Countdown to the Messiah -Despre NUMARATOAREA INVERSA din Biblie ?

Daca  urmariti  prezentarea  video  a  acestei  carti,

The Rapture Puzzle – Day of Atonement 2015

care  va  este  opinia   crestineasca  ?

si asa  mai  departe, pana  la  16 capitole si  aceasta  concluzie finala  :

Plus  acest  interviu  radio, vorbind  tot despre reintoarcerea  lui Isus  ; http://youtu.be/rmkoG_75QaY

Va  rog  sa  observati  totusi,  cu  toate  versetele citate din Biblie,   o  potrivire  fortata   a  evenimentelor   enumerate  si  o  multime  de  neconcordante  cu  alte  versete  lasate  in  afara  prezentarii  din  aceste  video . Un  fiu  de  Dumnezeu  nu  va  putea  fi  amagit  si  nici  dus  in  ratacire  de  mass-media  omeneasca,  fiindca  Duhul  Sfant  i-a  descoperit   Cuvantul  vorbit  pentru  timpul  din  urma.

Si  aceasta  interpretare  lumeasca  se  va  dovedi  falsa , ca  si  multe  altele  anterioare , bazate  pe  inteligenta  omului  si  pe  neglijarea  descoperirii  divine  care  a  fost  data  numai  prin  apostolii si  profetii  Domnului  legitimati  prin puterea  Duhul  Lui , primita  de  sus , dupa  cum  este  scris   : ” Ci voi veti primi o putere, cand Se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului.” (Fapt.1:8)

Cunostintele  omenesti  au  crescut  enorm,  dar  foarte  putini  cunoscatori  ai Bibliei  sunt  interesati  de  Cuvantul vorbit  si  de  fagaduinta  Domnului  Isus ,  data  doar  alesilor  Sai . El  insusi , adevaratul  Dumnezeu    Si-a aruncat privirile peste Neamuri, ca sa aleaga din mijlocul lor un popor care sa-I poarte Numele. (Fapt.15:14)

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Countdown to the Messiah -Despre NUMARATOAREA INVERSA din Biblie ?

 1. cherie zice:

  Si daca reintoarcerea lui Isus inseamna o noua religie? Un nou isus care va intemeia o noua religie? Oare de data asta oamenii il vor recunoaste ca mesia ?
  Un Isus cu o alta intrupare, cu o alta viata pamanmteasca? Tu l-ai recunoaste? Dupa ce am putea noi sa-l recunoastem cand nici nu am afla de existenta lui ?

 2. Nu-ti dai deloc seama cat de simpla-i smecheria ? Nu am fost si noi avertizati de Pavel ? : Cu privire la „potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. ” (2Tes.2:4) Cine altul este vrednic ” sa primeasca puterea, bogatia, intelepciunea, taria, cinstea, slava si lauda!” (Apoc.5:12) ” ? Si cine este ” Mielul, care sade in mijlocul scaunului de domnie ” El este Dumnezeu Insusi, care sterge orice lacrima din ochii lor ( asa a zis si apostolul (1 Ioan 5.20-21 )
  Nu ai citit niciodata ce scrie pe coroana lui ? „ Loctiitorul Fiului lui Dumnezeu = Vicarius Filii Dei ” Si nu ai vazut cata frunza si iarba i se inchina in ” cetatea cea mare , care sade pe sapte coline ” (Apoc.17:9) ? Probabil ca nici de NWO =new world order nu ai auzit pana acuma .No, sa stii de aci -nainte ca toti aceia care fac videourile ca acelea pe care tocmai le-ai vazut si si aceia cere le combina ca sa prosteasca lumea ” buna ” nu-s crestini, ci agenti inconstienti ai Anticristului , ei au primit semnul trinitatii pe frunte si pe mana, ei ” au fost prinsi in cursa diavolului ca sa-i faca voia „. (2Tim.2:26)
  Da bine ai zis : ei prezinta ” un Isus cu alta interpretare, cu o viata pamanteasca arhicunoscuta , lumea il va recunoaste ca facator de pace caci ” Vor zice toti : Pace si securitate !” (1Tes.5:3) toti aceia care nici nu au aflat de existenta unui Templu al Dumnezeului Celui viu, al carui cap este Domnul Isus Hristos, care este Acelasi , ieri, si azi si in veci .(Evrei 13.8 ) si nu este alt Dumnezeu in afara Lui .
  daca vrei sa judeci cu dreptate, dupa Scripturi , ce este Templul lui Dumnezeu ? (unde s-a asezat deja potrivnicul ) (2Cor.6:16 ) (1Cor.3:16-17) si cine este Piatra din varf,(Zah.4:7) sau Capul trupului, al Bisericii ? (Col.1:18)
  Biserica crestinilor firesti si ” fatarnici ” de astazi – ei se inchina la un dumnezeu cu trei fete are cap pe Papa de la Roma ! Unde- ti este ” mintea inteleapta ” care sa socoteasca numarul Fiarei si al numelui ei” ? Cui se supune comunitatea ecumenica religioasa calauzita de noua religie a New World Order ?

 3. cherie zice:

  Da… dar la prima venire a lui Isus au trecut 100 de ani pana au auzit oamenii despre el si 300 de ani pana a fost recunoscut oficial …
  In timpul vietii nici fratii lui nu stiau ce sa creada …
  Sa asteptam sa vedem cum va fi….

 4. Am ascultat cu stoicism si celelalte filmulete si am constatat ca repeta intr-una o apocalipsa totala de descoperire
  invazie de extraterestrii? si doua chiar ! extraordinar!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s