Stefan martirul L-a recunoscut pe Iahweh in Isus

 

Imparatul Solomon ,fiul si mostenitorul tronului lui David in Ierusalimul vechi , a carui intelepciune este cunoscuta ca fiind primita de la Dumnezeu in urma rugaciunii de cerere , a spus printre altele si aceasta descoperire de la Domnul , anume ca atunci cand omul intra in somnul mortii, trupul de tarana se intoarce in pamant, cum a fost , iar duhul se intoarce la Dumnezeu, Cel care l-a dat ( Eclesiastul 12.7)
Omul Isus Hristos pe cand era rastignit pe crucea de la poala dealului Capatanii din Ierusalim si inainte de-a adormi si El (” gustand ” moartea fizica )a strigat cu glas tare : ” Tata , in mainile Tale imi incredintez duhul ”
Citind insa pasajul din Biblie care relateaza uciderea cu pietre a lui Stefan aflam un lucru deosebit de modul de gandire trinitar al denominationalilor de astazi care sunt crestini doar cu o parte din denumirea pe care-au adoptat-o : Stefan a zis ca vede cerurile deschise si pe Fiul Omului , pe Isus stand in picioare la dreapta lui Dumnezeu si apoi, inainte ca sa adoarma si el, s-a rugat zicand : ” Doamne Isuse, primeste duhul meu !” ( cine judeca aceasta relatare dupa aparente ar putea zice ca Stefan L-a ignorat pe Dumnezeu , adresandu-se mai degraba Fiului Omului )
De ce este aceasta diferenta de exprimare ? Fiindca Stefan a primit si el descoperirea ca Isus Hristos este Iahweh venit pe Pamant intr-un trup de tarana dupa chipul oamenilor , asa cum ne-a invatat Dumnezeu si pe noi, prin Mesajul orei , conform Scripturii scrise : ” Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine ( 2 Corinteni 5.19) .Caci Dumnezeu a vrut ca toata plinatatea sa locuiasca in El si sa impace totul cu Sine pein El, atat ce este in ceruri cat si ce este pe pamant, facand pace prin sangele crucii Lui. Si pe voi, care odinioara erati straini si vrajmasi prin gandurile si prin faptele voastre rele, El v-a impacat acum, prin trupul Lui de carne , prin moarte, …”.( Coloseni 1.19-22)

Conform ultimului verset  citat,  prin invatatura lui, Pavel  a  spus  ca  Fiul omului pe nume  Isus Hristos  este  chiar trupul de carne  al lui Dumnezeu  si  , locuind in El, Dumnezeu a umblat pe  pamant  si  chiar  mult  mai  mult decat  atat, a  purtat suferintele noastre  si a gustat  moartea  in locul nostru . (Evr.2:9)  Cad  am  zis  ” a gustat moartea” am  inteles  ca  in timpul  somnului mortii El  a mers in sfera  Iadului ( o alta  dimensiune )acolo unde  noi toti  ar fi  trebuit sa ne  petrecem acel somn cu vise numai  de cosmar,  pentru  ca noi  sa  ni-l putem petrece in sfera  Raiului  cu vise placute si fericite ,( asa  este aceasta moarte fizica , de care doar 2 oameni nu au avut  parte  pana astazi ) iar  la  inviere  sa ne  putem  intalni  iarasi cu El  , trezindu-ne  la  o viata  fara  sfarsit (Osea.6:2), asa  cum este profetit . Oricine isi petrece somnul mortii in sfera iadului dovedeste ca este un ” inger ” al diavolului (Mat.25:41) si va fi  judecat  dupa  faptele  lui atunci cand va fi trezit . Urmarea  judecatii poate sa fie doar  distrugere definitiva, fiindca exista  doar un singur fel de viata vesnica .

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Stefan martirul L-a recunoscut pe Iahweh in Isus

  1. rijkaard1970 zice:

    Mai, Nelule Dascal, iar te-ai pus pe Internet.???

  2. precum vezi si nu visezi , Bine ca ma vizitezi . suna-ma la nr. 07967934231 daca vrei sa mergi astazi la locul de adunare

  3. Pingback: ” …. i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu. (Fac.2:7) | behaitul oilor si Glasul Pastorului

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s