In aceasta marturie este ascunsa o invatatura vie….

… care este  revelata  celor  ce-o  asculta  . Iata   ca  Isus  lucreaza   si  transforma  orice  rau  ( chiar  daca  te  copleseste ) intr-un  si  mai  bine  al  tau . Cine  descopera  taina  spusa  aici,  in  marturie  , este  liber  s-o  divulge  spre  a Domnului  glorie .

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la In aceasta marturie este ascunsa o invatatura vie….

 1. Musulman convertit zice:

  Esti obsedat de ideea anti trinitara si de cea unitariana. Atata esti. Un obsedat ideologic.

 2. Prin acest coment ai dovedit ca tu esti orice altceva , numai musulman convertit, nu ! Cat despre aprecierea pe care mi-ai facut-o , bine ca sunt ce ai zis si bine-ar fi sa fii si tu ! Si daca nu esti in stare sa depui o marturie vie, ia aminte la ceea ce-a spus omul din video, care , prin credinta doar a putut primi marea descoperire a secretului pentru a birui definitiv oricare duh de boala ; Acesta consta -am invatat asta ascultand Cuvantul vorbit in Mesajul orei – in recunoasterea ( deosebirea ) duhului rau care incearca sa puna stapanire pe om si a ” simptomelor” acestuia. Despre aceste simptome a vorbit Domnul Isus : „Atunci se duce de mai ia cu el alte sapte duhuri, mai rele decat el; intra impreuna in casa, se asaza in ea, si starea de pe urma a omului aceluia ajunge mai rea decat cea dintai.” (Luc.11:26)
  Dupa cum ati auzit in marturie, credinta care da biruinta vine prin auzirea neantrerupta a Cuvantului . Pentru el si sotia lui aceasta incercare a durat inca doi ani dupa vindecare, dar s-a sfarsit cu bine pentru amandoi . Domnul sa fie laudat si sa ne deie tuturor ajutor potrivit in cazuri similare, oricine am fi si oriunde-am locui

 3. Ce – d…oamne iarta-ma – „marturie vie” vrei sa depunem? Nu iti ajunge ca suntem vii, sanatosi, credinciosi, oameni cu mintea intreaga, putem discerne avedvarul de minciuni si fantezii ireale… Vrei sa iti turnam povesti despre cai verzi pe pereti, caini cu covrigi in coada, veverite aparute din „nimic” si nori misteriosi? Nici o problema, cine nu le poate inventa… daca asa „cere piata”…?

  Oh, scuze, Beha draga, am uitat… Dupa ideologia voastra nazista, noi nici nu existam, sau nu am avea dreptul sa existam, am aparut pe pamant accidental, ba nu… datorita diavolului care ne-a adus in lume, prin „samanta sarpelui”…

  Ioan spune :

  Citind ce-ai scris in paragraful de mai sus al comentariului tau ma simt voit sa te atentionez iarasi ca ai o gandire falsa despre ideologia mea . Tocmai prin existenta noastra , toti dovedim adevarul vorbit de Dumnezeu in ceea ce priveste binele si raul pe care El l-a pus inaintea – l-a prezentat – omului cu trup facut din tarana „Caci El stie din ce suntem facuti; Isi aduce aminte ca suntem tarana.2 (Ps.103:14)
  Oare nu ar trebui ca si noi sa stim si sa ne aducem aminte permanent de adevarul acesta ?

  Continuarea comentariului lui Abel :
  Asa ca vei primi zi de zi de la noi „marturie vie”, cate zile vom mai avea pe acest pamant, nu vom inceta sa demascam… Fabulatia Orei…

  Ioan spune :

  Mesajul adus de fratele Branham nu este ” fabulatie ” ci adevarata demascare .
  In Biblie citim acest verset in care Duhul lui Dumnezeu a vorbit prin profetul Isaia : „Dar Tu esti un Dumnezeu care Te ascunzi, Tu, Dumnezeul lui Israel, Mantuitorule! (Isa.45:15)
  Subliniez ce ne spune El , ca sa priviti descoperirea : Dumnezeul lui Israel, Mantuitorul omenirii, ni S-a prezentat VIU, ascuns sub o masca , aceea a chipului lui Isus Hristos, umbland pe Pamant dezbracat de slava cereasca ,aceasta fiind schimbata cu imbracamintea unui trup de carne umana

 4. John zice:

  Spune-i lui Collins cand vine vorba de fabule sau basme.Ma mir ca acest „cenzor credincios” ti-a „dechis” ochii ca vezi ca pana acum ai trait in intuneric, Asta da „minune” Mai direct, nu numai tie ti s-a „descoperit”,dar si „profetului” tau de pe la Cluj sau unde sta acum , pe nume „Nemes”.

  E ultimul lucru care il scriu pe acesta tema.Am mai amintit, nu o sa momiti pe nimeni si cu nimic pe adevaratii credinciosi ai acestui mesaj care nu l-ati inteles deloc. Spuneti ca de 5 ani vreti sa vi se aduca dovezi ,dar ce vreti mai mult decat ca Dumnezeu a confirmat de fiecare data Cuvantul predicat. Eu de la Constantinescu si pe cei care-i adori acum, eu nu am vazut nici o minune de la ei sau vreo dovada.

 5. Brother Nelutule, cand am dat de Collins sau de Lica ochii mei erau deja deschisi…

  De la Branham nu am vazut nici eu vreo „minune” (am auzit doar „povesti (ne)muritoare”)…

  Dar daca tii neaparat sa auzi „marturii vii”, poti sa asculti sau sa vezi cu ochii tai:

  Eu nu am vazut tot filmul acesta, dar stiu despre ce-i vorba, doearece am citit cartea:

  http://www.eusunt.ro/carte-Dovada-lumii-de-dincolo~3048/

  Ioan spune :

  Eu nu am citit cartea, dar stiu despre ce-i vorba deoarece am vazut tot filmul acesta .
  Marturia acestui om este vorbarie goala! O dragoste nemarginita imprimata in constiinta, o vindecare miraguloasa dupa o inviere si mai spectaculoasa, dupa sapte zile, dar nici o vorba macar despre o intalnire cu Mantuitorul, o ocolire desavarsita a Numelui Isus , a acelui Minunat Hristos fara care nimeni nu se poate apropia de adevaratul Creator .
  Numai un orb desavarsit ca Abelbenadam nu poate sa vada ca acest video este ceea ce un englez numeste hoax , adica o farsa o incercare de inselare dusa pana la extrem , din strafundul unei constiinte complet ratacita de la adevarul biblic
  Constiinta, constiinta , departata de credinta , ce folos, ce folos, dragoste fara Hristos !? Vai de-aceea vesnicie ce socheaza prin prostie ! „Nebunia este o femeie galagioasa, proasta si care nu stie nimic. (Prov.9:13)
  „There is a realy deep mistery” zice vorbitorul din video . Si are dreptate in ce-l priveste , fiindca Inteleptul a zis, in continuare : ” Ea sade totusi la usa casei sale, pe un scaun, pe inaltimile cetatii,
  ca sa strige la trecatorii care merg pe calea cea dreapta:
  „Cine este prost, sa vina aici!” Iar celui fara minte ii zice:
  „Apele furate sunt dulci, si painea luata pe ascuns este placuta!”
  El nu stie ca acolo sunt mortii si ca oaspetii ei sunt in vaile Locuintei mortilor. ”
  Eu inchei cu aceasta observatie , atentionandu-va asupra publicului gura casca : adevarati oaspeti in vaile locuintei mortilor ! Este cu adevarat un lucru care ar trebui sa socheze pe oricare ascultator crestin

 6. Nuu…, Abelbenadam, nu ati aparut accidental ! Cuvantul vorbit ne-a aratat o altfel de realitate decat aceea pe care o vezi prin ochii tai, ( de oricare natura ar fi ei ) in interpretarea lui.
  Daca vrei, poti si tu sa stii si sa pricepi secretul adica acea taina tinuta ascunsa de Domnul prin toate veacurile, dar descoperita astazi sfintilor care traiesc in timpul cand se incheie epoca de har .. Fratele Branham a vorbit de multe ori dcespre ea, este scrisa doar in Carte, sub forma de pilde si de simboluri netalcuite pana in vremea aceasta. Nici fratele Branham nu le-a deslusit pe toate desi le cunostea ,, fiindca Dumnezeu nu l-a lasat sa le spuna raspicat, pentru toata lumea , pana la implinirea vremii cand Duhul Sfant le va arata tuturor care au acelasi Duh pe care L-a dat Profetului. Sau .
  Datorita voua , ex-mesagistilor, intelegem bine ce a zis fr. Branham , ca Satana ar fi putut sa faca mult rau crestinilor daca ar fi stiut mai demult ca ascunzisul lui este descoperit . Acum este deja mult prea tarziu sa mai poata avea vre-o victorie asupra noastra . fiindca stim totul despre el . Stim ca Dumnezeu nu putea sa judece duhurile rautatii care s-au razvratit in ceruri impotriva Lui, aliindu-se cu acel inger de lumina descris in textul din Ezechiel 28 .12 .fara sa le dovedeasca vinovatia ” in curte”= tribunal ( vezi https://dexonline.ro/definitie/curte%20 la pct II ) Astfel Elohim a mutat pe omul creat dupa chipul si asemanarea Lui pe planeta Pamant si l-a pus intr-un trup de carne facut din tarana, , punandu-l si intr-o amnezie spirituala totala . Apoi, El l-a crescut si l-a invatat ( prin viziuni ), sa traiasca in noile conditii pana la un grad de maturitate , facand sa se nasca in inima lui sentimentele Folosind aceste sentumente, el i- a indus singuratatea in suflet si nevoia de procreere, solicitandu-l sa aleaga intre cele doua alternative : prin credinta ori prin cunostinta . Prin Cuvantul scris am ajuns sa stim ca „Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da, dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea”. (Filip.2:13), si si faptul ca Adam nu si-a exprimat vointa libera ( asa cum predica pseudo-crestinii actuali) ci doar ceea ce Dumnezeu a lucrat ,aceea a facut omul : a ales inmultirea prin sexualitate, fiindca de aceea a scos Dumnezeu pe Eva = partea feminina , din el . Care a fost motivul ? Simplu de inteles, daca stim si credem potrivit cu ce este scris : Dumnezeu ne-a facut pe toti, si pe cei buni si si pe cei rai, inainte chiar de intemeierea lumii . . La inceput nu exista cunostinta de deosebire intre bine si rau, fiindca nu era inca nimic din Dumnezeu exteriorizat, toate lucrurile erau in El, in gandirea Lui . Creatia a inceput atunci cand Dumnezeu si-a exprimat gandurile, si cand a zis, s-a facut ! ( Cuvantul Lui era vorbit cu putere „Ei erau uimiti de invatatura Lui, pentru ca vorbea cu putere.” (Luc.4:32)” Caci El zice si se face; porunceste, si ce porunceste ia fiinta.” (Ps.33:9) Mie imi place vorba din basmele copilariei „ zis si facut ” caci stiu din proprie experienta si-mi pare rau ca nu am totdeauna putere sa si infaptuiesc ceea ce promit, cu toate insistentele mele in directia respectiva )
  Cand Dumnezeu a exteriorizat raul, l-a facut , in mod surprinzator, mai aspectuos si mai atragator pentu om decat binele si aceasta a fost cursa pe care i-a intins-o pentru a-l putea judeca si nimici : a trimis in trupuri umane pe toate sufletele pe care le-a creat ,( inainte de intemeierea lumii) si prin ele a inchis toate duhurile inclusiv pe acelea razvratite , facandu-le sa se supuna Legii Lui Este scris : „Fiindca Dumnezeu a inchis pe toti oamenii in neascultare, ca sa aiba indurare de toti.” (Rom.11:32) Si sa intoarca raul spre bine . A pus si raul in carne( prin inmultirea sexuala si amagirea Evei de catre Sarpele cel vechi ) astfel incat, nimicind carnea , duhul sa fie mantuit in ziua Domnului Isus (1Cor.5:5)
  Prin Omul Isus Hristos, Dumnezeu a luat toata vinovatia asupra Lui Insusi ! Si prin Mesajul orei ne-a dezvaluit tot Planul Lui cu omenirea .
  Cat de maret e Dumnezeu ! A Lui sa fie gloria in veci de veci ! Fiindca TAINA nu a fost descoperita toata aici. Dar cele sapte tunete au facut sa se auda glasurile lor, insa nu pentru toti oamenii, ci numai pentru cine are o ureche de auzit, acela sa auda !

 7. Behaila, te rog sa stergi ce ai scris la commentul meu si sa scrii asta in numele tau, sau al lui John, Jean, Ivan sau cine vrei tu. Cum iti permiti sa îmi editezi comentariul?

  Vezi, daca tu ai dreptul sa respingi mărturia unui om, despre care nici măcar nu stii nimic, doar pe baza faptului ca nu corespunde tiparului religiei tale, de ce nu avem voie sa respingem povestile lui Branhham zis Buratino sau Pinochio, care sunt deja dovedite minciuni nonsalante si pretentii abuzive? Fiecare este liber sa judece cum vrea si sa creadă ce vrea el.

  Ioan spune :

  Cum imi permit? Tema de blog a WordPress.com are aceasta optiune inclusa , si nu trebuie sa cer nimanui permisiunea , daca vrei sa stii !Si apoi, cine te crezi dumneatu ca toti sa-ti faca tie pe plac ? Adica, socotesti oare ca tu ai dreptul sa scrii permanent numai tampenii ( dupa capul tau ) si sa recomanndezi ce zic alti tampiti despre lumea vazuta cu mintea lor drogata de stapanitorul lumii acesteia , iar altii n-au dreptul sa sustina cu versete din Sfanta Scriptura credinta lor ?
  Biblia ne invata ( si practica a dovedit totdeauna ) ca pentru acei care stau pe pozitii de contrariere, nebunia stapaneste ambele parti si nu lasa nici o posibilitate de conciliere . Si ne mai spune ca exista totusi un conciliator , care poate fi contactat in orice vreme, dar care pune conditii care sperie pe toti care nu vor sa se lepede de sinea lor, sa ia crucea ( sa suporte cruzimea tortionarilor si ocarile celor iubiti , dar care lucreaza sub hipnoza si nu stiu ce fac ) si sa urmeze un mod de viata diferit de acela al lumii in care s-au nascut fizic

 8. Ioan spune :
  Comentariul acesta al lui Abel ne demonstreaza cat de gresit- departe de realitate – percepe el Cuvantul lui Dumnezeu – Domnul zice, de altfel „”Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele, zice Domnul.
  Ci cat sunt de sus cerurile fata de pamant, atat sunt de sus caile Mele fata de caile voastre si gandurile Mele fata de gandurile voastre. (Isa.55:8-9) din Mesajul orei:

  Behăitule, inseamnă că tu nu l-ai înţeles pe Branham şi implicaţiile „Mess Age”-ului. „Sămânţa Şarpelui” spune destul de clar că exista o parte din populaţie (destul de mare, cea care nu acceptă sau se împotriveşte lui Branham) al cărui tătic este Satana. Ei nu au fost niciodată şi nici nu vor fi scrişi în cartea vieţii, căci nu au cum, dacă nu au avut niciodată viaţa lui Dumnezeu în ei. Ei au cel mult o viaţă biologică, sunt probabil egali sau mai jos decât animalele, căci „animalele nu pot fi imorale, dar femeia poate”…

  Aşadar, de unde originează aceşti oameni „răzvrătiţi”? Profetul vostru vă explică în mod literal pilda semănătorului, lărgind şi mai mult prăpastia între grupul său şi necredincioşi. Dumnezeu are sămânţa lui, cei „predestinaţi” care se vor naşte şi ei tot pe cale naturală (sexuală, rea, dupa Branham) dar care, daca au noroc, vor fi in final rascumparati. In schimb, ceilalti (peste 90% din populatie) sunt nascuti „nu din voia lui Dumnezeu” ci din „voia poftei sexuale” (de fapt nici o diferenta, fata de „poftele” celor „sfinti”). Ei nu au „samanta predestinata” in suflet (dupa unii, nu au nici suflet), sunt doar niste „dobitoace” umanoide care nu vor putea niciodata primi viata vesnica, oricat de mult s-ar stradui si s-ar lupta. Pentru ca daca nu au avut-o de la inceput, nu au cum sa o dobandeasca. Intelegi acum NEBUNIA acestui GUNOI IMPUTIT cu care te-ai intoxicat?

  Apoi… Dumnezul lui Branham e un impotent (fara putere) care mereu trebuie sa se ascunda in fata DIAVOLULUI (cu majuscule, ca Mesajul il PREAMARESTE). Peste tot, Dumnezeu este in pericol sa fie ascultat, interceptat, sa-i fie dejucate planurile, a fost mereu un LOOSER si Diavolul un SMECHER. Ce Dumnezeu mai e si asta? A creat 10% din populatie, ce 10, poate 1 dintr-un milion, daca e dupa nebunia profetului, UNUL SINGUR merge „in cer”. Diavolul i-a facut (nascut) pe toti ceilalti, i-a educat, i-a civilizat… Dumnezeu sta in colt si ii tremura sceptrul cand Satan bate la usa (de fapt nu bate, da buzna in adunare si isi pune coada pe masa).

  Asta Dumnezeu? Asta Mesaj? Nu multumesc, nu-i pentru mine. Tinteti-vi-l pentru voi.

  Eu prefer un Dumnezeu POTENT si care este in CONTROLUL tuturor lucrurilor, care nu joaca ALBA-NEAGRA cu oamenii, adica ii face corp fizic cu toare dotările, cu emoţii şi sentimente, ca apoi să-i pândească de după vreun nor când aceştia fac dragoste sub copac… Astea-s poveşti de adormit copii, şi o să mai dormi mult şi bine cu ele…

  Aş vrea să-ţi văd faţa când te vei trezi şi tu pe lumea cealaltă (că acolo ne vom TREZI toţi, nu doar cei treziţi de aici) şi o să vezi cum lumea ta iluzorie se va face spulbera. Atunci să mai zici că experienţele lui Eben Alexander şi ale altor mii de oameni sunt „hoaxuri” – farse.

  Îţi vei da seama, că viaţa ta a fost o mare FARSĂ, nu contează, toţi ne dăm seama de aceasta, unii mai devreme, unii mai târziu.

 9. Abel, pentru ce ti-ai luat asa mare avant , doar ca sa faci un salt inapoi ?- de la Cuvantul deplin al lui Dumnezeu la vorbele goale ale omului – Ti-ai ambalat puternic motoarele de cautare ale mintii tale pentru lucruri ce te propulseaza spre o lume a carui dumnezeu nu este Isus Hristos-ul Bibliei, ci dumnezeul lor este o experienta din visele somnului mortii, analizata de propria constiinta
  Pe mine Mesajul m-a invatat conform Bibliei, ca somnul mortii nu este o trezire la realitate, ci este o adormire pentru visare,in odihna ori in zbucium de groaza ( in lumea iluzorie a raiului sau a iadului) asa cum Domnul i-a zis profetului Daniel : „,Iar tu, du-te, pana va veni sfarsitul; tu te vei odihni si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, la sfarsitul zilelor.” (Dan.12:13) si asa cum El ne-a destainuit cand a spus povestea bogatului care a murit cand se simtea mai satisfacut in placerile agoniselilor din aceasta lume .
  Trezirea la realitate este exprimata in Scriptura prin aceste cuvinte ” Urmati, dar, pilda lui Dumnezeu ca niste copii preaiubiti.
  Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi „ca un prinos si ca o jertfa de bun miros – lui Dumnezeu.
  Curvia sau orice alt fel de necuratie, sau lacomia de avere nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti.
  Sa nu se auda nici cuvinte porcoase, nici vorbe nechibzuite, nici glume proaste care nu sunt cuviincioase; ci mai degraba cuvinte de multumire.
  Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu. . Nimeni sa nu va insele cu vorbe desarte; caci din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste oamenii neascultatori.
  Sa nu va intovarasiti, dar, deloc cu ei.
  Odinioara erati intuneric; dar acum sunteti lumina in Domnul. Umblati deci ca niste copii ai luminii.
  Caci roada luminii sta in orice bunatate, in neprihanire si in adevar.
  Cercetati ce este placut inaintea Domnului
  si nu luati deloc parte la lucrarile neroditoare ale intunericului, ba inca mai degraba osanditi-le.

  Caci e rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns.
  Dar toate aceste lucruri, cand sunt osandite de lumina, sunt date la iveala; pentru ca ceea ce scoate totul la iveala este lumina.
  De aceea zice: „Desteapta-te tu care dormi, scoala-te din morti, si Hristos te va lumina.” . Luati seama deci sa umblati cu bagare de seama, nu ca niste neintelepti, ci ca niste intelepti.

  Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele.
  „. Samanta care a cazut pe pamant bun sunt aceia care, dupa ce au auzit Cuvantul, il tin intr-o inima buna si curata si fac rod in rabdare.
  Nimeni, dupa ce a aprins o lumina, n-o acopera cu un vas, nici n-o pune sub pat, ci o pune intr-un sfesnic, pentru ca cei ce intra sa vada lumina.. Fiindca nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, nimic tainuit, care nu va fi cunoscut si nu va veni la lumina.
  Luati seama, dar, la felul cum ascultati; caci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua si ce i se pare ca are.”

 10. Behăilă, titlul pe care ţi l-ai însuşit, arată că nu ai minte mai multă decât o oaie şi cine citeşte denumirea acestui blog, ştie deja din start cu ce fel de dobitoc are de a face!

  Ăi fi tu administratorul acestui blog care îţi permiţi orice, chiar să încalci orice etică blogărească a internetului. Prin faptul că modifici răspunsurile care nu îţi convin fără ştirea şi acordul utilizatorilor, dai dovadă că eşti un falsificator şi un manipulator.

  Ce-am scris, am scris, şi dacă nu îţi convine, şterge comentariul, sau lasă-l aşa cum este. Dacă nu îţi elimini comentariile dintre rândurile mele, te voi reclama la WordPress şi ei îţi vor închide blogul, ceea ce nu ar fi nici o pierdere, pentru că oricum nici pe dracu nu-l interesează ce aberezi tu aici.

  Ioan spune :

  Ba il intereseaza , si inca cum ! Altfel, nu si-ar baga mereu coada pe aici si nu si-ar pune-o atata de des ” pe masa „, trantnd la perete usa de la intrare ! ( Vorbele tale dintr-un comentariu precedent )

  Abel continua comentariul :

  Dacă totuşi te crezi mare blogger, atunci sigur poţi introduce opţiunea de a adăuga şi răspunsuri la comentarii, şi aolo poţi să mă înjuri cât vrei. Dar eu nu îţi permin să mai adaugi sau să scoţi vreun cuvânt într-un comentariu semnat Abel ben ADAM!

  Ioan spune :

  Abel, ai vorbit ( constient sau nu ) ca Dumnezeu in Apocalipsa ! Si chiar si ca Pilat din Pont !
  Apropo, cine ti-a sugerat ideea ca nu mi-ar place de comentariile tale ? Daca nu mi-ar place, presupun ca nu as mai continua discutia ( de altfel devenita foarte interesanta pentru mine )si te-as lasa fara raspuns .Te rog frumos sa nu te sifonezi pentru ca ti-am dat replica direct pe fila in care ai comentat ideile mele, am socotit ca-i mai simplu decat sa mai copiez iarasi fraza la care m-am referit .Si nu zic ca nu as fi un dobitoc domestic, dar nici ca as putea sa fiu comparat cu acelea despre care vorbeste apostolul (Iuda.1:10), care se pierd singuri,in ceea ce stiu din fire, nu zic !

 11. Ok, Ioane draga, sunt de acord sa scrii unde doresti tu. Intr-adevar, nu ai fost nesimtit ca sa imi stergi sa sa imi modifici raspunsul, ci ai scos in evidenta partea ta prin „Ioan spune:”. Doar ca treaba asta are un dezavantaj, in sensul ca editarile tale ulterioare ale comentariilor nu se raporteaza pe email si nici nu apar in lista comentariilor recente. Astfel, numai „norocul” mai face ca sa actualizez pagina, si sa mai revad raspunsurile pentru eventuale modificari sau adaugiri.

  Eu pe blogul meu am aceeasi „tema” (Twenty-Ten) si stiu ca exista optiunea sa adaugi raspunsuri la raspunsuri. In caz ca vrei sa faci asa, setarea se afla in panoul de control, la setari discutie. Linkul ar trebui sa fie acesta:

  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/wp-admin/options-discussion.php

  „Activează comentariile pe nivele (grupate în fir de discuții) cu maxim … nivele” (Eu am pus la mine 3)

  O zi binecuvantata!
  Abel

 12. captivi in secta branhamista zice:

  “Since we have been liberated from the domination of Paul Schaefer we have come to understand that our community lived its religious faith as a hermetic sect, which accepted the transformation of the personalities of its members and made them incapable of making decisions contrary to his wishes as sole leader,” former cult members said in the letter.

 13. captivi in secta branhamista zice:

  Incredibil.
  „The colonos were like zombies, or maybe like robots,” Henriquez would later recall, „They were machines: on/off, on/off, on/off. They didn’t change moods like normal people.” Though Schaefer’s followers were generally subdued, at times they became aggressive, and, in a few cases, they physically assaulted the police.
  – Luis Henriquez –
  See more at: http://www.seekyethetruth.com/blog/2015/20151108_William_Branham_Cult_Doctrine_-_Rape_And_Torture_of_Children.aspx#sthash.r1i9pCnU.dpuf

 14. John zice:

  kkk sau cum ti-ai pus acum porecla,du-te tare.Duci lipsa de nebagare in seama pe celalalt blog si vii aici cu mizeriile acestea postate?

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s