Am dat si eu click to follow this blog …

….saptamana  trecuta  si  fiindca  vin  tarziu  de  la  munca  am  devenit  un  urmaritor  fidel  al  blogului  meu  in  fiecare seara ,  n-am  mai  scris   nimic  ci  doar  am  citit  articole  mai  vechi . Si  nici  n-am  mai  comentat, ,  ca  nici  altii  care  citesc  , dupa  cat  am  observat,  nu  au  nimic  de  comentat  la  ce  am  scris .

Imi  vine  in  minte  versetul  :  „Rau! Rau!” zice cumparatorul, si plecand, se fericeste. – (Prov.20:14)    Nici  macar  intrebarea  ” cat  costa  marfa  asta ? ”  n-o  mai  pune,  cum  ar  face  cei  interesati  cat  de  cat  de  subiect . Asa  ca ,  spiritual  vorbind,  las  taraba  deschisa  si -mi  vad  de  treaba,  lasand  pe  fiecare  sa  se  serveasca  liber  cand ,  cat si  cu  ce  pofteste,  fara  nici  un  comentariu

Am si  eu  cativa  ” prieteni ” ale  caror  bloguri  le  citesc  uneori,  si  care nu-mi  mai  dau  voie  sa  le  scriu  comentarii , cum e  numitul  Martin  Luther,  numitul  Ucenicul  lui Hristos  si  Lica  Nemes ,  fiindca  le  scriu  numai  versete in  care  sunt  cuvinte   care-i  ” lauda ” pentru  lipsa de  credinta  pe  care  si-o  afiseaza  dansii

Mi-amintesc  de  un  fost  coleg  de  scoala  si  de  munca  pe  care  o  prestam  in  acelasi  atelier  pe  vremea  cand  eram  studenti, pe  nume  Santa  Dumitru  ( es-ul  terbe  citit  cu  virgula  dedesupt)  ii  ziceam  Mitica , un  baiat  foarte  vesel  si  glumet din  fire , un  tovaras  de discutii  placut  de  toti  colegii . Intr-o  diminearta  si-a  schimbat  comportarea  in  mod  ciudat,  a  stat  retras  si  tacut  pana  aproape  de  amiaza , neparticipand  la  nici  un  subiect  de  discutie  intre  cei  aproape  20  de  lucratori  din  atelierul  de  prefabricate  de  la  Baile  Spatiale , pana  cand  unul  dintre  colegi  i  s-a  adresat  cu  intrebarea : ”  Mitica, a  murit  cineva  din  ai  tai,  de stai  asa  ,  suparat ? ”   El  a  zis  atunci,  cu  zaduf  :  ”  Ei,  cum  sa  nu  fiu  suparat  cand  vad  ca  la  toti  le  moare  cate  un  prieten,  numai  ai  mei  traiesc  toti ?  Si  n-am  si  eu  un  motiv  sa-mi  iau  o  zi  libera  de la  munca   !”

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Am dat si eu click to follow this blog …

 1. licangelyca zice:

  Eu de mult nu le mai vizitez blogurile la cei menționa-ți, cred ca fac parte din tabara celor cu care DUMNEZEU se va judeca. Eu am suferit f. mult din cauza lor, dupa cum pun problema ei, daca nu cunosti mesajul te duci… Multumesc DOMNULUI ca nu ma lasat , ci ca un BUN SAMARITEAN ma ridicat si ma calauzeste mai departe. GLORIIE NUMAI LUI! DOMNUL sa calauzeasca toti Copiii SAI si sa-i ocroteasca de toate ereziile din acest timp inselator! DUHUL SI MIREASA ZIC: „VINO” si cine are o ureche sa auda ce zice DUHUL, sa zica „VINO DOAMNE ISUSE MAI CURAND !

 2. exmesaj zice:

  Si daca nu cunosti Scripturile esti dus de mult dar nu o stii. Unde iti cere Dumnezeu sa cunosti mesajul, mai mincinosule?
  Esti precum este ingerul din Laodicea, sarac, orb, gol, ticalos, nenorocit si nu o stii. Cum il numeste Domnul pe inger cred ca asa ii numeste si pe urmasii acestuia.
  Domnul Isus nu a spus „cercetati mesajul lui Branham” ci a spus „Cercetati Scripturile caci in ele aveti viata”. Te calauzeste frica de Branham nu adevarul lui Dumnezeu. Ereziile sunt in mesajul lui Branham nu in Sfintele Scripturi mai falsule! Duhurile inselatoare sunt la profetii falsi nu in Evanghelie.

 3. „Ascultati-ma, Iuda si locuitorii Ierusalimului! Incredeti-va in Domnul Dumnezeul vostru, si veti fi intariti; incredeti-va in prorocii Lui, si veti izbuti.” (2Cron.20:2)
  Proorocii lui Israel sunt mesagerii Domnului si ceea ce spun ei este Mesajul Lui . Crestinii care formeaza Biserica lui Hristos sunt oile pierdute ale Casei lui Israel, la care au fost trimisi ucenicii sa propovaduiasca Vestea Buna si pentru care a fost promis un prooroc pentru vremurile din urma.
  In mai multe articole pe care le-am scris am detaliat acest adevar cu citate de la Pavel , de la Petru si de la Domnul Isus .Este scris : Dumnezeu alege dintre Neamuri un popor ( toate promisiunile biblice sunt doar pentru fratii Domnului Isus, care sunt israeliti ) si cand numarul celor alesi va fi complet, TOT Israelul va fi mantuit la ceasul acela si Domnul va veni ca sa schimbe trupul starii noastre smerite . Nimeni dintre oameni nu cunoaste acea clipa cand ultimul crestin se va converti, si din ce tara provine prin nasterea fireasca, dar toti cei alesi stim ca este Samanta lui Abraham, in care sunt bunecuvantate toate neamurile pamantului ei sunt adevaratul Israel, care vine la credinta dintre Neamuri , peste care Domnul si-a aruncat privirile ca sa aleaga din mijlocul lor un popor care sa-i poarte Numele ( nascuti , ca si Saul din Tars si ca si cei care au mers la Ierusalim sa se inchine in ziua de Rusalii , in diaspora )
  Mesajul fratelui Branham este corect, si nu trebuie sa fie inteles si acceptat decat de aceia carora le este adresat direct si personal . El a spus intr-o predica , dramatizand situatia parintelui nostru Abraham, cand cei din jurul lui il luau in zeflemea pentru pretentia lui la promisiunea lui Dumnezeu ca va avea un fiu si apoi urmasi fara numar , desi asteptarea se prelungea ,si varsta lui devenea o piedica tot mai tare Abraham le-a raspuns cam asa : ” Nu va mai bateti voi capul si nu va ingrijorati : oricum promisiunea nu este pentru voi, este numai pentru mine si numai eu am motiv s-o cred si s-o astept ! ”
  Tot asa, Mesajul orei adus de fratele Branham este doar pentru acei putini ramasi printre
  Natiuni care mai cred si mai asteapta rapirea in aceste vremi tulburi si inselatoare a timpului de pe urma, cand la Ierusalim este pregatita constructia celui de-al treilea Templu, in care este asteptat sa se aseze Anticristul
  Pace tie, cititorule !

 4. exmesaj zice:

  Si ce a spus acest „proroc” atat de interesant si a adus ceva mai mult decat altii dinaintea lui?
  Pentru ce a fost trimis? Ce a vestit Branham care sa fie mai presus de Cuvantul lui Dumnezeu de care ne bucuram zi de zi si e simplu de citit si inteles, si care ne-a fagaduit mantuirea prin credinta in Evanghelie si in Domnul Isus Hristos?
  Ce promisiuni nu exista in Biblie, de mantuire prin Hristos, si Branham le-a adus si pe care crestinii sunt obigati sa le creada?
  Apostolul pavel te contrazice baiete. Noi toti care cedem in Hristos, suntem copiii fagaduintei deoarece El este Samanta lui Avraam. Mai pune mana pe Cuvant si nu tot inventa teorii stricate.
  Unde ai gasit tu baliverele ce le-ai scris?

 5. exmesaj zice:

  M-am grabit la scris. A se citii „obligati” si „care credem”
  Va multumesc frumos.

 6. Sa nu ai voie sa te grabesti, doar stii bine lucrul acesta : ” Orice om sa fie grabnic la ascultare, incet la vorbire, zabavnic la manie; (Iac.1:19)
  Cine citeste Biblia din dragoste pentru Dumnezeu face deosebirea intre invatatura si descoperire : invataturile pot fi predate si preluate , dar descoperirile se insusesc Invataturile sunt pentru oricine, descoperirile numai pentru aceia carora le da Tatal ceresc .In Biblie citim : „. Dupa ce a sfarsit Isus cuvantarile acestea, noroadele au ramas uimite de invatatura Lui;
  . caci El ii invata ca unul care avea putere, nu cum ii invatau carturarii lor.” ( Matei 7.28-29). Sunt si astazi multi evanghelisti, dar care dintre ei ” invata cu putere” , la fel ca si Domnul Isus, ca si ucenicii Domnului si ca si fratele Branham ? Doar cativa, nu mai mult de cinci, si acestia sunt departe de a se compara cu slujba fratelui Branham El a demonstrat, in secolul 20 , ca Duhul Sfant este Acelasi care a facut slujba in Isus Hristos pentru toti copiii lui Dumnezeu trimisi sa locuiasca pentru o vreme in trupuri de carne omeneasca sa poata fi incercati si facuti desavarsiti prin suferinta .
  In cele peste o mie de predici ale lui, care au fost inregistrate, fratele Branham a prezentat mai multe descoperiri decat cineva isi poate inchipui. Observandu-le, putem sti ca traim cu siguranta la sfarsitul veacurilor . In vechime a fost spus, prin profetul Moise ,( care era si el de talia lui Isus , el a adus la popor vechea Lege, iar Isus a adus-o pe cea noua) : „lucrurile descoperite sunt ale noastre si ale copiilor nostri, pe vecie, ca sa implinim toate cuvintele Legii acesteia.” (Deut.29:29) Toate descoperirile dinainte au ajuns sa fie privite doar ca invataturi, si sunt si ale noastre si si ale copiilor nostri, noile descoperiri insa sunt ascunse de cei intelepti si priceputi in felul lumii, dar sunt aratate si insusite de cei nascti din nou, din apa si din duh ., Isus a multumit Tatalui pentru ca El asa a gasit cu cale sa fie.
  .Mesajul orei nu trebuie sa fie considerat ca si ” un lucru de apucat ” fiindca nu este pentru cei din lume ci doar pentru cei care ” au fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte ” Aceia care-l ” imbratiseaza ” sunt nevoiti sa aiba parte de multe frustrari fiindca nu-si mai pot premite sa detina lucruri de care se bucurau odinioara , Si tocmai de aceia le-a fost data descoperirea ca sa aiba prin ea bucurie netrecatoare , pe care ex-mesagistii nu le-o pot rapi, ei n-o stiu si n-o cunosc, ca sa o poata fura . Ei tot mereu intreaba : ” ce descperiri v-a dat Branham ? ” si betii de ei nu-si dau seama ca Tatal din ceruri ne-o da fiecaruia in parte, dupa cum voieste El . Glasurile celor sapte tunete ne vorbesc astazi cu puterea citatelor din Scripturi, pe care le citim in predicile Mesajului . Dumnezeu a promis un timp in care vom gasi in Scripturi ce ne-a spus El prin profetul trimis la Biserica Laodiceea , in mijlocul penticostalismului raspandit pe toate continentele de puterea Duhului Safnt
  Fratele Branham nu a fost plagiator, si nu ne-a mintit .Isus Hristos este Acelasi, a spus si Pavel asa, a spus si Petru : ” . „Se poate opri apa ca sa nu fie botezati acestia care au primit Duhul Sfant ca si noi ?” Prin puterea rugaciunii pentru bolnavi cu care l-a investit Ingerul Domnului, el a demonstrat adevarul lucrurilor propovaduite, pe care le-a primit si Larkin, dar fara puterea necesara de-a le implementa in Biserica .Cati crestini au auzit de Larkin, si cine a promovat ce a primit el de la Domnul afara de fratele Branham si mai inainte de el ? Dintre toti marii evanghelisti ai timpului numai el a alertat Biserica, sa intre in cadenta cu sunetul de trambita al Ingerului, prin care taina lui Dumnezeu a ajuns la sfarsit Ferice de cei ca Simon Petru, carora Duhul lui Dumnezeu le este binevoitor ! Ei stiu cine este Domnul Isus Hristos , Fiul lui Dumnezeu . ( taina a fost revelata si apostolului Ioan , care a scris : citeste 1 Ioan 5.20 , ca sa stii si tu !
  De aceea ei nu repeta cuvintele spuse de Isus ci infaptuiesc porunca pentru botezul in apa in Numele Domnului Isus Hristos si stiu bine de ce fac exact ca si apostolii .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s