Revenirea Domnului – esti preocupat ( interesat indeaproape) de acest eveniment ?

Aceasta este o  promisiune :

„Eu Ma duc sa va pregatesc un loc.   Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi.   Stiti unde Ma duc si stiti si calea intr-acolo.”

A  fost  data  in urma cu  mai mult de  2000 de ani,   in  auzul  a  doar  12  oameni  care  au petrecut doar 3 ani si jumatate  din  viata lor  pe  Mantuitorul  care  a  umblat  cu ei  pe  pamantul  Palestinei , in  trup omenesc ,

De  atunci, milioane ( chiar  miliarde )  de  oameni  (de-a lungul secolelor  care au  urmat, pana  astazi ), care  au fost  informati  despre  evenimentele  petrecute  in  acel timp  relativ  scurt  in  care  s-a  redactat  EVANGHELIA  MANTUIRII  = Vestea Buna  a  Salvarii de la  pedeapsa  pe care  omenirea  trebuia sa  o  suporte  din  pricina  nasterii  prin  fire = dorinta  sexuala  –  au  trait  evenimentul  unei  nasteri  din  nou , prin  Duhul  Sfant   si  si-au  adjudecat = le-a  fost  atribuit  de  catre  Judecatorul Suprem  dreptul la rascumpararea  trupului    asteapta  acea  zi   a  intoarcerii  Celui  care  a  dat  fagaduinta  Si fagaduinta pe care ne-a facut-o El este aceasta: viata vesnica. (1Ioan.2:25)

Este  vorba  aici  despre  credinta ,  care se  defineste  asa  : credinta este   substanta  lucrurilor nadajduite,  incredintarea  puternica  a  existentei lucrurilor nevazute  . (Evr.11:1)

Este  un  lucru  simplu  de  constatat  :  pana  acuma  ,nici  un om  nu si-a  capatat nemurirea  pe  plan  fizic   pe  Pamant .  Deci, daca  este vorba  totusi  de o  SUBSTANTA  din  care  sunt  facute  lucruri  nesupuse  legii  entropiei , cand  oare vom  ajunge  in  posesia  acelor  trupuri  in  care  sa  avem  acces  la  aceea ? Putem noi gasi  undeva  aceasta  informatie  pretioasa , cu  ajutorul  careia  sa  putem iesi  din  confuziile  si  incertitudinile  in care  ne-au  bagat  pana-n  gat  zmeii  religiilor  omenesti ?

Biblia este  singura  Carte  din  care  omul  poate  sa  invete  cum poate  sa  recapete  dreptul  la  nemurire  si  cand  va  fi  punerea in  posesia  acestuia . Este  scris  in  profetie : „Acolo se va croi o cale, un drum, care se va numi Calea cea sfanta: niciun om necurat nu va trece pe ea, ci va fi numai pentru cei sfinti; cei ce vor merge pe ea, chiar si cei fara minte, nu vor putea sa se rataceasca. (Isa.35:8) Si  suntem  indemnati  „Sa tinem fara sovaire la marturisirea nadejdii noastre, caci  credincios este Cel ce a facut fagaduinta. (Evr.10:23)  pentru  ca  Domnul  Isus  a  zis  asa  ”  Stiti unde Ma duc si stiti si calea intr-acolo.” (Ioan.14:4)  si  doar „prin sangele lui Isus avem o intrare sloboda in Locul Preasfant, pe calea cea noua si vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinauntru, adica trupul Sau,” (Evr.10:20)

Pentru  multi  cititori  acestea  sunt  informatii  cifrate ,  dar  pentru  unii  dintre  ei,  carora le sunt  destinate  special,  sunt  o  scrisoare  deschisa  care  este  inca  neterminata . „Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta. (Ioan.16:12)

Continuare……in postarea  urmatoare

.

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Revenirea Domnului – esti preocupat ( interesat indeaproape) de acest eveniment ?

 1. facliaiubiri zice:

  Foarte adevarat scrie-le si spune-le si acestor oameni care s-au desprins de mesajul orei aducand lucruri murdare ,dar cred ca le va veni si lor timpul (potrivit, nu impotrivitor, asa-i ? )

 2. cherie zice:

  Eu cred ca invierea omului este ceva ce nu ar trebui sa ne preocupe ci doar sa credem ca asa va fi. Nu este ceva ce putem intelege. Gandurile sunt o realitate, exista dar nu stim decat cine le poate avea nu cum si ce fac Stim ca uneori pot influenta alti oameni, Stim ca gandul unei persoane poate fi perceput de alta persoana aflata la distanta … Este treaba savantilor sa descalceasca fizica fenomenului. Noi trebuie doar sa credem… Si mai trebuie sa respectam ce spune biblia pentruca aceste lucruri pe care nu le intelegem sa ne aduca „binele” si nu „raul”.
  Revenirea lui Isus eu cred ca va fi ceva ce nu putem sti cand si cum va fi, dar cand va fi, vom fi siguri ca s-a intamplat… Noi ca cele fecioare trebuie sa avem candela aprinsa, adica sufletul curat…
  Eu asa gandesc…

  • Iar eu gandesc asa : Pavel a fost preocupat , si a zis :” Si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui, si partasia suferintelor Lui, si sa ma fac asemenea cu moartea Lui;
   ca sa ajung cu orice chip, daca voi putea, la invierea din morti.…… Dar cetatenia noastra este in ceruri, de unde si asteptam ca Mantuitor pe Domnul Isus Hristos. El va schimba trupul starii noastre smerite si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile.( efeseni 3 .10-11 ; 20-21)
   De ce n-as fi preocupat si eu ? Fiindca la intrebarea „Cum invie mortii? Si cu ce trup se vor intoarce?”( 1 corinteni 15.35 )avem un raspuns sigur si detaliat : (cunoscand ce este scris, putem si sa intelegem , caci Pavel a zis in acelasi context cu privire la inviere : ” iata, va spun o taina”( vers.51) – incearca si tu ! )
   ” Asa este si invierea mortilor. Trupul este semanat in putrezire, si invie in neputrezire;
   . este semanat in ocara, si invie in slava; este semanat in neputinta, si invie in putere.
   Este semanat trup firesc, si invie trup duhovnicesc. Daca este un trup firesc, este si un trup duhovnicesc.
   . De aceea este scris: „Omul dintai, Adam, a fost facut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost facut un duh datator de viata.
   . Dar intai vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urma. . Omul dintai este din pamant, pamantesc; Omul al doilea este din cer. ( 1 Cor 15..). Cum este cel pamantesc, asa sunt si cei pamantesti; cum este Cel ceresc, asa sunt si cei ceresti. Si, dupa cum am purtat chipul celui pamantesc, tot asa vom purta si chipul Celui ceresc.

   • Cat priveste revenirea lui Isus, eu zic asa: Biblia ne asigura ca putem sti si cand si cum va fi Pentru aceasta , noi trebuie sa o citim cu atentie si sa credem ca ceea ce citim este intocmai asa cum este scris ( de exemplu, in 2 tesaloniceni 2 , ni se spune ca El va veni numai dupa un eveniment care va descoperi pe fiul pierzarii, si aceasta va fi dupa ce Dumnezeu va trimite o lucrare de ratacire , la aceia care trebuie sa fie nimiciti . Mai sunt si alte amanunte date in biblie, dar pe acestea le vad doar ochii acelora care trebuie sa le recunoasca , la vremea cand vor fi aratate .)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s