Nu s-a inscris nimeni …..

……o  totala  lipsa de  interes  a  cititorilor fata  de  domeniul  spiritual  Biblic  !

Facultatea de  Constructii  Divine  si  Spirituale   conforme  regulilor  biblice  nu  are  pana  acum nici  un  student .  Este  si  acesta  un  semn  ca  ultima  epoca  a Bisericii  lui Hristos  s-a  incheiat ? Nu  se  va  mai  construi  nimic  altceva  ,  nici  macar  o  singura  schela  , constructia  divina  se  pare  ca  a  ajuns  deja  la  Piatra  de  incheiere ?

Profetul Domnului  trimis  in  aceste  vremuri  de pe  urma  ne-a  spus  ca  totul  se va  incheia   cand  va  dispare  truda  sufletului , cand  nimeni  nu  va  mai  fi  interesat  de  mantuirea  altora ,  cand  marturisirea   personala  nu  se  va  mai  face ,cand  nimeni  nu  va  mai  sta  pentru  Hristos  in  mod  deschis  , impotrivindu-se  mersului  lumii  acesteia , cand  toti  vor  fi  luati  de valul  lumii  si vor  discuta  numai  problemele  ei , fara  sa  le  pese  de  acelea  ale  Imparatiei  cerurilor .cand  mila  nu  va  mai  sta  ca  sa  biruiasca  judecata . Si  atunci  judecata  va  trece  de  la  Casa  lui  Dumnezeu  asupra  celor  neascultatori  de  Cuvantul  vorbit  , prin  auzirea  caruia  a  fost  data  credinta  pentru  mantuire . La inceputul  epocilor  Bisericii, apostolul  Neamurilor  a intrebat  retoric ,  pe  vremea  cand a  coborat  Duhul  Sfant  care  dovedeste  lumea  vinovata  in  ceea  ce  priveste  pacatul, neprihanirea si  judecata  :”Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu? (1Pet.4:17)

La  fel  , dupa  cum  lumea , pe  vremea  lui Noe,  a  continuat  sa  celebreze  casatorii,  sa  construiasca  si  sa  dezvolte  tehnologii  , sa  zideasca , sa  manance  si  sa bea la   festivitatile  diferitelor  sarbatori  ,fara  sa  ia   seama  la  faptul  ca  Dumnezeu  Personal  a  inchis  usa  carabiei  de  salvare  construita  de  profetul  Sau ,  se  intampla  si  astazi  aidoma .  Pe  atunci  abundau  constructiile  omenesti  in  beneficiul vietii  pamantesti  , fara  ca  omenirea  sa  creada  avertismentul  Domnului  ca  pamantul  si  atmosfera ( cerul ) dintai era  sortit  pieirii , viata  urmand  sa  fie  tranbordata  peste  oceanul  mondial de  ape  pe un  pamant  curatit  total  de vechea  oranduiala  a lucrurilor .

Astazi   intrebarea  retorica  revine ;  Cine a crezut in ceea ce ni se vestise? Cine a cunoscut bratulDomnului? (Isa.53:1) Fiindca  ne-a fost  vestit  si  noua, cu  mult  timp in  urma , Dumnezeu  alocandu-ne  timp suficient  pentru  pregatire :” Iar cerurile si pamantul de acum sunt pazite si pastrate, prin acelasi cuvant, pentru focul din ziua de judecata si de pieire a oamenilor nelegiuiti. (2Pet.3:7) Apostolul  Petru  a  facut  aceasta  remarca  ( sau  observatie ) :Caci inadins se fac ca nu stiu ca odinioara erau ceruri si un pamant scos prin Cuvantul lui Dumnezeu din apa si cu ajutorul apei  . si ca lumea de atunci a pierit tot prin ele, inecata de apa.”

Inchei  acest  mic  articol  cu  aceste  cuvinte  din  scrisoarea  circulara  a  apostolului : ”

Preaiubitior, aceasta este a doua epistola pe care v-o scriu. In amandoua caut sa va trezesc mintea sanatoasa, prin instiintari,   ca sa va fac sa va aduceti aminte de lucrurile vestite mai dinainte de sfintii proroci si de porunca Domnului si Mantuitorului nostru, data prin apostolii vostri.   Inainte de toate, sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor  si vor zice: „Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci, de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii!”

Vorba  martorilor  lui Iehova, scrisa  pe  revista  lor :  Treziti-va !,  fratilor,  si  invatati  de  la  Domnul, sa fiti  blanzi  si  smeriti  cu  inima , lasati-va  invatati  de  Duhul  lui  , precum   era  la  inceputuri,  cand  Pavel  invata  pe  crestini  ” in  scoala  unuia  numit  Tiran „. (Fapt.19:9) Veniti  si  fregventati  activ ( lasati-va  la  intrare  pasivitatea  ) Facultatea  de  Constructii  Divine  si  spirituale,  ca  sa  puteti  locui  in  Locasurile  ceresti ale  Imparatiei cand  se  va face  transbordarea  finala  pe  pamantul  cel  nou,  curatit  prin  foc  atomic . Cursurile  nu  incep  fara  studenti ,  iar  invataturile  nu  sunt  pentru  ascultatori  uituci , ci  pentru  cei  care  sunt  in  stare  sa  si  le  aminteasca  la  oricare  examinare ,urmarind  castigarea  premiului . (Punct !  . Si  de la  capat … in  articolele  care  urmeaza )

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Nu s-a inscris nimeni …..

 1. licangelyca zice:

  Sa stii ca ai dreptate, sunt multe semne care arata ca sa cam terminat aceasta epoca. De construit la fel nu cred ca se mai construieste spiritual vorbind ca altfel se construieste la greu, iar „schelele sunt putrede cad peste cei cati-va care ar vrea sa mai construiasca ceva ”.. Iar acea PIATRA DE ÎNCHEIERE, are doua functii , a te uni cu EA sau a fi strivit de EA… Cuvinte frumoase spui, dar pacat ca nu mai asculta omenirea, ea i-si da invataturi dupa pofta inimii lor si merg din ratacire in ratacire, Am ceva ani de cand vin pe cale, am putut vedea si vad in continuarie CUVANTUL DOMNULUI împlinindu-se la virgula. Clne are urechi si ochi de auzit si vazut…
  SHALOM!

 2. Este evident ca am spus adevarul : nimeni dintre putinii cititori pana la ceasul acesta n-a avut curajul sa-si puna intrebari biblice cu privire la locasul lui ceresc si sa-si gaseasca raspunsul la ele in aceeasi Carte . Oare chiar nu mai sunt crestini adevarati care sa pastreze duhul proorociei ? (Apoc.19:10)
  Tu spui ca ” nu mai asculta omenirea „, de parca te-ai fi evidentiat cu ceva mai mult, dar nici din partea ta nu vedem vre-o marturie dupa Scripturi pentru a te incadra in regulile de calificare pentru admitere- inscriere – si ocuparea unui loc in amfiteatrul Facultatii.
  Nu de aprecieri sau impotriviri la ce scriu este nevoie, ci de marturia personala a lui Isus Hristos si de marturisire (Luc.12:8) in scris !. Fiindca vorba zboara, dar scrisul ramane

 3. licangelyca zice:

  Nu ca o contrazicere doar asta e parerea mea : e cam tarziu sa te mai inscrii la „ facultate ” Acum sunt cei din ultimul ceas care vin si nu li se cere asa ceva, sau nu-ti convine „ca tu ai dus greul” ? Care e problema ta? HELO? MESAJUL OREI SE TERMINA CU „ PIATRA DE INCHEERE ”
  Voi continua…

 4. astept sa citesc continuarea comentariului de mai sus, dupa ce autorul va citi (probabil) comentariul acesta al meu :
  Tine-ti tu talantii in posetuta , daca stii ca stapanul tau e un om aspru care secera de unde n- a semanat si strange de unde n-a vanturat . Si vei vedea ce fel de rob vei fi numita cand va reveni .si cate cetati vei primi in subordine , intrand sub mania stapanului tau .
  Eu stiu ca mesagerul a crezut nu numai ca se apropie ultimul ceas, ci si ca , daca Isus s-ar intoarce doar peste inca o suta de ani, ar mai fi foarte multe lucruri minunate de aratat si descoperit de Dumnezeu, pana la acea vreme .Mesajul orei nu se termina, cata vreme mai este inca o ora din acel ultim ceas, ar fi trebuit sa-ti fie asta LMG ,- la mintea gainii -. Asa ca, fa bine si pune mana pe Carte si mai du-te inca la scoala Lui , cata vreme mai este prezent prin Duhul Sfant, asa cum faceau si acei care-L aveau prezent printre ei in trup de carne umana : „S-a coborat impreuna cu ei si S-a oprit intr-un podis unde se aflau multi ucenici de ai Lui si o mare multime de oameni, care venisera din toata Iudeea, din Ierusalim si de pe langa marea Tirului si a Sidonului ca sa-L asculte si sa fie vindecati de bolile lor. (Luc.6:17)
  Facultatea de constructii divine si spirituale – Mesajul orei mai functioneaza si astazi si nu e inca de lepadat, cum presupun cei fara minte, care asculta glasul intelepciuniinebunie descrisa in Proverbe 9. Si aceea si-a zidit casa ( dupa un standard ciudat: si-a taiat cei sapte stalpi de sustinere a acoperisului – ori numai i-a slabit prin increstare, ca sa se poata prabusi la oricare vant de invatatura )si si-a amestecat vinul, si isi atrage sustinatorii cu promisiuni , stii tu de care ( daca nu, iarasi zic, pune mana pe carte si citeste, nu te lasa impresionata de ganduri desarte , fiindca ” ziua Domnului nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii”, (2Tes.2:3) despre care stim ( cine este ) , insa trebuie ca el insusi sa se dea de gol ,adica sa iasa la iveala , dupa ce va reusi sa amageasca complet omenirea, ca toti sa i se inchine atunci .
  Tine cont de asta: la adevarata Facultate nu se intra direct din burta mamei – la nastere- si nici in vremea primei tinereti ( varsta de 10 ani – teeneager), ci numai dupa maturizare . (Inainte de ’89 se intra dupa ce terminam armata = serviciul militar pentru apararea Patriei ; acuma nu mai avem Patrie, nu mai avem serviciu militar,nu mai avem maturizare . De cand am intrat in castronul Ciorbei Europene , toti ne consideram studenti la farafregventa ) Dar nici macar prin gand nu ne trece ca ar trebui sa ne prezentam la examinare, ca fara Diploma Scrisa nu vom fi acceptati la locul de munca .Si vom muri de foame .
  Aidoma se petrec lucrurile si in plan spiritual, in care se desfasoara discutiile pe acest blog Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu si numele cetatii Dumnezeului Meu, al Constructiei Divine,preoiectata si realizata de Inginerul Lui , din pietrele vii :” Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam. (Evr.3:6)
  Acest comentariu – raspuns este un aviz pentru oricare cititor !

 5. licangelyca zice:

  I-mi pare rau, dar mai inteles gresit nu am spus ca mesajul sa terminat ci mesajul se termina cu PIATRA DE INCHEERE , e diferit ! Si oricum mult nu mai este!
  Si mai rau i-mi pare, eu cred, ca te-ai obisnuit cu comentatorii de la ex-mesaj, sa vorbesti numai contradictoriu nu stii sa faci diferenta intre oameni, si chiar cu cei de la ex-mesaj ar trebui sa-ti schimbi vorbirea si sa dai dovada de intelepciune , de maturitate daca într-adevar ai absolvit „facultatea de constructii Divine si Spirituala”. Ca MIREASA A LUI ISUS CRISTOS trebuie sa dam dovada ca SUNTEM , si parca se spune ca cei ce fac parte din MIREASA ( TRUPUL LUI CRISTOS) nu-si fac rau unii altora, nici cu vorba nici cu fapta . (doar se spune?)
  Chiar aveam de gand sa comentez mai mult ,sa te intreb cate ceva , si multe alte, dar daca ma intelegi gresit sau ma rastalmacesti nu are rost, si mai spui ca nu intra nimeni de la mesaj sa lase comentarii.
  Sincer i-mi pare rau ca a trebuit sa spun ce-am spus, nu asta mi-am dorit cand mi-am facut blog, i-mi ziceam ca o sa pot avea ceva partesie asa, ca altfel nu se mai poate dar bag de seama ca nici asa nu se mai poate , chiar si cu acest aspect pot sa-mi dau seama ca suntem la sfarsit „ ASTEPTAND PIATRA DE INCHEERE ” .

  • Mi-amintesc iarasi de vacantele petrecute la tara , in vremea copilariei, cand ne adunam copiii seara pe ulita ; pe atunci nu aveam jucarii si tot felul de obiecte interesante care sa ne tina ocupati, cum au copiii acuma dar aveam cateva iocuri de societate la care puteam participa toti la gramada . Pe atunci, daca cuiva nu-i mergea jocul dupa cum si-ar fi dorit si se supara, ori era prea obosit ca sa mai poata alerga , striga dintr-o data : nu ma mai joc ! si oprea toata distractia . Era ca si cum s-ar rupe un dinte al unei rotite din ceasornic , jocul nu mai putea sa continue normal, si trebuia sa ne oprim toti .
   Privesc uneori copiii de astazi, doar uneori se mai joaca doi impreuna , prefera sa se bata virtual, cu asa zisii eroi de pe calculator ale caror reactii sunt programate , iar cand totusi se mai joaca pe strada, de fiecare data se termina cu ghionturi si vorbe de denigrare reciproca . Mai demult n-a fost asa, rareori se intampla sa ne plangem unii de altii iar intreruperea nu dura decat o clipa, fiindca cineva incepea indata alt joc, si nu dorea nimeni sa ramana pe tuse .
   Analizand acuma situatia, mi se pare ca atunci ne asemanam mai tare cu copiii lui Dumnezeu, decat incercam a parea sa fim astazi , cand pretindem ca ne-am maturizat si cerem drepturi depline la mostenire

 6. licangelyca zice:

  Ei da , imi place comentariul, ca si cum ai pus ceva balsam pe suflet, DOMNUL sa te binecuvinteze! E foarte adevarat zicerea, „vorba dulce mult aduce”. Intr-o lume plina de rautate si toate celelalte, conteaza mult sa intalnesti persoane care mai stiu sa rastoarne situatii dificile sau tensionate cu doar cateva vorbe! Cel putin asa am receptionat eu, sper sa nu ma insel! Nu cunosc viata ta de crestin, dar cred ca fiecare are parte de suferinte trupesti si sufletesti, incercari de tot felul, ca asa ne putem maturiza si intra in drepturile depline la mostenire. Acum depinde de puterea noastra de rezistenta, uni sunt mai puternici altii mai slabi DUMNEZEU ne da dupa cat poate duce fiecare, nu mai mult, nu pot spune ca sunt sau esti ma puternic sau mai slab CRISTOS DOMNUL ne cunoaste cel mai bine, multumiri fie aduse numai LUI ca ne tine in mainele SALE. Oricum tot niste copii suntem ! . SHALOM !

 7. prejudecati branhamiste zice:

  Daca nimeni nu este interesat de initiativa ta, nu inseamna deloc ca nimeni nu e interesat de domeniul spiritual biblic. Unde ti creierul? Exact gandirea aia goala de la secte.Voi branhamistii chiar sunteti aroganti si umflati de mandrie draceasca de parca voi si numai voi santeti buricul pamantului. Santeti limitati in propria cusca si gradina zoo dar mai ales santeti plini de prejudecati.

 8. Si ce daca ? Poate sa doara pe cineva lucrul acesta ? Vorbesti de buric de parca nu oricine l-ar avea de cand se stie . S-ar putea ca aceia care nu-l au, sa aiba permanente dureri , asemanatoare cu prejudecatile branhamiste ?
  Oare ce te supara pe dumneata ? Faptul ca abuzez si eu de dreptul de a ma apara de stropirile cu vopsea multicolora a unora care au ramas la un limbaj de mahala ? Si cu acesta pretind ei ca sunt interesati de lucruri spirituale biblice ? V-am invitat sa va aratati public marturisirea de credinta biblica , prin cuvinte biblice, v-am sugerat sa va puneti singuri intrebari si tot singuri sa va dati un raspuns convenabil, dupa Scripturi . Sa fie lucrul acesta imposibil pentru oricare cititor al acestui blog ?
  Simt ca incep sa ma intristez, desi Cuvantul ma indeamna sa ma bucur (Filip.4:4 in context )
  Citeste , te rog, articolul care urmeaza : ” Cateva intrebari pentru…..”

 9. Un comentator anonim a zis : „. Santeti limitati in propria cusca si gradina zoo dar mai ales santeti plini de prejudecati.” Prejudecati branhamiste ? N-ai citit ca este scris : „El a facut ca toti oamenii, iesiti dintr-unul singur, sa locuiasca pe toata fata pamantului; le-a asezat anumite vremuri si a pus anumite hotare locuintei lor, (Fapt.17:26)
  Nu esti de parere ca si tu ar trebui sa te straduiesti sa-L gasesti, bajbaind ? Ca sa poti fi si tu ,. ca si Fat frumos din povestea porcului, eliberat din pielea de animal domestic de catre Cineva care te iubeste neconditionat de altceva decat de faptul ca esti din neamul Lui prin nasterea din nou
  Sa nu faci greseala sa arzi aceasta piele inainte de vremea stabilita si indeplinirea conditiilor pentru ruperea blestemului !( apropo la sinuciderea in masa , mediatizata tendentios ca prejudecata branhamista pe limba si pe blogul lui Lica )

 10. cherie zice:

  Cred ca am comentat gresit… Facultatea este spirituala… si probabil rector Dumnezeu, decan Isus, profesori apostolii, manualul biblia….
  Diploma de absolvire se primeste dupa moarte in cer…

 11. Da , asa este, insa ultima afirmatie este putin deplasata : dupa moarte nu se primeste nici o diploma, ci atunci se trece in somnul mortii, in ale carui vise sufletul simte fericirea raiului sau cosmarurile iadului, in acelasi mod in care un om viu ciung isi simte degetul amputat la nivelul nervului sectionat.din bratul amputat. Diploma de absolvire, care este de fapt cununa de slava, se primeste odata cu schimbarea naturii, la prima inviere . fiindca Scriptura ne-a spus ca unii vor capata mantuirea fara nici o diploma, fiindca nu au zidit pe temelia pusa ceea ce trebuia, si conform standardului spiritual „Daca lucrarea lui va fi arsa, isi va pierde rasplata. Cat despre el, va fi mantuit, dar ca prin foc.” (1Cor.3:15) Explicatia la aceasta afirmatie a lui Pavel, Duhul Sfant ne-a dat-o prin Petru : ” Voi sunteti paziti de puterea lui Dumnezeu, prin credinta, pentru mantuirea gata sa fie descoperita in vremurile de apoi!
  In ea voi va bucurati mult, macar ca acum, daca trebuie, sunteti intristati pentru putina vreme, prin felurite incercari, pentru ca incercarea credintei voastre, cu mult mai scumpa decat aurul care piere, si care totusi este incercat prin foc, sa aiba ca urmare lauda, slava si cinstea, la aratarea lui Isus Hristos, (1Pet.1:7)
  Iarasi insist asupra faptului ca la Facultate se invata tocmai despre acea credinta pentru mantuire care A FOST DEJA DESCOPERITA si prin harul lui Dumnezeu o putem marturisi si noi astazi , tuturor , cu argumente din Scripturi

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s