este hotarat ca razboiul va tine pana la sfarsit, si impreuna cu el, si pustiirile. (Dan.9:26)

Evidenta  bratului Domnului  intins ca  si  protector  deasupra  poporului Sau  de-a  lungul tuturor  timpurilor  nu  descalifica  profetiile  referitoare  la  situatia  actuala  a  acestuia  , in  mijlocul  dusmanilor  Sai

Fiindca  Unul  singur  doar  poate  garanta  odihna  : Acela  pe  care  ei  l-au respins , dar  care  totusi  iubeste , asa  cum  ei  L-au  iubit  odata   Acela  pe  care-L  vor  intreba  in  ceasul  care  se  apropie  in  galopul cailor  calestii  de  nunta : „”De unde vin aceste rani pe care le ai la maini?”, el va raspunde: „In casa celor ce ma iubeau le-am primit.” (Zah.13:6)   In  articolele  anterioare  postate pe acest  blog aveti  multe dovezi  ” Caci a venit nunta Mielului; sotia Lui s-a pregatit (Apoc.19:7)

Numai  impotrivitorii  acestui Mesaj  al  orei , care  si  ei  L-au  iubit cu  cativa  ani in urma, nu pot  pricepe  ca  a  doua  rastignire a  Cuvantului Uns  pentru  ei ( Evrei 6- ca  sa poata  capata  mantuirea) este  imposibila astazi

Paralela  intre  Israel  si  Biserica, asa  cum a  prezentat-o  fratele  Branham in predicile lui  este  azi  mai  evidenta  decat  oricand . Desi  Mesajul  a fost  victorios la vremea lui  pe  toate  planurile, dezinformarea maselor pe  care  conducatorii lumii  religioase o  fac cauzeaza  neancetate  conflicte  care  duc  la  pierzarea lor in  ziua  judecarii  oamenilor nelegiuiti  (Filip.3:19). (2Pet.2:3)  (2Pet.3:16)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la este hotarat ca razboiul va tine pana la sfarsit, si impreuna cu el, si pustiirile. (Dan.9:26)

 1. „Flacara” Branhamismului se va stinge singura. Batranii dinozauri ce mai tin cu dintii de „mesaj”, pe ei cu greu mai poti sa ii schimbi, dar pe tineri nu ii mai intereseaza si nu mai au tangenta cu povestile aparent „nemuritoare”, care in final sfarsesc in deziluzii pentru cei ce le dau crezare (ex. Jim Jones, Colonia Dignidad, psihoze, schizofrenii, etc…)

  Discutia de mai jos, dintre un ex-adventist trezit si un adventist convins (care mai doarme inca) cu ale lui vechi tipare religioase de acu 200 de ani este un exemplu elocvent de cat de incuiati pot fi unii care fie iau Biblia literal, fie ce le spun „profeti” si „profetese”, desi intre timp a fost invalidat de stiinta.

  Ex: Biblia spune ca Dumnezeu l-a facut pe om din „tarana pamantului”. Fundamentalistul biblic nu poate vedea in aceasta o figura de stil, ci crede ca aceasta s-a intamplat exact literal, adica Dumnezeu „a luat” niste pamant, poate a mai pus si niste apa si a inceput sa-l framante cu „mainile” dupa ce si-a suflecat mainile, ca sa nu isi murdareasca roba alba… Si ca prin minune, omului i-au aparut muschi, oase, tendoane, neuroni, sange sau glande endocrine, mai nimic ce seamana cu „tarana pamantului”… Sa nu uitam ca si Branham se chinuia sa enumere cele „16 elemente din care e format omul” dar nu a putut gasi decat vreo 4 (CALCIU, POTASIU, PETROL si… LUMINA COSMICA :)))) Si aceasta creatia a avut loc taman acum 6000 de ani, caci, deh… daca Biblia spune asa, nu mai e loc de milioane si miliarde de ani. Si pe de-asupra, „Dumnezeu are un program de 7 zile sau de 7000 de ani”… 🙂

  Si „Profeta” Ellen White a avut viziuni din spatiul cosmic, cu oameni care umbla pe Jupiter si cu cei 4 sateliti ai sai. Acum 200 ani, saraca femeie nu stia ca Jupiter are mai mult de 4 sateliti si ca este o planeta gazoasa pe a carei suprafata existsa furtuni gigantice, si nu prea poti sa te „plimbi” pe el, si ca Orionul nu este poarta prin care intra si iasa ingerii. Sa nu mai vorbim de Branham care habar nu avea ca pe Marte se poate ajunge in doar cateva luni – cu tehnologie omeneasca. „Profetul” a spus ca ingerilor le trebuie milioane de ani sa ajunga de pe Marte pe Pamant, atunci ce sa mai spunem cat le-o trebui din Orion?

  In final se pune intrebarea despre tinerii din biserici (min 59 si apoi la o ora si 12, foarte interesant:

  (Intrebare) „Ce facem cu tinerii, nu mai exista decat foarte putini tineri in biserica…”

  (Interventie) … „si care mai sunt, sunt fanatici, foarte multi dintre ei”… :)))))

  (continuare la intrebare) „Cum canalizam existenta biosericii si a timpului in care traim si tot ceea ce vedem, unde-i tineretul si de ce au plecat din biserica?”

  (Raspuns) „Biserica X isi pierde tineretul si isi pierde membrii educati din cauza ca a devenit irelevanta in lumea in care traim astazi si nu este singura. Daca te uiti in urma, generatia milenialilor cu 6 % pe an (in Statele Unite e cea mai religioasa tara din Vest) devin ateisti, nu mai vorbesc de Europa de Vest, devin atei sau agnostici sau non-denominationali, nu merg la nici o biserica din cauza ca biserica nu mai este relevanta si biserica se adreseaza la un nivel intelectual in care eu m-as simti insultat in locul lor. Sa merg la biserica, sa aud ce se predica si sa-mi spuna parintii ‘Uite aici trebuie sa vii ca altfel nu te ia Domnul la cer’ as spune ‘Lasa mama si tata cu ale lor, eu sami vad de viata mea'”

  Tinerii de azi au la dispozitie mijloace de informare, de aceea biserica considera Internetul ca ceva rau, de la Satana.

 2. Abel, din nefericire tu esti unul dintre aceia care deezinformeaza masele si principalul motiv pentru care o faci este ca si tu esti dezinformat . Ce-mi spui mie despre adventistii tai, cand subiectul articolului nu are nimic de-a face cu dansii ?
  Lucrurile si lucrarile privitoare la credinta ar trebui privite cu alti ochi decat aceia de carne pacatoasa , anume cu ochii despre care a profetit Iov ca va vedea pe Rascumparatorul viu cand va umbla in zilele din urma pe Pamant .
  Si daca vrei sa stii, adunarile noastre, ale crestinilor fara denominatiune nu duc lipsa de tineri si majoritatea acestora au studii superioare , fara ca stiinta sa-i impiedice sau sa le zdruncine credinta , fiindca au primit o buna educatie de la parinti in cei sapte ani de acasa. .

 3. Discutia celor doi protagonisti din video se aseamana cu aceea intre doi copii de gradinita spirituala , care inca n-au invatat sa citeasca Scripturile si vorbesc doar ce-si amintesc sa fi auzit candva, ocazional

 4. Ioane, articolele tale sunt de fapt fantezii cu totul ireale, nu iti dai seama? De zeci de ani rumegati (si voi, ca si parintii vostrii spirituali – adventistii) aceleasi rahaturi despre razboaie, cutremure, papa, eclipsa, „mai e foarte putin timp”… si tot degeaba. Si canalele tale TV si Internet care isi zic „profetice” si aduc cele mai „noi stiri din Israel” – la care faci reclama – nu dezinformeaza si aburesc masele?

  Asa ca iti aduc si eu clipuri din care poti invata ceva, daca vrei, desi nu cred ca esti dispus.

  Da, in acest video, cel din stanga se afla la gradinita si este facut praf (de fapt se face singur de râs) in fata unui om educat dpdv intelectual si spiritual, si care sta cu ambele picioare pe pamant.

 5. John zice:

  „captivi in secta branhamista” , daca tot vii si arunci cu noroi, nu mai bine vii si ne prezinti adevarul din punct de vedere biblic cu privire la orice tema scrisa?Esti in stare de asa ceva? Dar se pare ca nu.Tu esti mai mincinos ca altii pt ca cine nu crede pe Dumnezeu este un mincinos.
  Stai mai departe acolo intre patru pereti in casa si traieste in propriile tale inchipuiri, o sa ajungi cu „bine” pana la urma.

  Ioan spune :

  Am mutat aberatiile ” captivului ” in locul cuvenit : cosul de gunoi al blogului

 6. Bine zici,Abel, ca Constantinescu sta cu picioarele pe pamant si are scaun sub fund doar din pamant si-a crescut si el burta , prin mancare cu gura ( Desigur, n-a mancat pamant brut,- ca si rama, care este vestigiul acelui sarpe originar- ci a mancat, ca si noi toti, pamant procesat de rame si de plantele cultivate sau crescute de natura . Orice samanta primeste un trup al ei, pe care -l hraneste si si-l creste nu numai cu aer ! Cat despre inaltare spirituala, nici poveste ! In ce priveste acei ” zeci de ani ” de care iti amintesti, nu uita ca profetia compara timpul nostru cu acela al lui Noe, . Si atunci omenirea avea impresia ca este ” buricul pamantului ” totusi a venit implinirea neasteptata a Evangheliei acelui timp si necredinta lor i-a nimicit

 7. John zice:

  Am urmarit vreo 20 de minute acel video postat.Saracul om vrea sa-i fie explicat stiintific despre intamplarea din Geneza cu privire la sarpe si Eva. Atunci daca nu crede acel lucru,atunci nici nu cred si intamplarea cu Balaam si magarita din Biblie.O sa explice din nou ca uite magarita nu are corzi vocale si altele.Dar Biblia e plina de paradoxuri. Cum ai putea sa explici ce s-a intamplat atunci cu Iosua de spus soarelui sa se opreasca.Cum ai putea sa explica ca Marea Rosie s-a despartit in doua? Eu nu am nevoie de explicatii, credinta nu merge prin ce vede cu ochii carnali.
  Pamantesc acel fost sambetist este un om foarte inteligent,dar spiritual … mai bine nu are rost sa mai continui.El nici macar nu crede in general Biblia.Ia numai ce vrea si ce i se pare bun dupa inchipuirea lui.

 8. Tinerii crestini nu sunt deloc bulversati nici de teoria creatiei , nici de teoria evolutiei, fiindca Mesajul ne-a invatat conform Bibliei ca evolutia este reala in proiectarea creatiei, de la simple celule vii pana la combinatii si permutari ale acestora ca sa formeze mamifere Dumnezeu a gandit intai aparitia fiintelor vii in apa , apoi in aer , si la urma doar acelea care umbla numai pe pamant . Insa la infaptuire, n-a mai fost necesar sa treaca milioane de ani, fiindca Cuvantul zice si se face, porunceste si ce porunceste ia fiinta „ Orice creatie noua se face numai pe baza de credinta in viziune „Adevarat, adevarat va spun ca Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decat ce vede pe Tatal facand; si tot ce face Tatal face si Fiul intocmai.” (Ioan.5:19), fiindca nu exista o experienta anterioara
  Daca compari capitolul 1 Geneza , inceputul creatiei de pe Pamant, cu capitolul 2, pare a fi o lipsa de concordanta pentru oamenii religiosi din fire, insa Duhul arata lamurit ce am afirmat mai inainte : In cap 1 este evolutia , omul fiind incununarea proiectului divin , dar in cap 2 creatia incepe cu el , urmand apoi plantele si vietatile marunte din gradina, apoi mamiferele . Animalele marine si pasarile nici nu mai sunt amintite aici , ceea ce nu inseamna ca ele nu au mai fost create prin acelasi Cuvant . Si , daca vreti sa stiti, Dumnezeu a descoperit cu claritate si modul in care a venit la lumina zilei creatia primordiala : prin Cuvantul vorbit de Adam , ca urmare a viziunilor pe care i le inspira Creatorul . Dumnezeu a dat si omului dintai ( Adam) Cuvantul, la fel cum L-a dat si Celui de-al doilea ( Isus ) si El L-a dat de asemenea si crestinilor urmasi reali ai lui Hristos „Le-am dat Cuvantul Tau; si lumea i-a urat, pentru ca ei nu sunt din lume, dupa cum Eu nu sunt din lume. (Ioan.17:14)
  Vorbirea fratelui Branham nu a fost in termeni stiintifici, ci in cuvinte simple, intelese de orice om considerat ca prost si needucat. De exemplu, el a spus ca dupa ce un pomisor se ridica din pamant, nu are nevoie decat sa bea continuu, si cu cat bea mai mult apa din pamant, cu atata creste si rodeste mai mult . La fel, spiritual, daca cineva bea neancetat din apa vie pe care Isus a oferit-o si femeii din Samaria ( totala lipsa de discriminare intre sexe ) cu cat bea mai mult, cu atata rodeste fapte vrednice de Imparatia lui Dumnezeu , ba inca poate si sa reverse rauri de apa vie catre altii insetati ca si el

 9. Asta nu e „credinta”, sa te tii de povesti mitice, ci mai degraba… „mitomanie”

  http://www.revistamagazin.ro/content/view/7118/21/

  http://www.revistamagazin.ro/content/view/12519/21/

  Tinerii de la Mesaj or fi mai desteptati decat cei din alte biserici in ce priveste evolutia – cu exceptia unora care mai sustin ca pamantul are „4 colturi”, este plat, si buricul sistemului solar sau al cosomsului. Si ca un voiaj ingeresc de pe Marte pe Pamant dureaza milioane de ani…

 10. Tu chiar crezi ca Dumnezeu are un fel de Megafon Divin, pe care il foloseste pentru a se face auzit in Univers, si a luat o pozitie solemna in care a declarat cam ce ar vrea sa se faca, si asa a fost? Daca ar fi asa, si Dumnezeu ar spune „Sa fie un elefant”, cum crezi ca s-ar face aceasta?

  Eu cred ca „Cuvantul” prin care a creat, sunt mai degraba un set destul de mare de legi ale universului, fizicii, chimiei, biologiei, geneticii, etc, prin care lucrurile „se fac cum trebuie”, adica asa cum le-a priectat Mintea Divina. Altfel, nu iese nimic, decat haos. Tu nu poti da o comanda computerului tau sa iti faca nu stiu ce, atat timp cat nu exita o lege – o definitie a ceea ce vrei. Nu Megafoane Divine…

  Coboara din universul mistic (si mitic!) si dezobisnuieste-te sa mai citesti Biblia LITERAL – CU ATAT MAI PUTIN GENEZA, caci nu mai suntem in epoca preindustriala, sa nu mai vorbesc de cea a bronzului, cand a fost probabil scrisa…

  Da, evident ca nici o magarita nu a vorbit LITERAL ci doar in mintea Profetului Balaam. Si cine stie ce mai fost cu Marea Rosie, Jertfirea lui Isaac sau Oprirea Soarelui. Nu eu zic astea, evrei din toate timpurile au pus problema ca foarte probabil aceste lucruri nu s-au intamplat la modul real, ceea ce nu inseamna „lepadare de Cuvant”, deoarece ele sunt totusi „reale”, dar in alt plan…

 11. Dumnezeu , din cauza pacatului, a luat de la om puterea de creatie prin forta si autoritatea Cuvantului Sau, si i-a dat Legile , obligandu-l sa-si faca reale visurile numai supunandu-se lor si muncind pamantul cu forta fizica si sudoarea fruntii ( Adam respinsese supunerea fata de Cuvant ) Insa atunci cand a venit implinirea vremii cu promisiunea reabilitarii , Dumnezeu a facut pentru noi, o trezire din amnezia spirituala demonstrand iarasi, prin Isus Hristos si apoi prin ucenicii Lui ,( fratele Branham, prin lucrarile facute de Duhul Sfant prin slujba lui, a demonstrat ca este unul din ei ) puterea Cuvantului vorbit in Numele Lui
  Daca tu te limitezi la minte, ( se pare ca a ta nu este deloc prea lunga ) nu ai nici o sansa sa primesti descoperirea prin viziune , nu ai cum sa intelegi rugaciunea apostolilor : Si acum, Doamne, uita-Te la amenintarile lor, da putere robilor Tai sa vesteasca Cuvantul Tau cu toata indrazneala . si intinde-Ti mana, ca sa se faca tamaduiri, minuni si semne prin Numele Robului Tau celui sfant, Isus.” ( Fapte 4.29-30 )

 12. colonia dignidad zice:

  Subiectul, plasat în Chile în jurul anilor 1973, este despre Colonia Dignidad, o sectă care a apărut în sudul statului Chile și care a fost condusă de un pastor sadic, germanul Paul Schafer.
  Paul Schafer a fost botezat de Ewald Frank. Au plecat in America de sud. Toti erau din Krefeld.
  http://www.cinemagia.ro/stiri/noul-trailer-la-filmul-distopic-colonia-cu-emma-watson-da-fiori-dar-e-32415/

 13. captivi in secta branhamista zice:

  John, Ioan, ai dreptate ca erau gunoaie. Erau cuvintele lui Branham. Minciunile lui. Aici iti dau dreptate.

 14. Ce viziune nu am pimit? Aceea ca dumnezeul mesajului e „al dracului” din cale afara de meschin?… Ca l-a facut pe om Pasha Paradisului si apoi i-a intins capcane stiind ca are sa cada, numa asa ca sa-l izgoneasca din gradina si sa-l lase sa se chinuie in mlastina deznadejdiilor pamantesti?

  Si ce putere „nemaipomenita” a primit Adam pe care si-a pierdut-o in secunda doi, inainte macar sa si-o recunoasca? Eu nu cred Adam (Omul, Umanitatea) nu si-a pierdut nici o putere, ea mai degraba zace ingropata sub „tarana pamteasca” (Adamah), corpul fizic si mintea tulbure a starii duale.

  Dumnezeul meu nu a deposedat pe OM de nici unul din potentialele sale uriase, iar „pacatul” este ca Omul a primit un trup de „carne” de care – datorita „mancatului” PREMATUR din „pomul cunostintei” – nu s-a mai putut debarasa (precum un scafandru nu se mai poate debarasa de costumul si buteliile sale atat timp cat ramane sub apa).

  Tu poate intelegi „implinirea vremii cu promisiunea reabilitarii” ca fiind venirea mesajului (mai precis epoca Branham), ceea ce, dupa parerea mea, este tocmai cauza a mai multa confuzie si dualitate (=AMNEZIE SPIRITUALA) – o stare pe care acum pot sa o vad foarte clar la urmasii „Profetului”.

  Pentru mine, „implinirea vremii” (care nu presupune catusi de putin fapte de vindecare!) inseamna o trezire a constiintei Christice in ADAM (UMANITATE), o ridicare a nivelului vibrational al planetei cu TOT ce este pe ea.

  Tocmai, ca aceasta nu se face cu „mintea”, acesta este „Dusmanul” care trebuie „infrant”! Problema este ca voi – inconstient – rulati incontinuu vechile programe MENTALE (religioase, mitologice) care va ingradesc si nu va permit ADEVARATA evolutia spirituala. Nu doar ca voi nu vreti, dar – tot inconstient – ii blocati si pe altii sa intre in „Imparatia lui Dumnezeu” (a se citi o stare noua de constiinta) prin faptul ca nu incetati sa-i fortati sa accepte, si sa ruleze programe mentale ce s-au perpetuat virotic (ca un virus de computer) de la parintii vostri „puritani” (Wesley, Calwin, Smith, Mormon, White, Branham si toata ceata lor).

  Mai mult decat „vai de voi, invatatori orbi” care va credeti vazatori (ca doar sunteti „din Laodicea”) nu va spun. Imparatia Cerurilor voi nu o puteti inchide, caci aceasta chiar in momentul acesta „vine la noi”, fie ca vrem, fie ca nu. Toti vor recunoaste aceasta in final, caci nu va mai fi nimeni care sa ne spuna „cunoaste pe Domnul”, din moment ce TOTI IL VOR CUNOASTE!

  Sh’ma Israel, Adonai Elohenu, Adonai ECHAD. (Ascula Israele, Domnul este UNUL)

  Abel ben ADAM

 15. Abel, dupa gandurile pe care ti le-ai exprimat si in comentariul de mai sus, confirmi ca tu nu ai avut niciodata viziune primita de la Dumnezeu , ci numai imagini formate in intelectul tau functie de hrana data de evadatii din culte religioase, care nu au fost niciodata crescuti ca oameni liberi de catre Cuvantul lui Dumnezeu , si carora li se pare ca daca au iesit pe sub gard fac ceva bun continuand sa sape sub temelia lui, in loc sa se departeze de inchisoarea din care ei presupun ca ar fi iesit .
  . Tu nu ai invatat nimic de la trgedia poporului Israel din vechime, care , dupa ce au iesit din Egipt, continuau sa tanjeasca dupa traiul de acolo , neantelegand ca pe drumul de intoarcere la mostenirea lor trebuie sa faca fata la diferite incercari , necazuri si frustrari, si ca numai cine biruieste este vrednic sa mosteneasca
  Tu zici ca Imparatia lui Dumnezeu ar fi o stare noua de constiinta, in timp ce aceasta este prezentata in Biblie ca o realitate fizica, vie, perceputa de toate simturile noastre umane , cele fizice – 5 – si cele spirituale – tot 5 -, adica impreuna, 10 la numar . Insa aceste 10 simturi nu pot sa raspunda la agentii stimulatori daca nu exista si un alt simt care sa le activeze si sa le ghideze pe toate in concordanta perfecta : simtul credintei !
  este scris ” Fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui ! ”
  Si ” credinta este substanta lucrurilor nadajduite ( cum am putea sa stim ceva despre acelea fara sa ne fie aratate de Dumnezeu in viziune ? ) o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad ” ( cu ochii trupului de carne, inainte de a fi exprimate in materie , prin pronuntarea Cuvantului care le defineste ) Cum ai putea sa recunosti si sa faci si tu lucrarile Tatalui, daca niciodata nu L-ai vazut pe El lucrand mai intai ?
  Eu nu urmez programe mintale vechi , ci ma ghidez numai dupa credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna , iar aceasta nu este evolutiva, ci este neschimbatoare, cum este si datatorul ei
  Tu iarasi zici ca vremea aceasta nu presupune fapte de vindecare, ceea ce iarasi este o perceptie gresita din partea ta, fiindca Domnul Isus a zis ca iertarea pacatelor este totdeauna urmata de vindecare fizica a trupului , si fara iertare nu este vindecare .( fara varsare de sange nu este iertare, dar prin ranile Lui suntem tamaduiti .”Si iata ca I-au adus un slabanog care zacea intr-un pat. Isus le-a vazut credinta si a zis slabanogului: „Indrazneste, fiule! Pacatele iti sunt iertate!” (Mat.9:2)Ce este mai lesne: a zice slabanogului: „Pacatele iti sunt iertate”, ori a zice: „Scoala-te, ridica-ti patul si umbla”? (Marc.2:9) )
  Cine te-a invatat pe tine o ” evolutie spirituala ” abstracta, prin ” ridicarea nivelului vibrational al planetei ” nu este Duhul lui Dumnezeu, ci duhurile amagitoare are religiilor pagane care „se poarta” acum , ca o moda noua a credincioilor apostati , cum ai devenit si tu ,in pacatele tale!
  Ai putea sa stii si tu si sa intelegi ce fel de putere a pierdut Adam daca ai citi sau asculta cu atentie si cu gand sincer la aceasta marturie spusa in Biblie :
  ” Oamenii erau uimiti de invatatura Lui; caci ii invata ca unul care are putere, nu cum ii invatau carturarii. (Marc.1:22) Ei erau uimiti de invatatura Lui, pentru ca vorbea cu putere. (Luc.4:32) „De cand este lumea, nu s-a auzit sa fi deschis cineva ochii unui orb din nastere. (Ioan.9:32)si I-au zis: „Spune-ne, cu ce putere faci Tu aceste lucruri sau cine Ti-a dat puterea aceasta?” (Luc.20:2) Dumnezeu a uns cu Duhul Sfant si cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc in loc, facea bine si vindeca pe toti cei ce erau apasati de diavolul; caci Dumnezeu era cu El. (Fapt.10:38)
  „Au pus pe Petru si pe Ioan in mijlocul lor si i-au intrebat: „Cu ce putere sau in numele cui ati facut voi lucrul acesta?” (Fapt.4:7) Atunci Petru, plin de Duhul Sfant, le-a zis: „Mai mari ai norodului si batrani ai lui Israel! Fiindca suntem trasi astazi la raspundere pentru o facere de bine facuta unui om bolnav si suntem intrebati cum a fost vindecat,
  s-o stiti toti si s-o stie tot norodul lui Israel! Omul acesta se infatiseaza inaintea voastra pe deplin sanatos in Numele lui Isus Hristos din Nazaret, pe care voi L-ati rastignit, dar pe care Dumnezeu L-a inviat din morti.
  Ceea ce a pierdut Adam si toti urmasii lui impreuna cu el era puterea credintei ( vezi Evrei cap. 11 si multe alte versete in aceasta idee). Aceasta putere a fost preluata de Dumnezeu si ne este redata in aceste zile ale Mesajului orei, multumita jertfei lui Isus Hristos, tuturor celor carora Domnul Se descopere dupa buna voie a Lui . „caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, (Efes.1:9) ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant.. In El am fost facuti si mostenitori, fiind randuiti mai dinainte, dupa hotararea Aceluia care face toate dupa sfatul voii Sale, ca sa slujim de lauda slavei Sale, noi, care mai dinainte am nadajduit in Hristos.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s