A seara l-am ascultat pe Vladimir Pustan

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la A seara l-am ascultat pe Vladimir Pustan

 1. Ex mesaj zice:

  Simplu. Clar. Frumos. Cred ca oamenii au nevoie sa auda lucrurile simple ale Evangheliei. Observati cata putere au aceste indemnuri duhovnicesti care aduc omul in fata lui Dumnezeu cu propria viata. Il ajuta sa isi descopere autenticitatea si sa lepede propria falsitate prin cainta.
  Cand iubesti pe Domnul iubesti si oamenii. Si cand ii iubesti, ii poti ajuta.
  Multumesc pentru postare.

 2. Biserica lui Hristos , = Biserica Unsului Domnului a ajuns la maturitatea de Mireasa si este pregatita de Nunta . Acuma stim adevarul despre pocainta , despre nasterea din nou, despre Rai si Iad si nu mai ramanem impresionati de continuarea de povesti mereu incepatoare (Galateni 4.3+9) ca si acelea spuse de Pustan .
  Astazi, crestinii bine pregatiti pentru orice lucrare buna a credintei iau bine seama ca nimeni sa nu-i fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos. (Col.2:8)
  Aseara dupa ce am venit de la munca am scris un articol despre iad si rai, , asa cum este prezentat de Domnul Isus,in Scripturi , nu asa cum se arata in invataturile denominationale, , insa am click-uit gresit si s-a sters ciorna, ramanand doar ultimul citat . Probabil din pricina neputintei trupului, , fiind o ora tarzie , la fel cum va fi pentru multe ” persoane fizice ” care s-au culcat pe increderea in povestile omenesti si s-au acoperit pana peste ochi cu invelitoarea oferita de organizatiile ecumeniste ale religiilor de astazi .
  Deseara voi rescrie articolul, daca voi primi acordul si ajutorul Domnului si Dumnezeului meu Isus Hristos Stiu ca Satana este invins definitiv si nu mai are decat zgomotul unui raget de leu, insa fara putere, sa ne mai sperie cu raspandirea confuziilor religioase , asa ca oricat se va opune , Adevarul biruie cu lumina Evangheliei predicata prin Mesajul orei

 3. Ex mesaj zice:

  Lucrurile care transforma si inoiesc oamenii prin credinta in Hristos nu sunt lucruri incepatoare. Cele incepatoare sunt despre botezuri, inviere etc adica toate doctrinele slabe ale mesajului.Urmasii mesajului alearga dupa imaginatiile deformate ale lui Branham iar alti evnaghelisti predica lucruri care conteaza pentru Dumnezeu si pentru oameni. ce duce omul la cer este schimbarea vietii nu inchipuirile infectate ale nu stiu carui self-made prophet. Voi care va duceti dupa Branham si altii voi aveti filozofii amagitoare despre Epocile Bisericii Pecetile Samanta Sarpelui si asa mai departe. Satana este invins la voi cand invingi minciunile lui de la mesajul lui Branham iar pana atunci santeti robii minciunilor.

 4. Scrie in Microsoft Word (sau in alt editor) care salveaza (de preferinta automat) ca sa nu mai pierzi altadata textul…

  Despre „iad”, ti-am mai spus, (prin cuvintele lui Edi Constantinescu in predica „Duceti-va in focul cel vesnic”) ca nu exista in mod real, ci este doar o constructie a mintii, care din pacate s-a mentinut de la vremea de dupa „stramutararea din Babilon” si a ramas pana in ziua de azi o sperietoare si un instrument de constrangere. Isus nu a validat acest concept care nu este nicidecum biblic, el fiind necunoscut Vechiului Testament. Iar in noul Testament apare sub forma unei pilde, la fel cu expresia „unde viermele nu moare si focul nu se stinge” si in anumite „viziuni” despre un „iaz de foc”. Dar nimic concret, real, decat in mintea celor care vorbesc despre e, sau zic ca l-au experimentat cu ocazia unor experiente de moarte clinica…

  La fel este si cu „Paradisul” (Raiul) care nu este nici pe departe un loc frumos, cu clima mereu blânda, unde nu se face noapte niciodata, cu strazi de aur si perle pretioase, si tot tacâmul simbolic.

  Raiul si Iadul sunt stari ale constintei, nu locuri fiizice, dupa parerea mea si a multor oameni…

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s