Legea Sharia pedepseste drastic curvia

https://uk.news.yahoo.com/indonesia-hundreds-cheer-unmarried-pair-041433897.html?nhp=1

Indonesia: Hundreds cheer as unmarried pair are flogged for being ‘too close’

(Au fost  pedepsiti  cu  bastonul si  cu  biciul  in  public , ceea ce  la in societatea  crestina  este  interzis  prin lege, chiar  si  in  privat )

Romil Patel
30 December 2015
Nur Elita

Nur Elita

Dar  legile  societatii  care  se  declara  in  zilele noastre crestina  se  vede ( in  toate  filmele  produse  la  Hollywood si  nu numai )  ca  o  incurajeaza, mai  mult  inca,prin  aprobarea  homosexualitatii, forteaza  mana  lui Dumnezeu  la  pedepsirea  lumii  intregi  dupa  exemplul  pedepsirii  locuitorilor  oraselor  de la  Marea Moarta , Sodoma si Gomora                                                          Este  scris in  Scriptura „Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie.” (Ps.23:4)  ” Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, dar, si pocaieste-te! „(Apoc.3:19)

Cuvantul  lui Dumnezeu  avertizeaza  generatia  aceasta   : ”

. Caci, cum iese fulgerul si lumineaza de la o margine a cerului pana la cealalta, asa va fi si Fiul omului in ziua Sa.  Dar mai intai trebuie sa sufere multe si sa fie lepadat de neamul acesta.  Ce s-a intamplat in zilele lui Noe se va intampla la fel si in zilele Fiului omului: mancau, beau, se insurau si se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie; si a venit potopul si i-a prapadit pe toti.

Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, zideau;  dar, in ziua cand a iesit Lot din Sodoma, a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti. (Luc.17:29) . Tot asa va fi si in ziua cand Se va arata Fiul omului.

Mesajul  Orei  , vorbit  cu  peste 50 de ani  in  urma, a  explicat  ce  inseamna  ” se  insurau  si  se maritau „,adica o faceau    de  mai  multe  ori, divortand  si  recasatorindu-se, ( traind in curvie) fapte   care  pe  vremea  aceea  erau  cazuri  izolate, insa in timpul nostru au  ajuns   la  ordinea zilei , oamenii  nu  mai  tin  cont  de  reprobarea  lui Dumnezeu  care uraste  despartirea in casatorie  (Mal.2:16)

Astazi, crestinii  care-si  pedepsesc  copii  neascultatori  sunt  deposedati  de  autoritatea  parinteasca . Vezi cazul familiei  de penticostali  emigrati  in  Norvegia  http://www.stopbarnevernet.com/bodnariu-family-5-children–romania

http://www.breakingchristiannews.com/articles/m_display_art.html?ID=17273

Bloghistul George, alias Martin Luther, care la  inceput  a pozat  ca  sfant  in  icoana ,  s-a  dovedit  a fi  un  …..( cititi  blogul  si  spuneti  voi  cine ) a scris  si  el  un  articol cu  referiri  la  cazul  acesta, blamand  pe  Dumnezeu, pe  care-L  judeca  dupa  experientele si gandurile  lui  de  om  cu  o  educatie  inalta , asa zis  stiintifica , luand  doar  ca  paravan  sentimentele adevarate  omenesti , care  i-au  fost  pervertite de  incapatanarea lui  religioasa de  care  a  dat  dovada inainte  de -a  ramane  si el  fara  familie .( Cam  in  aceeasi  situatie  este  si  Lica  Nemes , bloghistul  Vietii  in  mainile  tale , desi  premisele, in cazul lui,  par a fi diferite)

http://resetyourreligion.blogspot.co.uk/

 Sa  nu uitam  ca profetia  pentru  timpul de  pe  urma  a carei vreme de implinire  se apropie cu  viteza  exponentiala  este  aceasta  :   Ea a nascut un fiu, un copil de parte barbateasca. El are sa carmuiasca toate neamurile cu un toiag de fier. Copilul a fost rapit la Dumnezeu si la scaunul Lui de domnie. (Apoc.12:5    Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu. (Apoc.19:15)  Fiindca Dumnezeu gaseste ca este drept sa dea intristare celor ce va intristeaza si sa va dea odihna atat voua, care sunteti intristati, cat si noua, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu ingerii puterii Lui,  intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos. (2Tes.1:8) Ei vor avea ca pedeapsa o pierzare vesnica de la fata Domnului si de la slava puterii Lui,  cand va veni, in ziua aceea, ca sa fie proslavit in sfintii Sai si privit cu uimire in toti cei ce vor fi crezut; caci voi ati crezut marturisirea facuta de noi inaintea  voastra „

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Legea Sharia pedepseste drastic curvia

  1. mihaela zice:

    Un an nou binecuvantat iti doresc si multa santate!

    mihaela

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s