cine si ce interes are sa promoveze teoria nebiblica care incearca sa demonstreze ca Pamantul este o turta ?

In  pofita evidentelor,  acesti  teOLOGI   revin   cu  filozofia  catolica  a  inchizitiei :

https://uceniculluihristos.wordpress.com

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la cine si ce interes are sa promoveze teoria nebiblica care incearca sa demonstreze ca Pamantul este o turta ?

 1. cherie zice:

  Imi pare rau ca nu stiu engleza, caci cred ca subiectul este interesant…
  Eu… asa ca in tangenta cu subiectul … nu as baga mana in foc ca americanii au ajuns pe luna dar ca pamantul ar fi o turta… cred ca este o gluma…
  Am urmarit acum cativa ani o declaratie a unuia din acei astronauti care au ajuns pe luna in care spunea ca acolo a vazut o nava extraterestra deja existenta …
  Ce sa cred, ca a ajuns pe luna si a vazut nava, sau ca nu a ajuns pe luna si bate campii?
  Era o emisiune divertisment… desi pe internet il arata vorbind serios…..

 2. facliaiubiri zice:

  Pe blogul lui Lica nu mai pot posta nimic caci nu sunt bine venit .Daca un crestin are voie sa te jigneasca eu cred ca acesta care jigneste nu se poate numi crestin.Nici nu are ce cauta in milocul lor.

 3. Se poate vedea clar ca traim in vremuri cu mari turbulente in toate domeniile si pe toate planurile . Apostolul Pavel a zis „Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. (2Tim.3:1) din pricina comportarii oamenilor .El a zis, printre altele : „. Sunt printre ei unii……. care invata intotdeauna, si nu pot ajunge niciodata la deplina cunostinta a adevarului.
  . Dupa cum Iane si Iambre s-au impotrivit lui Moise, tot asa si oamenii acestia se impotrivesc adevarului, ca unii care sunt stricati la minte si osanditi in ce priveste credinta.”
  Astazi , desi avem la dispozitie cele mai sofisticate si mai rapide mijloce de informare,( si chiar cele mai simple si usor de accesat, ) este din ce in ce mai dificil pentru cineva ca sa afle Adevarul . Fiindca nu am fost invatati corect cu privire la locul unde-L putem intalni si astfel suntem derutati de multimea de asa zise ” deconspirari ” . Aproape orice informatie nou aparuta ( sa nu le mai socotim pe acelea mai vechi ) este infirmata sau combatuta a doua zi, chiar pe baza de interpretari ” inteligente ” Un prooroc a zis : ” Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta „! (Osea.4:6) Oamenii nu mai sunt interesati sa-L cunoasca pe Dumnezeu Proorocul a zis in continuare ca atunci nu va mai exista o generatie urmatoare ( voi lepada si Eu pe copiii tai )
  „Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. (Rom.1:28)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s