Focul iadului ? – ori doar o prefigurare a acestuia

Priviti  in  acest  video  cum  curge  pamantu, ” topit  de  mare caldura ” (2Pet.3:10)

Stim  , astazi,  ca  noi stam  cu  totii  atarnati  in  spatial  galactic  prin  care  calatorim pe  o  nava  spatiala  care  este  de  fapt  O  PUNGA  DE  LAVA  fierbinte .  Cand  aceasta  punga  se  sparge ……..

Pana  acuma  am  stiut  ca  acerst  fenomen  se  petrece  prin  EXPLOZII  vulcanice ,  dar  iata  ca  poate  fi  si   o  rabufnire  linistita,  care  se  extinde  incet  si  fara  zgomot,  dar  SIGUR .

Acesta  poate  sa  fie  un  semn   clar  ,  care  ne  arata  cat  suntem  de  aproape  de  timpul  implinirii   ultimelor  cuvinte  din  profetia  Biblica  pentru  VREMURILE  DE  PE  URMA

https://uk.news.yahoo.com/video/kilauea-lava-39-forward-flow-012941631.html

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Focul iadului ? – ori doar o prefigurare a acestuia

 1. cherie zice:

  Prea repede vă gândiţi la VREMURILE DE PE URMĂ. Aceasta vreme vine foarte repede pentru fiecare din noi căci niciodată nu ştii cât de aproape este, dar ştim cu siguranţă că vine SIGUR ! …
  Pentru întregul pământ însă…. lucrurile sunt mai complicate după părerea mea.
  O revărsare de lavă dintr-un vulcan din Havai sau de oriune nu este nici o aluzie măcar. De când este pământul tot aşta face. Este un semn că pământul ca un organism viu în felul său, se transformă permanent, aşa cum şi omul se transformă permanent.

 2. Omul, ca si Pamantul, nu se poate transforma cu puterea proprie, exista o alta Putere care-i provoaca transformarea . Dar omul, ca si pamantul, se opune acestei transformari, fiindca este DUREROASA , ( Biblia zice ” ca durerile nasterii peste femeia insarcinata ” si ” nu va fi chip de scapare ” ) pana cand vine pe lume o VIATA NOUA
  „Voi face sa se vada semne in ceruri si pe pamant: sange, foc si stalpi de fum; (Ioel.2:30) Aceasta profetie pe care Ioel a vorbit-o, el a vazut-o in viziune ( vedenie) si se refera la evenimente de dinainte de venirea zilei mari si infricosate a Domnului, ( putem sa vedem in fiecare zi focul si stalpii de fum ai exploziilor si singele celor omorati pe tot globul pamantului, – la stiri – ) Si printre aceste semne , profetul vorbeste de unul foarte mare si important, dar care nu poate sa fie vazut decat de aceia care-L au ” voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa vise, si tinerii vostri vor avea vedenii. „.
  Acestea fiind aratate, Cherie, nu-i deloc prea repede sa ne gandim la vremurile de pe urma, noi le traim acuma, majoritatea INCONSTIENTI, din pacate , si fara sanse de TREZIRE LA REALITATE

  • cherie zice:

   Nu cred că Dumnezeu va distruge lumea. Poate că o va transforma si o va îmbunătăţi si atunci faptul ca vine sfarsitul este o metaforă pentru transformare. Nu are rost sa dispară oamenii….
   Eu ca individ sigur ca voi disparea. Nu am nici o indoiala… Dar toti oamenii deodată? !
   Ar avea rost sa ne pedepseasca cu suferinta dar cu disparitia ???… Ce rost are sa ne omoare intr-un cataclism pe toti deodata, cand si asa toti suntem muritori ? Toti vom muri odata si odata.
   Eu nu înteleg ca profetia este ca ne distruge cand citesc apocalipsa. Mie mi se pare ca Ioan dezvaluie viitorul omenirii pe o anumita perioada, pana se schimba omenirea. Dar dece sa inteleg ca totul se va sfarsi?. Cand Iona spune Sfarsit se refera doar la ce i s-a spus. Atat i s-a dezvăluit ! SFARSIT de prorocire ! Dar este parerea mea… doar o parere…
   Cum se traduce cuvantul APOCALIPSA ?

 3. Asa cum citim in primele cuvinte ale cartii lui Ioan : ” DESCOPERIREA LUI ISUS HRISTOS=sa stim CINE ESTE ISUS HRISTOS , pe care i-a dat-o Dumnezeu (lui Ioan , )ca sa arate robilor Sai (supusilor sau slujitorilor lui Dumnezeu) lucrurile care se vor intampla in curand ( cat de curand ?- in viitorul apropiat, fiindca timpul are o limita , de care ne apropiem tot mai mult cu fiecare zi , si asa a fost din generatie in generatie) Si le-a facut-o cunoscut ( descoperirea, aratarea identitatii lui Isus Hristos ) trimitand ( un mesaj vizibil si auzibil) prin Ingeru Sau, la robul =slujitorul Sau , ( numit ) Ioan – cel care a scris cartea intitulata de catre urmasi Apocalipsa lui Ioan
  Tu nu vrei sa crezi, dar daca Dumnezeu a spus ca va distruge lumea aceasta si va ridica o lume noua, El o va face precis, fiindca a aratat in SCRIPTURI motivele pentru care face aceasta lucrare El a dezvaluit planul Sau prin profeti, de-a lungul timpurilor Pavel zice : ” Dupa ce a vorbit in vechime parintilor nostri prin profeti, in aceste zile Dumnezeu ne-a vorbit prin Fiul ( cine este Fiul ?) pe care L-a pus mostenitor al tuturor lucrurilor ( unde oare dispare Dumnezeu, si ce motiv are El ca sa predeie MOSTENIREA ?) si prin care a facut si veacurile ( mileniile cu istoria lor , programata inca inainte de intemeierea lumii ) El, ( Fiul) care este oglindirea slavei Lui si intiparirea fiintei Lui ( Dumnezeu Insusi , asa l-a prezentat si Ioan in Apocalipsa : ” Eu sunt Alfa si Omega, inceputul si sfarsitul, – zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine , Cel Atotputernic ” cap.1.4 Cand L-am vazut, am cazut la picioarele Lui, ca mort. El si-a pus mana dreapta peste mine ( Dumnezeu Insusi, in carne si oase umane ) si a zis : ” Eu sunt Cel dintai si Cel de pe urma , ( aceleasi cuvinte ale Celui atotputernic, cu specificatia ) Cel viu . Am fost mort ( ca motiv sa predea mostenirea ) si iata ca sunt viu in vecii vecilor ( tot El a preluat-o la inviere ) Eu tin cheile mortii si a locuintei mortilor – Apocalipsa 1.17-18- ( ca sa scoata de acolo pe cei sfinti = curati prin spalarea pacatului in single Mielului lui Dumnezeu – care vor mosteni Pamantul , dupa ce va fi curatat de toti cei pacatosi care traiesc pe el ( aceia vor fi nimiciti ” nu le va ramane nici radacina , nici ramura – Maleahi 4.1-) , si innoit )
  Da , Ioan mai spune . tot in capitolul 1 din Apocalipsa , ca el vorbeste oamenilor din cele sapte Biserici din partea ” celor sapte duhuri care stau inaintea scaunului Sau de domnie, si din partea lui Isus Hristos, martorul credincios , cel intai nascut din morti, Domnul imparatilor pamantului… care a facut din noi o imparatie de preoti pentru Dumnezeu,Tatal Sau. ” Pentru o gandire lumeasca , care a fost educata in invatatura ca Dumnezeu este trei persoane, , ce a zis Ioan ne poate baga intr-o incurcatura teribila, dar ne poate si scoate din aceasta , fiindca Iata ca El vine pe nori, . Si orice ochi il va vedea chiar si cei ce L-au strapuns ” si El vorbeste si se prezinta ca fiind CEL ATOTPUTERNIC, cu Glasul puternic, ca sunetul unei trambite si Se arata in chip uman, cu parul capului alb ca lana alba,( peruca judecatorilor ) cu oci ca para focului ( semn de manie aprinsa ) , cu picioarele de culoarea aramei fierbinti si cu o sabie in gura ( simboluri ale executorului judecatoresc autoritar ) si , IMBRACAT cu o roba si un brau de Judecator in serviciu , incins peste piept
  Eu spun, fara sa ma rusinez de aceasta marturie, Dumnezeu este Autorul acestei marete PIESE DE TEATRU , care este ISTORIA OMENIRII, in care EL INSUSI A JUCAT in toate rolurile principale, , intrand si iesind de pe scena cu diferite masti si costume ., Iar noi, oamenii, suntem toti ceilalti actori si si spectatori, fiecare la randul si la timpul nostru de intrare pe aceasta scena a istoriei lumii ( si apoi iesim in culise), care a avut un inceput si are si un sfarsit fiindca piesa se joaca in timp. stabilit si cu lux de amanunte SCRISE IN CARTEA VIETII inainte ca istoria sa inceapa sa se deruleze .
  Inceputul si Sfarsitul, Cel care a intrat primul pe scena si Cel care a iesit Ultimul de pe ea, este Unicul si acelasi AUTOR si Actor Principal ; Domnul Dumnezeu, IN COSTUM DE PIELE UMANA , sub diferite masti , dupa rolul pe care l-a preluat : de creator, de legiuitor, de procuror, de avocat= mijlocitor de judecator, si de salvator inrudit , de IMPARAT, de , Mare Preot si de Miel de jertfa pentru pacat , iar la sfrsit, de MIRE CERESC si TATA care-si cheama pe nume FIII NASCUTI DIN NOU , prin Cuvantul ADEVARULUI si-i prezinta in fata cortinei trase dupa ultima scena din piesa LUI de teatru jucata prin excelenta
  Vreti dovada din Biblie ? Iat-o : ” Tatal, care LOCUIESTE in Mine, El face aceste lucrari ( de capodopera ) ale Lui ” ” Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor …”

 4. cherie zice:

  Eu am mai citit sfarsitul Apocalipsei si inca odata am vazut ca acolo scrie ca va fi un cer, un pamant si o cetate noua nu ca se va distruge cerul. Pe scaunul de domnie va fi Dumnezeu si pomul vietii va face 12 feluri de roade… Deci sfarsitul va fi o transformare, omul nou va fi bun. Oamenii astia rai vor muri mai mult sau mai putin de-a valma… si se vor naste altii cum se nasc mereu doar ca la un moment dat, se vor nste oameni buni…..Pamantul se va schimba, nu se va distruge si va fi ca si cum ar fi un alt cer si un alt pamant. Pe el va cobora din rai pomul vietii..
  Oricum, prorocirile se inteleg fara indoiala doar cand se implinesc. Sa asteptam „vremurile”

 5. cherie zice:

  Completare: Daca Doamne fereste omul va incerca sa se autodistrugă cu vreo bomba atomică sau altfel de bombe de care acum este plin pamantul, eu cred ca Dumnezeu va interveni, aşa cum spune in Apocalipsa si va distruge el ceea ce ameninta creatia lui si atunci va fi un nou cer si o nouă împărăţie…. Nu spun ca Apocalipsa nu este o prorocire reala. Sa nu intelegi asta.

 6. •Dar iata urgia cu care va lovi Domnul pe toate popoarele care vor lupta impotriva Ierusalimului: Le va putrezi carnea stand inca in picioare, le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. (Zah.14:12)
  Daca efectele descrise nu sunt cele ale iradiatiei bombei atomice, atunci spune si tu ce mare minune va face Dumnezeu , lovind acele armate care vor da batalia Armaghedonului

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s