Despre anonimi

Ce  va  scriu acum  puteti sa nu luati  in seama , este  gandul  meu, este  felul  in care  eu  privesc spre  cei  ce  comenteaza  fara  sa  se  prezinte .

Sunt  convins  ca , in primul  rand , aceia  nu  au  bun simt,  nici  educatia  celor  sapte  ani  de acasa . Nu au  primit-o de  la parinti  ( ori  ca  nu  le-a  fost  predata  ori  ca  s-au  impotrivit  cu incapatanare  sa si-0 insuseasca ) si nici  nu  au mai  avut  dorinta  s-0  recupereze prin  autoeducatie. Sa  exemplific :  Copiiilor  le  place  sa li  se spuna  povesti  , acestea  fiind  cel  mai  bun  mijloc  educational pentru  ei .In  Poveste, cand  cineva  vrea  sa intre  intr-o  Cetate  sau  in  Castel , bate  la  poarta  si  trebuie  sa  raspunda  la  intrebarea  Strajerului : ” Cine  esti  si  ce hram porti ?” si  daca  nu  raspundea  era  socotit  dusman  si  intampinat  cu sageti  veninoase .

Faptul  ca  unii  comentatori  nu -si  spun  numele  arata  ca  nu  sunt  prieteni si  ca  intentiile  lor  sunt  ale  jefuitorilor  ( de  idei, in  cazul  nostru  si, implicit,  de  suflete sincere si  naive ).

Eu  va  spun :  Sa  nu  credeti  ca  blogul  acesta  este  o  cetate  fara   strajeri  la  porti, daca  le  vedeti  deschise  larg  tot  timpul.

Un  jefuitor  intelept  ar  trebui  sa se  gandeasca  la  eventualitatea  unei  capcane , daca  intra  inauntru liber, este  posibil sa  nu  mai aiba cale  e iesire  si  sa  fie prins si  legat  prin  cuvintele lui, care-i  dau  de gol identitatea .

Sa  nu  cumva  sa intelegeti  ca  va  resping  exprimarea libera , sau  ca  nu  vreau  sa iau  seama  la opiniile  voastre ,Daca ar fi asa,  nu  as  mai  avea  motiv  pentru a  continua  blogul,  Amintiti-va  ce  am  scris  in primul articol , cu  privire  la  acest motiv :

 Ne  propunem  ca in  aceste pagini  sa   citim  ce spun  oile  (din  diferite  staule )   (Ioan.10:16)si   sa  comparam   marturisirea lor   cu   Cuvintul  Pastorului  cel Bun.

Poate  vom auzi  si  caprele   dar separarea  nu e de datoria noastra  , fiindca  „Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre; (Mat.25:32)

Asa  ca  fiecare  se va  alia   ” behaitului ” ,  dupa inima  lui.   Altfel  spus,  fiecare  va  fi  de  acord  cu  behaitul al  carui glas il  intelege .  Si (mai) altfel  spus, raspunsul fiecaruia    ne  va  arata  ce  are  acela  in  visteria  inimii  „caci din prisosul inimii vorbeste gura. (Luc.6:45)”

Asteptam  articole si  comentarii  !

Cititi  si acest  articol mai  vechi  : https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2013/12/07/una-dintre-marturii-dintre-alte-zeci-de-mii-despre-care-tu-nu-stii/

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Despre anonimi

 1. Anonim zice:

  Dece crezi tu ca Adi sau Abel sau alti sant anonimi. Pt ca voi santeti in cautarea de bube nu stati la subiect.Oamenii isi ascund numele sa nu va dea voua satisfactia perversa sa ii atacati cu lucruri private. Asa de bun renume aveti voi mesagistii.Lipsa de educatie e la voi nu la ei mai inteligentule!

 2. Un om cinstit are de ce se teme ? Crezi ca prin aceste ganduri ai postat o gluma buna, stimabilule anonim ? Nu v-a invatat oare Cuvantul Domnului ca ” nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund fata Lui si-L impiedica sa v-asculte! (Isa.59:2)
  Toti cititorii vad cine si pe care blog se ocupa de cautarea si spargerea bubelor neprihanitului Iov, El (fratele Branham ) nu s-a temut sa stea inaintea oamenilor si inaintea lui Dumnezeu,pe pozitia lui, , pe cand voua va este rusine chiar si de numele vostru, betii de voi ! Vrednici sunteti ( de trei ori , cum zice popa ) de compatimire, nu de slava viitoare !.

 3. Anonim zice:

  Tu esti o gluma cu branhamul tau. Cinstea unui om nu are dea face cu rautatea voastra.Ati ingrozit oamenii in loc sa le dati Evanghelia bine am auzit de voi.Va mers vestea ca santeti rai.Daca nu gresesc esti diacon. Asa am citit udneva.Atunci cum iti permiti sa vorbesti in halul asta?Santeti catastrofa si eu pe acest blog nu am sa mai vin pt ca nu are valoare si dumneata esti un obraznic.

 4. Crezi oare tu ca dracul descopera pacatul ? eu cred ca numai Duhul Sfant face acest lucru , dracul tine pacatul ascuns in minciuna . Frica voastra de Mesajul Orei si ura pe care i-o afisati este motivuata de lucrul acesta : Stiti, cu totii, in subconstientul vostru, si acuma va aduc si eu la deplina cunostinta faptul ca Acelasi Inger al Domnului care a mers inaintea lui Moise, si despre care este scris ; ” Fii cu ochii in patru inaintea Lui si asculta glasul Lui; sa nu te impotrivesti Lui, pentru ca nu va va ierta pacatele, caci Numele Meu este in El. (Exod.23:21), a fost prezent si in adunarile in care fratele Branham a predicat si s-a rugat pentru bolnavi, daruindu-le vindecarea .
  Voi, cand cititi mesajul , pe drept cuvant ca va simtiti acuzati , fiindca de asa maniera lucrati, mereu impotriva a ceea ce este descoperit de Duhul Sfant ,intocmai ca acei oameni tari la cerbice de pe vremea lui Stefan

 5. abelbenadam zice:

  Cine dracu – cand citeste „Mesajul” se simte acuzat? Noi nu ne simţim nicium, suntem „nesimţiţi” la adresările sub-umane pe care le aduce Mesajul celor care nu îl cred. Tu esti complet nebun omule, numai tu acuzi pe altii, cum a facut-o si idolul tau. In fiecare articol sau comentariu al tau o faci, cu pasiune si cu multa daruire. Du-te omule în Siria şi alătură-te statului islamic, ai fi un lider bun acolo…

  Esti complet obsedat si posedat de demonul Branhamist… Pe noi ne doare in 14 de ce crezi si spui tu sau Mesajul despre noi, si ne e frica de el, tot atat de mult ca si dracului de tamâie (adică deloc). Dar vedem ca saracu de tine, esti dus rau de tot cu pluta, si pe zi ce trece se agraveaza tot mai mult, pe masura ce lumea ta iluzorie se destrama. Ar trebui sa vizitezi un psiholog, ascultă-mă, că ţi-o spunem în nume de bine, până nu e prea târziu, şi vei avea de a face cu psihiatrii…

  Branham al tău a fost un clown, o paiaţă de circ, râd şi curcile de el, nici vaca nu a vrut să îmbrăţişeze religia lui. Ştia ea de ce… Dar nu mai minţi că ne simţim acuzaţi şi că ne e frică de Rahatul Orei. Nu ne interesează „Îngerul Domnului” care a fost în, cu, peste, deasupra lui William Branham. Ţine-l pentru tine, scrie cât vrei despre el, dar nu ni-l mai băga pe gât, că nu încape…

 6. abelbenadam zice:

  În toate articolele tale nu ştii decât să critici pe unul şi pe altul, de la Catolic la Jihadist, credincios sau necredincios, ne prezinţi toate fleacurile posibile de pe net, la care oricum nu se mai uită nimeni, asta când nu compui balade în care să ne ocărâşti în toate felurile, că vezi Doamne, cât de păcătoşi suntem, pentru că am îndrăznit să punem sub semnul întrebării Mesajul, şi să-i dăm un şut în preţiosul dorsal al viţelului de aur la care ne-am închinat şi noi zeci de ani.

  Eşti un obsedat cronic, care caută cu lumânarea şi cu microscopul electronic fiecare pată neagră în tot ce vezi, auzi, şi la cei cu care intri în contact. Eşti ridicol de penibil, crezându-te Dumnezeu pe pământ, mai infailibil decât Papa şi mai Branhamist decât Branham. Îţi face plăcere să cutreieri toate blogurile unde se discută despre Dumnezei şi lume, să-i vânezi pe toţi care nu împărtăşesc doctrina Mesagistă, sau mă rog, aşa cum o interpretezi tu, pentru că sunt vreo enşpe mii de secte.

  Vrei date despre noi, ca să te bagi în vieţile noastre, să răscoleşti prin lada de gunoi (în ea vei găsi Mesajul Orei), sau să te uiţi prin postările noastre de pe net, ca doar doar vei găsi ceva cu care să nu fii de acord. Eşti mai rău decât Securitatea, pentru că de hrăneşti din gunoaie, din negativism, îţi face plăcere să critici sau să acuzi, în schimb nu ştii sau nu eşti dispus să răspunzi obiectiv la întrebările ridicate cu privire la Mizeria Orei, să ne explici de ce Branham a minţit toată viaţa lui. Tot ce ştii tu, este să repeţi lozinci religioase, că „Branham e Profetul” şi că noi suntem „Păcătoşii care vor plăti în iad pentru necredinţa noastră”…

 7. In sfarsit, fata voastra adevarata ester astazi aratata ! Niciodata n-ati urmarit pacea si iubirea, ci doar barfa, dispretul si razvratirea . Aceste ultime comentarii au aratat ceea ce era de demonstrat
  ( ati intrat fara griji si cu ganduri rele in cetate, poarta s-a inchis in urma vosatra si cuvantul vostru v-a dat in mana Domnului . El se va ocupa mai departe de soarta voastra )

 8. Anonim zice:

  Da mai ai dreptate mincinosule! Pacea si iubirea va umple pe voi. Santeti atata de plini de iubire ca nu mai stiti ce sa faceti cu ea! Se vede acolo in romania ce desastru ati facut.

 9. abelbenadam zice:

  Măi Oaie, aici nu e „cetate”, nici „facultate”, cum visezi tu, aici e balamuc curat, dar tu nu vezi asta. Înţeleg că tu ai vrea să ne „inchizi” înauntrul în staulul tău (spitalului de nebuni de care pomenea Lică), dar nu te-ai prins că noi nu am „intrat” si nici nu vrem sa intrăm, ci am IEŞIT de acolo. Şi oricât ai chelălăi ca un lup calcat pe coadă (mândria religioasă), nu ne vom întoarce acolo. NEVER EVER!

  Asa ca tu, Behă hani, rămâi mai bine la Mioarele tale, ocupa-te de lapte, brânza, caş sau lână, şi lasă-i pe fii lui ADAM să fie OAMENI, nu nebuni.

 10. Halal fii ai lui Adam ! Ma mir ca nu ati inteles ce v-am zis eu, si ma intreb cum ati putea deci sa intelegeti vorbirea Duhului Sfant daca nu ati priceput nici macar aceasta exprimare omeneasca : „vorba zboara, scrisul ramane ” Ce si cum vorbiti intre voi in toate zilele numai voi stiti, dar ce ati scris aici pe blog , ramane inchis=sechestrat pe pagina si toti stiu acuma ce ganditi si cum vorbiti de-adevaratelea , chiar daca in alte parti vorbiti cu prefacatorie ,( adoptand , cu dintii piliti si limba slefuita, un behait sinistru =pe stanga ( pe limba italiana) de capra cu trei iezi cu cornite= cucuieti ) dupa cum v-a educat stralucitul vostru mentor Lica Ne..( mess), caci educatia crestina de acasa ati omis-o cu desavarsire . Vorba lui Ion Creanga ( pardon, Caragiale – Creanga a scris povestea cu pricina ))

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s