Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta! (Ps.90:12)

Ne  gandim  ca  vine  Anul Nou ,in  aceste  zile insa doar  activitatile noastre  sunt  putin  diferite  decat  in  zilele  celelalte,  schimbam  doar  felul de a scrie  si  citi  cifrele  din  calendar, observam, (unii  si  doar  uneori ) schimbari  in  infatisarea  , in  sanatatea   si in  bunastarea  noastra,   ceea  ce  ar  trebui  sa  putem  observa  ca  se  intampla  cu  adevarat : schimbarea  caracterului nostru  (https://dexonline.ro/definitie/caracter ) dupa  voia  lui Dumnezeu  ramane  complet  in  afara  gandurilor  noastre .

Pana  cand ?  Nu  putem  sa  ne  dam  seama  cand  soseste  clipa  in  care  ni  se  taie  posibilitatea  de-a  ne  mai numara  zilele   si  ce  va  fi  dupa  acea  clipa   nu  ne  place  sa ne  gandim  De aceea  ne petrecem  timpul   chefuind  ( https://dexonline.ro/definitie/chefui) oridecate  ori  se  iveste  ocazia ,neglijand  complet  serviciul =datoria  de  inchinare  si  multumire  datorat  Celui  in  care ” avem  viata, miscarea  si  fiinta ” si  din  al  carui  neam  suntem . Cateva  zile  din  cele  365  cate  le  numaram  intr-un  an  nu  sunt decat  fractiuni de secunda  in  perceperea  lui Dumnezeu, pentru  care  o  mie  de ani  sunt  ca  o  zi .

 La  multi  ani   sunt  cuvintele  prin  care  sa  intelegem  ca  este  timpul  sa  invatam  sa  ne numaram  bine  zilele  , pentru  a capata  o  inima  inteleapta ,  caci ” Anii vietii noastre se ridica la saptezeci de ani, iar, pentru cei mai tari, la optzeci de ani; si lucrul cu care se mandreste omul in timpul lor nu este decat truda si durere, caci trece iute, si noi zburam.

 Dar cine ia seama la taria maniei Tale si la urgia Ta, asa cum se cuvine sa se teama de Tine? ( Psalmul 90.11  O rugaciune a lui Moise, omul lui Dumnezeu.)

Am vazut in video de la articolul  precedent” Stiinta se leapada de Dumnezeu ” ca oamenii din sala au votat in majoritate ca Da, asa este:, omul care gandeste rational bazat pe experienta firii pamantesti nu poate percepe existenta Lui .   Fara sa realizeze faptul ca tocmai noua teorie stiintifica de miscare a Sistemului Solar ( majoritatea oamenilor au habar de existenta acesteia in aceeasi masura cu a existentei lui Dumnezeu)

ar putea fi o dovada pentru ei a adevarului continut in acest verset al Scripturii : „caci trece iute , si noi zburam ”  Zburam prin Univers pe aceasta nava cosmica pe care a construit-o Dumnezeu numita Pamant spre intersectia = crucea pe care El a pus-o undeva in spatiu si timp ca un punct in care ne vom intalni .
Citind acest scurt articol, poate cineva isi va inchipui ce mareata va fi aceea zi .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta! (Ps.90:12)

 1. Putinul timp ce a mai ramas din Clepsidra Timpul, sa fim mai buni mai iubitori, de Dumnezeu si de Aproapele, pentru a avea drum deschis spre Calea cea Noua si Dreapta. La sfarsitul ei ne asteapta Domnul Isus Cristos! Binecuvantarea Domnului sa fie cu tine si familia ta, si cu toti vizitatorii blogului tau!
  SHALOM!

 2. Angelica, nu uita , te rog, cuvintele Domnului : ” Daca vor tacea ei, pietrele vor vorbi”

 3. CORECT, DOMNUL ISUS CRISTOS SĂ MĂ (NE) AJUTE! AMIN!
  Să ne deschidem inima, mai mult către DUMNEZEIRE, la început de AN… Caci ne apropiem TOT MAI MULT DE ETERNITATE… Zilele noastre se risipesc, ne stingem tot mai mult in trup, dar trăim ETERNITATEA ÎN SUFLET … LASĂ BUCURIA UNUI NOU ÎNCEPUT sa -ți pătrundă în SUFLET, pășește cu SPERANȚA și ÎNCREDERE, și nu uita că-n TAINA NOPȚII SPIRITUALE, CINEVA SE GÂNDEȘTE, ȘI E CHIAR LÂNGĂ TINE ȘI MINE!……. CU TOATĂ DRAGOSTEA, „UN NOU ÎNCEPUT DE VIAȚĂ ETERNĂ! …

 4. Amin !
  Referitor la video din articol, ce cred eu, dupa punerea in balanta a ceea ce se spune pe internet despre pamantul plat versus pamantul glob, este ca aceasta noua teorie a miscarii (de rotatie si de revolutie in spirale ) sub forma de vortex prezinta realitatea, adica toate campurile magnetice ale corpurilor ceresti ale sistemului Solar (prezentat in Planul lui Dumnezeu din Cartea Geneza in cadrul zilei a patra de proiectare ) sustin, prin miscarea lor , viata pamanteasca, unica in univers , asa cum a creat-o Domnul Dumnezeu, in mod unic si special pentru noi, oamenii , facuti dupa chipul si asemanarea Lui
  De luat aminte la invatatura Mesajului orei, care ne-a aratat ca diferenta dintre Geneza 1 si Geneza 2 consta in intelegerea faptului ca in capitolul 1 este prezentat proiectul facut de Dumnezeu in Gandurile Lui, care este potrivit teoriei evolutiei, iar in capitolul 2 este prezentata istoria, adica mersul evenimentelor , modul in care Domnul si-a pus in aplicatie planul(proiectul) potrivit cu teoria creatiei (Ceea ce este deosebit fata de invatatura bisericii seculare si de teoris creationista si evolutionista , este faptul ca proiectarea a durat sase zile, iar creatia propriu zisa, adica lucrarea a inceput in ziua a saptea, si inca nu este terminata,( Domnul a zis ” Tatal Meu lucreaza pana acum si eu de asemenea lucrez ( Ioan 5.17) intrarea in odihna urmand sa aiba loc odata cu infierea , adica rascumpararea trupului fiilor si fiicelor lui Dumnezeu .
  Este scris „ In ziua a saptea, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse; si in ziua a saptea S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse.
  3. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse. Toata istoria, deci, ( descrisa in |Biblie incepand cu Geneza 2.4 si sfarsind cu Apocalipsa 22 ) a inceput in prima parte a zilei a saptea , si se va termina cu odihna, in partea a doua a acestei zile, care este acum pe rol la timpul prezent ( „Astazi, daca auziti Glasul Lui, nu va impietriti inimile ” ), asa cum spune apostolul Pavel in scrisoarea catre Evrei , cap.4
  Lucrurile nu sunt grele de inteles, daca le citim prin descoperirea Duhului Sfant, nu prin filtrul mintii imbacsit de educatia capatata prin firea pamanteasca

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.