Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata!” (Gal.4:6)

in legatura  cu  „nasterea din nou”  Dumnezeu  ne  da  o inima  noua  in  care  „trimite” Duhul  Sfant   sa  ne  „insufleteasca „. Viata  fizica  pamanteasca , in  timpul  careia  are  loc  convertirea  la  noua  viata , este  o  pregatire pentru  calatoria  in  vazduh  la  intampinarea  Domnului Isus Hristos cand  El  va reveni . Nu  putem  intra  in locurile  ceresti ale  viatii spirituale  fara  suflarea primita  la  botezul  cu  Duhul  Sfant,  – botez inseamna  scufundare – si  nu  putem  avea  nasterea  din  nou  adica   sa-I  fim  fii, daca  nu  respiram in  El

Cel  nascut  din Dumnezeu  va  fi  apoi  invatat  sa  vorbeasca  cuvintele  Lui

Cel  nascut  din Dumnezeu  va  pricepe  rostul  cuvintelor  exprimate  din gandirea  lui Nicodim :  „”Cum se poate naste un om batran? Poate el sa intre a doua oara in pantecele maicii sale si sa se nasca?” (Ioan.3:4)  Isus  i-a raspuns  in doar cateva  cuvinte  si  intelesul  acestora  a  fost  facut  clar  si  pentru noi  :  „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.  Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh. Nu te mira ca ti-am zis: „Trebuie sa va nasteti din nou.”  Vantul sufla incotro vrea si-i auzi vuietul; dar nu stii de unde vine, nici incotro merge. Tot asa este cu oricine este nascut din Duhul.”

Nu  este  nevoie  sa  ne  intoarcem in  pantece  omenesc, scufundarea  in  apa  , unde  ne  oprim  vechea  respiratie,  este  suficienta . Pavel  a  spus  ca  prin  botez  ne  identificam  in  moartea  lui  Isus  Hristos   si in  invierea impreuna  cu El . Numai  citind   fiecare  Biblia  in  legaturile  descoperite  prin  Mesajul Orei  vom  putea  intelege  bine  ce  este  scris  pentru  noi si  vom  fi  ghidati „pentru ca sa slujim lui Dumnezeu intr-un duh nou, iar nu dupa vechea slova. (Rom.7:6)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata!” (Gal.4:6)

 1. „Cel nascut din Dumnezeu va fi apoi invatat sa vorbeasca cuvintele Lui”
  „Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata!”.
  M-ar interesa parerea ta in ce priveste Botezul Duhului Sfant, se vorbeste mult despre ” a-l avea cu senzatii sau fara, ai putea sa definesti cum adica cu senzatii , daca crezi asa, sau fara,daca crezi asa! Eu cred intr-un anumit fel, este important daca rezonam ca si fii ai aceluiasi Dumnezeu
  MULTA BINECUVANTARE!

 2. Ex branham zice:

  „Si, pentru ca sunteti fii, Dumnezeu ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau care striga: „Ava”, adica: „Tata!” Vedeti acum? Duhul Fiului nu striga Prorocul, prorocul. Nu striga, mireasa mireasa. Nu striga taine, taine. NU striga Epoci, epoci. Nu striga Peceti, peceti. Nu striga norul, norul. Duhurile rele de la mesaj striga toata ziua aceste lucruri dar Tata niciodata deoarece branhamistii urasc cu toata inima titlurile lui Dumnezeu. Cum am si citit pe un blog, nu vor sa nu auda de Tatal, Fiul si Duhul Sfant, Diavolul din ei urasc asta.

  Dar Duhul Adevarului ne invata sa strigam AVA adica Tata. Amin. Asta dovedeste ca urmasii mesajului NU AU DUHUL ADEVARULUI. Sant posedati de minciuna satanei si orice fac numai sa nu spuna adevarul.

 3. Daca citeai cu mai multa atentie ultimele cinci sau sase articole, puneai intrebari in legatura cu alte aspecte ale subiectului prezentat acolo pe scurt si fragmentat . Ma gandesc ca este totusi mai bine sa mai fac unele precizari
  Cand Dumnezeu trimite duh de viata in trupul unui nou-nascut , in momentul primelor respiratii acela plange , adica striga . Daca moasa nu aude strigatul, il bate cu palma sau face altceva pana cand micutul da dovada prin plans ca traieste in plan fizic . asa este si la nasterea din nou, cand, pe plan spiritual, sufletul care a primit viata vesnica striga in inima lui noua de fiu , recunoscandu-si Tatal ,despre care stie ca i-a promis : ” lumea nu Ma va mai vedea, dar voi Ma veti vedea, fiindca Eu traiesc – Eu am fost mort,( nu a doua persoana ) – si voi veti trai. Iata ce Eu (Isus a zis ) sunt cu voi pana la sfarsitul veacurilor ” Si daca este adevarat ca lucrurile acestea pamantesti sunt umbra celor viitoare ,,forma lor ne devine vizibila doar atunci cand ne izbeste fluxil de lumina asa ca pe Pavel, apostolul .chemat de Dumnezeu sa intregeasca numarul , dupa lepadarea lui Iuda Iscarioteanul .
  Si daca pruncii striga oridecateori le este frig, foame, sete, sau cand au dureri, si rad atunci cand se simt confortabil si cand viseaza, ( acestea ce numesc senzatii ), tot asa , cred eu, ar trebui sa se manifeste – prin strigat sau alt fel de manifestare vizibila si noii nascuti spiritual cand viata musteste in ei , sub ungerea Duhului Sfant . Daca la nasterea in viata pamanteasca incepem sa primim senzatii , este oare un lucru anormal sa simtim in mod asemanator la noua nastere? . Despre apostoli este scris ca in acea zi de cincizecime au auzit un sunet ca vajaitul unui vant puternic, si au vazut limbi de foc care stateau deasupra fiecaruia din cei ce asteptau fagaduinta in odaia de sus, desi nu stiau nimic in prealabil despre felul cum va fi manifestata .aceea, dar cand a venit vremea implinirii ei au devenit veseli si dansatori, ei se clatinau la fel ca oamenii iesiti de la o petrecere lumeasca obisnuita , in zorii zilei de luni ( vezi cantecul osenilor despre cum „…..beau oamenii buni, de sambata pana luni „) incat pana si poporul religios de rand s-a scandalizat la inceput de galagia lor – vorbeau intr-o multime de limbi – . Dar dupa ce Petru a inceput sa vorbeasca si ei au inceput sa puna seama la ce se vorbeste, au ramas mirati si tacuti, cu semne de intrebare deasupra lor . . Proorocul Ioel a zis ca va fi o foamete si sete duhovniceasca, aceea dupa auzirea cuvintelor lui Dumnezeu si ca vor avea vise ( in timpul somnului) si vedenii = vise constiente, cu ochii deschisi. atunci cand va turna Dumnezeu ungerea Duhului Sau
  Intr-un alt punct de vedere, nou-nascutul trebuie sa fie neaparat spalat de urmele lichidului in care s-a format , iar cel care a acceptat mantuirea trebuie sa fie botezat in apa , nu pentru a fi iarasi curatit de intinaciuni trupesti, ci fiindca ( cercetatorii stiintei moderne au confirmat faptul ca apa are memorie ) atunci are loc o marturie care trebuie pastrata ( apa fiind una din cele tri elemente care marturiseste ( pe pamant ) (1Ioan.5:8)in favoarea unui suflet curat in ochii lui Dumnezeu
  Eu ma gandesc asa,: acei frati care vorbesc despre o nastere fara senzatii nu se refera la cei care iau parte efectiva in lucrarea lui Dumnezeu , ci probabil la o nastere ” in vitro” fara parinti definiti . in urma careia cel in cauza n-are cui sa-i zica cuvantul plin de emotie ” tata ! ” in urma primirii revelatiei =descoperirii ca EL ESTE (Evr.11:6)

 4. Multumesc de raspuns, corect. Domnul Isus Cristos sa te intareasca si sa te binecuvinteze, si sa ne pregateasca pentru evenimenele ce urmeaza sa vina in vietele noastre!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s