Domnul te cheama inapoi ..ca pe o nevasta din tinerete, care a fost izgonita

Cum  a  ajuns  SAMANTA  LUI  ABRAHAM   in  toate  Natiunile ,  si  de ce ?

Puteti  voi  intelege  ca  actuala   Mireasa  este  tocmai  acea  Nevasta  din  tinerete,  cele  10  semintii  izgonite  si  scuturate ( imprastiate ) peste  natiuni ,  pe  care  Domnul  le  aduce  inapoi la CREDINCIOSIE   de-a  lungul  Epocilor  Bisericii , Israelul  care  nu  este  doar  SPIRITUAL ,  ci  insasi  POPORUL  LUI  IHWH

Caci Facatorul tau este barbatul tau: Domnul este numele Lui, si Rascumparatorul tau este Sfantul lui Israel. El Se numeste Dumnezeul intregului pamant, (Isa.54:5)

Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Domnul te cheama inapoi ..ca pe o nevasta din tinerete, care a fost izgonita

 1. mR zice:

  nu va suparati, dar asta e cam prea de tot

 2. Prea de tot ? oare a gresit Domnul cand a facut aceasta afirmatie ? : „Caci tu esti un popor sfant pentru Domnul Dumnezeul tau; Domnul Dumnezeul tau te-a ales, ca sa fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe fata pamantului. (Deut.7:6)
  Si numai de parintii tai S-a alipit Domnul ca sa-i iubeasca; si dupa ei, pe samanta lor, pe voi v-a ales El dintre toate popoarele, cum vedeti azi. (Deut.10:15)
  Fratilor, pentru ca sa nu va socotiti singuri intelepti, nu vreau sa nu stiti taina aceasta: o parte din Israel a cazut intr-o impietrire care va tine pana va intra numarul deplin al Neamurilor.
  . Si atunci tot Israelul va fi mantuit, dupa cum este scris: „Izbavitorul va veni din Sion si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacov.
  . Acesta va fi legamantul pe care-l voi face cu ei, cand le voi sterge pacatele.” (Rom.11:26)
  care parte din Israel a cazut in impietrire, daca nu Iuda si Beniamin , singurele triburi care s-au intors din robie in Palestina ?
  Care neamuri mai au fagaduinta de la Domnul, afara de celelalte 10 triburi ale lui Israel, care sunt pana in ziua de astazi amestecati si pierduti printre natiuni ? . Nu sunt tocmai acestea ” TOT ISRAELUL” ? ai vre-o dovada ca ar fi cumva altii ?
  Nu iti amintesti cuvantul care spune „Totusi temelia tare a lui Dumnezeu sta nezguduita, avand pecetea aceasta: „Domnul cunoaste pe cei ce sunt ai Lui”; si: „Oricine rosteste Numele Domnului sa se departeze de faradelege!” (2Tim.2:19) Pentru ca Fiul omului a venit sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut.” (Luc.19:10)
  Daca ceva a fost pierdut, asta inseamna ca odata exista in NEAMUL LUI , (Fapt.17:28)
  de aceea El a trebuit sa fie RASCUMPARATORUL INRUDIT , pentru FAMILIA LUI , care este SAMNTA LUI ABRAHAM (Gal.3:16) nu semintele altor natiuni
  , pentru si in care sunt binecuvantate ” toate neamurile pamantului, ” in care a intrat vreodata CREDINTA STRAMOSULUI ABRAHAM .= credinta in Unicul Rascumparator, care S-a aratat pe SINE in Chipul Fiului lui Dumnezeu, Omul Isus Hristos ( daca El este Omul al doilea este din cer. (1Cor.15:47) si un ” duh datator de viata „, cine Altul afara de Domnul Dumnezeu are aceste CALITATI ?)
  Chiar daca noi nu recunoastem inca , numai samanta lui Abraham este mostenitoare a credintei acestuia in Domnul Dumnezeu , si numai pentru acestia El ” si-a aruncat privirille peste Natiuni, ca sa aleaga din mijlocul lor UN POPOR care sa-I poarte NUMELE, pe care acestia dovedesc ca IL RECUNOSC , nezabovind sa primeasca botezul in Numele Domnului Isus Hristos, , insemnand cu fier rosu botezul trinitar cu care Fiara a inselat pana acum Natiunile pamantului
  Cei care nu au inteles ce ne transmite Domnul cu privire la ” samanta sarpelui „nu vor putea intelege, ( precum fariseii de odinioara (Ioan.8:44) cine sunt adevaratii copii ai lui Abraham.
  astfel, bagati de seama sa nu fiti si voi ” taiati pe inima ” (Fapt.7:54)
  si sa actionati la fel ca prigonitorii lui Stefan, ci mai degraba sa deveniti ca acela care le pazea hainele si fiind atunci in necunostinta de cauza ,” se invoise la uciderea lui Stefan.” ( apostolul Pavel )

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s