Fata lumii e-n schimbare: viata fara duh apare!

Omul este  pregatit ( gata) sa  creeze viata  sintetica  ?  Ori  mai  degraba  a ajuns  doar pana   la  marginea  prapastiei ? ( aceea despre care  ne  vorbeste Biblia in  (Luc.16:26)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Fata lumii e-n schimbare: viata fara duh apare!

 1. Bravo OMULUI!.

  ADAM a ajuns în final să îşi redescopere adevăratul său potenţial creator, şi este gata să evolueze spre o nouă formă de existenţă („ADAM SECUNDUM”), nu doar dpdpv al ştiinţei, ci si al Spiritului.

  Cât despre „ADAM ÎNCĂPĂŢĂNATUS” („HOMO RELIGIOSIS”) – într-adevar a ajuns la „Limes prăpăstiorum” – mai bine zis, într-o „Strada înfundatur”. Va accepta el evoluţia ca destinul său „naturalis”, sau va persista în ridiculitate şi deconectat „eternum” de COPIII SĂI?

  „Margina Prăpastiei” = „Ţara Canaan” = EVOLUŢIE = TRANSFORMARE. Acolo se va vedea cine va „intra” şi cine preferă să „moară în pustie” (pustiul descreierat al minţii înceţoşate şi îmbătate de opiumul religios – MADE IN USA)

 2. Deci, asa stau lucrurile privite prin ochii tai …. Ai pierdut complet din vedere interdictia pe care Dumnezeu a pus-o in ce priveste Pomul Vietii pentru omul dintai, care este pamantesc pentru motivul ca a mancat din rodul pomului cunostintei binelui si raului .Acest lucru trist poate insa sa fie dat uitarii de catre acei care au fericirea sa fi primit nasterea din nou si fagaduintele care urmeaza acestui eveniment.
  Oricum, Pomul vietii are pentru mine cu totul alta semnificatie decat ce unii ar putea sa deduca ascultand aceasta veste a obtinerii prin inteligenta umana a unui model de viata artificiala .

 3. Behăilă, întotdeauna când oamnii au descoperit sau inventant ceva nou, s-au găsit şi unii care să strige că acele lucruri nu sunt bune, căci sunt „de la Satana”, sau ca urmare a „mâncatului” din Pomul Cunoaşterii… Aşa faci şi tu acum, susţinând că apare „viaţa fără duh”…

  Este uimitor că ADAM a reuşit să creze „viaţă din viaţă”, cum am scris la alt articol, să îşi redescopere formidabila sa putere creatoare. Şi asta ce am văzut în aceste prelegeri nu este nici măcar „vârful icebergului”, un viitor mult mai măreţ se află la orizont…

  Adevăraţii cunoscători ai lui Dumnezeu nu urlă isteric „Aleluia, Sânge…”, în timp ce fac spume la gură prin biserici, ci sunt oameni de ştiinţă cu cea mai profundă înţelegere a legilor naturii, a legilor vieţii. Aceştia sun „marii preoţi” ai lui Dumnezeu…

  Problema ta e rigiditatea. Pe toţi care nu acceptă să se manifeste într-o oarecare formă religioasă, adoptând o anume doctrină teolegică, îi plasezi în „împărăţia celui rău”. Tu vezi lucrurile doar în felul cum ţi se par, nu şi în felul cum ar putea fi. Automat respingi orice şi pe oricine nu îţi vorbeşte (behăie) pe limba ta.

  Ar trebui să condamni (şi să nici nu mai foloseşti) nimic din ceea ce înseamnă ştiinţă şi tehnică, să nu mai circuli cu trenul cu locomotivă cu abur (sau electrică), să nu zbori cu avionul, să nu te uiţi printr-un telescop, să nu foloseşti computer, telefon, ba chiar nici electricitate, medicamente, nimic nimic. Că toate sunt rele, OMUL rău a făcut că nu şi.-a văzut de păstoritul ovinelor, şi şi-a băgat nasul său curios în grădina Satenei, şi a fost mai mult ademenit de acesta, nu-i aşa?

  Nu înţeleg ce e rău, satanic sau de condamnat în faptul că omul înţelege tot mai bine „lucrarea Domnului”, o analizează şi contribuie în mod activ la ea? Poţi să îmi explici? Dumnezeu a creat viaţa, la baza căreoa stă genetica şi informaţia. Omul nu mai crede de mult că e format din „calciu, potasiu, petrol şi lumincă cosmică”, în schimb a decodat limbajul minunat şi desăvărţit al genomului. Şi este liber să îl modifice, aşa cum şi tu poţi modifica fără probleme răspunsul meusau al oricui. Şi omul poate înscrie propriul program genetic, dacă are chef şi ştie ce face, în alte forme de viaţă, în bacterii, în drojdii, în plante sau chiar în oi… Până şi Biblia încurajează genetica, nu a practicat-o şi ciobanul Iacov, cu scopul de a-şi mări în mod miraculos de rapid turmele? Şi nu spune şi Pavel despre „altoire”, care nu este nimic altceva decât o hibridizare, o alterare a informaţiei ADN. Numai Branham se pare că nu a înţeles, şi mereu critică „hibridizarea”…

  Bravo lui ADAM, că a reuşit să decodeze codul genetic, şi că este în stare să-l modifice. Prin aceasta el se dovedeşte (îndă odată) că este un co-creator împreună cu Dumnezeu. Departe de a crea „viaţa fără duh”, sau ai văzut tu bacterii sau oi cu „duh”? Mai degraba… sărace cu Duhul… 😉

 4. Eu nu pot gandi decat in termeni biblici, si asa ma pot si exprima in scris pe acest blog si pe altele . Referitor la viata fara duh, iata ce am citit : ” . Isus le-a zis: „Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva.”….. Isus a spus aceste lucruri in sinagoga, cand invata pe oameni in Capernaum. si invatatura pe care a predat–o atunci ( adevarata lectie la Facultatea de constructii divine si spirituale ) s-a incheiat cu aceasta concluzie : „Duhul este acela care da viata, carnea nu foloseste la nimic; cuvintele pe care vi le-am spus Eu sunt duh si viata. (Ioan.6:63)
  Asa zisul om de stiinta care vorbeste in video a afirmat ca viata sintetica are ca tata calculatorul Ce sa putem gandi altceva decat ” de la asa tata, asa viata ” ! Stie toata lumea ce s-a ales de oaia clonata : a imbatranit fara de veste si a pierit degraba Cu cat mai rapid va pieri acea viata sintetica , si aceia care vor incerca-o pe propria lor piele !
  Abel, esti prins cu minciuna , tu nu ai habar de invatatura Mesajului orei, ti-ai ros degeaba turul pantalonilor timp de 20 de ani pe banca din adunarea in care te-au purtat parintii tai ( bietii de ei si vai de tine ! ) Mesajul ne-a invatat ca in microbii care provoaca bolile salasluieste un duh de viata rea, care traieste ca parazit hranindu-se de la viata pe care Dumnezeu a pus-o de buna . De unde vine acel duh rau care duce la moarte ? Ai putea sa gasesti raspunsul corect, daca-l cauti acolo unde l-a dat Dumnezeu . Dar ca sa stii unde, trebuie sa ai credinta in descoperirea Lui , nu in ” impotrivirile stiintei „(1Tim.6:20)

 5. Eu am habar atat de „Mesajul” cat si de „Minciuna” Orei si ti le pot insira aici pe toate non-stop.

  Mincinos e Branham cu sleahta lui, care ne-au invatat sa gandim doar in parabole („termeni biblici” cu zici tu) sau in alb si negru.

  Cat de oaie trebuie sa fii, sa mai crezi aburelile mediavale despre „duhuri necurate” care „salasuiesc in microbi”.

  Si in masina mea de spalat, in computer si in telefon locuieste „necuratul” pentru ca au in cipurile lor programe sintetice (facute de om pe calculator).

  Mai omule, pardon, berbecule. Daca eu reusesc sa modific codul genetic, din care oricum un mare procentaj nu este folosit, pentru a inscrie in el informatii „sintetice” de exemplu o adresa de mail sau un citat dintr-o carte, inseamna ca sunt „tatal” acelei celule sau organism? Se vede ca traiesti in epoca de piatra si esti departe de orice stiinta si cunostinta a zilelor moderne. Legile de viata, create si sustinute de Dumnezeu fac ca informatia din ADN sa se reproduca, sa se copieze de la o celula sau generatie la cealalta. Ce o tot dai atata cu „viata fara duh” si cu „satana”? Ca sa intelegi (daca ai creier), iti dau un exemplu: Cand ai o cicatrice (arsura, sau de operatie), sau un simplu tatuaj chiar, care exista undeva pa piele iti va ramane toafa viata (ca „semn de buna purtare”) pentru ca este inscriptionat in structura pielii. Asa e si cu ADN-ul, daca l-ai modificat, va ramane modificat. Si daca intelegi legile evolutiei, vei vedea ca ADN-ul este in continua modificare („evolueaza”), zi de zi biologii (dupa tine, satanistii) numesc aceasta „MUTATIE”. O fi ca si pe asta tot Satana le face, mai da ce mare si tare e aceasta entitate, la ce mai e nevoie de Dumnezeu oare?

  Vai s-amar de mintea ta, plina de „parabole” si „termeni biblici” rastalmaciti, stii sa dai doar din gura, sa citezi ceva ce nu cunosti, nici pe Dumnezeu nici puterea, nici Legile sale…

  Nici nu stiu de ce stau de vorba cu tine, e de-a dreptul penibil, te rog sa nu mai imi scri astfel de infantilitati, ca vei ramane fara raspuns…

 6. Ascultand chiar primele explicatii din video, auzim ca de fapt nu este creatie in adevaratul sens al cuvantului, ci doar o modificare genetica, inmultind celule modificate cu ajutorul programului facut pe computer si inmultite in mediu bacterial de yest= drojdie . Mesajul ne-a spus ca numele lui Satan dat dupa calitatea lui era in ebraica veche tradusa ” Cunoscatorul tainei vietii „. Prin aceasta cunoastere a introdus el o gena animalica in specia umana , si tot prin cunoasterea respectiva actioneaza si astazi prin cuvantul stiintei, care sustine viata fara duh bun de la Dumnezeu, .Aceasta viata sintetica microbiana nu are ce sa aduca bine pentru om, ci aduce mai in actualitate aceeasi moarte,in chinuri grele, multiplicata insa la nivel computerizat ., creand monstri despre care ne spune Cuvantul ca vor iesi din laboratoarele subterane in vremea Apocalipsei 9

 7. Autorul „Mesajului” nu stia sa faca nici adunari elementare, iar „cunostiintele” sale despre biologie se rezumau in a afirma ca „omul e format din 16 elemente: Calciu, Potasiu, Petrol si… Lumina Cosmica”. 🙂 Si ca „viata vine doar de la barbat” in timp ce „femeia e doar un incubator”… etc…

  Branham nu avea nici a mia parte cunostinta despre genetica, decat avem noi astia „laici” la ora actuala si poate de o suta de mii de ori mai putin decat un om de stiinta. A dovedit ca HABAR NU ARE despre cromozomi si cum viata vine 50% de la barbat si 50% de la femeie. Ce sa mai zic? Taci odata din gura, nu vezi ca te faci de rasul curcilor?

  Despre genetica, nu iti scriu prea mult, ca nu sunt un expert, dar la limba ebraica ma pricep. As vrea sa imi arati „Numele lui Satan” in „ebraica veche” sa ma confingi si pe mine ca inseamna „cunoscatorul tainei vietii”.

 8. Daca zici ca fratele Branham nu are dreptate in privinta celor 16 elemente, poti sa explici de ce medicii dau ca remediu pentru boli medicamente care contin calciu, fier, magneziu, si celelalte chimicale procesate intr-o formula asimilabila de catre organismul uman ? Oare nu tocmai pentru motivul ca acestea sunt in cantitati insuficiente pentru bunul mers al trupului celui bolnav ? Si oare nu viata din sange – cum zice Scriptura- face ca acestea sa fie repartizate in locul din corp acela care are nevoie sa se mentina prin ele ?
  Nu stii care dintre noi e mai ” tare de cap ” ? Dupa legile naturii, se pare ca berbecii !

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s