Cine crede in Dumnezeu …

si  citeste  sau  asculta  predicile  fratelui  Branham  si (sau )  marturiile  celor  care  l-au  cunoscut  indeaproape,– citeste  si  PAGINA  SPECIALA –   stie  ca  Dumnezeu  vorbeste  din  inima  catre  inima  copiilor  Sai.  Fiindca  Dumnezeu  are  o  singura  inima  ,  care  bate  cu  putere  si  astazi  ,  DOAR  in  TRUPUL  LUI  HRISTOS . El  nu  este ( numai ) trei  persoane,  de  aceea  are  o  inima  si  un  gand ,  prin  care  Dumnezeu  este  proslavit  pentru   ceea  ce  face

Ascultati  marturia  fratelui  Ed Byscal :   http://youtu.be/UMMaBeyJ7WE

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cine crede in Dumnezeu …

 1. cerchez zice:

  Apostolul scrie că cine mărturisește pe Isus Cristos ca Domn și crede că Dumnezeu L-a înviat din morți va fi mîntuit.
  Întreb, atunci, cine a înviat pe Cristos din morți, dacă Tatăl, Fiul și Duhul Sfînt nu sînt 3 persoane, ci una în 3 ipostaze, după cum a crezut Branham?
  Și ce fel de moarte a fost cea a lui Cristos?

 2. Putem sa intelegem vorbirea lui Dumnezeu numai daca citim Biblia cu dragoste fata de Cuvant si suntem pe un gand cu cele scrise „”Doamne”, I-a raspuns Simon Petru, „la cine sa ne ducem? Tu ai cuvintele vietii vesnice. (Ioan.6:68) ”
  Doar atata de-am crede , si-am pricepe . ca ” Omul dintai este din pamant, pamantesc; Omul al doilea este din cer.” (1Cor.15:47)
  Dar intai vine ……… ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urma.
  De aceea este scris: „Omul dintai, Adam, a fost facut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost facut un duh datator de viata.
  DUH DATATOR DE VIATA , daca poti crede invatatura data de Dumnezeu, poti foarte usor sa pricepi cum a inviat Domnul Isus Hristos
  Apostolul Pavel spune ca A FOST FACUT , deci, hotarat este o LUCRARE a lui Dumnezeu , si atunci cand Tatal a facut TRUPUL OMENESC , a facut doar O SAMANTA ,asa cum stim azi si de la stiinta numita Genetica , si asa si este scris : ” Este semanat trup firesc, si invie trup duhovnicesc. Daca este un trup firesc, este si un trup duhovnicesc. ” si aceasta samanta era destinata SA CREASCA si apoi sa se inmulteasca , atat in prima creatie , cat si in cea noua ” un COPIL ni s-a nascut….”El a crescut inaintea Lui ca o odrasla slaba, ca un lastar care iese dintr-un pamant uscat. N-avea nici frumusete, nici stralucire ca sa ne atraga privirile, si infatisarea Lui n-avea nimic care sa ne placa. (Isa.53:2) ” zice Isaia
  Cititi cu atentie citatul :
  „Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas . si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. . V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; ca a fost ingropat, si A INVIAT a treia zi, dupa Scripturi; ”
  Pavel spune ca a fost ingropat ( de altii ) si a inviat singur ( nu zice ca a fost inviat de cineva ) Eu cred ca invierea se datoreaza faptului ca atunci cand a fost facut, ca SAMANTA in pantecele Mariei, „Trupul meu nu era ascuns de Tine, cand am fost facut intr-un loc tainic, tesut in chip ciudat, ca in adancimile pamantului. (Ps.139:15) dupa cum Tatal are viata in Sine, tot asa a dat si Fiului sa aiba viata in Sine. (Ioan.5:26) Si Domnul Isus a zis asa : „Tatal Ma iubeste, pentru ca Imi dau viata, ca iarasi s-o iau. Nimeni nu Mi-o ia cu sila, ci o dau Eu de la Mine. Am putere s-o dau si am putere s-o iau iarasi: aceasta este porunca pe care am primit-o de la Tatal Meu.” (Ioan.10:17-18)
  Observati, dragi cititori, IMPLINIREA PORUNCII : ” am putere sa Sa-mi dau viata – oricui crede in Mine (adica , in Cel CE ESTE in Mine )–si s-o iau iarasi inapoi ” de fapt Spiritul lui Dumnezeu LUCREAZA pretutindeni si intotdeauna , fiindca numai VIATA este creatoare, MOARTEA este doar pentru reversul creatiei : descompunerea in elementele esentiale .
  Viata este ceea ce face sa CREASCA , prin acumulare de substante , celula de orice tip, apoi sa se divida si fiecare celula inmultita sa continue procesul LA INFINIT , daca duhul de viata nu si-ar OPRI LUCRAREA : ” Duhul lui Dumnezeu m-a facut, si suflarea Celui Atotputernic imi da viata. (Iov.33:4) Daca nu S-ar gandi decat la El, daca Si-ar lua inapoi duhul si suflarea, (Iov.34:14) tot ce este carne ar pieri deodata, si omul s-ar intoarce in tarana.
  . Daca ai pricepere, asculta lucrul acesta,……”
  INCEPAND CU ACEA ZI , numita Ziua Domnului , care pentru fiecare om este definita ca fiind ” ASTAZI, daca auziti Glasul Domnului, nu va impietriti inima ” procesul de creatie nu va mai inceta , descompunerea ( moartea ) nu se va mai produce, iar noul pamant va gazdui neprihanirea = pastrarea in curatenie si ordine desavarsita a tuturor lucrurilor din noua creatie , asa cum Dumnezeu ” NU A INGADUIT ca Sfantul Lui sa vada putrezirea ” . Sa nu uitati, ca Dumnezeu a dat fiilor Sai nascuti din nou, SA AIBE VIATA IN SINE , fiindca nu-si va mai lua inapoi DUHUL Sau de la ei , cum a facut-o cu prima creatie a omului pamantesc .Atunci Domnul a zis: „Duhul Meu nu va ramane pururi in om, caci si omul nu este decat carne pacatoasa: totusi zilele lui vor fi de o suta douazeci de ani.” (Fac.6:3)

 3. cerchez zice:

  Spunem, Amin!, la FELUL cum ai vorbit. Nu ai făcut atacuri la persoană, nu ai folosit cuvinte jignitoare, ci te-ai străduit sincer să demonstrezi că Isus s-a înviat pe Sine însuși, aducînd ca probă Ioan 10:17,18.
  Dacă vei stărui în această cale, Isus va putea să-ți descopere și celelalte legate de Sfîntul Trio. Vino la picioarele Sale în aceeași stare de spirit, adică cu aceeași umilință, și vei fi binecuvîntat de Isus. Dar pentru ca să dovedești aceasta va trebui să continui îndeajuns pe această cale pînă cînd El va spune, acest copil al Meu, să fie binecuvîntat.
  El să te ajute să alegi între această înțelegere a lui Branham și Sine.
  Duhul Lui să te ajute să-L alegi pe Isus!

  • voiam sa continui comentariul, si-mi trebuia TIMP . Este si o alta privire biblica asupra subiectului invierii, deoarece „Dumnezeu vorbeste insa, cand intr-un fel, cand intr-altul, dar omul nu ia seama. (Iov.33:14) . Citind ce spune unul din prietenii lui Iov despre felul cum Dumnezeu se poarta cu omul si atunci cand sufletul i se apropie de groapa, si viata de vestitorii mortii…. daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze, Dumnezeu Se indura de el si zice ingerului: „Izbaveste-l, ca sa nu se coboare in groapa; am gasit un pret de rascumparare pentru el!”
   Si atunci carnea lui se face mai frageda ca in copilarie, se intoarce la zilele tineretii lui.
   Se roaga lui Dumnezeu, si Dumnezeu ii este binevoitor, il lasa sa-I vada fata cu bucurie si-i da inapoi nevinovatia.
   Atunci el canta inaintea oamenilor si zice: „Am pacatuit, am calcat dreptatea, si n-am fost pedepsit dupa faptele mele;
   Dumnezeu mi-a izbavit sufletul ca sa nu intre in groapa, si viata mea vede lumina!”
   Iata, acestea le face Dumnezeu, de doua ori, de trei ori, omului, . ca sa-l ridice din groapa, ca sa-l lumineze cu lumina celor vii. ” Pentru mine aceste cuvinte sunt „Evanghelia are putere ” ( cum canta fratii crestini in adunarile de inchinare )
   Vedem in Scriptura cum vorbeste Dumnezeu CAND INTR-UN FEL< CAND INTR-ALTUL , despre invierea Domnului Isus : "s-o stiti toti si s-o stie tot norodul lui Israel! Omul acesta se infatiseaza inaintea voastra pe deplin sanatos in Numele lui Isus Hristos din Nazaret, pe care voi L-ati rastignit, dar pe care Dumnezeu L-a inviat din morti. (Fapt.4:10)
   " Astfel, dar, fiindca suntem de NEAM din Dumnezeu, nu trebuie sa credem ca Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu mestesugirea si iscusinta omului. Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca; pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate, prin Omul pe care L-a randuit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita, prin faptul ca L-a inviat din morti…" (Fapt.17:31)
   voi continua ….Articolul urmator, intitulat ” Ca sa cunoastemTaina …”.https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/ sper sa va lumineze si voua inimile , ca sa vedeti stralucirea luminii cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui isus Hristos (2Cor.4:6)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s