MESAJUL OREI : „Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.

Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos. (Rom.10:17)

Singura  Carte in  care  gasim  informatii  pretioase  despre  Cuvantul  lui  Hristos   este  Biblia  crestina , in  care  citim  : Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. (Efes.2:8)

Acea  substanta ” magica ” ( amintiti-va  ca  trei magi  de la  rasarit – cu  steaua-au  calatorit – sa  aduca  dar bogat  pentru  vesnicu’ Imparat ) este  chiar  samanta  lui Abraham in  care  sunt  binecuvantate  toate  Neamurile (Gal.3:16). Aceasta  nu poate  fi  distrusa  prin  moartea  fizica    Si daca Duhul Celui ce a inviat pe Isus dintre cei morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Isus din morti va invia si trupurilevoastre muritoare, din pricina Duhului Sau, care locuieste in voi. (Rom.8:11)

ESTE  UNGEREA  DUHULUI  SFANT  , peste  oricare  crestin . Hristos=Mesia= Unsul Domnului

„De aceea lepadati orice necuratie si orice revarsare de rautate,  si  primiti cu blandete Cuvantul sadit in voi, care va poate mantui sufletele. (Iac.1:21)

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la MESAJUL OREI : „Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.

  1. cherie zice:

    Eu caut sa fac tot ce pot…. Dar fiecare om este facut diferit si pentru fiecare Dumnezeu a pregatit un rost…

  2. ile zice:

    cuvantul Adevarului este exact asa cum ati scris dar…. se pare ca aveti mai o epistola care pretindeti ca e cuvantul descoperit noua din zilele de azi cum va explicati asta? Biblia =Cuvantul lui Dumnezeu insuflat Prin Duhul Lui Dumnezeu ,toata taina Mantuirii data noua o gasim in Biblie si pe cine Duhul lui Dumnezeu Autorul Cuvantului (BIBLIEI) ne lumineaza sub calauzirea Duhului Sfant a lui Dumnezeul Tatal Domnului nostru Isus Hristos asta cred ca-i adevarul Nu!!!! ca la alte culte Biblia si un sfant sau o sfanta ales sau aleasa de un sobor bisericesc ortodox sau catolic sau mai stiu eu ce alt profet respectat si amintit dupa fiecare propozitie de parca Dumnezeu nu ar mai exista doar prin profetul sau sfantul hotarat si recunoscut de o institutie sau grupare Biblia se poate vesti cu ajutorul Duhului Sfant fara un adaus facut de om , Biblia nu este =cu asa zisul „mesaj al orei” nici pe departe acest mesaj al orei este dintr-o minte limitata omeneasca care vrea sa se de-a drept inger,profet sau mai stiu eu gura lui Dumnezeu e pacat de atatie care au lasat intentionat voit Sfanta Scriptura Biblia Cuvantul Lui Dumnezeu care este viu si lucrator .nu avem ne voie de inchipuirea vreunui om de falsele lui semne deasupra capului este o mare eroare in toata invatatura lui ,veti raspunde inaintea Domnului toti care raspanditi aceste erori a acestui om care este de mult mort de mult Domnul nu-Si inparte slava cu nimeni toata lauda cinstea si onoarea I-se cuvine Lui nu lui BRANHAM sau a fecioarei Maria sau a lui Anton sau mai stiu eu ce profeti vor mai veni in numele Domnului .Nu am scris aici sa ranesc cugetul cu toata dragostea si sinceritatea mea inaintea Domnului spun ca imi pare rau de cei naivi Domnul sa aibe milaAMIN!!!!!.

    • Ile , nu ai gasit inca suficiente dovezi ca pretentia noastra este adevarata ? Citeste in continuare articolele de pe acest blog, si vei avea mai multe ! Si daca gasesti pricini de poticnire, adu argumente biblice , si se va tine seama la toate afirmatiile tale plauzibile . Toti oamenii mor, a murit chiar si Fiul lui Dumnezeu, dar ceea ce zic ei , si cu atat mai mult ceea ce scriu , chiar si gandurile lor neexprimate raman pentru posteritate si vor fi aduse la cunostinta tuturor in ziua judecatii Exceptie fac doar acelea care pot fi acoperite de sangele JERTFEI mantuitoare de la Golgota, si eu zic ca este o urgenta sa cautam sa avem si noi , fiecare om nascut din nou in Trupul lui Hristos , parte la acea jertfa , fiindca este scris :” Noi avem un altar din care n-au drept sa manance cei ce fac slujba in Cort.” (Evr.13:10)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s