O prapadenie neasteptata…..?

” Pentru ca voi insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.

Cand vor zice: „Pace si liniste!”, atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei, ca durerile nasterii peste femeia insarcinata; si nu va fi chip de scapare. ” (1Tes.5:3)

Aceste  filme  ne arata  foarte clar  si  amanuntit  lucrurile  pe  care  omenirea  le  asteapta  sa  se  intample  la  venirea  Domnului , asa  cum  este  profetit  :”intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos. (2Tes.1:8) Durerile  nasterii  nu  sunt  asteptate   cu  o dorinta  infocata,  ci  cu  frica  si  cutremur , si  nici  o  femeie  nu  le  vrea  pentru  sine,  totusi  stie  bine  ca  trebuie  sa vina , dar  pana  atunci  …. Cuvantul  comparatiei  a  fost  foarte bine  ales  de  catre Duhul  Domnului, care  ne-a  prevenit   si imbarbatat  in  acelasi  context :

„Dar voi, fratilor, nu sunteti in intuneric, pentru ca ziua aceea sa va prinda ca un hot. Voi toti sunteti fii ai luminii si fii ai zilei. Noi nu suntem ai noptii, nici ai intunericului.De aceea sa nu dormim ca ceilalti, ci sa veghem si sa fim treji. Caci, cei ce dorm, dorm noaptea; si, cei ce se imbata, se imbata noaptea. Dar noi, care suntem fii ai zilei, sa fim treji, sa ne imbracam cu platosa credintei si a dragostei si sa avem drept coif nadejdea mantuirii.

Fiindca Dumnezeu nu ne-a randuit la manie, ci ca sa capatam mantuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos,  care a murit pentru noi, pentru ca, fie ca veghem, fie ca dormim, sa traim impreuna cu El.  De aceea mangaiati-va si intariti-va unii pe altii, cum si faceti in adevar.”

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s