Am fost sortiti sa fim ” prostiti ” ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Am fost sortiti sa fim ” prostiti ” ?

 1. Extras dintr-un comentariu la un articol anterior : . Se pare ca toata harta actuala a lumii prezentata in invatamantul scolar este falsa si se profita de faptul ca pentru omul de rand fara mijloace de verificare adecvate si fara accesul la gandirea calauzita de cunostinta Cuvantului lui Dumnezeu este imposibil de cercetat aceste pretentii de adevar , de fapt fiind impusa o credinta falsa , opusa credintei data sfintilor prin Cuvant
  De ce nu ar fi posibil ca Pamantul sa fie mult mai intins si bariera de gheata care inconjoara lumea noastra – continentul Antarctica -sa fie tocmai mijlocul de blocare a re-intrarii omului in Eden ? . Si de ce nu ar fi posibil ca prin focul din ziua de judecata a oamenilor nelegiuiti Dumnezeu sa topeasca aceasta bariera ? Si, asa cum el a divizat Pamantul pe vremea lui Peleg , prin oceanele care invonjoara continentele, sa-l uneasca iarasi, impreuna cu Gradina si Pomul vietii care va redeveni centrul lui ( care astazi este si el complet inghetat ).

 2. Abel ben Adam zice:

  Funny. O sa ma uit cand am putina vreme.

  Si daca pamantul ar fi plat, la ce ar folosi? Cine are ceva de castigat din a sustine o minciuna? Sa nu imi spui acuma ca Satana vrea sa ne minta, ca sa nu credem in Dumnezeu. De parca, daca pamantul ar fi plat, sau patrat, sau cubic, nu ar exista tot atati atei?

  Si ce daca Biblia spune (nu stiu daca e asa, nu am citit) ca Pamantul ar fi plat sau patrat, asta poate fi inteles si in mod simbolic, Biblie nu este manual de stiinta, sau atlas geografic scolar…

 3. „Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul tau, Cel ce te-a intocmit din pantecele mamei tale: „Eu, Domnul, am facut toate aceste lucruri, Eu singur am desfasurat cerurile, Eu am intins pamantul. Cine era cu Mine? (Isa.44:24)”
  ” Unde erai tu cand am intemeiat pamantul? Spune, daca ai pricepere. Cine i-a hotarat masurile, stii? Sau cine a intins franghia de masurat peste el? Pe ce sunt sprijinite temeliile lui? Sau cine i-a pus piatra din capul unghiului, Cine a inchis marea cu porti …., ?….. cand i-am pus hotar si cand i-am pus zavoare si porti; cand am zis: „Pana aici sa vii, sa nu treci mai departe; aici sa ti se opreasca mandria valurilor tale”?
  Nu seamana aceste declaratii interogative cu descrierea pamantului plat? Dar faptul ca Biblia spune despre apele de dedesubt, cele de pe pamant si cele de deasupra, ( care nu sunt nori )?
  Este foarte important ca acum, cand traim vremurile de pe urma , sa stim pe ce lume traim, si sa stim de unde va veni izbavirea noastra. Sa nu credem ca papa de la Roma ar avea vre-o ocazie sa boteze martieni, si nici ca fiinte extraterestre au aterizat in farfurii zburatoare ca sa dea oamenilor tehnologie atata de avansata incat sa poata singuri parasi pamantul in ziua maniei Celui Atotputernic, nici ca asa zisa ” planeta rosie” va fi cauza necazului cel mare si nu hula oamenilor impotriva Duhului Sfant

 4. Abel ben Adam zice:

  Am umrărit tot filmul acesta ca pe un program de divertisment şi nu pot să zic decât: DOAAAAMNEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

  Atâta cretinism pe centimetru pătrat nu s-a mai văzut. Atâta penibilitate, mi-e şi jenă să mai comentez ceva. Eratostene, acum 2500 ani era „iezuit”, NASA sunt „nazisşti spaţiali”, navetele spaţiale sunt doar simple avioane care nu pleacă nicăieri în spaţiu, căci „spaţiul nu există”. Echipajul care a pierit în explozia lui Chalanger acum 30 ani mai trăieşte şi toţi din ei se ascund în spatele unui frate geamăn sau unii nu se ascund deloc.

  Şi pentru ce toate acestea? Explică la urmă, pentru că aceştia sunt nişte oameni cu psihicul dereglat care nu suportă ideea să nu fie ei buricul universului, să fie mai „speciali”, de aceea nu recunosc că planeta noastră, sistemul nostru solar, ba chiar galaxia este doar un fir de praf neînsemnat într-un univers infinit.

  Ei cred că toată lumea este o întreagă conspiraţie care vrea să-l ascundă pe Dumnezeu de oameni, aşa cum adulţii îl ascund pe Moş Crăciun de copii. Dar acestor retardaţi mintali nu le pasă atât de mult de Adevăr şi de Dumnezu, cât le pasă să se scoată în evidenţă prin pseudoştiinţe şi senzaţii. Unii creştini precum Behăitul se agaţă de argumentele lor din alte motive, şi anume pentru a demonstra în mod forţat că anumite pasaje Biblice susţin teoria unui pământ plat, dar aceştia nu au înţeles că Biblia nu este o carte de ştiinţe ci de religie, de morală sau filosofie, orice altceva, dar nu ştiinţă. Şi tot ei nu ştiu să facă diferenţa între lumea reală şi lumea simbolurilor descrisă în pilde sau metafore.

  Şi până la urmă, chiar dacă oamenii de ştiinţă într-un final şi-ar da seama că Pământul ar fi plat, sau în formă de banană, cu ce l-ar introduce această cunoaştere pe Dumnezeu în concepţiile lor? Oamenii pot să fie credincioşi sau necredincioşi trăind pe un Pământ plat, pe Lună sau în constelaţia Pleiadelor…

  Ei zic că Eratostene a fost iezuit, Newton şi Copernic a fost mason, şi că NASA ne oferă doar poze făcute în studiouri sau pe computer. Dar în lume există mii şi zeci de mii de oameni care nu doar cercetează ci şi lucrează cu modelul Pământului sferic. Însamnă că toţi aceştia sunt înţeleşi să ţină minciuna în viaţă?

  Sunt mii de oameni care lucrează cu programe de măsurare şi cartografiere a terenurilor bazate pe modelul sferic, înseamnă că toţi care au făcut aceste programe sunt masoni conspirativi care vor să îl ascundă pe Moş Crăciun ca să nu îl vedem?

  Toţi astronomii ultimelor 3000 ani sunt în stare să prezică cu mare exactitate toate eclipsele de soare şi de lună. Pe situl „naziştilor spaţiali” sunt tabele şi diagrame cu datele EXACTE ale tuturor eclipselor pe mai multe mii de ani. Verificaţi la următoarea eclipsă de soare dacă zona de maximă umbră trece prin locaţia în care vă aflaţi la ora pre-calculată. Înseamnă că nişte oameni ai Satanei care nu au avut nimicmai bun de făcut, au calculat toate aceste date bazate pe mişcările corpurilor cereşti…

  Dacă pământul este plat, şi nu o sferă cu axul de rotaţie proprie înclinat, de ce avem zi şi noapte, şi acestea variază în lungime în timpul anului? De ce soarele este vara mai sus şi iarna mai jos?

  Cum e cu statia orbitală ISS despre care teoria pământului plat spune că nu există? Şi traiectoria aceasteia, precum a tuturor sateliţilor artificiali importanţi (care iar „nu există”) este bine determinată şi poate fi urmărită în timp real pe calculator şi totodată cu ochiul liber pe cer, exact la ora indicată. Dacă nu exista ISS, atunci trebuie că „masonii” sau „iezuiţii” ne trimit tot la 90 minute un avion sau un balon pe cer ca să îl vedem şi să credem că există un ISS?

  Hahaha, ce ridicol. Dacă mai şi priveşti printr-un telescop amatorices mai de „doamne ajută”, poţi chiar vedea silueta staţiei ISS, care evident, ne transmite de acolo sus non stop imaginile despre Pământul sferic şi le putem vedea la TV sau pe Internet. Evident, după mintea bolnavă a unora, sunt doar imagini trucate, nu-i aşa?

  Ce e mişto, că până şi autorul acelui film de comedie a recunoscut că nici el nu stie cu siguranta ca pamantul este plat, si ce este dincolo de antarctica, nici nimeni nu a adus dovezi ca pamantul este plat… :)))

  Ce să mai zic, Behăitule, te rog nu mă face să mai îmi pierd timpul cu astfel de nebunii copilăreşti…

  Ia mai documentează-te un pic şi cercetează:

  Cum arată ISS_uL văzut cu ochiul liber

  Cum arată ISS-ul printr-u telescop amatoricesc:

  Inca unul (poate asta nu o fi Nazist, Iezuit sau Mason)

  Dacă nu te conving alţii uită-te tu însuţi. Aici ai o pagină cu trackingul lui ISS (şi a altor sateliţi despre care mentorii tăi spun că nu există). Tot aici poţi vedea dacă ISS-ul este vizibil pe pământ în locaţia ta, şi unde se află (în timp real, totul). Dacă afară este (semi)întunecat, înainte sau după apus, şi ISS-ul, fiind la 400 km înălţtime este iluminat de soare, îl poţi vedea exact la orele prezise, mişcându-se de la vest spre est până va trece în umbra pământului. La fiecare tranzit, tot la 90 minute te poţi convinge singur că Pământul nu este plat.

  http://www.n2yo.com/?s=25544

  ABEL

 5. Abel ben Adam zice:

  Dar de Iridium Flare ai auzit? Probabil ca nu, asa ceva nu exista in universul pamantului plat. Iridium sunt/au fost niste sateliti de telefonie, chiar daca in filmul acela se afirma ca aceasta se face prin cabluri transoceanice… Satelitii au niste oglinzi care atunci cand se rotesc intr-un anumit unghi reflecta lumina puternica a soarelui ca o oglinda la mare distanta. Nu doar pozitia satelitului pe cer, ci si unghiul oglinzii se poate calcula si este prezis pe situl de mai jos, si evident, se poate savura cu ochiul liber. Sau crezi flashurile luminoase sunt tot mâna iezuţilor?

  https://www.calsky.com/cs.cgi/Satellites/8?obs=2943370335652

  Asa ca mai lasa oile si documenteaza-te si tu un pic…

  ABEL

 6. Abel ben Adam zice:

  Dar nu de la smintiţii ăştia… Probabil vor explica că flarurile Iridium sunt lumini provocate de demonii Satanei, că doar ce să fie, din moment ce nu există sateliţi făcuţi de om? Şi saiturile care „prezic” aceste lumini sunt făcute nu de nişte oameni de ştiinţă bazaţi pe modele mişcării Pământului în jurul Soarelui, ci sunt făcute de nişte „satanişti”… 😉

  Ce mă distrez, muhahahaha

 7. Abel, stii ce mi-am amintit cand am citit interjectia ta : MUhahaha ?
  Un tanar de la tara, bun gospodar ( dar cam atat ) si proaspat casatorit, isi ia in brate primul nou nascut , il saruta si zice asa : ” Tuca-l tata , ca-i bout ! „

 8. Abel ben Adam zice:

  La tine la tara merge 😉

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.