Inchisi pentru credinta care trebuia sa fie descoperita.

Daca s-ar fi dat o Lege care sa poata da viata, intr-adevar, neprihanirea ar veni din Lege.

Dar Scriptura a inchis totul sub pacat, pentru ca fagaduinta sa fie data celor ce cred prin credinta in Isus Hristos.

(Gal.3:23)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Inchisi pentru credinta care trebuia sa fie descoperita.

  1. cheriecherie zice:

    Intai as zice sa vedem daca prin „neprihanire” intelegem toti acelasi lucru. Eu de exzemplu inteleg „CURATIRE”. Deci curatarea de pacate se obtine prin credinta si har de la Dumnezeu. Adica intai prin credinta si daca in credinta ta te adeveresti vrednic de iertare, (nu se cere sa faci o danie bisericii sau sa ajuti un semen al tau pentru acest lucru, dar trebuie sa faci dvada de mila si cainta) si atunci coboara la tine si Duhul lui Dumnezeu. Duhul intregeste mantuirea…. daca coboara ! Adica daca dai suficienta dovada de „CREDINTA” mila si cainta ….

  2. Sa zicem ca, intai, intelegem aproximativ la fel cuvantul „neprihanire „, dar sa zicem , al doilea, ca nu fara intentie am pus acel titlu si am lasat versetul urmator , adica nr. 23 din epistola catre Galateni doar ca enunt , necitat , tocmai ca sa vad daca este vre-n crestin asemanator acelor din Bereea , despre care ni s-a spus ca „Iudeii acestia aveau o inima mai aleasa decat cei din Tesalonic. Au primit Cuvantul cu toata ravna si cercetau Scripturile in fiecare zi, ca sa vada daca ce li se spunea, este asa. (Fapt.17:11)
    Fiindca stim ( desi pate nu stim cum, dar ne dam seama ) , CREDINTA ESTE O DESCOPERIRE , in Biblia editata de Regele englez Iacob ( King James ) citim : „Si credinta este SUBSTANTA lucrurilor nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. (Evr.11:1)” Acelasi apostol „al Neamurilor ” ne-a mai zis : „Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede: intai a iudeului, apoi a grecului;
    deoarece in ea este DESCOPERITA O NEPRIHANIRE pe care o da Dumnezeu, prin credinta si CARE DUCE LA CREDINTA dupa cum este scris: „Cel neprihanit va trai prin credinta.”(Rom.1:17)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s