Crestini ,urmariti Mesajul orei la Israeli News Live

Mesajul  ne-a   spus  ca  cei  doi  Martori  vor  predica  Iudeilor  aceiasi  invatatura pe  care  fratele  Branham  a predat-o  Israelului  aflat  intre  Natiuni in  timpul  din urma . Ascultati  cu  atentie   si  observati  confirmarea  , in acest  video .

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Crestini ,urmariti Mesajul orei la Israeli News Live

 1. Ex mesaj zice:

  Cei doi martori nu vor predica Epocile si Pecetile din teologia lui Clarence Larkin si restul doctrinelor furate de Branham de la penticostali martori lui iehova si adventisti si baptisti.

  Ioan spune :

  Conform Scripturii, cei doi martori trebuie doar sa-i convinga pe evrei ca Yeshuah este Mesia si ca ei sunt mesagerii lui Dumnezeu Si ei vor fi recunoscuti numai de catre aceia care sunt Ramasita lui Israel intorsi fizic in Palestina din toate tarile de pe globul Pamantului ( sau de la cele patru colturi ale lui , daca Pamantul este plat )

 2. Nu vezi ce destept -nevoie- mare esti cand spui ca a furat doctrine de la aceia care , in loc sa le propovaduiasca ei,- daca-ar fi fost ale lor – s-au impotrivit de la inceput( si din ce in ce mai tare astazi ) propovaduirii de catre fratele Branham,si Biserica lui Isus Hristos , care nu numai ca le-a prezentat cu insistenta, ci le-a si dovedit valabile prin aplicatii practice
  macar daca ai avea atata inteligenta sa asculti ce zice Ben Nun in aceste trei video. Este reprezentantul evreilor care se pregatesc sa-si astepte pe Mesia al lor , si ei stiu bine pe Cine asteapta ! Si pentru cine vor sa construiasca iarasi Templul in Ierusalim

 3. Frectiile lui „Fiul lui Peste”… (asa se traduce „Ben Nun”). Si ala sa fie „reprezentantul evreilor”? Poate al evreilor handicapati, nu al celor autentici, care nu dau doi bani pe aburelile sale…

  (Abureli pentru crestinii neo-prostituati, ametiti de escatologie, mesianism si alte „vinuri de curvie”. S-o credeti voi ca „Pestele” este crestin sau branhamist… Daca este evreu autentic, stie cum sa va ameteasca, pentru ca stie ce fel de „bautura” sa va toarne in pahar, ce va place voua… Organizatia lui se bucura sa primeasca un sprijin in forma financiara de la crestinii „obsedati” 🙂 )

  Asa ca Beha-Hani, baga mare la filme din astea, ca nu degeaba Ben Hur asta s-a facut „Pescar” de „Pesti” (nu este Pestele simbolul Crestinismului?)

  Ben ADAM

 4. Realitatea trista apare ( vizibila )si in comentariul de mai sus al lui BenAdam , dupa cum a vorbit Domnul despre : ” Si cu privire la ei se implineste prorocia lui Isaia, care zice: „Veti auzi cu urechile voastre, si nu veti intelege; veti privi cu ochii vostri, si nu veti vedea. Caci inima acestui popor s-a impietrit; au ajuns tari de urechi, si-au inchis ochii, ca nu cumva sa vada cu ochii, sa auda cu urechile, sa inteleaga cu inima, sa se intoarca la Dumnezeu, si sa-i vindec.” (Mat.13:15)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s