestantismului fanatic..made in iuesei..

 15. John zice:

  Tot nu ai aratat unde arata in Biblie ca Dumnezeu exista in 3 persoane vesnice. Iti spun că nu ai ce sa arăti pt ca asa ceva nu exista. Cine rade acum de noi? Cei ce dam crezare Scripturii sau de tine ca dai crezare unei invataturi dracesti stabilită la Niceea Calcedon?

 16. John zice:

  Hai ca asta e „buna”. „Sfanta treime” s-a prezentat lui Avraam.Scriptura spune ca Domnul a ramas cu Avraam , iar ceilalti doi care spune deja in urmatorul capitol , ca erau ingeri si nu altceva.Iar daca cum sustii tu ca ceilalti 2 erau alte persoane din dumnezeire ,Fiul si Duhul Sfant, ar trebuie sa ai respect fata de Dumnezeu.E de neconceput ce faceti voi si anume sa invatati ca „ceilalti” doi le-a trezit dorinta poponarilor din Sodoma.Ca asa da de inteles daca citesti ce au vrut sa faca oamenii din Sodoma atunci cand au inconjurat casa lui Lot.

  Nu aleg ce imi convine din Biblie,daca vrei sa vezi ce spune Scriptura despre dumnezeire, nu iei numai Gen 1:26 , Isaia 6 unde spune de Noi, Matei 28:19 si adaugatul verset din 1Ioan 5:7 sa le rastalmacesti si apoi sa spui „Uite, asta e dovada despre trinitate”. Trebuie sa iei totul de la Genesa pana la Apocalipsa toate versetele care apartin de o tema.

 17. Pedro, nu vorbi asa , caci va sta -mpotriva ta când vei sta de-i judeca tot ce- i scris . Eu, dupa cum am promis , as dori sa dau detalii , dar nu vad , in comentarii, vre-o dorinta de-ascultare sau vre-un semn de intrebare care speranta sa-mi dea ca nu imi racesc gura doar asa , pe degeaba .( ba sa nu gresesc, exista o-ntrebare iehovista la care a raspuns John – el priveste din balcon,- fara sa vina pe scena – , ca spectator la problema ; iar eu il privesc asa dupa cum e povestea din copilaria mea, pe vremea când mergeam la spectacol cu colegii mei de clasa . Pe scena era-un actor si-acela canta de zor : Figaro, Figaro, Figaro, Figaro, Figaro, Figaro , da-mi palaria, da-mi palaria, da-mi palaria , da-mi palaria, da-mi palaria ! Dar o voce din balcon presupusa a fi a unui spectator care de fapt era tot un actor al teatrului, intrerupe scena zicând : Domnule, dar da-i odata palaria aceea , sa poata continua spectacolul !
  Prin aceasta vreau sa spun ca subiectul ce-l propun nu admite lalaiala despre lucruri de-ndoiala si ca ar fi mai corect sa trecem la subiect : Cine este-interesat sa cunoasca ce-am aflat din Mesajul ce-a fost dat celor gata de plecat ? Fiindca acest Mesaj, se stie , -i pregatirea de Rapire !

 18. pedro zice:

  …”rapirea” este o gogorita de a neoprotestantismului icare interpreteaza Biblia dupa ureche ergo nu o sa fie „rapit” nimeni inainte de apocalips.
  apropos si aia care cred in ET cred ca vor fi „rapiti”
  cat despre trinitate voi negati evidenta; Isus sa rugat Tatalui Sau fiind pe cruce ;eli eli lama sabactani..ce vreti mai mult? os-a rugat siesi? ce prostie ilogica..ganditi si voi cu creierul propriu nu va luati dupa orice sarlatan nord american (rima;)

 19. Te inseli amarnic, Pedro, si asta se intampla din cauza ca iei Numele Domnului in desert (Exod.20:7) Daca ti-ai face timp si ti-ai pune inima sa cerceteze Cuvântul Scripturilor, Domnul ti-ar da intelepciunea care te poate ajuta si pe tine, ca si pe apostolul Pavel ( dupa evenimentul intalnirii cu El pe drumul care-l ducea spre Damasc , când Domnul si-a rostit Numele de Mantuitor ) : „ sa fiu gasit in El, nu avand o neprihanire a mea pe care mi-o da Legea, ci aceea care se capata prin credinta in Hristos, neprihanirea pe care o da Dumnezeu, prin credinta. Si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui, si partasia suferintelor Lui, si sa ma fac asemenea cu moartea Lui;
  . ca sa ajung cu orice chip, daca voi putea, la invierea din morti. ( Filipeni 3.9-11)
  Ai putea atunci sa intelegi bine ce a scris el ” chiar daca am cunoscut pe Hristos in felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem in felul acesta. . Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi. Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii;
  . ca adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari.” ( 2 Corinteni 5 16-19), cuvinte in care invatatura trinitatii = trei persoane distincte si independente nu-si gaseste locul

 20. OM zice:

  Faptele Apostolilor 7:51  …„Oameni tari la cerbice, netăiaţi împrejur cu inima şi cu urechile! Voi totdeauna vă împotriviţi Duhului Sfânt.
  Frate Pedro , tu incerci sa-L intelegi pe Dumnezeu cu ratiunea , mintea noastra este finita pe cand Dumnezeu este infinit…niciodata no sa reusesti sa-L poti explica pe DUMNEZEU conform ratiunii umane…
  Dar asa ati fost invatati 3 in 1….of…of…
  Coloseni 2:8  Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filosofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.
  Coloseni 2:9  Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.
  Efeseni 4:10  Cel ce S-a pogorât, este acelaşi cu cel ce s-a suit mai presus de toate cerurile, ca să umple toate lucrurile.
  Domnul Isus sa ne acorde tuturor ce a dat apostolilor ; Luca 24:45 ” Atunci le-a deschis mintea, ca să înţeleagă Scripturile”.

 21. Anonim zice:

  Nu privesc din balcon frate Nelu, ci sunt o parte a ce face Dumnezeu in timpul nostru.Am vazut ca nu prea ti-a placut ca nu vreau sa cred invatatura tunetelor, este gresita in toate punctele de vedere.Va rog aratati din Scriptura „slujba” celor 7 tunete, „tragerea” a 3-a sau implinirea vedenii cortului.
  Poate te simti ofensat oricare invatator a urmasului Joseph Coleman,dar eu nu cred nimic despre ce spun invatati despre cele 7 tunete.Daca i s-a spus lui Ioan sa nu le scrie, atunci ramane asa. oricine adauga se face vinovat. Ce spune calaretul englez ce l-a vazut fr Bramham. e pe langa Scriptura. AMIN
  Cat despre trinitari ce le place sa se hraneasca cu varsaturi, le doresc sa ramana mai departe in acel mediu toxic,Trebuie sa se implineasca Scriptura unde afirma ca multi sunt insemnati in cugetul lor inainte de intemeierea lumii. Pedagodul si filosoful Constantinescu e unul din ei.

 22. Despre ce ” invatatura tunetelor ” scrii , pe care nu o crezi , frate Ion de la balcon ? Eu inca nu am auzit pe nimeni sa prezinte asa ceva in mod concret din Scripturi sau din Mesaj . Multi prezinta doar vorbe ca si pretentii ca ar sti ceva si in astfel de context nici nu este ceva de crezut Sunt curios sa stiu care este motivul ca ma consideri raspunzator
  Si totusi, glasurile celor sapte tunete rasuna in Mesajul orei , pentru cine are o ureche de auzit !
  Si daca vrei cu adevarat, poti sa intelegi ca Ioan a implinit porunca data prin inger ” ce vezi scrie intr-o carte ” destinata celor sapte Biserici, dar când i s-a aratat un alt inger puternic care a strigat cu glas tare , cand a strigat el, cele sapte tunete au facut sa se auda glasurile lor. De data asta porunca a fost sa nu scrie ce a auzit si el nu a scris . Fiindca ” Lucrurile ascunse sunt ale Domnului Dumnezeului nostru, iar lucrurile descoperite sunt ale noastre si ale copiilor nostri, pe vecie, ca sa implinim toate cuvintele Legii acesteia.” (Deut.29:29),ar trebui sa tinem tare la fagaduinta care a fost data cu juramant impreuna cu porunca ” in zilele in care ingerul al saptelea va suna din trambita lui, se va sfarsi taina lui Dumnezeu, dupa vestea buna vestita de El robilor Sai, prorocilor.” Acesta este motivul pentru care Mesajul este Cuvântul vorbit

 23. Ex mesaj zice:

  Biblia: Totuşi, pentru noi*, nu este decât un singur Dumnezeu: Tatăl, de la** care vin toate lucrurile şi pentru care trăim şi noi, şi un† singur Domn: Isus Hristos, prin†† care sunt toate lucrurile şi, prin El, şi noi.
  Mesajul lui Branham SI BRANHAMISTII: Nu este decât un singur Dumnezeu: Isus. si un singur Domn care este tot El.
  FALSIFICATORILOR! IN IAD VETI AJUNGE CU MINCIUNILE SI PERVERTIRILE VOASTRE!

 24. pedro zice:

  Ex mesaj
  …pai asa inteleg ei (adeptii zapacitului Branham) biblia..adica Isus se roaga lui insusi pe cruce(printre altele) adica il fac practic cam schizofrenic…iar pe Stefan (care l-a vazut pe Isus de-a dreapta TATALUI) cam chior..of of

 25. Draga Pedro, mereu sutezi in bara sau in afara spatiului de marcare . Ai citit vreodata in Biblie cine primeste duhurile oamenilor cand acestia adorm in somnul mortii ? Si apoi, stii tu cine este Acela care a preimit duhul lui Stefan ? Ce zici, oare s-a schimbat ceva vreodata in Cuvantul lui Dumnezeu ? Oare de ce le-a zis Isus ucenicilor ca vine vremea cand nu va mai ruga pe Tatal ? Si cum a explicat El acea situatie a lucrurilor care trebuia sa vina dupa ce S-a intors Domnul in Slava Sa ? Cine este Cel care are slava cu mult inainte de intemeierea lumii si cine era cu El atunci cand a intins cerurile si a intemeiat pamantul? Stii tu, Pedro ?

 26. Pentru Ex-Mesaj : De-ai fi citit cu atentie versetul pe care l-ai citat, nu ti-ar fi trebuit prea multa materie cenusie ca sa poti incerca sa gandesti ce zice prin el .
  Un om care incepe sa-si construiasca o casa, prin ale cui maini o ridica ? Fiindca de unul singur nu are sansa sa o faca in timp util . Dumnezeu este Duh, iar Biblia adevereste faptul ca El S-a folosit de maini omenesti in multe din lucrarile Lui . Si doua dintre aceste maini au fost ale Omului Isus Hristos , care a zis ca El nu face decat ceea ce vede pe Tatal facand . Taina cea mare a Scripturii este aceasta : Cine este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu ? Raspunsul clar il gasesti si in versetul 1 Ioan 5.20 . Avertizarea care urmeaza este scrisa asa : ” Copilasilor, paziti-va de idoli ! Amin”
  Intelegi oare de ce Trinitatea este tot una ( pardon, trei ) cu idolii ?
  Dumnezeu si-a inceput constructia Casei Sale prin proiectul facut prin Isus Hristos , a pus temelia prin apostolul Pavel si a avut ca prime brate de munca si ingineri pe apostoli si pe ucenicii acelora , care au fost in numar de peste tri mii , chiar incepand cu ziua cincizecimii . Si de atunci, cat de multi lucratori la acel Templu care este astazi Biserica , or fi fost de-a lungul epocilor, in fiecare generatie ? Cate pietre vii a proiectat El sa fie alese si zidite prin Cuvant pana cand Piatra de incheiere va fi asezata in varful Piramidei ? Nu ai observat oare ca pietrele vii sunt tocmai lucratorii, care prin fapte vrednice de pocainta primesc drepul la odihna pe locul atribuit fiecaruia ? Este scris, printre altele, ca fagaduinta : ” pe acela care va birui il voi face un stalp in Templu,,”
  Descrierea Cetatii in cartea Descoperirea lui Isus Hristos nu este sub forma de cub, cum o vad credinciosii in Trinitate, ci sub forma de piramida , asa cum citim :” lungimea, latimea ( laturile bazei ) si inaltimea ( a treia masura care se ia in considerare la un corp piramidal ) sunt egale ”
  Fie ca Duhul Domnului sa lumineze mintea oricarui cititor !

  Cu regret constat ca pana acuma nici un cititor nu s-a aratat interesat sa se inscrie la Facultatea de Constructii Divine si Spirituale .Acesta poate fi totusi o dovada ca Tempul Duhului Sfant este gata , nu mai exista locuri vacante, ne ramane doar rugaciunea de final : „Vino, Doamne Isus ! „

 27. Sorry, nu suntem interesati de Faculta asta de demolari dracesti si nespirituale… Avem alte lucruri de construit…

  Vino Doamne Isuse, si ia-ti ghettoul asta religios si du-te cu ei pe alta planeta, pe nori, oriunde vrea muschii lor, numa sa se simta ei bine si noi sa nu mai auzim aceleasi basme ridicol de oribile…

 28. John zice:

  Nu mai gasesc aici acel comentariu a lu ex mesaj unde amintea in legatura cu botezul cartea Didahia si-i dadea dreptate,dar o sa pun doua citate:

  https://cezarsalahor.wordpress.com/2008/07/07/didahia/

  3. Daca nu ai de ajuns nici una nici alta, toarna pe cap de trei ori apa, in numele Tatalui al Fiulul si al Sfantului Duh

  Unde scrie in Scriptura asa ceva sa faci?

  Capitolul IV

  6. Daca ai dobindit ceva prin lucrul miinilor tale, sa dai ca rascumparare pentru pacatele tale.

  POFTIM???????????????

  Atunci ce valoare mai are jertfa lui Isus Hristos?

  Cum poti sa dai ca dovada acest rahat impachetat numit Didache daca ce scrie in ea mai nimic nu e biblic?

 29. John zice:

  Capitolul VIII

  1. Posturile voastre sa nu fie ca cele ale faftarnicilor ca ei postesc lunea si joia; voi, insa, sa postiti miercurea si vinerea;

  Iar altii ce tin post in zilele neamintite ce mai sunt? :)))))) E demna de cascadorii rasului aceasta scriere.

 30. Max zice:

  Branham a mintit ca Dumnezeul crestinilor este acelasi cu Alah. Deci Isus este Alah? Santeti total nebuni sa credeti falsurile astea. Si Behaitul zice la fel ca mincinosul de Branham. Santeti in contradictie totala.!!! Compromisi total. Rataciti.

  • end time zice:

   Cum ai dedus ca Alah este satan ?
   Ce argumente ai ?
   Mai …mai…din comentariile tale deduc ca esti o persoana ‘plina’ de Duh Sfant …dar daca citesc Galateni cap 5 , parca te incadrezi si la „roada Duhului”…
   Iar despre mincinosul….intr-o zi o sa te intalnesti cu el…cand el te va judeca !!

   • Ex mesaj zice:

    Ma bag un pic si eu ca inteleg bine islamul si am studiat destul cat pot spune exact multe lucruri.
    Pai cine e altul daca nu e diavolu? Citeste putin despre Coran si compara cu Cuvantul lui Dumnezeu.
    Cine a venit cu o descoperire noua la aprox. 666 de ani dupa Cristos si a declarat o alta Evanghelie printr-un inger de lumina care s-ar fi descoperit lui Mohamed? E Iisus cum Branham spune? Tu asta vrei sa spui? Doar pentru ca Branham o spune?Adica vine Dumnezeu sa distruga Evanghelia Lui aducand o alta revelatie?

    Ma faci sa rad.

    Este insusi diavolul care la inspirat pe mohamed sa ucida crestini si evrei sa decapiteze sa violeze femei care sant animale in religia lor .
    Mai voi santeti catastrofe. Sti de ce? Daca crestinii trinitari inteleg ca Tata Fiul si Duhul sfant sunt trei perosnalitati ale aceleiasi Persoane ziceti ca ei sunt falsi. Dar daca VINE DIAVOLUL MASCAT SUB NUMELE DE ALAH ziceti ca e Dumnezeu adica Iisus.
    Cel mai confuz popor este poporul care urmeaza pe Branham.

    • max zice:

     mincinosul nu ma poate judeca. el este deja condamnat si blestemat de el insusi.
     noi vom judeca pe ingeri, inclusiv pe ingerii falsi decazuti, nu ei pe noi.
     mai citeste Biblia si tu omule.

 31. Max zice:

  Branham crede ca Iisus este Alah. Branham a predicat un dumnezeu fals.

  • Max zice:

   La final cand nu mai poate raspunde cand realizatorii emisiunii au dat dovezi clare din Coran ca Islamul este rau si distrugator – musulmanul de la telefon e spune ca sant ignoranti desi ei au dovedit din cuvintele profetului Mohamedd ca religia lor este o religie a terorii a cuceririlor altor oameni si nu a pacii.Seamana cu branhamistii acesti musulmani cu adevarat ignoranti. Oricat le arati ca Mohamed a poruncit uciderea necredinciosilor ca a fost pedofil ca a decapitat evrei crestini si ca a instigat la ura si la dominare lor nu le pasa. Asa sant si sectantii toti. Nu sant interesati de adevar. Vor doar sa ramana asa cum sant ei musulmani , frankisti, branhamisti mormoni orice doar sa nu recunoasca adevarul.
   Sant Corupti si compromisi definitiv.Etern condamnati la intucerec si minciuna.

   • John zice:

    Daca ai spus ca vomiti la ce citesti pe acest blog, pt ce mai postezi aici? Sa arati in continuare boala de care suferi si anume schizofrenie si autism?

    • Max zice:

     Mi-a mai ramas ceva de varsat, tu nu observi? Branham va dus la o inchinare falsa la un dumnezeu fals numit Iisus-Alah. cand cineva iti arata adevarul te iubeste cand un om vede adevarul si te jigneste acela sufera de schizofrenie si autism.
     Imi este mila de tine Ioane. Dar promit ca nu mai am multe ce varsa.

     Deci problema ta nu este aceea ca Isus vomite cand il vede pe ingerul 7 si il face ticalos (tu il faci corect) Isus ii zice orb ( tu il faci vazator) si asa mai departe , nici ca Branham a invatat ca Isus e Alah , nici ca doi sodomiti i-au dat indicatii duhovnicesti profetului tau care a ascultat de ele, nici ca a mintit si va inselat. Problema da e una extraordinara Ioane. Ca de ce am mai postat eu. =)))))
     Esti de plans.Santeti toti la fel si nu aveti vindecare . Numai puteti face nimic.Acu realizez asta. santeti gata. terminati.

     • Raspuns la comentariul lui Max zice in Mai 26 0ra 1.17 :
      Nu mai spune, chiar asa, sa te fi-apucat mila ? Tu le canti si le descanti , si pui mereu gandirea ta josnica si miseala pe seama altora, care n-au nimic de-a face cu neroziile pe care le scrii Ai preluat lucruri inventate de la unul mai plin de draci decat tine si acu pretinzi ca tu ai fi chiar mai plin de ei decat acela . ” nu mai puteti face nimic ! sunteti gata , terminati ! ” S-o crezi tu si cei ca tine ! Dar eu zic c-ar fi mai bine , ca sa scapi cu-obraz curat dupa tot ce-ai inventat, sa-ti pui un cearsaf pe cap si s-o iei, tiptil, tiptil, pe drumul spre cimitir ; cand te-o prinde judecata s-ai groapa sapata gata ! Sa n-ajungi sa zici , jupane, stanci sa cada peste tine in mania ce-o trezesti Celui ce-L batjocoresti (Apoc.6:16) Fiindca este scris asa in cartea Apocalipsa „:Neamurile se maniasera, dar a venit mania Ta; a venit vremea sa judeci pe cei morti, sa rasplatesti pe robii Tai proroci, pe sfinti si pe cei ce se tem de Numele Tau, mici si mari, si sa prapadesti pe cei ce prapadesc pamantul!”

 32. Max zice:

  Alah este Satan! Dar Branham profetul inselator a zis ca Alah este Dumnezeul crestinilor adica Iisus.

  • Ex mesaj zice:

   Ma bag un pic si eu ca inteleg bine islamul si am studiat destul cat pot spune exact multe lucruri.
   Pai cine e altul daca nu e diavolu? Citeste putin despre Coran si compara cu Cuvantul lui Dumnezeu.
   Cine a venit cu o descoperire noua la aprox. 666 de ani dupa Cristos si a declarat o alta Evanghelie printr-un inger de lumina care s-ar fi descoperit lui Mohamed? E Iisus cum Branham spune? Tu asta vrei sa spui? Doar pentru ca Branham o spune?Adica vine Dumnezeu sa distruga Evanghelia Lui aducand o alta revelatie?

   Ma faci sa rad.

   Este insusi diavolul care la inspirat pe mohamed sa ucida crestini si evrei sa decapiteze sa violeze femei care sant animale in religia lor .
   Mai voi santeti catastrofe. Sti de ce? Daca crestinii trinitari inteleg ca Tata Fiul si Duhul sfant sunt trei perosnalitati ale aceleiasi Persoane ziceti ca ei sunt falsi. Dar daca VINE DIAVOLUL MASCAT SUB NUMELE DE ALAH ziceti ca e Dumnezeu adica Iisus.
   Cel mai confuz popor este poporul care urmeaza pe Branham.

 33. Si tu vorbesti din burta ! Oare ce alte prostii inventate ( in afara cu aceasta de Alah ) zici ca ai mai avea si tu de ” varsat „! Cei mai confuzi indivizi sunt oamenii care au parasit poporul care urmeaza Mesajul lui Dumnezeu , fiindca ei nu au inteles acel Mesaj si batjocoresc ce nu cunosc !
  „Acestia, dimpotriva, batjocoresc ce nu cunosc si se pierd singuri in ceea ce stiu din fire, ca dobitoacele fara minte. (Iuda.1:10)

  • Nu stiu daca OAIA 🐑 va deveni brandul Romaniei, dar oricum, a devenit cu siguranta brandul MESAJULUI. Oaia 🐑 defineste perfect mentalitatea „poporului care urmeaza Mesajul lui Dumnezeu” din Romania si diaspora 🙂

   A parasi turma de 🐑 inseamna EVOLUTIE, MATURIZARE. A ramane in 🐑🐑🐑 inseamna sa te pierzi si sa-ti bati joc de tine insuti…

   Dar nu ai ce sa stai de vorba cu 🐑🐑🐑. Este ca si cand le-ai spune unor copiii natângi ca nu exista Mos Craciun… 🎅🎅🎅

   BEEHEEEHEE 🐑🐑🐑🐑🐑

   • Ex mesaj zice:

    Am inteles foarte bine mesajul. Sub masca descoperirii Cuvantului, ascunde furt intelectual, plagiatura, minciuna, ura, o fatarnicie de o dimensiune cosmica si o mentalitate care l-a produs pe Jim Jones, Paul Schaffer, Leo Mercer si alti monstri care au distrus vietile a zeci de mii de oameni cu control si manipulare diabolica.
    Voi toti urmasii lui Branham si Frank sunteti mici Jimi Jonesi, Paul Schaffer-i, Mercier-i si alti invatatori falsi care intentionat se fac ca nu vad cata falsitate si invatatura mincinoasa exista la sarpele de Branham si Frank. Otrava lor ucide zi de zi. Cum ai putea spune adevarul cand si tu esti sarpe nascut din serpii astia. Cum ai putea spune ca Branham a gresit ca umbla cu doi sodomiti in biserica si in vacante? Ce ai spune de Vladimir Pustan daca ar avea doi sodomiti angajati in biserica lui si ar umbla toata ziua cu ei la pescuit si la vanatoare si si-ar face poze cu ei foarte fericiti si jucandu–se de-a pac-pac singuri in padurile muntilor? Ce ai spune? Ce ati spune? I-ati ingropa de vii!
    Dar sa spuneti careva ca Branham a gresit NICI VORBA.
    Nu poti, pentru ca duhul lor cel rau, diavolul care a hipnotizat urmasii mesajului, te-a legat sa nu poti spune adevarul ca sa nu te atingi de IDOLUL INIMII TALE: Branham.

    • Mintea ta este scrantita , totusi umbla nepazita si o ia pe aratura fara s-aiba frau la gura !. Ce sa-ti faci, , doar pofta firii ( mai rea decat hara-kirii ) Ca de n-am sti cine esti, treca-mearga ( din povesti ) Dar se stiu faptele tale …n-ai scapare …geaba strigi in gura mare blamand pe altii ca tine . Oricum, si vremea ta vine , nici o grije, toti pestii vin la carlige !
     Dar lasa Mesaju’n pace sa-L asculte cui i-o place ,

     • Ex mesaj zice:

      Ce ai spune de Vladimir Pustan daca ar avea doi sodomiti angajati in biserica lui si ar umbla toata ziua cu ei la pescuit si la vanatoare si si-ar face poze cu ei foarte fericiti si jucandu–se de-a pac-pac singuri in padurile muntilor? Ce ai spune? Ce ati spune voi specialisti in defaimare si critica? Va spun din ce: I-ati ingropa de vii!
      Dar pe Branham il pupati in dos.

      • Licule Mojicule, numai prostii scoti din inima ta , a carui prisos iti iese pe gura

      • Ce ganduri murdare te framanta pe tine, ba cu Vladimir Putin , in alt comentariu xeroxat , ba cu Vladimir Pustan , in acesta, incercand o incitatie la crima pe considerente de nebunie in vorbire. Pocaieste-te, om nenorocit, si lasa-te de astfel de vorbe rusinoase
       „Va indemn, fratilor, sa va feriti de cei ce fac dezbinari si tulburare impotriva invataturii pe care ati primit-o. Departati-va de ei. (Rom.16:17)

       • Ex mesaj zice:

        Urmasii lui Branham si frank aduc dezbinare si tulburare impotriva invataturilor biblice mintind ca plagiaturile lui Branham, toate inventiile lui si obsesia pentru doctrina Jesus Only, ar fi adevarurile relevate si de nezdruncinat. Asta a cauzat dezbinare si tulburare si intre voi si altii dar mai ales intre voi. Nu exista nicaieri o miscare mai tulburata si dezbinata si rupta in bucati din cauza confuziei adusa de liderul acesteia precum este cea de la mesaj.

        Daca va urati intre voi cum sa nu urati pe toti ceilalti? Pana in adancul sufletului sunteti numai ura. Oricat o ascundeti, ea este roada duhului nevrotic a lui Branham si nu are loc decat in mintea si sufletul celor care il urmeaza pe el si falsul lui mesaj. Voi criticati pe toti ii manjitit pe toti anulati mantuirea la toti si faceti asta in timp ce de fapt chiar voi sunteti victimele si agresorii uneia din cele mai mari inselatorii religioase ale secolului 20/21.

        • Corect este sa zici ca cei care urmeaza Mesajul pe care Dumnezeu l-a transmis crestinilor prin William Branham corecteaza invataturile biblice gresite introduse in Biserica de catre oameni neevlaviosi care au schimbat in desfranare harul lui Dumnezeu , in timpul epocilor intunecate si ai caror urmasi incearca sa faca acelasi lucru si acum, cand lumina de seara a Evangheliei straluceste pe cerul mantuirii fiilor lui Abraham din vremea de pe urma .. Acestia nu se urasc intre ei, cum zici tu ci urasc pacatul in care traiesc unii si-l demasca, pentru ca sufletele alesilor lui Dumnezeu sa -l recunoasca si sa scape ct mai repede de el , asa cum este scris :”Stim bine ca omul nostru cel vechi a fost rastignit impreuna cu El, pentru ca trupul pacatului sa fie dezbracat de puterea lui, in asa fel ca sa nu mai fim robi ai pacatului; (Rom.6:6)
         Deci pacatul sa nu mai domneasca in trupul vostru muritor si sa nu mai ascultati de poftele lui. (Rom.6:12)
         Sa nu mai dati in stapanirea pacatului madularele voastre, ca niste unelte ale nelegiuirii; ci dati-va pe voi insiva lui Dumnezeu, ca vii, din morti cum erati; si dati lui Dumnezeu madularele voastre, ca pe niste unelte ale neprihanirii. (Rom.6:13)
         Sa comparam insa ce se spune astazi despre fratele Branhm cu ce se spune astazi despre apostolul Pavel : cititi http://www.resursebiblice.ro/2012/%E2%80%9Cmaniati-va-si-nu-pacatuiti-%E2%80%9D-este-permisa-indignarea/

   • Ok, oaia defineste , dar sa iei bine seama ca este vorba de o turma despre care Domnul Isus zice ca El este Pastorul celor pe care le numeste ” oile Mele ” Acestea nu merg cu capul in fundul celor din fata , ci sunt oi inteligente care ” cunosc Glasul ” si pot deosebi un ” strain la vorba si la port ” sub oricare pseudonim ar incerca acela sa se ascunda .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s