Sodoma , din nou in actualitate

Citat  din  Stiri Internationale, din  23 februarie 2014;

Un nou stat american votează o lege privind refuzarea de servicii persoanelor gay

De Ioana Raluca Ghioarcă | Yahoo News – 21 de ore în urma

  • Yahoo News/Getty Images – Furnizarea de servicii persoanelor gay ar fi motivată de convingeri religioase

Corpul legislativ al statului american Arizona a aprobat un proiect de lege controversat, conform căruia proprietarii de afaceri din stat au posibilitatea să refuze să le furnizeze servicii persoanelor gay, atât timp cât refuzul este motivat de propriile convingeri religioase.

Legea a trecut joi de Camera Reprezentanților, cu 33 la 27 de voturi, însă pentru a intra în vigoare, ea trebuie să fie promulgată de guvernatorul republican Jan Brewer, fostă femeie de afaceri, care şi-a exercitat dreptul de veto în cazul unui proiect legislativ similar, anul trecut, dar care a vorbit în public despre dreptul patronilor de a refuza furnizarea de servicii, relatează cnn.com.

„Cred că oricine deține o afacere poate alege cu cine să lucreze sau cu cine să nu lucreze. Nu ştiu însă dacă acest lucru ar trebui să fie reglementat. În viaţa şi în afacerea mea, dacă nu vreau să am de-aface cu o companie sau cu o persoană, asta e, nu sunt interesată. Aceasta este America. Asta înseamă libertate”, a declarat guvernatorul pentru presa de peste ocean.

După cum era de aşteptat votul din Parlament a stârnit critici din partea membrilor partidului democrat, a activiştilor comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali), dar şi a unor companii locale. O pizzerie din Tucson, de exemplu, a postat pe pagina de facebook a restaurantului o fotografie cu mesajul „Ne rezervăm dreptul a de a refuza prestarea de servicii pentru parlamentarii din Arizona”. Vineri, comunitatea LGBT a organizat un protest în faţa birourilor administrative ale statului, la care au participat în jur de 200 de persoane.

Votul din Arizona vine la doar o săptămână după ce prima cameră a corpului legislativ din Kansas a aprobat un proiect care ar legaliza refuzarea de servicii de orice tip persoanelor de acelaşi sex care formează un cuplu.

                        63 comentarii

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sodoma , din nou in actualitate

  1. Daca vedeti pe You Tube PGLH adica parada gay-lor, lesbiene-lor si heterosexuali-lor , care se tine anual in cele mai mari orase si capitale de state, veti observa ca in randurile lor sunt oameni care lucreaza in toate domeniile de activitate din societate .
    Degeaba va ganditi ca le veti putea restrange drepurile deja obtinute prin legi date de judecatorii lumii moderne ! Mai degraba ganditi-va si va asteptati la anularea dreptului la munca si la o viata cinstita a crestinilor , aceia care cred Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este scris, si vin astfel in contradictie cu religia trinitariana unificata prin ecumenism. Si daca homosexualitatea a luat proportii nemaiintalnite pe planeta de pe vremea Sodomei pana acum, numarul crestinilor care accepta sa fie botezati in Numele Domnului Isus Hristos , in ape curgatoare ( rauri naturale) nu bazine ale comunitatilor religioase , si care doresc pecetluirea Duhului Sfant si manifestarea darurilor Lui , este din ce in ce mai mic in societatea actuala , va fi foarte usor sa fie promulgate legi impotriva lor , care sa nu intampine nici o opozitie

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s