OUL -sfanta treime –

umperi  unul,  primesti  3 ,  de  la  chinezi  daca  iei  !

http://www.youtube.com/watch?v=d-LQeSHV0cI&feature=endscreen&NR=1

si  tot  de  la  chinezi,  oua  facute de  oameni , cu cele  trei  elemente , toate   din  chimicale, in  fata  ochilor  spectatorilor  la  fel cum  religiosii  au  facut  din  cuvinte  nebiblice , explicatia  contrafacuta  cum  Dumnezeu  ar  fi Sfanta  treime , comparata  de unii din  invatatorii lor  cu  oul, care  are  coaja, albus  si  galbenus.  Cine  insa  a stiut,  pana  astazi,  ca  mama gaina  ar  putea  produce si  trei oua  intr-unul  singur ?  (  ca  sa  imbunatateasca   sensul  explicatiei )  Ramane  totusi  TAINA  TRINITATII :  ce  s-ar  fi  ales  din  cele  trei oua  intr-unul,  daca  ar  fi  fost  si  clocite,  s-ar  fi  inchinat  toti   chinezii  la  NOUA  FAPTURA  ? Sincer, va  marturisesc  ca  imi  pare  bine  ca  oul a fost  spart !

http://www.youtube.com/watch?v=T55tz4qwFMo

Asa  cum  ne  spun  japonezii in  filmul  de  mai  sus  ca  le  pare  rau  pentru  chinezi  , fiindca  piata lor  este  deja  plina  de  hrana  artificiala,   asa  ne  spun  noua  crestinii ca  le  pare  rau  ca  lumea  se  hraneste spiritual, deja  de  secole , cu  invatatura  artificiala  a  sfintei  treimi

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la OUL -sfanta treime –

 1. cerchez zice:

  În Textus Recepticus, avem, ”Căci trei sînt care mărturisesc în cer, Tatăl, Cuvîntul, și Duhul Sfînt, și Aceștia trei una sînt. Și trei sînt care mărturisesc pe pămînt, Duhul și apa și sîngele, și cele trei, pentru Unul sînt”. Atacul contra doctrinei Sfîntului Trio provine din dușmănia lui Satana contra lui Cristos. De pildă, învățătura Iehovistă s-a realizat prin scoaterea tuturor textelor care prezintă pe Isus ca Dumnezeul din Veșnicii, Creator și Mîntuitor. Vezi și pe net „Războiul Total” de Walter Veith, și predica „Războiul Bibliilor”. Vei vedea de unde vin falsele doctrine, și scopul lor final. Îți va da niște idei de plecare.
  Vrei adevărul, chiar dacă acesta este contrar la ceea ce crezi azi? Cel ce s-a umilit pe Sine pentru noi, care eram ca niște oi rătăcite, să te binecuvinteze cu harul și lumina Sa! 1Ioan5:7,8

 2. Textus Recepticus = o fraza de dansii inventata, cu a ei putere sa ne aplece-n jug , dupa cum a scris Eminovici , despre religie . Nici el si nici Cerchez n-au vorbit in acea privinta cu cuvinte din Scriptura, ci doar cu MATERIA CENUSIE, adica , vorba lui Iov, „pareri de cenusa ” Fraza cu care ti-ai inceput comentariul NU ESTE CUVANTUL LUI DUMNEZEU, ci o ADAUGEALA a filozofilor de la Conciliul Niceean, ca si aceea de santa treime , cum zici TU,( nu Domnul ) sfantul trio . Domnul Isus ( Doamne fereste sa dai fata cu El in credinta afisata ) ti-ar spune si tie direct : ” Inapoia Mea, Satana ! ” cu santrio tau cu tot .
  ” Eu si Tatal UNA suntem,” cum am zis trebe s-o iei, cum e scris, aceea credem, O PERSOANA , si nu trei !. Caci asa ne-a spus si Pavel, ce a-nvatat de la EL, despre TAINA EVLAVIEi, ca-i ACELASI , vrei , nu vrei : „Cel ce a fost aratat in trup a fost dovedit neprihanit in Duhul, a fost vazut de ingeri, a fost propovaduit printre Neamuri, a fost crezut in lume, a fost inaltat in slava.” (1Tim.3:16)

 3. cerchez zice:

  Ți-am spus pe blogul lui Mihaela să te rogi cu toată umilința lui Isus; numai așa putem fi primiți. Acest idol, pe care l-ai luat de la un meșteșugar, și căruia i te închini și slujești cu zel și credință, este făurit de unul, căruia nu-i putem sta împotrivă prin puterile noastre proprii. Multe din ce scrii sînt biblice, dar din prea multele aplicații simbolice, unele nu sînt corecte. Cred că subiectul Sfintei Treimi poate fi pentru tine o piatră de împiedicare, și un test; dacă treci de el biruitor prin Cel ce ne iubește, și s-a umilit pentru noi toți, vei ieși întărit și binecuvîntat. Să nu crezi de loc că este o simplă discuție pe blog; este foarte serios! Rog pe Domnul să te călăuzească la rugăciunea plină de umilință înaintea Sa, și să-ți dea biruința!

 4. Eu intelg umilinta fata de Domnul Dumnezeu a fi ACCEPTAREA fara suspiciuni si controverse a modului de gandire ” potrivit cu ce este scris ” Caci s-au strecurat printre voi unii oameni, scrisi demult pentru osanda aceasta, oameni NEEVLAVIOSI , care schimba in desfranare harul Dumnezeului nostru si tagaduiesc pe singurul nostru Stapan si Domn, Isus Hristos. (Iuda.1:4)
  continuandu-mi comentariul anterior, va arat ca Scripura ma declara BIRUITOR al ideii sfintei treimi, care nu-i decat praful in ochii vostri aruncat de ” vrajmasul neprihanirii ”
  TAINA EVLAVIEI este o traducere incorecta facuta de Cornilescu dupa Biblia Regelui Iacov al Angliei , cuvantul „evlavie ” avand un inteles nedefinit clar,
  In limba engleza scrie : ” And without controversy, great is the mistery of godliness : God was manifest in the flesh justified in the Spirit , seen of angels , preached unto Gentiles, believed on inthe world, received up into glory ” si se traduce : ” Si fara discutie, mare este taina divinitatii : Dumnezeu a fost descoperit (aratat, manifestat ) in trup de carne ,indreptatit (dovedit ca este El ) in Spirit , a fost vazut de ingeri, , predicat la Neamuri , crezut in lume , primit sus in glorie ( slava )
  Si in textul din Iuda 4 scrie ” ungodly men „, adica nu sunt din Dumnezeu . aceia care pretind ca ar mai fi pe langa Domnul Dumnezeu , Isus Hristos ca Domn , ei zic alta personalitate , cuvant pe care Biblia online nu-l recunoaste – http://www.ebible.ro/cautare-expresie.phpsearch_term=personalitate&search_how=1&search_what=1&bible_id=1&search_where=1&book_id=1 -( NU VETI GASI CUVANTUL ” personalitate” in Biblie )
  Si avem Cuvantul spus si mai clar, si bine faceti daca luati aminte, ca sa va lumineze mintea plina de intunecimea betiei de la ” vinul curviei baut de toate neamurile (Apoc.18:3) de aceea ochii vostri vad mai mult decat dublu . Treziti-va odata, pentru Dumnezeu, si recunoateti-L pe Isus Hristos, Unicul Dumnezeu, care poate si VREA nu numai sa va ierte necredinciosia ci si sa va rasplateasca pocainta = intoarcerea voastra , fiindca INCHINAREA IN TRINITATE ESTE CURVIE SPIRITUALA , este Semnul Fiarei , pe care-l purtati cu INCONSTIENTA
  ” Cel ce S-a coborat este acelasi cu Cel ce S-a suit mai presus de toate cerurile ca sa umple toate lucrurile. (Efes.4:10)

 5. cerchez zice:

  Dacă permiți o sugestie, adaugă la limbile PC-ului Româna, și folosește-te de ea cînd scrii, altfel se înțelege greu ce vrei să spui.
  Linkul dat nu funcționează. Utilizează ISA (interlinear scripture analiser), cînd studiezi; acest lucru îți va da claritate în subiecte, căci Cornilescu, sau orice traducere (mai ales modernă), nu sînt corecte în puncte esențiale.
  Cuvîntul original grec asebeis din Iuda 4, se traduce, ne reverențios, deci nu face referință la subiectul Dumnezeirii. La fel și expresia, to tes eusebeias musterion, din 1Tim.3:16, trimite și ea strict la subiectul închinării, căci se traduce, cea a închinării taină. Versetele pe care le aduci în discuție nu sprijină ceea ce susțin unii, care se opun învățăturii Dumnezeirii în trei persoane. Ele vorbesc despre închinare. Dar nu cred că închinarea ta exclude rugăciunea.
  Vreau, deci, să faci această rugăciune, Tatăl nostru, Carele ești în ceruri, dă-ne nouă astăzi pîinea noastră cea de toate zilele, și ne iartă greșelile noastre precum și noi iertăm greșiților noștri, amin!
  Domnul Isus să te învețe să ierți greșiților tăi, și să-ți dea pîinea Sa spirituală! Amin!

 6. Fratele meu drag, desigur ca ma rog cu toata inima , lui Dumnezeu, dar numai asa cum am fost invatat ca sa fac si sa multumesc pentru toate lucrurile, p rin cuvinte care sa-mi exprime clar necesitatile zilei, , ( nu cu aluzii , si dorinte neclare ,recitand o rugaciune invatata dintr-o carte , ci stiind clar DE LA CINE ce fel de paine cer, castigata prin sudoarea fruntii, nu prin silnicie si fiindu-mi aratate la fel de clar si dovedit greselile pentru care ma rog de iertare .) si IN Numele Domnului Isus Hristos, nu al trinitatii . Chiar daca ma intereseaza diferitele intelesuri ale cuvintelor, eu stiu ca numai Duhul Sfant este in stare sa ni le arate pe acelea care LEAGA pe toate celelalte in INTELES COMUN, , fiindca Biblia nu se contrazice, cum o fac diferitele traduceri si interpretari omenesti ca TEORIA TRINITATII , complet in afara si contra Scripturii , ca si toate ritualurile si scolile teologice promovate de cei care au INVENTAT-o
  Cuvintele care ne descopera ADEVARUL , fii sigur ca nu sunt DELOC si nu pot veni din afara CARTII RASCUMPARARII= BIBLIA
  Dar si asa cum ai spus, daca in loc de ” evlavie ” scriem ” reverenta ” si intelegem : ” mare este taina inchinarii ” putem sti precis ca numai Dumnezeul venit in Trup de carne , adica Domnul Isus Hristos este VREDNIC de inchinarea noastra , nimeni altul in afara Lui , deci IMPLICIT Cel ce LOCUIESTE IN , adica TATAL , care ne cheama si astazi ” Veniti la Mine …” prin Cuvantul Vorbit de EL, Duhul Sfant locuind in inima tuturor copiilor Sai care s-au pocait conform chemarii lui Pertru din ziua de Rusalii , si s-au botezat in NUME , implinind porunca, nu in titluri, repetand-o papagaliceste
  Eu nu stiu ca ai fi gresit cu ceva fata de mine, nu pot considera ” insulta personala ” exprimarea unei opinii cu privire la oricare subiect in discutie , dar eu sunt ingrijorat si de mine personal, fiindca am aflat din Biblie ca „Atunci si cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul si cinstesc Numele Lui. (Mal.3:16) „, dci, ma straduiesc si-I cer ajutorul, ca sa ” nu gresesc in vorbire ” fiind sfatuit asa : ”
  Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit. (Mat.5:48)
  Completare la acestE COMENTARII poate fi si articolul
  https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/INFIDELITATE = curvie spirituala prin TRINITATE

 7. cerchez zice:

  Dragă frate,
  Îți pun o întrebare, dacă permiți, înțelegerea aceasta a subiectului Dumnezeirii, ai dobîndit-o singur prin citirea Bibliei, sau din cartea ce povestește viața lui Branham?
  Dacă este a doua situație, eu am citit relatarea întîlnirii sale cu mai mulți pastori, care erau în dezacord cu el asupra acestui punct. Branham nu face decît să exprime cu simplitate convingerile sale, cu versete Biblice. Așa a înțeles el. Nu are niciun fel de atitudine combativă, sau autoritară, și nu afirmă că doctrina Trinității îi va duce la pierzare. Căci și cel mai mic din împărăția lui Dumnezeu a citit că „morții au fost judecați după FAPTELE lor, după cele ce erau scrise în cărțile acelea.” Ap.20:12
  Branham, după cum este relatat, recunoaște că vorbirea limbilor „îngerești” nu este o dovadă a botezului cu Duhul Sfînt, și că el însuși nu s-a bazat îndeajuns pe Scriptură în lucrarea sa. Recunoaște că cel ce exersează darul vindecărilor, nu poate avea atît de bine și pe cel al învățăturii Scripturilor. După cum este scris, „Oare toți sînt apostoli? Toți sînt profeți?…Toți au darul tămăduirilor?…Umblați dar după darurile cele mai bune.” 1Cor.12:29-31.
  Lucrul, deci, cel mai bun este ca „blîndețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii.” Și „robul Domnului nu trebuie să se certe”.
  Să ascultăm cu adevărata evlavie cuvintele lui Petru,
  „Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare sfîntă și evlavioasă, așteptînd și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, și trupurile cerești se vor topi de căldura focului?” 2Petru3:11,12.
  Noi ne rugăm pentru tine, și roagă-te și tu pentru noi.
  Domnul nostru Isus Cristos să ne călăuzească împreună pe cărarea cea îngustă!

 8. Cartea Supranaturalul a aparut la 20 de ani dupa ce am citit in scrisoarea apostolului Pavel trimisa fratilor din Corint din care citez :” Asa ca, de acum incolo, nu mai cunoastem pe nimeni in felul lumii; si, chiar daca am cunoscut pe Hristos in felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem in felul acesta.
  Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.
  Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii;
  ca adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari.
  Noi, dar, suntem trimisi imputerniciti ai lui Hristos; si, ca si cum Dumnezeu ar indemna prin noi, va rugam fierbinte, in Numele lui Hristos: impacati-va cu Dumnezeu!
  Pe Cel ce n-a cunoscut niciun pacat, El L-a facut pacat pentru noi, ca noi sa fim neprihanirealui Dumnezeu in El. ”
  Am fost calauzit sa observ ca Domnul Isus i-a intrebat pe ucenici : ” Cine zic oamenii (lumea ) ca sunt Eu, ( ca si ) Fiul Omului ? ” Conform Vechiului Testament, Fiul omului este numit un profet al Domnului, cum era Ezechiel , iar profetia data prin Moise se referea la ” un prooroc ca mine „Totusi, aceste raspunsuri , ca ar fi doar ^unul din prooroci ” era nesatisfacator, era o CUNOASTERE IN FELUL LUMII . Numai Cuvantul DESCOPERIRII a fost socotit ca ” piatra de temelie pe care este zidita Biserica Sa „, si Acela a fost Duhul Tatalui din ceruri „fiindca nu voi veti vorbi, ci Duhul Tatalui vostru va vorbi in voi. (Mat.10:20) ”
  Descoperirea pe care Petru a primit-o si a vorbit-o primul, ,fara insa s-o inteleaga la acea vreme , fost ” Tu esti Hristosul = UNSUL, Fiul Dumnezeului celui viu ” Numai dupa Cincizecime, cand Duhul adevarului ne invata toate lucrurile, noi l-am RECUNOSCUT pe CEL ADEVARAT , si aceasta credinta a venit PRIN AUZIREA CUVANTULUI propovaduit, in special de ucenicul iubirii , care ne-a adus vestea buna a REVELATIEI Fiului lui Dumnezeu . Lui Petru i-a fost descoperit Isus , Fiul Omului ca si FIU AL LUI DUMNEZEU, fiindca era ( imbracat ), in trup de carne , iar lui Ioan, Isus Fiul lui Dumnezeu, i S-a descoperit dupa inviere, imbracat in slava de dinainte de intemeierea lumii , ca si DUMNEZEUL ADEVARAT SI VIATA VESNICA
  De aceea el a scris : ” Stim ca suntem din Dumnezeu si ca toata lumea zace in cel rau. (1Ioan.5:19) Noi ne cunoastem ORIGINEA si stim si de unde vine samanta lumeasca , adica cine este CEL RAU , tatal lui Cain . De asemenea , ” Stim ca Fiul lui Dumnezeu a venit si ne-a dat pricepere sa cunoastem pe Cel ce este adevarat. Si noi suntem in Cel ce este adevarat, adica in Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica. ” si noi am luat foarte in serios avertismentul Tatalui Nostru :
  Copilasilor, paziti-va de idoli.! Amin
  Lumea este deja plina de IDOLATRIE , = TREIME , ,dumnezeul epocilor pagane numit Baal, Marduk, Osiris , sau dracu mai stie cum , o gramada de zei trinitari cu ” persoane ” feminine care-i tin in brate si pretind calauzire , idei pagane care stapanesc astazi ” crestinismul Universal „, adica catolic si al fiicelor protestante, nascute in curvie cu aceeasi ” sfanta ” trinitate , fiindca si protestantii se inchina la tatal lor

 9. Referitor la versetul „morții au fost judecați după FAPTELE lor, după cele ce erau scrise în cărțile acelea.” Ap.20:12” cum am putea sa apreciem criteriul de JUDECATA altfel decat dupa spusele Domnului : „Adevarat, adevarat va spun ca cine asculta cuvintele Mele si crede in Cel ce M-a trimis are viata vesnica si nu vine la judecata, ci a trecut din moarte la viata. (Ioan.5:24)
  sa nu crezi ca acolo sunt ceva carti ce contin JURNALUL tau, tinut de vre-o fiinta nevazuta care ti-a monitorizat viata , caci ar insemna existenta unei lumi paralele extraterestre care n-are alta sarcina decat sa ne urmareasca clipa de clipa
  Eu am citit ca Duhul Sfant ” va dovedi lumea vinovata in ce priveste :
  PACATUL = ei nu cred in Mine , tagaduiesc pe UNICUL Stapan si Domn Isus Hristos, zicand ca Dumnezeu este treime
  NEPRIHANIREA = ei nu Ma vor mai vedea ( de fapt ei niciodata nu L-au vazut pe Tatal in Isus Hristos , fiindca lor NU LE-A FOST DAT
  JUDECATA = Stapanitorul lumii a si fost judecat pentru ca n-a crezut in Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. (Ioan.3:18) care purta NUMELE TATALUI in pozitia de Rascumparator Rudenie cu omenirea , desi au fost avertizati ” Eu am venit in Numele Tatalui Meu,”, si acesta era mai presus de orice Nume si singurul Nume in care trebuia sa fim mantuiti .

 10. cerchez zice:

  VT, are cuvîntul, Aleim, care înseamnă, Dumnezei. De pildă, traducerea corectă
  a primului verset din Geneză este, „La început Dumnezei făcut cerurile și pămîntul.”
  Idolii de care vorbește Biblia este cuvîntul, Alim.
  Cuvîntul, Al (Dumnezeu) apare de pildă în Ps.22:1, și este o profeție despre rugăciunea lui Isus făcută pe cruce Tatălui.
  Trebuie să te folosești de ISA pentru a înțelege mai clar acest subiect.

  Criteriul mîntuirii este ținerea „poruncilor lui Dumnezeu și credința lui Isus.”
  Credința lui Isus, așa cum o prezintă Biblia este în Tatăl Său.
  Ea raportează de multe ori că Isus s-a rugat Tatălui. Dacă Dumnezeu ia pe rînd cîte o ipostază, cînd El a fost pe pămînt, de ce s-a mai rugat, și la cine? De ce spune Biblia că, „Isus a ridicat ochii spre cer și a zis, Tată, a sosit ceasul.”
  Unde găsești un clar, „Așa zice Domnul.”, privind faptul că Dumnezeu a avut 3 ipostaze, sau funcții, dar este o singură persoană? Dacă Biblia afirmă clar, pozitiv acest lucru, poți și tu să susții și să propovăduiești acest lucru, dar nu se găsește aceasta în Scripturi. Este doar o interpretare împrumutată de la altcineva.
  Singura scăpare este rugăciunea umilă și postul. Dacă nu pui înaintea Sa punctul acesta al tău de credință, în umilința asemănătoare cu Iov, care a zis, „mi-e scîrbă de mine și mă pocăiesc în țărînă și cenușă.”, nu vei primi niciun răspuns.
  Ce crezi? Țărîna poate ști dacă doctrina Sfintei Treimi este biblică sau nu? Propovăduiește ea adevărul? Dar cenușa? Astfel trebuie să venim înaintea Sa pentru a fi primiți.

  Dumnezeul lui Iov să-ți dea puterea să te prezinți astfel înaintea Sa!

 11. Hai sa se referim doar la credinta conform Scripturii prin care am capatat-o, , vrei ? In Cartea pe care ma bazez eu mi-a fost prezentat in cuvinte clare ca Dumnezeu a creat aceasta lume a oamenilor SINGUR, si tocmai aceasta singuratate a fost motivul creatiei omului , singur ca si El , intocmai ” dupa chipul SAU ” Omul nu a fost creat ca TREI PERSOANE INTR-UNA, ca femeia din barbat si copilul din femeie, , ci pur si simplu OMUL ADAM,
  Mai intai sa-ti citez „Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul tau, Cel ce te-a intocmit din pantecele mamei tale: „Eu, Domnul, am facut toate aceste lucruri, Eu singur am desfasurat cerurile, Eu am intins pamantul. Cine era cu Mine? (Isa.44:24)
  Desigur, cineva ca si domnia ta are curaj sa spuna ca Dumnezeu Tatal de batran ce e n-a mai stiut ce vorbeste, sau profetul a luat-o razna , insa eu oricum continui sa cred ca in CARTEA care este legalizata de secole este scris adevarul, nu in ISA
  Si ma INCAPATANEZ sa nu ascult alte voci ce dau „explicatii cu alte cuvinte decat cele ale Cartii ” fiindca, iata , ITI SPUN O TAINA : eu am fost in Hristos DUHUL CELUI UNS cand El a fost rastignit in fata stancii CAPATANII , adica in fata mea de MORT IN HRISTOS . pe cand aveam INIMA DE PIATRA
  Daca n-ai fost si tu acolo, cand L-au rastignit pe Domnul Meu ?( nu recunosti versurile cantecului ?)nu vei intelege nici raspunsul la comentariul tau pe care ti l-am dat in textul citat Vezi, dar ca „Biblia afirmă clar, pozitiv acest lucru, ” de aceea-l propovaduiesc Si iata cum vad eu cand citesc , de pilda , in (Exod.23:21) Iata, Eu trimit un Inger inaintea ta, ca sa te ocroteasca pe drum si sa te duca in locul pe care l-am pregatit.
  Fii cu ochii in patru inaintea Lui si asculta glasul Lui; sa nu te impotrivesti Lui, pentru ca nu va va ierta pacatele, caci Numele Meu este in El.” Acel INGER AL LEGAMANTULUI nu era o persoana diferita , era doar CHIPUL DUMNEZEULUI NEVAZUT, al Duhului Sfant, in TEOFANIE, tot asa cum EL S-A ARATAT in vederea STERGERII PACATELOR in Chipul Uman , CACI Asa vorbeste Domnul : ” NUMELE MEU ESTE IN EL „.
  Si ASTAZI, Numele Lui este in toti aceia care L-au primit , prin botezul in Numele Domnului Isus Hristos, , dovedind ca au ” marturia unui cuget curat, ” adica au fost spalati de pacatele lor in sangele Mielului lui Dumnezeu . De aceea Cuvantul iti vorbeste si tie ACUMA : ” Si acum, ce zabovesti? Scoala-te, primeste botezul si fii spalat de pacatele tale, chemand Numele Domnului.” (Fapt.22:16) nu insistand sa-mi explici ca si titlurile ar avea acelasi efect, fiindca cu aceasta minciuna ai fost si tu amagit de diavol sau de UNUL dintre . ingerii lui ( Observi ca Ingerul Domnului este doar Unul, pe cand ingerii Satanei pentru care este pregatit focul iadului sunt MULTI )
  Cineva crede ca M-A ACUZAT spunand ca am CREIERUL SPALAT , dar eu consider ca a spus adevarul, fiindca ( si ) despre mine a fost vorba cand s- a scris : ” avand un cuget curat; pentru ca cei ce barfesc purtarea voastra buna in Hristos sa ramana de rusine tocmai in lucrurile in care va vorbesc de rau. (1Pet.3:16) si cand noi toti am fost invitati „sa ne apropiem cu o inima curata, cu credinta deplina, cu inimile stropite si curatate de un cuget rau si cu trupul spalat cu o apa curata. (Evr.10:22)
  Cine dintre cititori pot spune si ei AMIN ! in derptul lor, referitor la afirmatiile din acest comentariu ?

  • cerchez zice:

   ISA, Interlinear Scripture Analyser, este Biblia în original. Este, on line, liber pe net.

   Ex.23:20-22, descrie două persoane, „Eu” și „Îngerul”, Tatăl și Cristos. Persoana Duhului Sfînt este cea care lipsește, de aceea poporul este prevenit că, „Îngerul”, „nu vă va ierta păcatele”. Lucrarea Duhului este cea care lucrează mîntuirea în om. Dar Vechea Alianță, era bazată pe principiul, cel ce împlinește legea ceremonială, acela trăiește prin ea.

   Isaia, care profetizează despre Noul Legămînt în cap.44:24 spune, „Așa vorbește Domnul, Răscumpărătorul tău și Cel ce te formează pe tine din pîntece, Eu, Domnul, Cel ce fac toate, Cel ce desfășoară cerurile, pentru Mine singur întind pămîntul, cine cu Mine, de la Mine?”
   Cuvintele, „Domnul, Răscumpărătorul tău și Cel ce te formează pe tine din pîntece”, descriu 3 persoane, prima, „Domnul”,a doua, „Răscumpărătorul tău”, și a treia, „Cel ce te formează pe tine din pîntece”, Tatăl, Isus și Duhul Sfînt.
   „…cine cu Mine, de la Mine?”, vorbește despre Tatăl și Isus.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s