Despre vindecarea miraculoasa : ” vinovatii fara vina cer sa se faca lumina „

Documentare  despre  vindecarea  prin  credinta , al  carui  protagonist  a fost  acuzat  de  minciuna  si  sarlatanie si  a  murit  datorita  unei  boli  necunoscute  medicinei, fiind  ars de  un  foc  interior Filmul  a  fost  realizat  dupa  10  ani de munca in  care  au  fost  adunate  marturii  de  la  martorii  oculari si  filme  din  acel  timp In  video urmator sunt  aratate  marturii  ale  unor  oameni  care  s-au  vindecat  vizionand  acel  film  dupa  anul  2000 Unii  spun  chiar  ca  ei  s-au  rugat  ca  vindecatorul  sa  le  dea  putere pentru  a -si  implini  nevoile personale  si  familiale si  chiar  au  primit-o

Se  spune  ca  foarte  multi  oameni  s-au  vindecat  lin  timpul ( si dupa ) vizionarii unui  film documentar  despre  vindecatorul  divin

Sunt si doua  fragmente  traduse   si  un  articol  in  Jurnalul Paranormal  :http://jurnalparanormal.ro/content/bruno-gr%C3%B6ning-un-miracol-%C3%AEn-psihoterapie

Din  pacate ( necredinta  editorilor) lucrarea  Duhului  Sfant cu privire  la   puterea Lui de  vindecare    este  pusa  in  umbra  gandirii  omenesti   si  prezentata  superficial , doar  ca  referire  la  un  ” fenomen paranormal ”

Eu  am  aflat despre  existenta acestui  film dintr-un  comentariu al lui   Peter 2100 ,un  adept  al  ex-mesajului

O  recenzie  a filmului si  a  vietii  lui Bruno  https://youtu.be/pYu6kXmAGKQ

Ce a predicat  Bruno Groening despre  boli si energia de  vindecare   https://youtu.be/TiHdX5_jrpo

A  facut  minuni  de  vindecare vorbind  despre  o credinta in  Dumnezeu   fara  propovaduirea  Numelui  lui Isus Hristos , in  aceeasi perioada de  timp  in  care  fratele Branham  L-a  proslavit  si  inaltat mai pesus de orice nume ,dupa  cum  a  dat  marturie   Cuvantul Dumnezeului  adevarat  (Ioan.12:28)

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Despre vindecarea miraculoasa : ” vinovatii fara vina cer sa se faca lumina „

 1. cherie zice:

  Eu cred ca este posibil ca unii sa se fi vindecat asa. Cine stie de ce boala sufereau…
  Eu cred in puterea de vindecare a propriului organism dar trebuie sa poti sa stimulezi puterea de autovindecare. Isus totdeuna spunea „credinta ta te-a mantuit!” .
  Sunt multe posibilitati de vindecare dar fiecare trebuie sa simta mesajul lui Dumnezeu pentru el, caci ceea ce este bine pentru unul nu este bine pentru toti.
  Cand ai credinta simti mesajul care iti este adresat tie personal si urmezi calea pe care ti-o arata tie personal Dumnezeu. Uneori Dumnezeu ii poate spune unuia sa mearga sa se opereze si sa creada ca se va vindeca, trebuie sa perceapa mesajul, iar altuia ii poate spune sa tina regim si se va vindeca, poate unuia care este bolnav pe fond nervos ii va spune doar sa creada si atat….
  Ca sa percepi mesajul care iti este adresat tie personal, insa, trebuie sa ai o relatie de credinta cu Dumnezeu…. El trimite mesajul dar tu trebuie sa il poti intelege….

  Ioan spune :
  Da, Cherie, ai dreptate ! Dumnezeu , fiind Duh Sfant nu are alte maini si alta inteligenta cu care sa lucreze decat pe acelea ale oamenilor creati de El, cu acest scop . Fie ei doctori care curata ranile, naturisti care cunosc plantele si efectele lor benefice , predicatori ai Evangheliei care cer de la Domnul vindecarea prin credinta in cazuri imposibile omeneste. Este o invatatura Biblica , aceasta , pe care o stiu de cand am inceput sa cercetez Mesajul Orei , si m-a ajutat si pe mine sa ma vindec in doua luni . Maine sunt programat la Spitalul universitar pentru ultima verificare medicala

 2. abelbenadam zice:

  Să am pardon, Behă-Hani, cred că ai vrut să zici că Fratele Branham „s-a proslavit si inaltat mai pesus de orice nume” (ştiu, diferenţa e mică, doar o ssssssingură sssslovă = un mare passsss înspre ADAM-itate)

  Dovada: Căci despre Isus ştim că „nu a putut face multe vindecări” în schimb Branham bătea toate recordurile, deci era net superior Domnului, un fel de Jesus Reloaded, sau Christ 2.0 🙂

  Dar, Branham, Groening, Jesus, whatever… Peste alţi 50 ani, oamenii vor practica vindecarea „prin credinţă” cu tot atâta uşurinţă ca şi blogăiala… Asta, după ce se vor fi vindecat ei înşişi de boala superstiţiilor, a fanatismului şi a miturilor religiose…

 3. abelbenadam zice:

  Atâta orizont de îngust şi invidie egoistă ca la voi puritanii (pocăiţi, branhamişti, penticostali, etc) nu mai e niciunde…

  Nici eu nu auzisem de Bruno, şi tu însuţi ai recunoscut că „a facut minuni de vindecare” pe lângă şi în paralel cu Branham. Nu îţi dă de gândit chiar treaba asta? Se pare că Branham a vorbit degeaba „în Numele lui Isus Hristos” (sau al lui propriu, whatever), dacă oamenii se vindecau oricum şi la Bruno Groening.

  Bruno nu a murit de nici o boală „necunoscută medicinii” şi nici ars de un „foc interior” ci de cancer la stomac. Pur şi simplu, nu e nici o mitologie, vrajă sau blestem, chiar dacă pentru unii, aceasta e mai de preferat decât realitatea…
  http://www.bruno-groening.org/english/brunogroening/stationen.htm

  Şi vrei cumva să insinuezi că cel ce predica „credinţa în Dumnezeu” nu a avut destulă, sau că era greşit, pentru că nu „dădea slavă Numelui lui Isus”? Căci este scris: „Doctore, vindecă-te pe tine însuţi”… Sau mai rău decât atât, că a făcut o „altă lucrare” (paralelă) pe lângă cea „autentică” (a lui Branham, of course) şi prin asta a adus „foc străin înaintea Domnului” care i-a mistuit măruntaiele? Dacă crezi asta, eşti.. varză (acră)!

  Dar hai să punem problema şi un pic „spiritual”. Groening nu avea nevoie să ţipe isteric (ca Branham) chestii de genul: „Credeţi în Isus (sau muriţi)” sau „Timpul vostru, găini denomaniaţionale a trecut” sau „Voi sunteţi acuzaţi, de fapt chiar şi condamnaţi, pentru că l-aţi răstiginit a doua oară pe Isus (neacceptând interpretările mele)”, exemplele pot continua, că Branham doar era foarte „activ” la vremea aceea…

  Groening, fiu simplu al Omului (nu din cer, ci al UMANITĂŢII) nu a venit cu lozinci despre „vindecarea în Numele lui Isus”, despre care ştim chiar din Biblie că nici la Isus nu a funcţionat, ci a venit cu esenţa, cu principiul, cu parametrii în care această vindecare poate funcţiona.

  „Bruno Groening s-a oferit pe sine deseori ca un prieten care să preia orice fel de negativitate nedorită. El a spus: ‘Dacă voi nu îmi daţi poverile sau problemele voastre, eu nu le pot lua de la voi, şi nu vă pot ajuta'” (min 4:35)

  Înţeleg din asta două lucruri, ia bine aminte, dragă Behă:

  1. Bruno nu avea nevoie să-l „propovăuiască pe Isus”, oamenilor pentru că el chiar îi manifesta natura. În spiritul lui Isaia 53:4, îi ajuta pe oameni să se debaraseze de „poverile şi problemele” lor. Mai pe înţelesul tău, Bruno era pentru oameni: „Cuvântul manifestat al Orei”.

  2. Bruno era şi el doar un om, şi putea să poarte în măsură limitată greutăţile şi energiile negative ale altor oameni. În final, a căzut zdrobit sub greutatea (energetică) de care probabil nu se putea elibera suficient de rapid sau eficient.

  Ce spui dumneata de altruismul şi spiritul de sacrificiu al lui Bruno Groening, în comparaţie cu antropofobia şi spiritul de orgoliu de care a dat dovada Branham?

  Bruno Groening desi inca aparent „religios” a pus bazele vindecarii pe bazele fizicii cuantice, despre care am afirmat mai sus că ne vom familiariza cu toţii în următorii 50 ani (sau mai puţin). Despre asta vorbesc printre altele oameni de valoare, precum Niculina Gheorghiţă, Vasile Păun, Prof. Constantin Dulcan, Toma Mihăiţă. Îi găsiţi pe toţi în librării şi pe Internet.

  Behă-Hani, vai de facultatea ta de „construcţii spirituale”, ar trebui să te pui serios cu burta pe carte (dar nu pe cele religioase, că dăunează grav raţiunii…)

  Abel ben ADAM

 4. ” Doctore, vindeca-te pe tine insuti „… usor de zis, greu , chiar imposibil de facut . Trebuie ca cineva sa ia pacatele tale, si asta nimeni n-o poate face pentru sine . Doar dragostea altuia o poate face pentru tine . Daca nu se gaseste insa nici un mijlocitor, ….care sa te calauzeasca ( sa-ti arate calea ) in aceasta problema …..(Dar daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze, (Iov.33:23)…sau (Ezec.3:18) sansa ta de vindecare divina este nula si vei muri in pacatele tale, ca si tinerii din clubul Colectiv .
  Toti oamenii care au primit o slujba de vindecare au primit si o putere speciala, ca sa poarte pacatele lumii, indiferent de religia lor , si aceasta putere numai Hristosul Bibliei, care este Duhul Sfnt locuind in trupuri omenesti, a putut sa o dea unora ca Groening sau Branham, pe care Dumnezeu i-a considerat oameni de valoare . Eu nu cred ca Abel ben Adam sau aceia laudati de el si socotiti oameni de valoare ai lumii ar putea s-o primeasca vreodata cu toate cunostintele lor in domeniul fizicii cuantice . Este dovedit ca vindecarea divina se realizeaza numai datorita credintei in Dumnezeu si in oamenii pe care El i-a trimis . Asa a zis Isus , Profesorul meu ” Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine ” si „Adevarat, adevarat va spun ca cine primeste pe acela pe care-l trimit Eu, pe Mine Ma primeste; si cine Ma primeste pe Mine primeste pe Cel ce M-a trimis pe Mine.” (Ioan.13:20)

 5. healed zice:

  Domnul a spus ca multi falsi vor folosi Numele Lui. Branham a facut asta nu altii.

 6. healed zice:

  Vindecari ce branham sau americanii nu au vazut. Ce mireasa lui branh viseaza la altii este ceva comun. Mari semne si vindecari supranaturale nu povestile lui framk si branham. http://m.youtube.com/watch?v=Vu4gCEBwQAk

  Ioan spune :
  Daca tu ai stiut de marele vindecator contemporan,si crezi ca face mai multe vindecari decat cei din trecut, de ce nu ai trimes link-ul acesta https://youtu.be/1JNn1dYgl3I la reviste si la facebookurile Colectivistilor,cu indemnul sa apeleze la Tibi Joshua? Cu mai putin de jumatate din banii cheltuiti de spitale pentru a le prelungi suferintele inainte de moarte , l-ar fi adus pe vindecator la spital si ar fi fost vindecati probabil in trei zile , nu ar fi murit 60 de arsi …nemantuiti ,in chinuri de iad

 7. Abel , gandurile tale nu sunt gandurile mele ! Tu sustii ca Bruno a murit cu cancer la stomac . In articolul pe care l-ai dat ca dovada , scrie :”Was it really cancer? After the second operation Dr. Bellanger had said: „The damage in Bruno’s body is terrible, it is a total internal incineration. How he could live so long and without suffering terrible pain is a mystery to me.”
  Bruno Groening had said years before: „If I am prevented from doing my work, I will burn up inside.” Daca voi fi impiedicat sa -mi fac lucrarea, voi arde in interior
  De aceea am scris eu ca a murit datorita unei boli necunoscute , incurabile la acea vreme si apoi am comentat ca , in caz de boli si suferinte grave, nu ne putem ajuta pe noi insine , si este nevoie sa fim iubiti, de Dumnezeu in primul rand si apoi de semenii nostri si sa iubim si noi la fel, suferind si veghind impreuna cu ei ” Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit. (Iac.5:16) Eu cred ca asa predica si Bruno, cerand de la oameni sa-i dea lui temerile lor. Branham nu avea nevoie sa le ceara, el le putea lua direct prin mana lui, in care simtea duhul de boala care se hranea in trupul lor
  In acel articol scrie : „The „Miracle doctor of Herford”, who had brought healing to uncounted thousands of people, died alone and rejected in a small street in Paris. Why did this have to be? Why did he have to suffer such bitterness? Why was he unable to save himself?
  Grete Häusler,- Director of the Bruno Groening Circle of Friends – wrote on this theme in „Experience Healing – That is the Truth”: „Bruno Groening in the short time that he was here on the earth worked a great deal of good. The gift of helping and healing was given him at his birth. ( 1906) Everywhere he went wonderful things happened, which couldn’t be explained with the intellect. He came to public notice in 1949. Three months after the great healings which took place in Herford and after his name was on everyone’s lips, at home and abroad, he received a healing ban. He was persecuted and hounded, he was landed with the great court case, and it was intended to judge and punish him. Why? Who had he done anything bad to? No-one, but he had done so much good for thousands of people, more than they could have received from any other person. Innocent, they wanted to punish him! Innocent they wanted to prevent him from doing that which god had commanded him to do – to help mankind!
  He had to bear the bitterness of this malice in Paris in the cancer clinic in the Rue Henner! Suffering bitter pain he was burnt internally by the healing energy which he was no longer permitted to pass on. The laws of man wanted to forbid him this in Germany. Facing all the lies and slander he stood there as an accused like a criminal!
  Quiet and alone, no friend was aware of it, he bore away all the suffering of mankind. And it was a carrying out. It was not done for nothing! It had to be that way. It was not otherwise possible to help mankind.”
  And in her book „I live, so that mankind can continue to live” she wrote: „When using the word ‘victim’ we should be very careful. Here, however, as Bruno Groening died in Paris this word is, in all its most serious meaning, the truth.”
  Only so was it possible that his words could be fulfilled, as is borne witness today by countless success reports:
  „When I am no longer of this earth as a man, that is, when I have given up my body, then mankind will have come to so far, that each person will be able to experience help and healing from within himself.”
  Fiindca am citit acest pasaj, am pus in titlu versul dintr-un cantec de muzica folk ” vinovatii fara vina …” Si pentru ca sa va atrag atentia ca sunteti total gresiti in gandurile voastre fata de fratele Branham Ce rau a facut el cuiva, ca sa-l acuzati ca pe un criminal ?’ Voi , care niciodata nu l-ati cunoscut !

 8. abelbenadam zice:

  Imi cer scuze, nu am citit tot articolul. Pe Wikipedia si apoi in acel articol scria ca a avut cancer, si acesta a fost si cauza mortii in certificatul de deces…

  Chiar daca doctorii au constatat mai intai ca Bruno a „ars pe interior” aceasta suna mai degraba a figur de stil, mai ales daca e asociata cu aceleasi cuvinte pe care se spune ca le-ar fi zis. Nu cred ca este cazul sa ne gandim la o „moarte misterioasa”, dat fiind faptul ca o afectiune gastrica precum ulcerul sau mai rau, cancerul, afecteaza peretii stomacului sau stratul de protectie, pe care pur si simplu ii „ciurui” si astfel acidul din interior te „arde” pe interior. O boala similara o avea si Branham (gastrita).

  Am avut un coleg care s-a imbolnavit subit si a avut mai multe gauri in stomac. Nu avea cancer, care am inteles ca cel de stomac este unul din cele mai grave, cel putin a fost acum 50 ani. Colegul a stat vreo 3 luni in spital, un timp si in coma, a suferit vreo 14 operatii in acel timp pana cand doctorii au reusit sa-i puna un fel de plasa in jurul stomacului, care nu mai putea fi cusut ca la o operatie normala. Dar si-a revenit si este din nou bine si in deplina putere ca si inainte.

 9. abelbenadam zice:

  Nu il acuz pe Branham ca pe un criminal, ci maxim ca pe un sarlatan. Daca a facut vindecari e bine, acelasi lucru e valabil si pentu Tibi Joshua in linkurile lui healed. Dar binele e la scara redusa, adica pentru acei oameni in acele situatii, care s-au vindecat. Acuma, fie ca din ignoranta, fie in mod deliberat, Branham sau orice alt vindecator religios este pentru mine un sarlatan, pentru ca metoda lui poate functiona nu doar „In the name of Jesus Christ” sau al „Moastelor lui Arsenie Boca” a „Sfintei Fecioare” a Papei… Principiile sunt atat de universale si simple (!) incat – asa cum bine l-a invatat ingerul – daca reusesti sa-i faci pe oameni sa te creada, poi sa-i vindeci si in numele Domnului Goe sau al lui Prâslea cel Voinic, de Buddha, Krishna sau Mohamed nici nu se mai pune problema…

  Branham (& Co) sunt totusi un fel de criminali (impotriva UMANITATII), intrucat ei conditioneaza o lege naturala de accepatrea unor dogme religioase de ei insisi impuse sau acceptate. Este ca si cand ai furniza curentul doar la crestini sau petrolul la musulmani. In plus, se mai fac vinovati si pentru prin asta ii fac dependenti pe cei in suferinte si se fac stapani pe sentimentele lor. Acestia devin niste sclavi ai „sistemului” religios care se simt vinovati ca poate nu au „suficienta credinta” sau „pecetluirea cu Duhul Sfant” sau poate nu sunt destul de „despartiti de lume” si nu au primit inca „Insemnul”. Incet incet, sarcinile se muta de la slujba de vindecare a celui ce trebuie sa o faca la sarmanul pacatos, care evident ca este asa pentru ca „un duh rau si necurat” a pus stapanire pe el datorita pacatelor sale sauz ale parintilor sai.

  Este ca si cand ai merge la medic sa-ti dea un anti-gripal, si acela ti-ar cere sa ai un serviciu, un venit marisor, o masina luxuasa si o vila personala. Aceasta nu are de a face cu DUMNEZEU si nu are de a face cu OMENIA. Aceastas este manipulare, fie ca-i din ignoranta, fie din buna stiinta.

  Si sa nu-mi spuneti ca Branham a fost un ignorant. Tocmai am gasit o carte scrisa acum 90 ani, cand Branham nici macar nu era „intors la Dumnezeu” cum spunea. Inca de atunci s-au pus bazele, pe care a cladit mai departe si Bruno Goerning sau cei din ziua de azi. Sa nu-mi spuneti ca Branham nu avea cunostinta de cartea aceasta. Si daca nu el, atunci cel putin AVAK, mentorul („Ingerul”) sau care l-a „vizitat” in Mai 1946 si i-a „descoperit” cateva „taine”…

  Nu am citit-o inca, dar la prima vedere este excelenta. Sublinierile nu imi apartin:

  http://cartionline.eu/wp-content/uploads/2014/05/Jocul-Vietii-Si-Cum-Sa-l-Joci-FLORANCE-SCOVEL-SHINN.pdf

  ABEL

  IOAN spune :
  In cest film https://youtu.be/s95tF4n9MkE martorul la evenimente zice, in min. 4:11 ” cand vezi pe oameni ridicandu-se pe picioare cand Groening le vorbea, sau cand le zicea ” ridica-te acum” ei se ridicau, ori oameni sprijiniti in carje lasandu-le deoparte si umbland liberi, tu nu-l mai poti privi pe acel om ca sarlatan , niciodata ” Te-ai intrebat vreodata, Abel, cu ce a fost fratele Branham mai deosebit de Bruno , afara de pretentia ca nu el vindeca, ci Ingerul Domnului, care era prezent ca sa raspunda la rugaciunea lui facuta pentru bolnavul respectiv in Numele lui Isus Hristos si care de multe ori arata in vedenie evenimente din viata persoanei din fata lui pentru care se ruga dupa acea vedenie ? Este asta -in ochii tai – o crima impotriva umanitatii ?

 10. Si eu ma gandesc ca atunci, in anii de dupa al doilea razboi mondial, oamenii din Germania erau saraciti si descurajati la maxim, ei, care traisera vremea marilor promisiuni ale lui Hitler, de aceea Darul de vindecare al lui Dumnezeu nu avea nevoie de multa predicare pentru a putea sa fie acceptat cu inima larga .. Nici nu erau atatea laboratoare si cercetatori in medicina care sa aiba mijloace de punere exacta in evidenta a microbilor responsabili pentru aparitia si dezvoltarea diferitelor tipuri de cancer, prin culturi in laborator , cum este posibil in zilele noastre . Totusi, Dumnezeu este si azi Acelasi . Si pentru ca oamenii de atunci sa aiba aceeasi sansa de vindecare, El a procedat exact ca in vremurile indepartate, cand S-a manifestat prin Isus Hristos , inspirand pe Bruno si pe Branham, in aceeasi perioada de timp a unui har deosebit acordat omenirii sa ceara celor nevoiasi credinta in puterea pe care o primisera ei, zicand : „Daca nu imi dati voi mie problemele voastre, …” sau ” daca vei face ca oamenii sa te creada …”
  Eu vad ca acest principiu divin enuntat de apostol ” Si aruncati asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insusi ingrijeste de voi. (1Pet.5:7) ” este valabil chiar si in aceasta vreme a tehnologiei avansate in toate domeniile vietii trecatoare, fiindca este un principiu al vietii vesnice si nu poate fi inlocuit
  Eu am invatat cum sa ma folosesc de el prin cercetarea Mesajului Orei , de aceea nu pot accepta aberatiile de care se folosesc unii ca sa denigreze lucrarea lui Dumnezeu facuta prin oamenii chemati sa propovaduiasca lumii : ” Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui.” (Ioan.14:21)

 11. Am citit cartea ” Jocul vietii…” care este excelenta – dupa parerea lui Abel . Autoarea este, dupa parerea mea, o fiinta cu chip de om care stie foarte bine sa perverteasca Cuvantul lui Dumnezeu, fiindca inspiratia in scrierea ei a fost dictata direct de Mamona ! ( cu exemplificari adecvate lucrurilor dupa care umbla aceia care i-au cerut sfatul )

 12. abelbenadam zice:

  Stii ce? Asa cum Mesajul lui Branham nu e pentru toti, nici cartea susnumita nu este pentru tine.

 13. In acest context ai perfecta dreptate, Abel ben Adam ! Mesajul lui Branham nu e pentru tonti
  Rautaciosule ! Cartea nu e pentru mine ? Da.
  Totusi am citit-o si am recomandat si altora s-o citeasca ca sa-mi poata verifica opinia https://dexonline.ro/definitie/opinie
  Vezi si acest articol mai vechi https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2014/10/28/despre-tratarea-bolilor-prin-bioenergie/

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s