Truda sufletului

„Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine! De cate ori am vrut sa strang pe copiii tai cum isi strange gaina puii sub aripi, si n-ati vrut! (Mat.23:37)

Truda  sufletului lui Isus  pentru  fiii  oamenilor  s-a  sfarsit  prin  rastignirea  Lui  la  poala  stancii cu  chip  de  om . Cuvantul  vorbit  ne-a  invatat  ca  El  va  veni  a  doua  oara in  trup  uman  proslavit  , pentru  a  mantui  Biserica , atunci  cand  truda  sufletului celor  care apartin  trupului lui Hristos  ca  madulare, vestind  Evanghelia  Imparatiei,  se  va  sfarsi, de asemenea  „Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul. (Mat.24:14)

Sufletul  lui  Dumnezeu   (Lev.26:11) nu  are  pentru  ce  sa  fie  trudit  in  privinta  fiilor  si  fiicelor  Lui, care-i  recunosc  glasul, il  indragesc  chiar  de  la  prima  chemare, si-L cred  pe  Cuvant,  inainte  ca  Acesta  sa  poata  sa fie  manifestat  prin  viata  lor , dar,  in  dragostea  Lui  nemarginita, El  se  ingrijoreaza  inca pentru  cei  respingatori  si  rai, fiindca  le  cunoaste  sfarsitul actiunilor  lor  inconstiente  ”   Iata ca vi se va lasa casa pustie; dar va spun ca nu Ma veti mai vedea pana veti zice: „Binecuvantat este Cel ce vine in Numele Domnului!” Fratele  Branham  este  unul  dintre  cei  multi  care  au  venit  in  Numele  Domnului  si  un  trimis  special  al  Lui , ca  si  apostolul  Pavel pentru  Natiuni (Col.1:24) simtind  in  carnea  lui  bolile  celor  pentru  care  se ruga, cu  un  mesaj de pocainta  inaintea  sfarsitului  pentru  truda  sufletului

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Truda sufletului

 1. cherie zice:

  Cans spui „trudit” nu prea este clar sensul… Dupa parerea mea trudit inseamna si intr-o oarecare masura „obosit de munca” dar si simplu, ” foarte mult muncit”…
  Oricum, este frumos ce spui…

 2. ” Truda sufletului ” asa cum o prezinta Mesajul orei este definita si in relatarea biblica despre evenimentele care au precedat arderea Sodomei, orasul antic de la malul Marii Moarte : „. daca n-a crutat El lumea veche, ci a scapat pe Noe, acest propovaduitor al neprihanirii, impreuna cu alti sapte insi, cand a trimis potopul peste o lume de nelegiuiti; daca a osandit El la pieire si a prefacut in cenusa cetatile Sodoma si Gomora, ca sa slujeasca de pilda celor ce vor trai in nelegiuire,
  si daca a scapat pe neprihanitul Lot, care era foarte intristat de viata destrabalata a acestor stricati;(caci neprihanitul acesta, care locuia in mijlocul lor, isi chinuia in toate zilele sufletul lui , din pricina celor ce vedea si auzea din faptele lor nelegiuite) inseamna ca Domnul stie sa izbaveasca din incercare pe oamenii cucernici si sa pastreze pe cei nelegiuiti, ca sa fie pedepsiti in ziua judecatii ( 2 Petru 2. 5-9)
  Truda sufletului fata de locuitorii Sodomei ( pentru care si Abraham a mijlocit cand l-a vizitat Domnul ca sa-i comunice vremea implinirii fagaduintei ca va avea urmas ( Geneza 18.23-32) s-a sfarsit pentru Lot in seara cand ingerii l-au luat de mana si l-au scos din cetate . Cuvantul proorociei ne-a spus „Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, zideau; (Luc.17:28) dar, in ziua cand a iesit Lot din Sodoma, a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti. Tot asa va fi si in ziua cand Se va arata Fiul omului.”

 3. abelbenadam zice:

  „Truda sufletului” – un instrument de control si de manipulare a prostimii.

  Este evident ca cineva are interesul sa-i tina pe oameni dobitoci, spunandu-le povesti ca e mai bine sa fi incult (asta inteleg ei prin „sarac cu duhul”) sau sclav, sau needucat, sau in suferinta si chinuri, pentru ca „asa a suferit si Hristos” si ca ostenelile din viata aceasta nici nu se compara cu slava vietii viitoare… Blaaa bla bla blaaaa, cot co daaccc, mac mac mac si be he heee…

  Ia uite aici, Behă hani, am ceva pentru tine, ce zici te regăseşti în asta? Hai că e despre ciobani, berbeci, lupi şi oi (albe, negre, că optica asta ţi-e familiară)…

 4. Chiar dacă am renunțat la blog, nu vreau să fiu o invinsă, cum ar crede cineva, nu voi renunța la lupta pentru Adevărul Scriptural, și „pentru Credinţa care a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna”.(Iuda 1:3-4)
  „Preaiubiţilor, pe când căutam cu tot dinadinsul să vă scriu despre mântuirea noastră de obşte, m-am văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa care a fost dată sfinţilor o dată pentru totdeauna. Căci s-au strecurat printre voi unii oameni scrişi de mult pentru osânda aceasta, oameni neevlavioşi, care schimbă în desfrânare harul Dumnezeului nostru şi tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, Isus Hristos.”
  Nu poți tăcea, când vezi Harul Domnului călcat în picioare de unii sau de alții, nu voi deveni avocatul lui Dumnezeu, pentru că El nu are nevoie, El Este Suveran peste toți și toate, dar îmi voi apăra propria mea conștiință de mine însă-mi și de cei care nu iubesc Harul Măreț al Domnului, și-L calcă în picioare prin comportare, vorbire etc. Nu vă înșelați dragilor, căci nici Dumnezeu nu se lasă înșelat!
  Decât să vă ciorovăiți asupra învățăturilor, mai bine va-ți apuca să„ săpați” adânc în Cuvântul Domnului, ca să vă înțelepți-ți (nu sunt fanatică, sunt și lucruri bune în știință) și să discutați lucruri constructive, ca cei ce trec pe aici și nu cunosc pe Dumnezeu, să fie îmbărbătat și să nu rămână cu un gust amar, sau să nu știe care este Adevărul, deoarece fiecare din voi aveți un adevăr al vostru și ține-ți la el în loc să țineți la Adevărul Scriptural.
  La o mai bună auzire!

 5. Angelica, acest blog l-am inceput cu aceste cuvinte ( in articolul About )
  „Ne propunem ca in aceste pagini sa citim ce spun oile (din diferite staule ) si sa comparam marturisirea lor cu Cuvintul Pastorului cel Bun.

  Poate vom auzi si caprele dar separarea nu e de datoria noastra , fiindca „Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre; (Mat.25:32)

  Asa ca fiecare se va alia ” behaitului ” , dupa inima lui. Altfel spus, fiecare va fi de acord cu behaitul al carui glas il intelege . Si altfel spus, raspunsul fiecaruia ne va arata ce are acela in visteria inimii „caci din prisosul inimii vorbeste gura. (Luc.6:45)”

  Asteptam articole si comentarii ! ”
  si nu-mi voi schimba foarte usor telul pe care l-am avut in gand la inceput .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s