O alta explicatie a textelor biblice , ca ,adica, „semnul fiarei nu este microcipul ” !

Ce  este,  deci ?  Spune  baiatul  ” adevarul” ?

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la O alta explicatie a textelor biblice , ca ,adica, „semnul fiarei nu este microcipul ” !

 1. ioan26 zice:

  Nelutu draga, noi astia care nu am invatat l.engleza nu putem sti daca spune sau nu adevarul… Zi-ne in mare despre ce este vorba si apoi si punctual tau de vedere. Iti multumesc si Domnul sa te binecuvinteze pe acolo prin Anglia si pe oriunde ai fi!

  • iCitind din Biblie textele afisate pe film, versetele indicate in paranteza de la sfarsitul citatelor, vei intelege ca se refera la odihna fizica ceruta de Lege in ziua de sabat, blamand odihna , tot fizica, stabilita de catolici ( zic cei care tin sabatul ) pentru ziua intai a saptamanii .
   Aceasta prezentare are argumente biblice ” puternice „, asa-i, in privinta faptului ca semnul fiarei trebuie sa fie ceva spiritual, legat de inchinarea la Iehova , prin respectarea poruncii a patra .
   Eu zic , cei care ” marsaluiesc ” pe acest principiu, nu au trecut niciodata prin cartea Leviticul nici prin scrisoarea apostolului Pavel catre Evrei ca sa se intalneasca cu ZIUA A OPTA si ODIHNA BOTEZULUI IN DUHUL SFANT, acea ZI NOUA , care nu se numeste ” sabat ” ci ASTAZI ( daca auziti Glasul Lui , nu va impietriti inimile , ca in ziua razvratirii)
   Discutand despre ” semnul fiarei ” este adevarat ca acesta nu se refera la lucruri materiala prin care Satana va lua sub control pe fiecare om nenascut ” din apa si din Duh ” ci , asa cum este scris , semnul se va pune acelora care SE VOR INCHINA ICOANEI = chipului , modului de reprezentare a dumnezeului paganilor , care este TRINITAR ,este doar o alta denumire a zeului Baal , impotriva caruia a stat proorocul Ilie Tisbitul la altarul ridicat pe Muntele Carmel , la fel cum, ” astazi ” stau aceia care se inchina Singurului nostru Stapan si Domn Isus ristos, prezentat in scrierile apostolilor si proorocilor si in predicile fratelui Branham

   • viorel zice:

    Unul socoteste o zi mai presus de alta . E vorba de Purim si nu de Sabath. Sau ma rog de ziua de nastere a cuiva.
    Ieshua a pazit ziua Sabatului chiar si atunci cand vindeca pentru ca era ingaduit, chiar recomandat de lege s-o faca, si pazita a fost si de ucenici.
    Legea si Harul nu se exclud. Dupa cum nici Shabatul si ziua intai a saptamanii nu se exclud una pe alta nici din calendar si nici din semnificatia pe care o poarta.
    Prin Shabat IHWH a celebrat creatia invitand si omul sa fie partas la aceasta, celebrand impreuna. Acest lucru isi v-a pierde valabilitatea doar atunci cand cerul si pamantul nu vor mai fi.
    Prin ziua intai a saptamanii in schimb se celebreaza cu totul altceva. Vesnicia. Iesirea din acel sens giratoriu al efemeritatii pe o cale noua si vie a invierii intru nemurire.
    Evrei 4 confirma tocmai acest principiu. Prepozitia „ca” a fost introdusa de traducatori pentru a sugera substituirea shabatului cu o alta zi.
    Nu e nici logic nici necesar.
    Shabatul ramane shabat din saptamana in saptamana pana vor fi cerurile si pamamantul fiind urmat again and again de ziua intai a saptamanii.
    „Astazi” in schimb nu s-a incheiat nici dupa doua mii de ani pentru ca celebreaza aratarea VIETII VESNICE.

 2. Intrebarea in discutie este despre care este semnul fiarei . Dupa cum gandesc si eu, microcipul se exclude . Eu zic : nu este nici inchinarea in prima zi a saptamanii , cu toata gramada de argumente aduse in privinta poruncii a patra , ci este NERESPECTAREA CELEI DINTAI ( SI CEA MAI MARE PORUNCA ) care spune clar si simplu : ” Domnul Dumnezeul nostru este un SINGUR DOMN ” Pe aceasta nu o respecta nici o grupare crestina denominationala actuala , afara de crestinii care au inteles MESAJUL OREI
  Mai este un video interesant http://www.youtube.com/watch?v=V4qe-2cUbpI&list=PLmFP0XdL1F52RWH3yJtMFIsMfLVEB6ObT&feature=share&index=2
  Urmariti ce va spun acum : chiar si acesti adventisti inteligenti vor fi pacaliti si vor intra , cu sau fara voia lor, in gruparea ECUMENICA Mondiala, fiindca Papa nu-i va obliga sa nu tina Shabatul, iar cat despre Sfanta Treime , acolo nu-i nici un impediment intre ei care sa-i opreasca de la inchinare pagana comuna Daca vreti sa pricepeti si sa recunoasteti, toti crestinii religiosi poarta deja semnul fiarei dar EI NU STIU ! Atunci cand vor sti, va veni peste ei necazul ce mare , exact cum vin durerile nasterii peste femeia insarcinata , dar nu va mai fi chip de scapare

 3. viorel zice:

  ELLEN: L+L=100
  GOULD: U+L+D=555
  WHITE: V+V+I=11
  ____________________
  666

  Se pare ca lista este deschisa si pentru alte nume de om………

  • akeelah zice:

   In primul rand nu e corect cum ai calculat : ai pus 2 de V in loc de W. Normal nu ar trebui sa calculezi W-ul pentru ca nu are corespondent numeric (si nu sa-l „descompui” tu cum vrei!), deci, nu iese 666 la acest nume.
   In al doilea rand, da, se poate ca multe nume sa iasa calculate cu 666, dar in acest caz ce ne facem? Unul dintre aceste nume trebuie sa fie semnul fiarei. si atunci ne vom baza si pe alte criterii importante : cum e descrisa fiara din Apocalipsa?
   1.Zice ca „tot pamantul se mira dupa fiara” – se mira astazi lumea dupa Vatican? Toti se duc sa-l vizitese si raman uimiti de fastul si bogatiile de acolo
   2. „I s-a dat o gura care rostea hule…” – nimeni nu poate fi inlocuitorul lui DUmnezeu pe pamant, atunci de ce a mai venit Fiul lui Dumnezeu sa moara pentru noi? Iar noi trebuie sa ascultam mai intai de Dumnezeu, nu de om, fie el cine o fi!
   3. „oamenii ii se vor inchina” – se inchina azi oamenii la papa?
   4. In alt loc in Biblie (Daniel 7:25) scrie ca „se va incumeta sa schimbe vremile si Legea” – a incercat Roma sa schimbe Sfanta Lege a lui DUmnezeu? Daca cititi intr-un catechism catolic sau alte documente veti vedea alb pe negru ca Roma recunoaste ca a schimbat sfintenia zilei de Sabat asupra duminicii! Deci nu Dumnezeu a facut-o! Ci niste oameni! De asta nu scrie nicaeri in Biblie sa sfintim duminica. Ba chiar cu privirea la schimbarea legii, biserica catolica zice ca are autoritatea aceasta, dar tot in Sfanta Biblie gasim textul ” E mai lesne să treacă cerul decât să se schimbe Legea lui Dumnezeu.” si in alt loc :””Ati desfiintat frumos porunca lui Dumnezeu, ca sa tineti datina voastra.”
   5. In concluzie pentru o documentare mai aprofundata sa vedeti cu adevarat care este semnul fiarei va recomand siteul http://www.amazingfacts.org/media-library/study-guide/e/5237.aspx?t=Semnul-fiarei.

 4. akeelah zice:

  Un text din Apoc. 14.12 spune „Aici este rabdarea sfintilor care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus” Deci care porunci? Cele 10, logic, nu? In care se gaseste si pazirea Sabatului, poruncita de Dumnezeu. Unde in Biblie mi-a poruncit Dumnezeu pazirea zilei intai a saptamanii? Ziceti-mi si voi pazi cu sfintenie!! Dar atata timp cat nu a zis Dumnezeu in Biblie….

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s