O intrebare de examinare la Facultatea de Constructii Divine si Spirituale

 Ce  stii  despre  mladita  care  este  in  viata  in  vita  , si  totusi  nu  aduce  rod ?      

( Toata  lumea  stie  ca  este taiata !   Tu,  care  esti  crestin,  ce  stii  mai  mult  decat ” lumea „ ?- avand  in  vedere  si  contextul  observatiei   Domnului  :”Daca iubiti pe cei ce va iubesc, ce rasplata vi se cuvine? si  pacatosii iiubesc pe cei ce-i iubesc pe ei. (Luc.6:32) Ai  luat  aminte  tu  si  la  aceea ( observatie ) a  unuia  dintre  apostoli : ” Tu crezi ca Dumnezeu este unul si bine faci; dar si dracii cred ( te-ai  gandit , oare  cum  cred  dracii in  trinitate si de ce  se  infioara ei ? )… si se infioara! (Iac.2:19)

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O intrebare de examinare la Facultatea de Constructii Divine si Spirituale

 1. licangelyca zice:

  Eu cred ca ca cei care sunt cu adevarat in viata si sunt in vita, este o parte a poporului Israel, (ROM.9;31-32; 11;7–8). Si mladita care este in viata,in vie se va vedea la final, (1Cor.3: 13 Lucrarea fiecăruia va fi dată pe faţă: ziua Domnului o va face cunoscută, căci se va descoperi în foc. Şi focul va dovedi cum este lucrarea fiecăruia).
  Cei din Luca 6-32 sunt acei crestini care nu aduc nici o roada iubind pe cei ce-iubesc,daruindu-le celor ce le daruiesc etc., pai ce rasplata sa mai aiba? Sunt in toate denominatiunile si in poporul Israel crestini foarte buni, iubitori dar asta e firea lor, ei sunt in viata dar nu au VIATA din VITA (Ap.3; 1-2;) .Sunt printre acestia care cred ca Dummnezeu este Unul dar nu-I fac voia, duhul din ei ii fac sa se infioare, sa le fie frica. Unul din ex. in Scriptura , este indracitul din tinutul Gherghesenilor (Luca 8; 28-37), si apoi toate vindecarile facute de Domnul Isus Cristos, au fost draci care I-au Recunoscut Autoritatea Lui si le-a fost frica si-au plecat. (Matei 8-16), vedem si ucenici care au scos dreaci (F.A. 9: 34. 40; 13: 9-10; 19: 11-12). Credinciosii prefacuti ii putem gasi in cei care au spus ca pana si duhurile le sunt supuse (Luca 10: 200-21); o alta categorie ii gasim in fiii lui Sceva, (F.A. 19: 14-16).

 2. Eu ma gandesc ca ar fi un raspuns care te promoveaza , dar notarea nu este in sarcina mea. Asa cum ai zis, si eu cred ca lucrarea ( in cazul nostru comentariul fiecaruia) va fi incercata prin foc si acolo se va cunoaste rezultatul final – daca pastram pana la capat marturia si nadejdea cu care ne laudam, aceea de-a fi infiati – Eu as mai adauga la el cate ceva, ca si noi crestinii suntem tot parte din Israel, ca ramura aceea despre care Pavel a zis ca este altoita , din maslinul salbatic, adica din amestecul Casei lui Israel iesita din Asiria ( in a carei robie s-au salbaticit, uitand de Dumnezeul lor ) cu celelalte natiuni ale pamantului pe unde au migrat ei ,-oile pierdute pe care le cauta Isus– contribuind la formarea natiunilor Europene . Si mai cred ca numai pe acesti urmasi ai lui Israel ii atrage Tatal la nasterea din nou ,fiindca numai la ei este viabila Samanta lui Abraham . Asa a zis Pavel : cand ultimul va fi convertit dintre popoare, atunci tot Israelul va fi mantuit fiindca ei sunt scrisi in Carte si au fost alesi ca un singur popor care sa-I poarte Numele .Pavel , ca apostol al Neamurilor, a vorbit mai multe amanunte din aceasta descoperire pe care ne-a lasat-o in scris .
  Citind comentariul tau m-am gandit si asa : probabil motivul ca nu au reusit sa aduca roada aceea de a darui iubire si celor pe care-i banuiesc de ura, este acela din cauza caruia apar tot mai multi care-si zic ” ex- mesaj-isti ” si blameaza pentru asta tocmai invatatura divina pe care ne-a lasat-o fratele Branham -rastalmacita , bineinteles, de liderii lor –
  Porunca aceea noua, pe care noi am notat-o ca a unsprezecea si care corespunde la al saselea simt pare a fi imposibila de indeplinit pentru ei , fiindca ei nu stiu care este si unde este scrisa in Biblie ( asta arata faptul ca invata Scriptura doar ca ” tocilari ” , fara sa le fie descoperit intelesul practic ) Ei nu se simt bine in Trupul lui Hristos, fiindca faptele rele din viata lor nu sunt aduse la pocainta si nu le place mustrarea care li se aduce in cadrul comunitatii , de aceea o parasesc ( evident este cazul lui Lica Nemes , care a respins mereu si cu eleganta pocainta si indemnul ca sa-si reintregeasca familia )
  Ultima parte a comentariului m-a pus si aceasta pe ganduri, aducandu-mi o noua viziune a faptelor din acel timp in comparatie cu cele actuale, care se arata atunci cand Duhul Sfant isi face lucrarea in Biserica
  Revenind la gandul ca lucrarea va fi incercta prin foc, am in minte filmul evenimentelor din Babilon, cand trei Israeliti au fost aruncati intr-un cuptor incins de sapte ori mai mult decat obisnuit, si de asemenea afirmatia apostolului Petru, ca Pamantul va arde , cu tot ce este pe el . Cu siguranta ,si atunci nici un fir din parul adevaratilor Israeliti nu va fi parlit macar, fiindca intre ei va sta Cel ce este UNUL SINGUR , nu trinitatea satanica la care se inchina lumea si astazi .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s