La steaua care-a rasarit e o cale atat de lunga ………

.  a  scris  Eminescu,  incepandu-si  poezia,  si  a  declarat  prin  inspiratie :  ” ca  mii  de  ani  i-au  trebuit  luminii  sa  ne-ajunga „

      Vorbea  de  lumina  naturala,  vizibila  cu  ochii,  care  se  deplaseaza  in  spatii  cu  viteza  de  treizecidemii de  km pe  secunda,  in  toate  directiile . Citim  in  Biblie  ca  Dumnezeu  a  asezat  pe  cerul  Pamantului  LUMINATORI  , producatori  de lumina  naturala  prin  fotoni si unde, cu  scopul  de  a  ne  arata  ZILELE;  VREMILE SI  ANII  vietii  noastre  pe  pamant .

   Astfel, noi  putem  contoriza  deceniile,  secolele  si  veacurile,   ca  sume  de  10, 100 si  1000 de ani ,  desi  viata  individuala  se  opreste  pentru  fiecare  in  jurul  cifrei  din  mijloc, .Ce  a fost  inainte  si  ce  este  dupa  aceea,  nu  mai  este  valabil  pentru  individ,  fiindca  se  afla  in  afara  existentei  lui trupesti

Am  scris  asta  pentru  voi  pentru  a clarifica  expresia  biblica  VECII  VECILOR ,  care  se refera  la  cei  ” o  mie  de ani  ca  o  zi ”  ,  adica  felul  vum  Dumnezeul  cel  vesnic  ne  contorizeaza  noua  timpul ,  El,  care  ESTE  IN  AFARA  TIMPULUI , viitorul  fiind  VAZUT  mai  inainte  de  aparitia  prezentului, iar  trecutul  ramanand  mereu  ca prezent  si  fiind  readus  iarasi si  iarasi  pe  tapet  Asa  a  fost  inspirat  sa declare  Solomon  , in  expresia  ” nu-i  nimic  nou  Sub soare……. cu   continuarea  pe  care  cred  ca v-o  amintiti  si voi „….. Daca este vreun lucru despre care s-ar putea spune: „Iata ceva nou!”, demult lucrul acela era si in veacurile dinaintea noastra. „( Eclesiastul 1.9-10)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la La steaua care-a rasarit e o cale atat de lunga ………

 1. Ex mesajul orei zice:

  Deci dupa parerea ta „vecii vecilor ” inseamna o mie de ani ?

 2. Inseamna atatea mii de ani cate a prevazut Dumnezeu ca fiind necesare ” pentru desavarsirea sfintilor ” care au fost rascumparati si despre care a zis profetul „. El striga spre ceruri sus si spre pamant, ca sa judece pe poporul Sau: . „Strangeti-Mi pe credinciosii Mei, care au facut legamant cu Mine prin jertfa!” –
  . Atunci cerurile vor vesti dreptatea Lui, caci Dumnezeu este Cel ce judeca. – (Oprire)”
  David era si profet, daca vrei sa stii , nu numai Imparat , iar Isus era si Fiul lui David . As vrea sa-ti spun mai multe secrete pe care le stiu de la Mesaj, dar esti si asa destul de POTICNIT

 3. Ex mesajul orei zice:

  Deci dupa tine cand Biblia spune: „Apocalipsa 1:18 Cel Viu. Am fost mort, şi iată că sunt viu în vecii vecilor. ” inseamna ca El este viu doar pentru cateva mii de ani!
  Apoi cand spune: „1 Timotei 1:17 A Împăratului veşniciilor, a nemuritorului, nevăzutului şi singurului Dumnezeu, să fie cinstea şi slava în vecii vecilor! Amin.” inseamna ca cinstea si slava va dainuii cateva mii de ani!

  Gresit si antibiblic !
  Vecii vecilor inseamna etern !

  • In Hristos ” locuieste TRUPESTE toata plinatatea dumnezeirii „, asa citim in Coloseni 2.9. Da ? Si citim in (1Cor.15:28) „Si cand toate lucrurile Ii vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie totul in toti. ” Inseamana ca, pana in ziua de astazi inca nu este altcineva in afara de Mesia , adica Hristosul Domnului in care sa gasim pe Dumnezeu , dar stim ca va veni ziua – si aceea a si venit – ca Dumnezeu sa fie gasit ( sa locuiasca ) in plinatate in ” oamenii placuti Lui „, dupa cum citim si in Ioan 1.16 „Si noi toti am primit din plinatatea Lui si har dupa har; ” legat cu Efeseni 1.23 „care este trupul Lui, plinatatea Celui ce indeplineste totul in toti. „, cu referire la crestinii din care este alcatuita BISERICA . Eu ma gandesc ca daca timpul nu va mai fi numarat ( socotit) in ani si multipli de ani, pentru mine cuvantul ” etern ” este in timp nemasurat , atunci Capul si Trupul nu vor mai fi INDIVIDUALITATI de sine statatoare ( cu vointa libera , cum se socotesc- considera unii a fi )
   Atnci se va termina si cu vecii vecilor pentru ca este scris ” cele vechi – si timpul este cel mai vechi lucru – s-au dus , iata ca toate lucrurile au fost facute „noi ” In cazul acesta , orice inteles am da cuvantului este corect .fiindca ” din El, prin El si pentru El sunt toate lucrurile ” Si voi, prin El, sunteti in Hristos Isus. El a fost facut de Dumnezeu pentru noi intelepciune, neprihanire, sfintire si rascumparare, (1Cor.1:30) totusi pentru noi nu este decat un singur Dumnezeu: Tatal, de la care vin toate lucrurile si pentru care traim si noi, si un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile, si prin El si noi. (1Cor.8:6)
   Ce inteles minunat are Cuvantul lui Dumnezeu , pentru ” noi ” ! si asta pentru ca „…nu facem ca Moise, care isi punea o marama peste fata, pentru ca fiii lui Israel sa nu-si pironeasca ochii asupra SFARSITULUI A CEEA CE ERA TRECATOR _ ce este oare mai trecator decat timpul ?
   Dar ei au ramas greoi la minte: caci pana in ziua de astazi, la citirea Vechiului Testament, aceasta marama ramane neridicata, fiindca marama este data la o parte in Hristos. Da, pana astazi, cand se citeste Moise, ramane o marama peste inimile lor.
   Dar, ori de cate ori vreunul se intoarce la Domnul, marama este luata.
   Caci Domnul este Duhul; si unde este Duhul Domnului, acolo este slobozenia.
   . Noi toti privim cu fata descoperita, ca intr-o oglinda, slava Domnului, si suntem schimbati in acelasi chip al Lui, din slava in slava, prin Duhul Domnului. ( 2 Corinteni 3…)

 4. Ex mesajul orei zice:

  „(1Cor.15:28) “Si cand toate lucrurile Ii vor fi supuse, atunci chiar si Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu sa fie totul in toti. ”

  Pai te contrazici, in acest verset se vede clar ca Fiul nu e insusi Dumnezeu, Si intr-o anumita zi chiar si Fiul se va supune. Nu inseamna ca el dispare din peisaj, ci doar i se va supune.

  „Inseamana ca, pana in ziua de astazi inca nu este altcineva in afara de Mesia , adica Hristosul Domnului in care sa gasim pe Dumnezeu , dar stim ca va veni ziua – si aceea a si venit – ca Dumnezeu sa fie gasit ( sa locuiasca ) in plinatate in ” oamenii placuti Lui “, dupa cum citim si in Ioan 1.16 “Si noi toti am primit din plinatatea Lui si har dupa har; ” legat cu Efeseni 1.23 “care este trupul Lui, plinatatea Celui ce indeplineste totul in toti. “, cu referire la crestinii din care este alcatuita BISERICA .”

  Pai cum adica acea zi a venit? Asta ar insemna ca Apostolii sa nu fi prins acea zi? Ei nu fac parte din Biserica? Te referi cumva ca acea zi este ziua lui Branham?

  „totusi pentru noi nu este decat un singur Dumnezeu: Tatal, de la care vin toate lucrurile si pentru care traim si noi, si un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile, si prin El si noi. (1Cor.8:6)”

  Aici ai un alt argument Biblic ca Fiul (Isus Hristos) nu este una si aceeasi persoana cu IHVH(Dumnezeu Tatal)!
  – un singur Dumnezeu: Tatal, de la care vin toate lucrurile
  si
  – un singur Domn: Isus Hristos, prin care sunt toate lucrurile

  Acesta e adevarul Biblic pe care Branham nu la vazut, din cauza Masoneriei probabil !

  • Si
   ” Domnul este Dumnezeu, si ne lumineaza ( ne deschide mintile, ca sa pricepem ce citim in Scripturi )” (Ps.118:27)
   „•Sa stii dar in ziua aceasta si pune-ti in inima ca numai Domnul este Dumnezeu, sus in cer si jos pe pamant, si ca nu este alt Dumnezeu afara de El. (Deut.4:39)
   Si
   Nimeni nu poate sa spuna ” Isus este Domnul,” decat prin Duhul Sfant
   Dupa 20 de ani pe banca intr-o adunare la Mesaj, chiar ca nimic n-ai invatat ! Ori ca n-ai vrut, ori ca n-ai putut, ori ca n-ai avut profesor, ori ca , in loc de-a scrie cu ea ce ti s-a predat, ca sa ai de referinta, mai bine ti-ai baut cerneala .
   Iarta-ma pentru aceste remaci, dar , discutand cu tine, drumul pocaintei devine tot mai greu de urmat pentru oricine, Ex-mesagistule, care te-ai EX-clus din proprie initiativa
   Mai sunt si alte versete , pe care te-as ruga sa nu le mai treci cu vederea , altadata : „El a trimis Cuvantul Sau fiilor lui Israel si le-a vestit Evanghelia pacii, prin Isus Hristos, care este Domnul tuturor. (Fapt.10:36)
   „De acum ma asteapta cununa neprihanirii, pe care mi-o va da in „ziua aceea” Domnul, Judecatorul cel drept. Si nu numai mie, ci si tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui. (2Tim.4:8)
   Si
   baga-ti odata in cap adevarul biblic, ca sa stii ca BIBLIA NU SE CONTRAZICE , de aceea felul in care o ” interpretam ” trebuie sa fie acela dat numai prin calauzirea Duhului Sfant , cum ar fi ,de exemplu a sti versetul care leaga aceste afirmatii APARENT contrare :” Vrajmasii Domnului vor tremura, din inaltimea cerului El Isi va arunca tunetul asupra lor; Domnul va judeca marginile pamantului. El va da Imparatului Sau putere si El va inalta taria Unsului Lui.” (1Sam.2:10) ” Tatal nici nu judeca pe nimeni, ci toata judecata a dat-o Fiului „( Ioan 5.22) „Voi judecati dupa infatisare; Eu nu judec pe nimeni.” (Ioan.8:15)

 5. Ex mesajul orei zice:

  Isaia 48 :16 Apropiaţi-vă de Mine şi ascultaţi! De la început, n-am vorbit în ascuns, de la obârşia acestor lucruri, am fost de faţă. Şi acum, Domnul Dumnezeu M-a trimis cu Duhul Său.”
  si
  Efeseni 1:20 pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti,
  si
  Coloseni 3:1 Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos şade la dreapta lui Dumnezeu.
  si
  Zaharia6 :12-13 Şi să-i spui: „Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „Iată că un om, al cărui nume este Odrasla, va odrăsli din locul Lui şi va zidi Templul Domnului. Da, El va zidi Templul Domnului, va purta podoabă împărătească, va şedea şi va stăpâni pe scaunul Lui de domnie, va fi preot pe scaunul Lui de domnie, şi o desăvârşită unire va domni între ei amândoi.”
  si
  Ioan 14 :23 Drept răspuns, Isus i-a zis: „Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi Cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el şi vom locui împreună cu el.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.