Comentarii

 Transfer  aici  o  discutie  purtata  pe  blogul  http://uceniculluihristos.wordpress.com/2013/10/16/cinece-este-isus-in-lucru/#comment-1382     prin  care  incerc  sa  clarific  Diferenta  intre  doua  moduri  de  GANDIRE  si  de  credinta  in  ACELASI  CUVANT  al  lui  Dumnezeu,  care  ramane-n  veac  .. Cititi  , va  rog  articolul  si  si  comentariile ,  si  ALEGETI   si  voi ,  intre  Bine  si  Rau , alegere  care  va  va  ” da  in  vileag „= scoate  in  evidenta  NATURA  fiecaruia  dintre voi . Prin  aceasta  veti  recunoaste  faptul   ”

 • Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu? (1Pet.4:17)

Iata  copia  discutiei  redata  de la  precedentul  comentariu  al  Ucenicului :

 Ucenicul lui  hristos  a  spus :24/10/2013 at 6:23 am

Vad ca tu folosesti cuvintele fara acoperire biblica.

Scriptura spune limpede ca Isus este cel ce a vorbit cu Pavel pe drumul catre Damasc, nu Dumnezeu asa cum spui tu.

Filipeni 2:6-7 spune ca Isus, care avea chipul lui Dumnezeu, S-a dezbracat pe Sine si a luat chip de rob facandu-Se asemenea omului. A fost gasit la infatisare ca un om. Deci nu eu schimb slava Dumnezeului nemuritor cu o imagine care seamana cu omul muritor. Isus este cel care avand chipul lui Dumnezeu a ales sa se intrupeze in trup de om.

Isus a spus ca Tatal este mai mare ca El, nu eu spun asta (Ioan 14:28). Pavel spune ca Dumnezeu este capul lui Isus iar Isus capul barbatului. (1 Corinteni 11:3).

Tu te miri ca Dumnezeul cel mare este cuprins in cel mic dar Duhul Sfant este mai mare ca omul si cu toate astea in crestin locuieste Duhul Sfant.

Pana la urma se dovedeste ca tu esti cel care contrazice Biblia. Daca ai atat de multe pareri contrare Noului Testament nici macar nu inteleg cum de te mai numesti crestin.

 • Eu NU MA MIR , ci tocmai asta SUBLINIEZ : Dumnezeul Cel Mare este cuprins in Omul Isus Hristos , cum a aratat Pavel ” ca adica Dumnezeu era in Hristos , impacand lumea cu SINE ” si chiar El ne-a INCREDINTAT SLUJBA IMPACARII , Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poarta totdeauna cu carul Lui de biruinta in Hristos si care raspandeste prin noi, in orice loc, mireasma cunostintei Lui. (2Cor.2:14)
  Dumnezeu insusi, nu o a doua ( alta ) persoana ” a fost gasit la infatisare ca om , EL, care este oglindirea slavei si intiparirea fiintei Lui, CHIPUL Dumnezeului Celui nevazut ( dupa teoria trinitara, Dumnezeu are mai multe chipuri, este cu alte cuvinte ” fatarnic ” ?)
  Multe lucruri nu intelegi tu , afara de cele firesti , si nu vrei sa accepti Cuvantul care ne spune ca ” trebuie judecate duhovniceste ” fiindca EXPRIMAREA GANDURILOR SPIRITUALE este posibila numai prin Cuvantul COMPLET, crezut in intregime, nu doar pe fragmente ” Vine ziua, si acum a si venit – zicea Domnul, cand veti cere IN NUMELE MEU ( nicidecum in titlurile Trinitatii ) si NU VA ZIC CA VOI RUGA PE TATAL . Taina sau SECRETUL din aceasta declaratie este in Descoperirea lui Isus Hristos , ca Singurul nostru Stapan si Domn, ca Marele nostru Dumnezeu si Mantuitor , afara de care nu este alt Dumnezeu viu . El este Singurul care A MURIT si A INVIAT , care S-a dezbracat pe Sine de haina Lui de SLAVA si a luat o infatisare de ROB , asemenea oamenilor , pentru a SUFERI ( aceasta nu era posibil ca DUHUL CEL VESNIC SI SFANT ) in locul nostru MANIA LUI revarsata asupra INMULTIRII PACATULUI . El INSUSI a adus in lume printr-o Fecioara O NOUA NASTERE , care CONTRABALANSEAZA nasterea prin placerea sexuala , si ne exemplifica NASTEREA PRIN CUVANT , spunandu-ne : ” Daca nu se naste cineva din nou, nu poate sa VADA Imparatia lui Dumnezeu , care ” nu vine asa ca sa izbeasca privirile ” ci isi are ORIGINEA intr-o Inima noua , care bate prin energia (puterea ) unui duh nou, ( cum a profetit Ezechiel ) In astfel de inimi , inlauntrul unor astfel de oameni INCEPE IMPARATIA Lui, si acolo TRONEAZA ( stapaneste ) Dumnezeul adevarat si viata vesnica”, si El este tocmai si nimeni altul decat FIUL LUI DUMNEZEU care are Numele mai presus de orice Nume, Domnul Isus Hristos , inaintea caruia trebuie sa se aplece orice genunchi, din oricare dimensiune, . El este Cel dintai si El este Ultimul care se descopere , INTRAND IN PARTASIE intima NUMAI CU MIREASA Lui , ( observati doar noua nastere din apa si din Duh ) care este TRUPUL si TEMPLUL Duhului Sfant, ” Hristos in voi, nadejdea slavei ” sau ” Eu in ei si Tu in Mine ”
  Atatea imagini clare si explicative ne-au fost date si totusi ” aici este mirarea, ca voi nu stiti de unde vine ” , desi El ne-a REDAT VEDEREA, ne-a deschis ochii si inima , si noua nu ne este frica sa depunem marturie despre El inaintea orisicui.
  El a promis Ucenicilor veritabili : ” Vine ceasul cand nu va voi mai vorbi in pilde, ci va voi vorbi deslusit despre Tatal. (Ioan.16:25) ” Prin explicatia la aceasta declaratie ne-a facut sa PRICEPEM ca acel GAND de a fi MANTUITOR , Dumnezeu si l-a EXPRIMAT prin Cuvantul care A IESIT din gandirea Lui in existenta materiala si S-a facut trup, ca sa LOCUIASCA printre noi , PLIN DE DUHUL SFANT si de adevar, ( si noi -au zis apostolii care au trait in acel timp – am vazut Slava Lui , o slava intocmai ca slava Singurului nascut din Tatal. – (Ioan.1:14)
  Felul de vorbire al lui Dumnezeu IN PILDE este fiindca nu le este dat TUTUROR sa cunoasca Tainele Imparatiei, , cum , adica , Cuvantul A IESIT si s-a INTORS IARASI , CU ROD , la fel cum ne este explicat prin exemplul PLOII , adica APA , (El a venit cu apa si cu sange, din coasta Lui a curs singe si apa , noi ” ne apropiem cu o inima curata, cu credinta deplina, cu inimile stropite si curatate de un cuget rau si cu trupul spalat cu o apa curata. (Evr.10:22) ”
  Si El ne-a trimis in inima Duhul Fiului Sau – tocmai fiindca SUNTEM FII si fiice , Isus fiind ” Cel intai nascut intre mai multi frati ” – care striga ( apeleaza la El ) : Tata !
  Nicaieri si NICI VORBA in Biblie de sfanta treime, cuvinte scornite de minti omenesti care au de tata pe Diavolul , prin care DISTORSIONEAZA ” aratarea slavei Marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos ”
  Te superi ori ba, prin ceea ce prezinti in acest articol si prin comentarii, arati DISTANTA la cre-L urmezi pe Domnul meu si Dumnezeul Meu , pe ale carui rani a fost invitat ucenicul Toma sa-si puna mana , ca sa nu mai fie necredincios . ” Cine SE APROPIE de Dumnezeu trebuie sa creada ca EL ESTE, acela care ESTE , IHWH IN PERSOANA , CEL SINGUR care a intins cerurile, care a intemeiat pamantul , cu cine am putea sa-L asemanam, ” vre-o alta persoana identica cu El ? asta inseamna BLASFEMIE , hula impotriva Duhului Sfant, respingerea prezentarii Lui prin Cuvantul descoperit in trup de carne , nascut FARA PACAT , adica nu prin sex , din samanta de om, ci prin SAMANTA ORIGINALA pe care Adam fusese insarcinat sa o reproduca ( astazi STIM CUM A FALIMENTAT el )
  Libertatea omului care a fost instituita in Eden, pentru modul – BUN sau RAU de a implini singura porunca -binecuvantare divina , aceea de crestere si INMULTIRE , a constat in ALEGERE :
  1. Prin hrana spirituala si vorbirea care sa reflecte exact imaginea = viziunea data lui de Duhul Sfant ( asa cum au fost adusa la existenta lumea primelor vietuitoare de pe Terra )
  – ” fiindca omul nu va trai numai cu paine, ci cu orice cuvant care iese din gura lui Dumnezeu “iar invierea =revenirea la viata adevarata si trecerea noastra in trupul de slava se va face prin CHEMAREA = Rostirea cuvantului care este NUMELE CEL NOU al fiecarui Fiu al lui Dumnezeu nascut ” din apa si din Duh ”
  2 . Prin relatia sexuala, imitarea naturii FIRII PAMANTESTI spre care a fost atras omul dupa observarea lumii animalice . Stim ca Dumnezeu a “vazut ” sentimentul de singuratate al lui Adam dupa ce acesta va observa viata lumii mamiferelor create prin transferul voii lui Dumnezeu in gandirea lui si a spus ca ” nu e bine ca omul sa fie singur “, si apoi, stiind ca omul nu va fi “satisfacut ” pe plan firesc a despartit “partea femeiasca ” si a facut-o vizibila separat ca imagine a FRUCTULUI OPRIT din Pomul Cunostintei binelui si a raului .
  Sunt multe lucruri pe care apostolul Pavel le-a EXPLICAT, pentru unii insa sunt ” grele de inteles” fiindca “ei au ramas greoi la minte: caci pana in ziua de astazi, la citirea Vechiului Testament, aceasta marama ramane neridicata, fiindca marama este data la o parte in Hristos. (2Cor.3:14)
  si pentru ca ei sunt orice, numai UCENICI ai lui Hristos nu sunt ,au acceptat o lucrare de ratacire , invatatura lui Balaam, promovata de NICOLAITI ,dupa adormirea lui Pavel si a lui Ioan, si devenita CANON bisericesc catolic = universal la porunca lui Constantin ,venerand un IDOL TRIPERSONAL si propovaduind ” invataturi omenesti ” ale Conciliilor episcopale festite crestineste ”

     Aici  se incheie  copierea,  si  de  asemenea  nu  m-as  mira  daca  acest  comentariu  nu  va  fi publicat  sau  nu  va  mai  primi  replica, pentru  motive  usor  de inteles de  catre  oricare  parte,  chiar  si  acestea  fiind  deosebite  , ” precum  cerul  de pamant”  fiindca  asa  citim  ca  este  diferenta  intre  „gandurile  lui  Dumnezeu  si  gandurile  omenesti ”

Reclame

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Comentarii

 1. mihaela zice:

  ” precum cerul de pamant” fiindca asa citim ca este diferenta intre “gandurile lui Dumnezeu (Biblia) si gandurile omenesti (ale lui Branham) “am adaugat eu ce ai uitat să completezi. 

  cum oare de nu poti să observi ceea ce sare in ochi? si anume că pe dumnezeul tău il cheamă branham si este un om.

  • Aici ai perfecta dreptate, , doamna ucenica a Ucenicului , ceea ce ai afirmat, este SAREa pe care o aruncati IN OCHii altora , ca sa nu vada stralucirea luminii cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui Isus Hristos. , asa cum a propovaduit apostolul Pavel si si fratele Branham

   • Ilinca zice:

    Pentru cå ceea ce am scris la intrebarea „ucenicului”:”Cine este Isus?” nu a fost fåcut public… totusi el a primit råspuns.Pentru ca TOTI cei care ajung så priveascå så poatå si VEDEA, nu numai så citeascå dar si så INTELEAGÅ las mårturia CREDINTEI si aici.
    Nu ne foloseste la nimic så cunoastem credintele oamenilor pentru cå sunt multe si umplute cu inchipuiri…ele duc la moarte(proverbe14:12,15-16;)Este O SINGURÅ CREDINTÅ plinå de CUNOSTINTA ADEVÅRULUI (2Timotei2:25;Tit1:1-2;)si care este datå ca DAR oamenilor de CEL care a plåtit pretul ei cu sangele Såu(1Petru 1:10-25) .
    Nu toti se folosesc de dreptul acesta de innoire a mintii(de a fi nåscut din DUH prin CUVANT pentruVIATÅ)IOAN 1:3-5,9-13;Faptele Ap.28:24-27….dar pentru cei care IL CRED(CUVANTUL VIETII),EL INSUSI s-a fåcut „urzitorul unei mantuiri vesnice”Evrei5:9-14.
    Singurul Dumnezeu VIU si ADEVÅRAT umple spatiul si timpul,EL nu poate fi impårtit…EL este prezent pretutindeni si ATOTSTIUTOR…EL este SFANTUL LUI ISRAEL…nu o sfantå treime sau o treime din intreg…..(???)Isaia1.2-4;cap.43;47:4,48:17,54:5…….TOT ce este scris poartå mårturie!!!
    Este scris Fiul lui Dumnezeu nu Dumnezeu Fiul;Duhul lui Dumnezeu nu Dumnezeu Duhul…Duhul Domnului nu Domnul Duh……så nu stricåm Cuvantul LUI Dumnezeu 2corinteni2:17!
    Ca TATÅ EL este ADEVÅRUL,LUMINA,VIATA………Fapte ap.17:24-28,1Timotei6:16..dar noi in dimensiunea lumii noastre putem vedea Viata intr-o floare sau un copac atunci cand ne uitam CU BÅGARE DE SEAMÅ la lucrurile fåcute de EL… Romani1:18-22.Si tocmai VIATA a fost aratatå!1Ioan1:2…
    Denumirea de Fiu o are atunci cand intrå in lumea noastrå,Evrei10:5,cand intrå in Templul Såu…Maleahi3:1…ca MESHIAH ,Cortul de intalnire a lui Dumnezeu cu oamenii…ca sa poatå da trupul Såu(a rupt perdeaua dinåuntrul templului)pentru a-L vedea si a ne putea hrani din nou cu POMUL VIETII.
    Tatal este Vierul,Fiul este Vita ca noi så putem fi mladite dacå doar låsåm Viata Lui så ne conducå!!!Numai cine IL cunoaste pe Fiul ,il cunoaste pe Tatål…nu o treime sau douå treimi din Dumnezeu…(???)
    Så ne hranim din EL care este APA VIETII,PAINEA VIETII pentru ca VIATA så råmana in noi,Ieremia2:13;Luca24:44-49….iar samburele de credintå va creste in noi cunostinta LUI!
    Atunci putem vedea pe Fiul Omului langå Dumnezeu…si så recunoastem cå OMUL Isus Hristos (1 timotei2:5)este Piatra din capul unghiului pe care Ziditorul o va aseza dupå ce fiecare piatrå se va låsa puså la locul ei prin slefuirea de cåtre Cuvantul VIU!!!!

 2. Pingback: Gandurlle lui Dumnezeu si gandurile oamenilor – MARTURIE insemna a confirma (declara ) ca ASA ESTE cum a fost relatat | behaitul oilor si Glasul Pastorului

 3. Ilinca zice:

  Diferenta dintre ceruri si påmant este oare o distantå de suprafatå sau contrastul compozitiei a naturii celor douå?Gandul oamenilor se opreste la ceea ce loveste privirea…dar numai DUHUL VIETII poate face ca in locul måråcinilor så creascå mirt!Isaia 55

 4. cherie zice:

  Eu nu pot da citate. Eu spun doar ce cred despre ce scrii.
  Atunci cand spui ca va veni mangaietorul, eu nu ma gandesc la o festivitate la care sa fie prezenta multa lume si toti sa-i vedem cum coboara din cer…
  Eu cand spun ca vine mangaietorul, cred ca este vorba de venirea lui Isus in ajutorul meu atunci cand am nevoie de el si il chem. Cand am nevoie sa mi se inareasca spiritul in fata unei ispite sau cand cred ca vointa ma paraseste si am nevoie de sprijin. atunci imi spun cu tarie, „stiu ca daca cred ca vine va veni si ma ajuta, Ma va ajuta sigur…” Si pe mine ma ajuta…. 🙂

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s