Proorocie inconstienta ? si mai mult decat atat …

…..o  descoperire  divina  despre  care  n-au  stiut  nimic ,  nici  acela  care  a vorbit,  nici  acei  care-au  citit,  nici pana-n ziua  de  astazi .

” Atunci preotii cei mai de seama si fariseii au adunat soborul si au zis: „Ce vom face? Omul acesta face multe minuni.   Daca-L lasam asa, toti vor crede in El, si vor veni romanii si ne vor nimici si locul nostru si neamul.”  Unul din ei, Caiafa, care era mare preot in anul acela, le-a zis: „Voi nu stiti nimic  . oare nu va ganditi ca este in folosul vostru sa moara un singur om pentru norod, si sa nu piara tot neamul?”   Dar lucrul acesta nu l-a spus de la el; ci, fiindca era mare preot in anul acela, a prorocit ca Isus avea sa moara pentru neam.Si nu numai pentru neamul acela, ci si ca sa adune intr-un singur trup pe copiii lui Dumnezeu cei risipiti .

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Proorocie inconstienta ? si mai mult decat atat …

 1. S-a gandit cineva la care ” copiii risipiti ” s-a referit Cuvantul ? Si care era ” neamul acela ” ? Daca ati citit cateva din articolele anterioare, raspunsul este simplu si cat se poate de biblic = a la carte ! Trupul lui Hristos , acel ” singur trup ” in care Dumnezeu aduna TOATE NEAMURILE= SEMINTIILE LUI ISRAEL, este BISERICA .
  De aceea este scris : „Cand va intra NUMARUL DEPLIN AL NEAMURILOR , tot Israelul va fi mantuit ! ALE LUI IAH !
  Fratilor crestini, bucurati-va , SUNTEM DIN NEAMUL LUI
  Sa nu se mai gandeasca paganii ca Hristos a murit pentru cei fara credinta in El !. Cand i-a trimis pe ucenici sa propovaduiasca fagaduinta MOSTENIRII Imparatiei, i-a oprit de-a merge ” pe calea paganilor” si i-a trimis sa caute doar ” oile pierdute ale CASEI lui ISRAEL ”
  Versetul urmator intareste aceasta afirmatie : „•De aceea mostenitori sunt cei ce se fac prin credinta, pentru ca sa fie prin har, si pentru ca fagaduinta sa fie chezasuita pentru toata samanta lui Avraam: nu numai pentru samanta aceea care este sub Lege, ci si pentru samanta aceea care are credinta lui Avraam, tatal nostru al tuturor, (Rom.4:16)
  Da ,noi, care am crezut ” fiindca am crezut, intram in „odihna” despre care a vorbit El cand a zis: „Am jurat in mania Mea ca nu vor intra in odihna Mea!” Macar ca lucrarile Lui fusesera ispravite inca de la intemeierea lumii. (Evr.4:3)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s