Este Ilie , unul dintre cei doi martori , care trebuie sa vina ?

Urmariti  Mesajul orei :

 

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la Este Ilie , unul dintre cei doi martori , care trebuie sa vina ?

 1. Ex mesaj zice:

  Branhamistii merg din fals in fals , din minciuna in minciuna , din prostie in prostie. Oamenii astia au magnet pentru proroci si invatatori falsi. Are dreptate autorul acestui blog ca e Mesajui Orei= adica un fals si un falsificator.

 2. John zice:

  Ex mesaj, „multumesc” ca ne „luminezi” cu fiecare comentariu pe care il faci aici. Acum poti sa inchizi usa pe dinafara si sa nu mai vii.
  Cand o sa aveti vreo confirmare de sus asa cum a avut fratele Branham, atunci sa deschideti gura.Dar trebuie sa se implineasca Scriptura si cu acesti indivizi „ca niste dobitoace din fire, batjocoresc ce nu cunosc”

 3. Confirmare „de sus”… De unde sus? De la Neounul Sfânt, sau de la racheta detonata de NASA? 🙂

 4. Ex mesaj zice:

  Uite ce confirmare de sus a avut Branham despre „descoperirea semintei sarpelui”:
  „Pânã în secolul al XVIII-lea naşterea de gemeni era asociatã cu adulterul. Se credea cã doi bebeluşi înseamnã douã fecundãri, deci doi taţi, ceea ce atrãgea dispreţul social pentru mama gemenilor.” http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/curiozitati-istorice-despresexualitate

  Voi credeti ca era o taina descoperita de el. Ca si multe alte si aceasta este minciuna.
  Branham nu a avut nici o confirmare ca este prorocul Ilie si ca a desvaluit vreo taina. El a fost un slujitor de succes in rugaciunea pentru vindecarea divina.

 5. Ex mesaj zice:

  Confirmarea adevarata este CUVANTUL lui Dumnezeu nu experienta cuiva ce are semen mari de intrebare. Voi iarasi lepadati Cuvantul pentru a apara ce crede cineva despre el insusi, adica Branham. Cine are dreptate cand vorbeste? branham sau Cuvantul?

  Ioan spune :

  Cine nu traieste experienta emotionala reala in Duhul lui Dumnezeu, nu poate aprecia, ba chiar subestimeaza si respinge pe aceia care o marturisesc

 6. John zice:

  Aveti martori pe youtube si nu numai unde pot marturisi ce au vazut despre ce a facut Dumnezeu in generatia noastra.Cred ca multi ati vazut marturia lui T.L. Osborne. De ce v-as asculta pe voi?

  Cu asta inchei,Nu o sa va mai dau nici o atentie. Trebuie sa fie unii insemnati cu fierul rosu in cugetul lor inainte de intemeierea lumii.

 7. Ex mesaj zice:

  Toate marturiile despre Branham sant numai despre vindecarea divina. Toti dar chiar si TL Osborn spune in marturia lui ca Branham s-a ratacit dar ca vindecarile erau bune si adevarate dar nu Branham vindeca oricum. Dar de ce nu l-a urmat nici unul din cei ce l-au laudat? Nu l-au crezut pentru ca au vazut ca a deraiat de la Cuvantul lui Dumnezeu. Eu iti spun de Cuvantul lui Dumnezeu si tu imi bagi marturia lui TL Osborn? Ce fel de om esti tu? Ah da. Esti un sectant branhamist.

 8. Ex mesaj zice:

  Nu am nevoia de atentia ta necinstita si incorecta.Esti insemnat tu cu spiritul de sectant fanatic ce nu e in stare sa dovedeasca in ce crede.

 9. Ex mesaj zice:

  Dau premiu 100 $ celui care imi spune macar o singura taina relevata de prorocul Branham! Si pentru fiecare taina relevata de Branham in plus mai pun 100$ si trimit pe Western Union acelui branhamist care imi spune si dovedeste adevarul.

 10. John, John, ce făţarnic om mai eşti…
  (Făţarnic, de la o faţă, două feţe…)

  Nici tu nu crezi ce spui. Pe de-o parte te agăţi de presupusa „mărturile” a lui Osborne despre Branham (Faţa 1)

  Pe de altă parte dai cu piciorul în acelaşi Osborn. (Faţa 2). De ce să te credem atunci? Citez din ce ai scris aici:
  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2016/03/01/citind-supranaturalul-intelegem-slujba-mesagerului/#comment-2627

  „Toti au vrut sa fie bine vazuti de celelalte biserici, nu cumva sa „supere” pe ceilalti.Dusmanul nu o sa aiba de-a face cu ce a facut Oral Roberts , Billy Graham, T.L. Osborne si ceilalti ce au acumulat milioane de dolari prin evanghelism de tip Hollywood.
  Spune ceva de Mesaj cu privire la dumnezeire, botez apostolic, nastere din nou dupa Cuvant, alegere dinainte si alte lucruri care le-a predicat William Branham.Imediat o sa vezi impotrivire.”

  Vezi că ştii, Johnuţ? Nimeni din cei enumeraţi de tine, inclusiv Benny Hinn, care „zice de bine” despre Branham, nu crede sau predică de fapt „Mesajul” lui…

  Aşa că ascultă tu mai departe de „mărturia lor”, că noi ascultăm de ce a spus Branham, şi aceea e suficient ca să-l dovedim mincinos.

 11. Ex mesaj zice:

  Si Branham a adunat milioane de dolari dar prin minciuna. De ce nu zici nimic de asta john?
  Apostolul Pavel a spus ca nu este nimic gresit daca cineva predica chiar si din duh de cearta Evanghelia. De ce s-ar supara Dumnezeu atunci ca cineva predica in duhul de Hollywood daca EVANGHELIA este propovaduita? Nu e nimic gresit in asta. Este gresit total sa minti si sa inseli omenirea asa cum Branham a mintit in aproape tot ce a spus si a inselat milioane de oameni.

 12. Dupa mintea unora , care nu au putut sa aduca despre ei decat o marturie ca sunt barfitori talentati , cine vorbeste conform Scripturii, sustinandu-si prin Aceasta marturia lor,( de exemplu : https://youtu.be/J-IvdNlhGto ) este considerat prooroc mincinos . Cine este ,deci, prooroc adevarat pentru ei ?

 13. John – cu 2 feţe şi două identităţi pe blog – singurul lucru ce suţin sau menţin zvonacii tăi internauţi, este sursa lor de îmbogăţire, prin creearea şi perpetuarea de aşa zise „profeţii” despre „sfârşitul lumii”. Nu ai învăţat nimic, aceleaşi lucruri se spun mereu de peste 150 ani, şi dacă nu te schimbi, o să mori sau o sa trăieşti în amăgire încă 50 ani… Treaba ta, crede ce vrei.

  Bună observaţia, Branham şi mai târziu VGR se lăfăie şi ei în Cadillacuri în firme de sute de milioane de dolari (de muncit nu munceşte nici unul) – şi tot ei sunt cei ce aruncă primii cu pietre?

  Ptiu drace!

 14. O sa traiesc inca cel putin 60 de ani, ca atata am prevazut de lege pana la expirarea buletinului de identitate, insa fiindca eu nu mai traiesc prin lege, ci prin har , este previzibil ca nici sa nu gust moartea , stimabile Abel ben Adam !
  Daca vrei sa stii, eu vreau sa cred asa , fiindca este scris :” Si oricine traieste si crede in Mine nu va muri niciodata. Crezi lucrul acesta?” (Ioan.11:26)
  Lumea si pofta ei piere, insa cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac. (1Ioan.2:17)

 15. Draga Abel ben Adam, eu ma rog neancetat pentru tine, dar este necesar ca si tu sa te rogi lui Dumnezeu sa indeparteze de la tine duhul de ghicire, fiindca este dovedit ca te duce in ratacire .cu privire la identitatea comentatorilor ,Crezi ca daca scuipi dracul, te va parasi ? Nicidecum, el chiar asta asteapta . Mai bine ai asculta sfatul Domnului, si l-ai intampina cu dragoste sfanta , fiindca de aceea fuge el Nu stii tu oare ?

 16. Ex mesaj zice:

  Nici „darul discernamantului” nu era asa cum pare. Concluzia o puteti trage singuri din nou.
  https://exmesajulorei.wordpress.com/2015/05/03/un-martor-ocular/

  Ioan spune :

  Acel ” martor ocular” descrie doar lipsa lui de credinta si de experienta cu Dumnezeu . Oare nu ne este relatata in Biblie opinia unor astfel de martori – fariseii si carturarii timpilui respectiv -care considerau pe Isus la fel cum unii gandesc astazi despre lucrarea lui Dumnezeu prin fratele Branham ? Si nu este scris si pentru noi: ” „Du-te la poporul acesta si zi-i: „Veti auzi cu urechile voastre, si nu veti intelege; cu ochii vostri veti privi, si nu veti vedea.” (Fapt.28:26) ?
  Nu stiu altii cum sunt ( si nu are importanta pentru mine cum sunt ei ) dar eu pot sa spun ca am trait si experimentat din plin vindecarea divina prin credinta pe care am capatat-o auzind Mesajul orei .

 17. De ce nu este Ex-mesaj si cel care a scris cartea respectiva demni de a fi credibili , ci ar trebui considerati asa cum sunt , dezinformatori si osanditi in ce priveste credinta (2Tim.3:8)
  Evenimentele la care se refera s-au petrecut in 1947 , si au mai trecut 18 ani in care a mai slujit Branham cu rugaciune pentru bolnavi . Nu vi se pare ciudat ca atunci nimeni nu s-a vaicarit impotriva ? Au mai trecut inca 50 de ani , din 1965, si aproape toti martorii la evenimente au adormit .. Dar, au inceput campaniile de ponegrire a celui care era eroul principal al lucrarii Duhului Sfant care a inceput atunci si s-au gasit recent destui pierde-vara dintr-o generatie de epigoni care sa depuna pseudo-marturii pentru Ana si Caiafa zilelor noastre , incat poporul sa strige : ” Rastigneste-L ! Rastigneste-L !”
  Insa copiii lui Dumnezeu au fost crescuti in tot acest timp sub protectia Mesajului orei,ei au avut parte de aceeasi intalnire cu Domnul despre care relateaza parintele lor apostolul Pavel si au auzit cuvinte din gura Lui (Fapt.22:14)asa ca ei nu mai pot sa fie pacaliti de alte glasuri . Pentru cine este invatat in Adevar, acel care actioneaza in vremea aceasta de confuzie la nivel mondial si in toate domeniile acestei vieti trecatoare nu mai are deloc putere de seductie .. Slavit sa fie Domnul nostru Isus Hristos, care ne pastreaza credinta ca se vor implini toate fagaduintele pe care El ni le-a transmis prin acest minunat Mesaj al orei, Cuvantul Lui vorbit prin fratele William Branham

 18. Tot mai multe voci se aüd astazi pretutindeni proclamand aparitia celor doi martori conform profetiilör biblice .. Am ascultat zilele trecute chiar la Radio Vocea Evangheliei o predica despre lucruri care mai ieri numai fratii de la Mesaj le discutau .Conform vorbei din batrani ca ” de unde nu este foc nu iese fum ” eu ma gandesc ca aceasta situatie arata ca revenirea celor doi profeti ai Domnului pentru Israel pentru slujba lor finala este iminenta, deci si luarea Bisericii Neamurilor este gata sa fie . Foarte curand invatatorii biblici ramasi vor intra in perioada necazului si atunci ei vor propovadui si acel eveniment , zicand : : ” Dumnezeu a zis : ” Sa fie Rapirea ” si asa a fost , fiindca Domnul face totul prin Cuvantul Vorbit ( The Spoken Word ) catre fiecare generatie de oameni mantuiti prin jertfa Lui
  Noi, crestinii acestei ultime generatii nu mai avem prea multe lucruri de zis, fiindca ” ne facem bagajele „si trebuie sa ne grabim ca sa nu intarziem la ” check in ” si sa ” ramanem de caruta ” despre care fratele Branham ne-a relatat in acea vedenie despre Rai, ca a ajuns chiar si cu roata rupta , el a vazut-o aolo !
  Daca Domnul va voi, voi continua articolul despre Rai, aratand celor care iubesc Cuvantul ca acesta este real si ca Domnul Isus l-a descris cu suficiente amanunte ca noi sa stim bine asta . Cei care au o ureche de auzit Glasurile celor sapte Tunete nu au de ce sa se teama ca vor fi ” left behind ” ( lasati afara )

 19. nistor zice:

  Fiindca Ilie este ridicat la cer ne arata ca el nu a murit. Dupa mine zic ca: Ilie se poate sa fie unul din cei doi martori .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.