” Discutie „( computerizata ) in video pe You Tube ; A fost Satan tatal biologic al lui Cain ?

Un  pastor  si  doi colaboratori   sustin  Mesajul Orei ? Accepta  protestantii moderni  invataura  fratelui Branham  in  intregime,  ori  iau  doar  ce le  convine ?  Ascultati  si  comparati,  si  de  cap  va  desteptati   ( ca  sa nu  fiti  detasati )

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la ” Discutie „( computerizata ) in video pe You Tube ; A fost Satan tatal biologic al lui Cain ?

 1. Un e-pastor şi doi e-noriaşi virtuali vorbesc singuri pe YouTube (pentru că au blocat utilizatorii să comenteze pe marginea e-predicii lor). Cele spuse de ei nu sunt lucruri noi, le-a zis şi Branham, le zic şi alţii într-o formă sau alta…

  Ei nu merg însă atât de departe ca şi Branham, şi îl contrazic în cel puţin două puncte:
  1) Ei susţin că „Sămânţa Şarpelui” este foarte mică la număr (la Branham este cam toată populaţia planetei).
  2) Ei spun că aceşti fii ai şarpelui pot fi şi ei mântuiţi (ca de altfel orice alţi oameni). La Branham, aceasta este cu totul EXCLUS.

  Un argument nou (şi năstruşnic) pe care l-am auzit în predica online este că în parabola semănătorului, cuvântul grecesc pentru sămânţă este „sperma”. Bazându-se pe faptul că „semănătorul” trebuie să fie un bărbat, ei au decis că acest cuvânt se traduce prin „sperma bărbatului”, şi VOILA! avem dintr-o dată cei doi semănători, din care unul era diavolul în Eden…

  Mă întreb oare, dacă va ieşi vreodată ceva bun din America? Dacă se uitau şi ei în dicţionarul grecesc, cuvântul „sperma” înseamnă în primul rând sămânţa unei plante (grăuntele), apoi sămânţa bărbătească, şi nu în ultimul rând, în sens figurativ: vlăstari, posteritate, forţă dădătoare de viaţă, Duhul Sfânt, energie divină care lucrează asupra sufletului (Sursa: Strong Dictionary)

  Dar să zicem că americanii noştri evangelicali au dreptate cu sperma bărbatului. Ei afirmă şi că numai aici este folosit cuvântul, dar greşesc:

  În Marcu 4:31 grăuntele de muştar este şi el o „sperma”, ceea ce ştiam deja din dicţionar.

  În 1 Ioan 3:0 „cine este născut din Dumnezeu, sămânţa (sperma) Lui rămâne în el”

  Şi în Apoc 12:17 citim despre „rămăşiţa sămânţei (spema) femeii”.

  Este pur şi simplu distractiv să asculţi interpretările literală ale Bibliei pe care se strofoacă să le dea nişte culte cu doar câteva sute de ani vechime, la nişte termeni şi simboluri ce au fost înţelese cu totul diferit de oamenii altor culturi, cu câteva mii de ani în urmă.

  Dar, haideţi să le urmăm exemplul, să vedem ce „revelaţii ascunse” mai găsim când defilăm înainte cu bannerul „Sola Scriptura”:

  „Când strig gropii: „Tu eşti tatăl meu!” Şi viermilor: „Voi Sunteţi mama şi sora mea!” (Iov 17:14)

  Tradus înseamnă: Groapa (mormântul) a avut o relaţie sexuală cu viermii (erau cumva compatibili genetic, Biblia nu se discută, doar se crede!…) şi din această relaţie s-a născut Iov. Mai aflăm şi că mama lui Iov (viermii) era totodată şi sora acestuia, şi dat fiind faptul că era o femeie, este automat o prostituată ce a întreţinut relaţii incestoase cu un alt bărbat (cu şerpii, care sunt mult mai asemănători viermilor decât o… groapă).

  „Ei zic lemnului: „Tu eşti tatăl meu!” Şi pietrei: „Tu mi-ai dat viaţa!” Căci ei Îmi întorc spatele şi nu se uită la Mine. Dar când Sunt în nenorocire, zic: ‚Scoală-Te şi scapă-ne!’” (Ieremia 2:27)

  Aici vedem taina idolatriei: „Lemnul s-a culcat cu piatra, care a dat viaţă idolului”. Mai clar decât atât nu se poate. Cine nu vede aceasta e orb…

  În Ezechiel 16 avem un „true love story” cum nici in ziua de azi nu mai auzi: Ni se spune că Ierusalimul s-a născut din uniunea sexuală a unui Amorit cu o Hetită. Din această amestecătură spurcată a ieşit un monstru de fată, la care nici un bărbat nu-i plăcea să se uite. Într-o zi, un tânăr şi chipeş dumnezeu a trecut pe-acolo şi a luat-o de nevastă. I-a dat bani, haine, de toate, a făcut-o şi regină. Femeia, curvă de felul ei, l-a înşelat cu toţi ţăranii, vecinii şi armata din zonă. Zeul s-a înfuriat şi a făcut-o de ruşine pe toate reţelele de socializare, comparând-o cu mama ei, tot curvă de profesie, şi cu surorile ei lesbiene, şi a postat toate pozele ruşinii pe Instagram. După ce i-a mai trecut supărarea, a promis că o va ierta, dacă ea nu va mai călca pe bec…

  Dar acum vedeţi, că în Isaia 22:20-21 paternitatea Ierusalimului se schimbă din nou, ea fiind transferată robului Eliachim, fiul lui Hilchia.

  Şi cum rămâne cu Avraam, Isaac şi Iacov, nu mai sunt ei părinţii legali cu sămânţa (sperma) din care s-au născut iudeii şi Ierusalimul, aşa cum ne spune şi Noul Testament, în limba greacă?

  Aşa că vezi tu… şi despre „Sămânţa Şarpelui” şi despre „Taica Şerpoiul” sau Scharaoschi, se pot scrie şi vorbi multe, dar vorba bătrânilor… cine ştie?

  Dar până la urmă, nici nu contează, cine sau ce era „Tatăl” lui Cain (my beloved brother), nici biologic nici spiritual vorbind…. Şi dacă era Sarsailă în piele şi oase, află că şi el este un Ben Elohim, Fiu al lui Dumnezeu…

  Pentru că:

  „EU FORMEZ LUMINA ŞI CREEZ ÎNTUNERICUL, EU FAC PACEA ŞI CREEZ RĂUL, EU YHWH FAC TOATE ACESTEA” (Isaia 45,7 – Traducere 100% corectă!)

  Înţelege ce vrei din toată această expunere…

  ABEL

 2. Cred ca esti inteligent 99% insa n-ai discernamant si-ti lipseste un procent de credinta in Cuvant
  ” Nu stiti ca sfintii vor judeca lumea? Si daca lumea va fi judecata de voi, sunteti voi nevrednici sa judecati lucruri de foarte mica insemnatate?”( 1 Cor.6.2)
  „. Nu stiti ca trupurile voastre sunt madulare ale lui Hristos? Voi lua eu madularele lui Hristos, si voi face din ele madulare ale unei curve? Nicidecum!
  Nu stiti ca cine se lipeste de o curva este un singur trup cu ea? Caci este zis: „Cei doi se vor face un singur trup”.
  Dar cine se lipeste de Domnul este un singur duh cu El.
  Fugiti de curvie! Orice alt pacat, pe care-l face omul, este un pacat savarsit afara din trup; dar cine curveste pacatuieste impotriva trupului sau.
  Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri?
  Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.”
  Cine este duhovnicesc, sa inteleaga !
  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2013/04/26/infidelitate-curvie-spirituala-prin-trinitate/
  „Cel nascut din curvie sa nu intre in adunarea Domnului, nici chiar al zecelea neam al lui sa nu intre in adunarea Domnului. (Deut.23:2)

 3. licangelyca zice:

  În Fapte 3: 19-21 citim despre făgăduinţa că Dumnezeu va trimite o vreme de înviorare şi, de asemenea, că Cristos va rămânea în ceruri până la vremea REAȘEZĂRII tuturor lucrurilor.
  „ …ca să vină de la DOMNUL vremurile de înviorare şi să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi, pe Isus Cristos pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile REAȘEZĂRII din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura sfinţilor Săi proroci din vechime ” . Aici ni se spune foarte clar că Cristos rămâne în slavă până la vremea înviorării şi REAȘEZĂRII. Acest lucru înseamnă că acum, la sfârşit, înaintea celei de-a doua veniri a lui Cristos, toate lucrurile trebuie REAȘEZATE în Biserica Dumnezeului Celui Viu în starea originală a acesteia.
  Dacă nu îmi e cu păcat întrebarea, cine a trebuit s-o facă, sau cine a făcut această REAȘEZARE? Oare nu acest hulit frate Branham? Și cine sunt hulitorii? Oare nu cei ce fac parte din cele trei categorii de credincioși, și anume, prefăcuții și necredincioșii.
  La fel a făcut-o și pe timpul lui Noe, Moise, Isus, Apostoli.
  Acești oameni, vina lor, este că se lasă manipulați de Satan,care vede că mai are puțin timp și nu știe cum să inșele pe aleși și să discrediteze adevarul acestei Ore!
  Oricum cei ce sunt scriși in Cartea Vieții Mielului nu pot fi înșelați sau manipulați de nimeni, nici măcar de biserică și de păstorii bisericilor. Am trăit-o pe pielea mea, dar asta e o altă poveste! Dar acest Mesaj al Orei este Însuși Isus Cristos, eu l-am Văzut, Simțit și Crezut. Acum doar Domnul Isus Cristos să mă ajute sa-L și trăiesc până la capăt, ceea ce vă doresc tuturor celor ce citiți aceste câteva rânduri!
  PACE ȘI BINECUVÂNTARE TUTUROR!

 4. licangelyca zice:

  Îmi cer scuze dar cred ca am greșit articolul la care am răspuns, dar oricum va fi citit probabil!

 5. Licangelica, dacă nu e cu păcat, îţi voi răspunde aici, că pe blogul tău văd că nu îmi permiţi…

  Ceea ce numeşti tu „REAŞEZARE lucrurilor în Biserica lui Dumnezeu”, prin fratele Branham, nu este decât o ÎNŞELARE mai perfidă a sărmanilor oameni. Şi nu, aceasta nu este o HULĂ, ci un fapt dovedit, că BRANHAM a fost un mincinos şi un ipocrit făţarnic, şi aş mai putea să-i adaug vreo câteva titluri. NOI VĂ ARĂTĂM ACEASTA ZI DE ZI, dar voi sunteţi ignoranţii cei mai îndoctrinaţi din câte există. Când vi se pune ADEVĂRUL înaintea ochilor, vă întoarceţi, vă băgaţi capetele în nisip, şi după ce trece furtuna continuaţi cu osanele, preaslăvind acest Mess-Age, în ipocrizia voastră fără limite. Vă este teamă de Branham, atât de mult v-au îngrozit liderii cultului, sau v-au îmbătat ochii cu „vinul beţiei”, că dacă veţi rămâneţi consecvenţi (în rătăcire) până la sfârşit, veţi avea parte de o nuntă frumoasă în cer…

  Tu vorbeşti de înşelare şi manipulare? Chiar tu, ia uită-te la tine, cum repeţi lozinci ca un papagal comunist:

  „cei ce fac parte din cele trei categorii de credincioși, și anume, prefăcuții și necredincioșii.”

  Doar din această mică frază se vede că vi-aţi sinucis gândirea, prin spălarea creierelor de către un analfabet. Păi dacă sunt „TREI categorii de CREDINCIOŞI”, atunci trebuie să fie CREDINCIOŞII A, B şi C. Cum se face atunci că între CREDINCIOŞI fac parte PREFĂCUŢII sau NECREDINCIOŞII?

  Auzi, eu mă declar NECREDINCIOS şi vreau să fiu tratat ca atare? Nu mă pune pe listă cu „CREDINCIOŞII” că nu-mi place, ai înţeles?…

  „Mesajul Orei este Însuşi Isus Hristos…” Serios? Pe bune? Cum de ai ajuns la concluzia asta? Ai avut tremurici în burtă? Hai dovedeşte-ne, dacă vrei să te credem, altfel o să înţelegem că spui doar vorbe în vânt. Dacă Mesajul acesta este „Hristos”, atunci este un Hristos MINCINOS. Până una alta, realitatea dovedeşte acest lucru, iar avocaţii apărării s-au făcut nevăzuţi sau dau dovadă de imbecilitate şi incapabilitate.

  Puneţi-vă pe treabă şi căutaţi răspunsuri, ca să nu vă faceţi de râsul. Întrebări sunt destule din partea noastră:
  http://mesajul.blogspot.de/2015/09/catre-liderii-de-la-mesaj.html

  Tu zici că „Satan nu mai are timp”? Păi se pare că a avut timp destul 50 de ani, că de atunci Mesajul Branhamist nu a reuşit să-l izgoneasă încă. Şi de acum înainte va avea şi mai mult timp, mai ales că Mesajul se prăbuşeşte, şi nu o spunem noi, de asta s-au convins şi liderii de la Tabernacolul Şarlatanului, care au folosit exact aceeaşi expresie, când şi-au dat demisia. Ce să-i faci, te joci cu dracu’? Pănă la urmă ne ia pe toţi…

  ABEL

  P.S.: Mai aştept mult să îmi aprobi comentariile de pe blogul tău?

 6. O „vorba inteleapta ?” dupa o intelepciune ca aceea a lui Abel ben Adam, preluata de la un student repetent zice ca ” Cei patru evanghelisti au fost trei : Luca si Matei ”
  Un raspuns corect insa , la intrebarea despre cele trei categorii de credinciosi, putem sa zicem cu exactitate ca sunt doua : credinciosii prefacuti ! Fiindca acestia n-au fost si nu vor fi niciodata credinciosi ” adevarati „, ci ” cu adevarat ” necredinciosi !
  Asa esti si dumneata , Abele , se cunoaste dupa felul cum scrii, dupa felul in care te exprimi si dupa scopul pe care-l urmaresti ( si-l afisezi cu nonsalanta ) prin scrierile tale . Te dovedesti a fi calauzit de duhurile despre care fratele Branham ne-a vorbit la lectia intitulata ” Demonologie ” In articolul care urmeaza voi prezenta si aceasta lectie , de dragul tau ( For Abel’s sake )

 7. Fratele Willard Collins are o varsta destul de innaintata ca sa mai poata sa faca fata la stresul cauzat de asalturile atator prefacuti care s-au infiltrat in adunari .Am urmarit filmul acelor africani mormonizati care au introdus poligamia sub pretext ca asa a predicat fratele Branham . Cine cunoaste Duhul care a dat Mesajul orei stie ca este o minciuna gogonata si o interpretare fatis rauvoitoare a cuvintelor mesagerului , la fel ca si toate subiectele abordate de situl ” Belive the sign ” pe care le sustin si ” licuricii ” ( Toti scriitorii de articole si comentarii pe blogul lui Lica Nemes se pretind a veni cu o lumina a lor proprie in ceea ce ei socotesc a fi intunerecul indoctrinatilor branhamisti.)
  Insa fratii -i recunosc de la distanta cine sunt , fiindca Licuricii nu ies cu Cuvantul in fata , ci cu lucrurile lumii acesteia , si apoi pun Cuvantul la coada lor . Numai ca ei nu reusesc sa realizeze ca Acesta -i sficuieste peste fata exact ca si plesnitura biciului Domnului Isus cand l-a folosit in Templul din Ierusalim, din care unii facusera pe vremea aceea o pestera de talhari . Ce mai este dara de mirare fata de ce se intampla astazi , daca duhurile de draci manifestate tocmai prin oameni din neamul iudeilor isi faceau de cap chiar si atunci cand Domnul Dumnezeu le supraveghea in direct , fiind prezent in trup uman chiar in mijlocul lor ?
  Nu sunt oare acelasi fel de duhuri si astazi, manifestate chiar prin oameni din familiile crestinilor care s-au alipit de Mesajul orei si care se impotrivesc acestuia prin faptele si exprimarile lor verbale , sub masca unor binevoitori sau „deconspiratori ” sau si mai grav , lucratori in campul Evangheliei ? ( o evanghelie destabilizatoare, care urla de fericire ca ” Mesajul se prabuseste ! „, insa nu pot vedea ca mai degraba se prabuseste speranta lor in revenirea Domnului si credinta lor in Dumnezeul drept Judecator pe care L-a propovaduit fratele Branham in tot timpul vietii lui in slujba Domnului Isus Hristos . Puteti vedea lucrul acesta chiar la citirea comentariilor lui Abel facute pe acest blog )

 8. licangelyca zice:

  Dacă nu e cu supărare mai uită-te prin Scripturi și vezi de-a lungul ei, oameni mari ai lui Dumnezeu care au mințit, au omorât, înșelat, curvit etc.și totuși Dumnezeu ia iubit, au fost oameni după inima Sa. De ce Branham după „câte rele a făcut ” nu l-ar iubi Dumnezeu? Cu ce
  a fost mai bun Avram, Iacov Moise, David, etc. iar în Noul Testament nu mai spun de alții ci doar de Petru ce a făcut el? Si totuși lui ia dat cheile impărăției!
  Cine sunt eu să judec pe alții, să mă văd pe mine în lumina Cuvântului lui Dumnezeu.
  Pe mine nu ma manipulat nimeni și nici eu pe alții, și eu cred ca într-adevăr că în Cuvântul Domnului sunt LOZINCI, un ex: Pentru ei Mă rog. Nu Mă rog pentru lume, ci pentru aceia pe care Mi i-ai dat Tu, pentru că sunt ai Tăi (Ioan 17-9) – Şi Mă rog nu numai pentru ei, ci şi pentru cei ce vor crede în Mine prin cuvântul lor.(v,20)
  „ Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii.” (Ioan 13-35), astea da lozinci… or fi comuniste?
  Iar cele trei categorii de credincioși nu i-am denumit, credincioși; necredincioși și prefăcuți m-am gândit ca se știe, m-am referit doar la cele două care-i problema? – nu sunt printre creștini oameni prefăcuți, și oameni ce nu cred, sau cred ce vor?
  Poate m-am exprimat greșit în unele afirmații, asta nu înseamnă să tot dai cu piatra, chiar te crezi așa bun, fără greșuri înaintea Domnului și a oamenilor și a propriei tale conștiințe, ce bine vedem bârna altuia!
  Ce răspunsuri să caut? Unde? La voi ? Am auzit destule de la voi, am Scriptura care are toate răspunsurile, altceva nu-mi mai trebuie.
  Nu știu de ce toate afirmațiile le legi de Mesajul Orei, am și alte afirmații care nu au legătura cu el de ce atâta ură pe acest Mesaj? Cu ce deranjează ca eu și alții credem acest Mesaj?
  Sunt și alții care cred altceva, o mie și una de religii, credințe, secte cum vrei să le spui, de ce pe aceia nu-i deranjează,și nu deranjează pe nimeni? De ce numai și numai aici pe acest Mesaj bate toată lumea? Cam multe DE CE URI ! DE CE? Pentru că Satan vrea sa-l distrugă, dar nu va reuși, cum nu a reușit sa-l distrugă nici în vremea lui Isus și a apostolilor!
  Pace și binecuvântare la toată lumea!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s