O constatare socanta

…..am  facut  in  aceasta  dimineata , citind  comentariile  pe  blogul  lui Lica Nemes, la  articolul  prin  care  cere , indirect,( blamand  de zor pe  Branham  si pe credinciosii  Mesajului ) onoare  slava  si  rasplata  de la  urmaritorii  lui   :  prin  noul  lui nume  de  profil ” Mesajul cel  fals ” a  reusit  sa-si  scoata  in  evidenta  adevarata  identitate, mult  mai  clar  decat prin pseudonimul  anterior, „Viata  in  mainile  tale ” A  scris  el, cu  mana  lui, ce-are-n  cap : doar  un  cucui  ! Sa  speram  ca ii va  trece, printr-un  dus  cu  apa  rece ce  i-l  fac ( desi  nasol )  si  prin  acest scurt articol . Cat e el de-inteligent  se  vede si  prin  comment si  prin tot  ce scrie  el

Dupa  cum  v-am  mai  spus, nu-mi  da  voie  sa  comentez  pe  blogul  respectiv, de pe  calculatorul  meu , nici  chiar  sub anonimat , desi  a  zis  ca  nu -i  asa . Credeti,  deci , pe  cine  voiti , asa  veti  fi  si  rasplatiti, fiecare  dupa faptele care legitimeaza credinta voastra

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la O constatare socanta

 1. Mesajul cel fals zice:

  Constatarea ta -socanta- este o gluma proasta. Adica tu tragi concluzia asupra numelui de profil inainte de a ma intreba ce inseamna?

  De ce e socant un nume de profil al unui ex mesagist, si care se refera la mesajul lui Branham? Nu e nimic socant sa numesc mesajul lui Branham „Mesajul fals”.

  Socant e ca nu e socant pentru tine faptul ca Branham a mintit despre descoperirile lui?

  Auzi absuditatea voastra, ipocrizia fara margini si prostia de care dati dovada.

  Cum de nu e socant ca Branham a mintit ca la raul Ohio au fost 10.000 de martori si mii de botezati cand nu a fost asa?
  Cum de nu e socant ca nu a fost nici o voce si nici o trimitere la 11 iunie 1933 la raul Ohio?
  Cum de nu e socant pentru tine ca Branham nu a descoperit nici o taina si totusi a mintit ca a descoperit?
  Cum de nu e socant pentru tine ca Epocile nu au fost descoperite de Branham desi el a sustinut asta?
  Cum de nu e socant pentru tine ca a furat fara rusine invataturile altora si le-a promovat ca descoperire?
  Cum de nu e socant ca si-a cerut moartea in mod public blestemandu-se ca daca e mincinos, atunci Dumnezeu sa il ucida in fata intregii Americii si al 3 saptamani a fost ucis in fata lumii intregi?
  Cum de nu e socant ca oamenii care au inregistrat benzile cu mesajul erau homosexuali activi si totusi lucrau la Tabernacol „sfintindu-ne” predicile?
  Cum de nu e socant ca intreaga voastra baza a credintei este falsa, plagiata, necinstita, furata de la teologi care au trait inainte de Branham?
  Cum de nu e socant pentru tine faptul ca nici botezul din Fapt 2:38, nici divinitatea lui Isus, nici Cina Domnului, nici altre taine, nu sunt revelatia lui Branham dar le invatati ca sunt?
  Cum de nu e socant pentru tine ca in Biblie nu exista nici o promisiunea pentru un Ilie la neamuri iar Branham a mintit ca el este Ilie?

  Deci pe tine nu te socheaza MINICIUNA SI EROAREA DOVEDITE, dar te socheaza schimbarea numelui unui „amarat” de profil de bloger. Nu te socheaza toata falsitatea mesajului fals in care crezi si il promovezi dar ai ramas impresionat si prost interpretat altceva.

  Bravo tie. Se vede ca va preocupa lucrurile cu adevarat importante.
  Lica (care a aratat cu sute de dovezi ca mesajul este fals)

 2. Mesajul cel fals zice:

  Mama miaaaaaaaaa ce socant!!!!! Oamenii buni! Soc! Soc ! Soc!

  Eu Lica am schimbat profilul la blogul „mesajul”, ca sa fie in armonie cu titlul blogului si cu ceea ce reprezinta el, nu eu, ca nu de mine este vorba pe blog, ci de mesaj, si asta l-a socat pe marele bloger emotional negativ al branhamistilor si m-a umilit rapid. (a incercat doar ca nu a reusit)

  Dar toata eroarea si falsul si minciuna de la mesajul cel fals a lui Branham, nu l-a socat niciodata, cu nimic. Urmati-l in continuare pe acest bloger. Il meritati.

 3. Mesajul cel fals zice:

  Va rog verificati linkurile din aces articol si vedeti cate de grave si importante sunt subiectele la care nu a rapsuns nici Behaitul nici alti lideri.

  Intrebari de care atarna grav sufletele si destinatia eterna a milioane de urmasi a lui Branham.

  Iar ei se preocupa sa atace niste subiecte care nu au absolut nici o valoare si ignora cele mai importante lucruri.:

  Aici e „apelul” catre lideri cu sute de dovezi catre ei despre faptul ca mesajul este fals:

  Daca va pasa de adevar veti citi, veti studia si veti trage concluzi bazate pe Biblie. Daca nu treaba voastra ce faceti. Eu din decembrie am hotarat sa nu mai scriu articole pe blogul meu, ci doar comentarii. Am pierdut timp destul cu oameni al caror scop nu este sa caute adevarul ci sa injoseasca pe altii, sa ii faca sa se simta mai inferiori decat ei, mai pacatosi decat ei, mai nesalvati decat ei. Oameni de nimic, nu crestini.

  Aveti destule de cercetat aici:
  http://mesajul.blogspot.ro/2015/09/catre-liderii-de-la-mesaj.html

 4. Nu mai scrii fiindca ti s-a epuizat subiectul. oricum , nu ai spus lucruri de valoare ci doar lucruri negative pe care le-ai repetat si continui sa le repeti, crezand ca prin repetare la nesfarsit faci credibile scornelile din mintea unora pe care le-ai adoptat si le prezinti ca fapte dovedite. niciuna din acestea nefiind bazate pe Cuvant ci doar pe ceea ce crezi tu despre acestea . Nu degeaba te simti inferior, ai dovedit din plin ca asa esti tu ,: fals ca si mesajul tau .Nimeni altul nu este raspunzator de felul cum te prezinti , si cum te raportezi fata de altii, doar singur spui ca asa esti tu, doar tu canti si tu descanti, eu doar citesc si spun ce vad. Ar fi trebuit pana acuma sa vezi totusi ca Mesajul orei nu se prabuseste fiindca asa vor muschii tai .Invatatura Mesajului nu injoseste , ci ridica pe toti copiii lui Dumnezeu la inaltimea rangului lor de mostenitori ai Imparatiei. Dar tu nu vrei sa accepti acest adevar: Tatal nostru mustra si pedepseste pe aceia pe care-i iubeste si ei stiu sa sufere ocara Lui Numai tu te plangi si te smiorcaiesti continuu, ca si o lelita, in loc sa fi devenit matur in Hristos , la varsta ta si dupa atatia ani in care pretinzi ca ai slujit . Pai, om esti tu ?
  Aici unde sunt eu si in multe alte parti ale lumii sunt tot mai multi oameni care au inceput sa vada lumina de seara asa cum fratele Branham a aratat-o . . Vedem prin intermediul internetului cum predicatori denominationali au inceput si ei sa predice realitatea existentei semintei sarpelui in rasa umana , chiar adaugand idei si invataturi diferite de acelea date de Duhul lui Dumnezeu . Descoperirile multor oameni din domeniul stiintific au demonstrat adevarul despre acea samanta,, se pare ca tu ai ramas insa cu ideile tale inguste . Si cu toate ca ti-ai inceput o educatie mai sofisticata cu gandul sa te faci tu insuti lider spiritual, mintea nu te ajuta sa judeci corect si impartial nici macar lucrurile contradictorii care sunt prezentate pe NET, care este pe de alta parte si o PLASA in care se prind multe duhuri ratacitoare asemenea tie .. Totusi mai exista o speranta, de care sper sa te agati asemenea unui naufragiat de bucatica de lemn a corabiei sfaramate : sa-ti recunosti starea deprlorabila in care te-a adus inima ta impietrita , sa te pocaiesti si sa implori indurare de la Domnul . Care om serios dintre cei care au experimentat adevarul Mesajului orei te astepti tu sa dea curs la ciorovaiala pe tema impotrivirilor tale natange , din moment ce ti-ai exprimat public pozitia respingatoare ? Doar eu am facut exceptie, fara sa fiu lider, si fara sa tin seama de murdaria spirituala in care m-am bagat ca sa-ti intind mana de ajutor pe care te-ai incapatanat s-o refuzi ., fiindca asa am invatat de la Fratele Branham, care a spus ca Domnul va veni sa ne ia atunci cand se va termina truda sufletului pentru a salva pe cei pierduti deja .. A mai zis ca lucrul acesta se va intampla cand vom intelege ca El nu poate sa piarda pe niciunul din cei care sunt ai Lui ,fiindca samanta Lui are puterea de inviere in sine si nu depinde de vointa vreunui om .oricat s-ar stradui cineva s-o ridice sau s-o innabuse .crezand , asa ca si tine, ca viata este in mainile sale. Asa ca iti urez STOP ( nu spor ) la comentarii , de acuma inainte !

 5. Mesajul cel fals zice:

  Esti irecuperabil si incapatanat. Ai darul lui Mera si al altor urmasi ai mesajului de a schimba sensul cuvintelor omului si de a-i pune in gura cuvinte si sensuri pe care aceasta nu le-a spus si nici nu a intentionat Dar asta esti tu. Esti de nevindecat.

  Urmeaza-ti drumul fals. Eu spun una, tu spui tot de a tale. Asa faci de cand esti. Distorsionezi cuvintele altora ca sa iti iasa bine tie. Dar nu iti iasa, decat pentru mandria ta, nu pentru realitate.

  Subiectul mesajul cel fals este interminabil deoarece fiecare vorba pe care Branham si tu si voi o spuneti se afla sub influenta minciunii si voi v-ati permis sa ridicati minciuna deasupra Cuvantului lui Dumnezeu cu buna stiinta.

  Ce mesaj ai tu mai omule cand NU POTI DOVEDI NIMIC? Ai devenit ca mesajul tau, un fals, tocmai tu. Tot ce scrii tu aici pe blog este doar pretentie, dar nu ai dovedit niciodata nimic despre mesaj.

  AVETI SUTE DE DOVEZI ALE MINCIUNILOR LUI BRANHAM DAR CONTINUATI SA MINTITI. Ce fel de specie sunteti?

  Tu nu mi-ai intins mana de ajutor niciodata.
  Tu m-ai batjocorit si barfit si umilit in hal fara de hal. Esti un calau spiritual, un macelar cu fata smerita falsa. Esti puiul lui Mera si Matei, alti doi teroristi psihici, salbatici, care au calcat in picioare sute de suflete la mesaj si le-au batjocorit. Nu te da neprihanit, ca stiu ca ai o inima plina cu fiere ca ceilalti.

  Sa recunosc ce? Tu chiar ma faci sa rad. Sa recunosc ce? A spus Branham adevarul undeva? Mi-ai aratat tu unde a spus Branham adevarul si eu nu am crezut? Nu ai facut asta.

  Pai EU ASTA VA ROG DE 3 ANI SA IMI ARATATI VOI UNDE A SPUS ADEVARUL SI VOI TACETI CA MUTII! Stiti de ce taceti?

  Pentru ca nu aveti argumente. Si fara argumente si dovezi nu poti decat sa incepi sa minti, asa cum faci tu acum.
  Pai omule, la tine e problema deoarece tu nu ai raspuns, de ce s-a blestemat sa moara si de ce si-a blestemat mesajul? Nu ai raspuns niciodata de ce a mintit ca a el a descoperit Cuvantul? De ce a mintit ca a descoperit Epocile? Cine e de fapt fals cu adevarat? Voi sunteti.

  Branhamismul este prabusit. Dumnezeu l-a demascat pe tot pamantul. Incapatanarea voastra inca nu.

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/10/non-valoarea-in-branhamism.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/10/pretentie-fara-valoare-din-branhamism.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/08/branham-se-autodeclara-cuvantul-lui.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/04/descoperire-sau-inselatorie.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/01/marimea-prostiei-in-branhamism.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/08/smerenia-falsa-lui-branham.html

  http://mesajul.blogspot.ro/2015/02/blestemul-lui-branham.html

 6. Ex branham zice:

  Nici la acestea de mai jos nu au raspuns. Se vede ca fratii de la Mesaj nu au decit pretentie nicidecum adevar.

  „Deci adunarile de la mesaj sunt cladite pe pretentii, nicidecum pe descoperire. In sfarsit vedem care e treaba cu acest asa zis mesaj.
  Pun aici doar o parte din pretentiile mincinoase ale „smeritului” Branham.
  pretentii sa credem ca o lumina i-a aparut la nastere
  pretentii sa credem faza de la râul Ohio din 1933
  pretentii sa credem ca a botezat mii de oameni atunci
  pretentii sa credem norul din 28 februarie,
  pretentii sa credem ca Hristos i s-a aratat in pustiu
  pretentii sa credem ca Branham e Ilie,
  pretentii sa credem ca el e Moise,
  pretentii sa credem ca el e ingerul laodicean
  pretentii sa credem ca el e ingerul 7 din Apoc 10:7
  pretentii sa credem ca el e Fiul Omului Luca 17:30
  pretentii sa credem ca el este Cristosul orei
  pretentii sa credem ca el singur a primit singura revelatie a Cuvantului lui Dumnezeu
  pretentii sa credem ca el e Dumnezeu in trup,
  pretentii sa credem ca el a descoperit Epocile,
  pretentii sa credem ca el a descoperit Pecetile
  pretentii, pretentii, pretentii si toate aceste si fara dovezi. Da, fara dovezi. Ce fel de oameni cer altora ca creada asa ceva fara ca sa le prezinte dovezi? Doar niste impostori si sarlatani!

  Nu e prea smerit Branham, asa cum noi il credeam, nu?
  Vedeti vreo valoare umana si divina in lista de mai sus care sa ajute un om sa fie transformat si plin de viata si de Duhul Sfant si sa il pregateasca pentru Cer? NU EXISTA NICI MACAR UNA!
  Intrebati-va dragi frati, ce ati crezut pana acum?
  Ei vor sa credem, dar fara dovezi? De cand si pana cand un om are dreptul sa ceara asa ceva altora? Da da ati citit corect. Vor sa credem dar fara dovezi.
  Avem dovezi, dar la polul opus.
  Ba inca avem multe dovezi ca NU a descoperit nici botezul, nici Divinitatea, nici Epocile, nici alte lucruri.
  Si cei cu Ewald Frank la fel.
  Pretentii sa credem ca numai el detine adevarul.
  Tot vorbeste despre insarcinarea lui, deoarece nu mai are nimic cu ce sa tina oamenii. Foloseste un singur lucru. O experienta de prin anii 60, cu care noi nu avem nici o treaba. E experienta lui. Sa se tina de slujba, deoarece nu inceputul este incununat ci sfarsitul si apos Pavel ne atentioneaza ca unii pot incepe bine dar sfarsii grav.
  Deci ce mesaj are Frank pentru noi? Pretinde sa ii credem experienta lui secreta. Deci ce avem din nou pe tapet? PRETENTII.
  Cu tot respectul pentru efortul lui dar urmariti-i toate inregistrarile, mai ales de 10-15 ani incoace, ca nu da valori aproape deloc nici el, ci doar are pretentii.
  Doar pretentii. Doar pretentii. Conduce prin pretentia experientei sale, prin functia in care s-a pus singur. O slujba apostolica nu are nicidecum. Nici vorba.
  Are pretentia unei slujbe apostolice, biblice si profetice. Dar in mod pragmatic NU EXISTA NICI URMA DE ELE.”

 7. Ex branham zice:

  Ce fel de oameni cer altora ca creada asa ceva fara ca sa le prezinte dovezi? Doar niste impostori si sarlatani! Bine spus. Frate Dascalu nu te supara pe mine dar voi trebuie sa va pocaiti de inselatoria si idolul pe care l ati adus in viata oamenilor.

 8. Am aflat ca nu ai tradus tu predici, ci altii au tradus la cererea ta , nu ai fost decat un amarat de contopist , de aceea nu ai cunoscut si nu ai inteles niciodata Mesajul .Numai lauda de sine care nu miroase bine te caracterizeaza in ceea ce spui si ce scrii . Nu ai demonstrat ca ai fi ceea ce te pretinzi si nici ceea ce zici negativ despre Profetul lui Dumnezeu . mai degraba ai confirmat ce zice Pavel : ca intelepciunea lui Dumnezeu este nebunie in ochii omului firesc si ca firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti. (Gal.5:17) Daca ce ti-am spus ai socoti ca este doar parerea mea, ai ramane smerit si linistit, fara sa te tot agiti ca apa pusa la fiert si ai inceta sa cauti pricina de galceava cu aceia care iti cunosc adevarata identitate, si nu te-ai mai ” lega ” de ceea ce presupui tu despre ei , pretinzand ca ei ti-au facut raul de care singur esti responsabil
  Zici ca nu avem argumente si dovezi la ceea ce prezinti tu , fara sa te gandesti ca nu avem ce argumenta in legatura cu scornelile si minciunile de care te faci vinovat prin publicitatea pe care o faci Cum poate cineva dovedi sau infirma lucruri care exista doar in imaginatia altora si el nu are nici macar tangenta cu ele ? Ai fost tu acolo, cand s-a aratat norul ? Tu poti deci sa crezi doar sau sa nu crezi ceea ce altii relateaza despre el ,dar dovezi palpabile nu ai . Este doar interpretarea si credinta ta despre lucrurile care nu se vad . Cum poti fi tu sigur ca a fost fum de la o racheta , sau semn de la Dumnezeu, fara sa apelezi la un anume fel de credinta pe baza informatiilor, acelora doar de care vrei tu sa tii seama ? La acest gen de confuzie in gandurile omenesti se refera Scriptura in relatarea despre pomul cunostintei binelui si al raului,cand omul a decis sa faca el singur deosebirea, pe cont propriu, la indemnul diavolului de a nu asculta porunca lui Dumnezeu . Nu ai inteles rostul intrebarii lui Pavel : ” Un lucru bun mi-a adus moartea? ” Si care este eterna consecinta a mancarii din roadele acelui pom ? Realizarea ca ai ramas cu un gol ,care nu mai poate fi umplut, oricata suparare si oricate regrete si remuscari s-ar naste in constiinta ta , si atunci pacatul , asa cum Dumnezeu i-a zis lui Cain, pacatul pandeste la usa si sangele fratelui tau ramane pe mainile tale , cu care ai luat-o ,oricat l-ai imita pe Pilat din Pont ,
  Eu ma rog Domnului sa aiba totusi mila de tine si sa nu tina seama de cuvintele tale inconstiente pe care le-ai spus impotriva fratilor ,cu gand de razbunare pentru frustrarile din viata ta vesnic rebela fata de Cuvantul lui Dumnezeu

 9. Eu va spun ca fratele Branham a prezentat adevarul , asa cum a zis Dumnezeu ca este .Cine v-a obligat vreodata sa credeti ceea ce nu vreti ? Nu va amintiti istorisirea biblica despre cei 70 de ucenici ai lui Isus care au mers dupa el si l-au ascultat pana la un moment dat doar, cand El le-a pus in fata o piatra de poticnire ? A facut-o El fara intentie, a spus ceva fara sa stie ce vorbeste? N-a cunoscut El gandurile care urmau sa inunde mintea lor si sa-i indeparteze , daca le zice ca trebuie sa manance trupul lui? De ce nu i-a pasat lui de starea lor ? Nici o alta invatatura in afara de aceea a Mesajului nu s-a preocupat de aspectul acestei situatii
  De ce nu puteti voi intelege lucruri asa de simple ca acelea exprimate prin expresia romaneasca dragoste cu sila nu se poate, mai nepoate ! „
  Un frate mi-a zis : cui nu-i place , nu citeste si nu se ciorovaieste Chiar asa, socotesc ca are dreptate si mi-am luat si eu portia mea

 10. MB zice:

  Tu numeste „profetul Domnului” pe un profet fals , si numesti adevaruri , niste minciuni……si ceri oamenilor sa creada aceste minciuni ! Se pare ca nu ai citit articolele in intregime, ci doar titlurile lor de aceea nu vezi dovezile aduse in aceste articole. Asa ca daca nu doresti sa raspunzi acestor acuzatii , nu esti obligat , insa asta nu inseamna ca nu au fost argumentate articolele noastre….
  Faptul ca tu ai un blog pe care scri ce vrei si ce crezi, fara argumente Biblice asta nu inseamna ca toti suntem la fel ! Il ataci pe Lica si pe Abel si pe altii, insa unii te mai si cunosc si stiu ca dragostea frateasca si iubirea de frati iti cam lipseste….. Asa ca vino cu argumente la intrebarile ridicate de noi…..apoi mai vorbim . MB (ex Adi)

 11. Oricât ai behăi tu în sus şi în jos pe bloguri (în proză sau versuri) că „Fratele Branham a prezentat adevărul lui Dumnezeu”, vei fi nevoit să accepţi şi tu într-o bună zi că Mesajul s-a prăbuşit, dar că până atunci a aruncat pe multi din Fii lui Dumnezeu în închisorile minţii sau chiar în spitale de „nebuni”…

  Abel chiar EL

 12. Ex branham zice:

  Nu ii intereseaza sa afle daca Branham a mintit si sa ne spuna noua asta, pentru ca ei stiu ca el a mintit. Daca nu ar fi stiut pe loc si urgent si cu siguranta ar fi intrebat imediat: ” Mai necredinciosilor cum ne puteti dovedi ca fratele Branham a mintit undeva?” Dar niciodata ei nu au pus intrebarea asta pentru ei stiu ca sant sub dominatia tatalui minciunilor, Diavolul.
  V-ati prins acum ca ei stiu totul dar ascund? Sant impostori si serpi otravitori.

 13. Sunteti un trio foarte superficial in gandire, comentariile voastre arata asta .Credeti ca daca jucati hora unirii, ( cu unde-i unul nu-i putere…) vorbele voastre ar putea sa aiba mai multa greutate= forta ? Cu ce va laudati voi ca ati aratat din Biblie ? Ati aratat doar ca ati inteles gresit si ce este scris si ce a predicat fratele Branham .Rationamentele voastre „naturale” va tin la o parte de descoperirea lui Isus Hristos , pe care Dumnezeu a dat-o lui Ioan, ca acesta sa o predea celor sapte Biserici
  Branham L-a prezentat pe Hristos ca taina a lui Dumnezeu descoperita, asa cum ne-au transmis-o ucenicii Lui , dupa Cincizecime . Domnul Isus se descopera asa cum a facut-o Iosif, pe vremea cand conducea Egiptul : numai in prezenta fratilor Lui STRAINII AU FoST SCOSI AFARA din peisajul acelui eveniment
  Iosif, fiul femeii iubita de Israel, este tipul vechi testamentar pentru Isus Hristos fapt foarte bine ilustrat in predicile Mesajul orei. Si apostolul Petru ne-a spus ca Duhul lui Hristos locuia in fiecare profet din vechime si vorbea prin ei . Stim ca si astazi El face la fel, prin oamenii alesi, chemati SI LEGITIMATI de Dumnezeu

 14. Măi Behăiala Hani, dar eşti plin de pilde din VT, cum se face că doar tu le vezi aşa şi nici una nu se împlineşte? Mulţumim lui Dumnezeu pentru fratele Branham care ne-a învăţat cum să înţelegem Scriptura, dezvăţându-ne de a mai gândi. Mare binecuvântare, şi pricopseală..,.

  ABEL

 15. Cei ce au Mesajul orei in inima lor nu-i mai socheaza nimic din tot ce va socheaza pe domniile vostre! Socul va fi puternic la finele alergarii pentru ci ce au alergat in deriva (A se abate, a se depărta din drumul său normal sub acțiunea vântului sau a unui curent; a devia. – Din fr. dériver,
  lat. derivare. )
  SA AUZIM DE BINE!

 16. Ex branham zice:

  @Angelyca Petre.

  Eu stiam ca pentru mantuire trebuie sa primim pe singurul Mantuitor pe Domnul Isus in inima si nicidecum altceva, nici atat explicatiile unui asa zis proroc, despre Biblie si Apocalipsa ori alte idei.

  Sora. Daca ai primit Mesajul lui Branham in inima ai primit orice, dar nu ai primit pe Cel care a murit la Golgota pentru tine Angelyca. Tu nu ai fost inca mantuita, deoarece numai Mantuitorul poate mantui. Ar trebui sa fi socata ca Branham a mintit atat si acele mincini dormiteaza in sufletul tau. Sa stii ceva sigur:” Dumnezeu nu poate sa minta”. Daca nu crezi asta il faci mincinos pe Insusi Dumnezeu.

 17. Pe cei spălaţi la creier nu îi şochează nimica…Deocamdată…

 18. Pentru a fi citit de A B-el( oricine-o fi acela) :” Apoi a turnat apa intr-un lighean si a inceput sa spele picioarele ucenicilor si sa le stearga cu stergarul cu care era incins.
  A venit deci la Simon Petru. Si Petru I-a zis: „Doamne, Tu sa-mi speli mie picioarele?”
  . Drept raspuns, Isus i-a zis: „Ce fac Eu, tu nu pricepi acum, dar vei pricepe dupa aceea.”
  Petru I-a zis: „Niciodata nu-mi vei spala picioarele!” Isus i-a raspuns: „Daca nu te spal Eu, nu vei avea parte deloc cu Mine.”
  „Doamne”, I-a zis Simon Petru, „nu numai picioarele, dar si mainile si capul!”
  . Isus i-a zis: „Cine s-a scaldat n-are trebuinta sa-si spele decat picioarele, ca sa fie curat de tot; ,si voi sunteti curati, dar nu toti.”
  . Caci stia pe cel ce avea sa-L vanda; de aceea a zis: „Nu sunteti toti curati.”

  Si Isus i-a zis: „Iudo, cu o sarutare vinzi tu pe Fiul omului?” (Luc.22:48)

 19. Raspuns la primul comentariu ( al Mesajului cel fals ) , pentru care am si eu o intrebare :
  Tu ai scris, printre altele :” nici botezul din Fapt 2:38, nici divinitatea lui Isus, nici Cina Domnului, nici altre taine, nu sunt revelatia lui Branham dar le invatati ca sunt?” Eu te intreb : Daca nu sunt ale lui, de ce aceia ale carora crezi tu ca sunt si si urmasii lor din cultele oficiale trinitare nu le-au prezentat niciodata si refuza si astazi sa le prezinte in felul detaliat si clar in care le-a prezentat fratele Branham si asa cum insista sa le prezinte urmasii lui ? Dupa cum am observat, si tu ai preluat complet invatatura lor, de aceea esti asa de impotrivitor Mesajului , despre care, desi zici ca nu este descoperirea fratelui Branham, totusi il faci pe el mincinosul, nu pe aceia care sustii ca le-ar fi descoperit

 20. Aşa-i cum zici, Behăiala (oricine ai fi), voi ăştia care v-aţi „scăldat” în Mesajul demenţei (spălare de creier) nu mai aveţi nevoie de refreş, pentru voi ajunge doar să treacă fantoma lui Branham pe lângă voi, ca să vă ieşiţi din minţi ca nişte fetiţe de 12 ani când îşi văd idololul…

 21. Pur și simplu voi toți ceilalți,. sunteți obsedați de Mesaj, Branham și de cei ce cred acest Mesaj.
  S-ar părea ca situația e total invers, voi sunteți în tabăra demenței și spălarea pe creier făcută de satan. Nu vedeți câtă ură și venin a pus acest satan în voi și cum vă folosește?
  Ce câștig aveți din toate acestea, Scriptura spune ca a urî pe fratele tău înseamnă ca ești un ucigaș, plus restul de acuzații aduse celor ce cred Mesajul. Lucrurile nu sunt așa cum le prezentați voi, dar dacă așa le vede satan prin ochii voștri ……….. MILĂ!!!
  Domnul Isus Cristos să se îndure de voi și să vă deschidă ochii minții să vedeți TIMPUL ÎN CARE TRĂIM, E MAI TÂRZIU DECÂT CREDEM!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s