Moartea si viata sunt in puterea limbii – despre marturie

  si  aceasta, nu doar  prin  faptul  de  a exprima  ganduri  negative  sau  pozitive,  care ne  afecteaza  viata  zilnica  si  relatiile  interumane ,  ci   suntem  avertizati  ca  , prin  marturia  noastra , aratam  ceea ce  SUNTEM  :  fii pierzarii  sau  mostenitorii  vietii –samanta  Sarpelui (  omul vechi, pamantesc) sau  samanta  lui Abraham . ( omul  nascut  din  Duhul  lui Dumnezeu, care ” este  din cer” (1Cor.15:47)

    Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit.    Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire,(Rom.10:9)

Aceste  cuvinte  sunt ” vrednice  de  crezut  si   adevarate”  doar  in  privinta  crestinilor , carora  le  sunt  adresate ,  insa ele  sunt  OBLIGATORII  pentru  toti  OAMENII  , fiindca  vine ziua  cand ” toti ne vom infatisa inaintea scaunului de judecata al lui
Hristos. (Rom.14:10)   Si  atunci , …. pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri; (Mat.10:32)

Omenirea  traieste  un timp  mai  lung  de  o  generatie , in care  Dumnezeu  a  ingaduit  exprimarea   libera  pe  majoritatea zonelor  globului  pamantului . Nu  credeti  ca  si  acesta  este un  semn   al  apropierii   JUDECATII   proorocite?

Unul  din  cele mai  simple  moduri  de  intelegere    a  cuvintelor  din  titlu,  citate din  Proverbe 18. 21 ,   este  acceptarea   poruncii  date  de  Isus  Hristos :

 • Apoi le-a zis: „Duceti-va in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura. (Marc.16:15)    Cine va crede si se va boteza va fi mantuit; dar cine nu va crede va fi osandit. (Marc.16:16)

Icoana aceasta inchipuitoare va mantuieste acum pe voi, si anume botezul, care nu este o curatare de intinaciunile trupesti, ci marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Isus Hristos, (1Pet.3:21)

http://youtu.be/jzmjVTOGAxs

Dragi  cititori,   moartea  si  viata  voastra  stau  =  DEPIND   acum   de  PUTEREA   LIMBII   pe care  o  vorbiti, daca  cugetul = GANDIREA  voastra  va  permite  sa  acceptati  botezul  in  Numele  Domnului Isus  Hristos ,  Singurul  Nume  in  care  putem  sa  dobandim  INAPOI  viata  noastra ,pierduta  prin  nasterea  IN  FIREA  pamanteasca

 • pentru ca viata a fost aratata, si noi am vazut-o si marturisim despre ea si va vestim viata vesnica, viata care era la Tatal si care ne-a fost aratata – (1Ioan.1:2)
Anunțuri

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Moartea si viata sunt in puterea limbii – despre marturie

 1. mihaela zice:

  mărturia se exprimă doar prin vorbe? ce te faci cu faptele? 🙂

 2. Intrebarea trece iarasi in terenul tau , eu mi-am exprimat activitatea in postul ,,,” Marto, Marto, de multe lucruri te ingrijorezi …” citez : BOTEZUL , CINA DOMNULUI si SPALAREA PICIOARELOR , cele trei FAPTE de CREDINTA ale DOMNULUI ISUS HRISTOS, pe care EL le-a IMPLINIT ca EXEMPLU VIU pentru SAMANTA LUI, care este cu siguranta MIREASA CUVANTULUI DIVIN
  Acestea sunt fapte care ” trebuia sa le faceti „(Luc.11:42)
  nu numai din pricina ca au fost lasate cu PORUNCA , ci mai degraba din dragostea afisata fata de Cuvantul Lui
  De buna seama, sunt fapte obisnuite pentru cine este un madular al TRUPULUI , si poate ar parea fapte de vitejie pentru cine nu are o comunitate unde sa le practice . Orice madular despartit de trup este la distanta de secunde de clipa mortii ( spirituale )
  Lesne de inteles sentimentele de deprimare, descurajare, deznadejde, etc. care apar cand se simte LIPSA ANCOREI la tarmul cu marea involburata

  Inca un subiect IMPORTANT de care nu am amintit in articol, este FAPTA de umilinta ( smerenie ) exprimata prin RUGACIUNE : ” De aceea orice om evlavios sa se roage Tie la vreme potrivita! Si, chiar de s-ar varsa ape mari, pe el nu-l vor atinge deloc. (Ps.32:6)
  Si aceasta este o fapta poruncita de Domnul cu exemplul personal : „In zilele acelea, Isus S-a dus pe munte sa Se roage si a petrecut toata noaptea in rugaciune catre Dumnezeu. (Luc.6:12) Isus le-a spus o pilda, ca sa le arate ca trebuie sa se roage necurmat si sa nu se lase. (Luc.18:1)
  Tema rugaciunii se extinde in toata Scriptura, doar vreau atata sa-ti spun ca orice batalie impotriva duhurilor rautatii din locurile ceresti este pierduta dinainte sa inceapa, daca acest inceput nu se face din ridicarea din genunchii indoiti mai intai in aceasta fapta de umilire si recunoastere a slabiciunilor firii : Rugaciunea adresata lui Dumnezeu, in Numele Domnului Isus Hristos . ( Citeste Efeseni 6.10-20 )
  Mai citim , apoi ne oprim .

  Acolo, la raul Ahava, am vestit un post de smerire inaintea Dumnezeului nostru, ca sa cerem de la El o calatorie fericita pentru noi, pentru copiii nostri si pentru tot ce era al nostru. (Ezra.8:21)
  Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi, (Efes.3:20) Indrazneala pe care o avem la El este ca, daca cerem ceva dupa voia Lui, ne asculta. (1Ioan.5:14)
  De aceea si noi, din ziua cand am auzit aceste lucruri, nu incetam sa ne rugam pentru voi si sa cerem sa va umpleti de cunostinta voii Lui, in orice fel de intelepciune si pricepere duhovniceasca; (Col.1:9)
  Asa sa faci si tu, pentru noi, cititorule ( cetitoare-o ) !

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s