POCAINTA intr-o alta prezentare ……pentru-o lume ce alearga , constienta , spre pierzare

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la POCAINTA intr-o alta prezentare ……pentru-o lume ce alearga , constienta , spre pierzare

 1. Este o Conferinta stiintifica medicala, care se doreste a prezenta adevaruri despre modul si principiile corecte pentru mentinerea sanatatii prin MANCARE , adica , adica ne invata cum sa NE POCAIM DE GRESELILE de alimentatie pe care le facem zilnic, cu sau fara buna stiinta .
  Ceea ce nu discuta ( si nu poate deci stabili ) este faptul ca in Biblie este scris si altceva , mai mult decat principiile la care domnul Doctor si cultul Adventist pe care-l reprezinta face atata caz ,bazat pe principiul CUNOSTINTEI, fara sa tina cont de PRINCIPIUL CREDINTEI , care este BAZA SCRIPTURII SFINTE .
  Astfel, ascultandu-l toata saptamana, cu atentie, i-am acordat toaTA stima si aprecierea pentru documentarea si prezentarea exceptionala, si as vrea, la randul meu, sa cititi si sa va documentati fiecare si in privinta acestor cuvinte scrise ( nu chiar fara rost ) in Biblie :
  Apoi a zis: „Doamne, daca am capatat trecere in ochii Tai, nu trece, rogu-Te, pe langa robul Tau.
  Ingaduie sa se aduca putina apa, ca sa vi se spele picioarele; si odihniti-va sub copacul acesta.
  Am sa ma duc sa iau o bucata de paine, ca sa prindeti la inima, si dupa aceea va veti vedea de drum; caci pentru aceasta treceti pe langa robul vostru.” „Fa cum ai zis”, i-au raspuns ei.
  Avraam s-a dus repede in cort la Sara, si a zis: „Ia repede trei masuri de faina alba, framanta si fa turte.”. Si Avraam a alergat la vite, a luat un vitel tanar si bun si l-a dat unei slugi sa-l gateasca in graba. Apoi a luat unt si lapte, impreuna cu vitelul pe care-l gatise, si l-a pus inaintea lor. El insusi a stat langa ei, sub copac, si le-a slujit pana ce au mancat.” (Geneza 18 )
  ” . Vorbiti intregii adunari a lui Israel si spuneti-i: „In ziua a zecea a acestei luni, fiecare om sa ia un miel de fiecare familie, un miel de fiecare casa. Daca sunt prea putini in casa pentru un miel, sa-l ia cu vecinul lui cel mai de aproape, dupa numarul sufletelor; sa faceti socoteala cat poate manca fiecare din mielul acesta.
  Sa fie un miel fara cusur, de parte barbateasca, de un an; veti putea sa luati un miel sau un ied.
  Sa-l pastrati pana in ziua a paisprezecea a lunii acesteia; si toata adunarea lui Israel sa-l injunghie seara. Sa ia din sangele lui si sa unga amandoi stalpii usii si pragul de sus al caselor unde il vor manca.
  Carnea s-o manance chiar in noaptea aceea, fripta la foc; si anume s-o manance cu azime si cu verdeturi amare.
  Sa nu-l mancati crud sau fiert in apa; ci sa fie fript la foc: atat capul, cat si picioarele si maruntaiele.
  (Exod.12:8)

  •Toate darurile tale de mancare sa le sarezi cu sare; sa nu lasi sa lipseasca niciodata de pe darurile tale de mancare sarea, care este semnul legamantului Dumnezeului tau; la toate darurile tale de mancare sa aduci sare. (Lev.2:13)

  •Sa mancati din tot ce se vinde pe piata, fara sa cercetati ceva din pricina cugetului. (1Cor.10:25)

  Cine poate sa accepte ASTAZI, prin CREDINTA, fagaduinta : ” daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi.” (Marc.16:18) va avea parte de MEDICUL CEL BUN si niciodata de doctori invatati de oameni
  Cu privire la bautura , ” Melhisedec, imparatul Salemului, a adus paine si vin: el era preot al Dumnezeului celui Preainalt. (Fac.14:18)
  ” Va spun ca, de acum incolo nu voi mai bea din acest rod al vitei, pana in ziua cand il voi bea cu voi nou in Imparatia Tatalui Meu.” (Mat.26:29)
  ” Tot astfel, dupa Cina, a luat paharul si a zis: „Acest pahar este legamantul cel nou in sangele Meu; sa faceti lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de cate ori veti bea din el.” (1Cor.11:25)

  Fiind CRESTINI ( adventisti nu numai de ziua a saptea ) noi si credem ca Domnul vine in acest timp ASEMANATOR in toate cu VREMEA LUI NOE, deci si in privinta mancarurilor :
  ” Tot ce se misca si are viata sa va slujeasca de hrana: toate acestea vi le dau, ca si iarba verde. (Fac.9:3)” fiindca le luam prin credinta, CU MULTUMIRI , si TRAIM prin ele
  ” intrebuintarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a facut ca sa fie luate cu multumiri de catre cei ce cred si cunosc adevarul. (1Tim.4:3)
  Caci orice faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri, (1Tim.4:4)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s